BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798597 przez Chudzinka
O rrrrrannnnnnny....kwaścica.... Goś, ja też chcem!
Ja pamiętam większość sama, a najlepszym kalendarzem jest samo forum, bo wszystko można sprawdzić, no może nie na temat Młodej, bo kasuje posty ;) Ale u niej i tak kojarzyłam miesiąc temu, kiedy na terminie @ była :P
Mogę karty pozakładać, u mnie kozetka zawsze mięciutka i gorąca herbatka czeka ;) Faktur nie wystawię, bo mam inny profil działalności zgłoszony :silly:
Teraz czas Juli i Magda jest na dniach testowania (ale się nie odzywa) i mam mrowienia przeczuciowe na temat naszej Aggi, ale nie chcę zapeszać. I jak Ci Aggi porówywanie wykresu wychodzi z tym Agnilli? Podobne, co? :lol: Piszesz, że same minusy dziś, to niedługo musi przyjść jakiś plus dla równowagi :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798615 przez Ada2424
Czołem Dziewczyny :)

Ale dziś zimno brrr. Biore nowy kwas foliowy i póki co wysypki brak, oby ten na mnie dobrze działał. Mam do Was pytanko...możecie mi podać sprzedawców z allegro u których zamawiacie swoje testy owulacyjne??

[/url] [/url]

11 lata 4 miesiąc temu #798627 przez Dagnes
Porto tez mialam ta masc i wydaje mi sie ze mozna ja stosowac ciazy. U mnie ona nie zdala egzaminu i lezy gdzies w szafce.
Ale mam dzis jakiegos nerwa. Ludzie mnie wokol wkurzaja na maksa. Z samego rana dostalam smsa od kolezanki zebym z domu nie wychodzila bo slisko i sie przewroce. Potem tesciowa jak zobaczyla ze mala siateczke z zakupami niose to leciala na ratunek bo podobno ciezary dzwigam. No juz nic mi nie wolno kurna, jak jakas kaleke mnie traktuja. Ja wiem ze zaraz napiszecie ze sie troszcza i w ogole ale bez przesady ulomna nie jestem ;)
Mi sie tez wydaje ze ten bol cycochow u aggi jakis podejrzany jest :)

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798646 przez gosia28
Chudzinka szacun B) a na kwaśnicę zapraszam pyszna wyszła ale to zasługa porządnej jakości kapusty :laugh:

Dag a ja Ci tylko zazdraszczam tej obsługi ;)

no aggi sytułejszon jest obiecujące :lol:

Ada cholewcia ja nie umiem znaleźć :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798675 przez Agnilla
ja widzę, że bez cioci Agi to tu się nic nie dzieje :lol:
proszę bardzo link allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-owulacyj...owy-i3732871762.html
i drugi allegro.pl/testy-owulacyjne-test-owulacy...24h-i3732871755.html
Dag, jakbyś podźwigała moje zakupy to by Ci się odechciało, dziś znowu poszłam po jedną rzecz :D a wróciłam i padłam kuwa, zła na siebie, bo nie potrafię się zmobilizować i zrobić listy i męża wysłać

Aggi a niech Cię cycuchy bolą!! a co :P

11 lata 4 miesiąc temu #798687 przez Asiaa
Ann póki co będę jeszcze testować w tym cyklu, zobaczymy co wyjdzie.
Co do sylikonowych form to grunt sprawdzić na danej sztuce jaka jest max temperatura, nie jestem pewna ale chyba niektóre bywają do 220 st. Polecam zwrócić uwagę na to czy taka forma ma jakieś usztywnienie, ponieważ jeśli nie a wlejemy tam ciasto, powiedzmy o konsystencji nieupieczonego biszkoptu, to będzie ciężko wstawić ją do piekarnika ;) szczególnie jeśli forma jest większa
w domu mam taką niedużą formę silikonową którą używamy na lód, w kształcie takich robaczków gąsieniczek :D jak wypełniona jest wodą to ciężko ją wsadzić do zamrażalki by się nie rozlało, ale fajnie lód od niej odstaje ;)

11 lata 4 miesiąc temu #798705 przez Porto1987
Chudzinka, ja to jestem pełna podziwu dla Twojej pamięci :) Ciebie to można się pytać o wszystko :P

Ada, może znalazłaś właściwie tabletki, myślę, że reakcja uczuleniowa już by wystąpiła jakby coś było nie tak :)

Dag, oj tak to już jest, że każdy chce dobrze :) Nie denerwuj się :) A co do maści, to ja kiedyś jej używałam i pomagała, a teraz zobaczymy jak się spisze przy moich zajadach ciążowych. Dziś to nawet rano mi było ciężko ugryźć kanapkę :( oj nie znoszę zajadów :dry: :dry:

Aggi coś kombinuje z tymi wykresami B) B) w sumie mogłaby się pochwalić teraz i swoim :P Aggi pamiętaj, że trzeba będzie zakładać wątek Sierpniówek :P :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #798708 przez Ada2424
Agnilla serdecznie dziękuję :)
Porto też tak właśnie myślę, że gdyby coś miało się dziać to już by się działo. Oby wszystko było ok tym razem :)

[/url] [/url]

11 lata 4 miesiąc temu #798728 przez aggi
Ufff już w domu z pracy B) zjadłam sobie warzywka z patelni, nie mam weny na coś lepsiejszego dziś na obiad :blush:

Agni dzięki za ten wykres, zapiszę go sobie :P Tak w ramach 'podpatrzenia' :S

Chudzinka mianujemy Cię sekretarzem tego forum haha :D Bo masz pamięć niezawodną póki co B) U mnie wykres różnie różnie tak szczerze, póki co okolice 36,9-37,05 ale widzę że Agni też wcale wysokich temperatur nie miała :) A na mnie nie ma co liczyć, to pewnie znów jakieś anomalie mojego głupiego organizmu więc spoko pełen luz :S No oby jakiś plusik malutki był dla wyrównania chociaż i wyjścia na zero z samopoczuciem ;D

Ada ja kurcze jak znajdę to Ci napiszę u kogo zamawiałam ;) o znalazłam: allegro.pl/20szt-5-test-ciazowy-testy-ow...jny-i3670173953.html

Dag kurcze no napewno się martwią o Ciebie :) Ale masz wahania nastrojów więc Cię rozumiemy :* Musisz przyjąć takie zachowania ze spokojem :) choć osobiście zazdraszczam obsługi :D haha każdy moimi cycochami się przejmuje :S

gosia oby moja sytułejszyn kochana nie była taka jak w zeszłym cyklu bo się wścieknę :S

Agni ;( Dokopałaś mi z tymi cycochami:P hahaha :side:

Porto spokojnie spokojnie ja tylko analizuję wykres od Agnillki :D Nic nie ukrywam póki co ;) I pewnie jeszcze dłuuuugo długo nic - takie mam wrażenie ;)

11 lata 4 miesiąc temu #798746 przez Ada2424
aggi dziękuję :)

[/url] [/url]

11 lata 4 miesiąc temu #798775 przez ann-sunshine
Dzieki dziewczyny za rady dotyczace formy. Lubie piec a tu kreci mnie brak koniecznosci wysyywania formy bulka i latwosc mycia tzn wrzucenie do zmywarki.

Ada ciesze sie ze brak uczulenia na drugi kwas.

Aggi czyzby jesienna depresja cie dorwala?

Dwa miesiace temu wymienilam dziecku garderobe. Po remoncie wszystko ladnie poukladalam i pochowalam do szafy. Wszystko juz za male, znow musze przeglad zrobic. Czasem nie wyrabiam

Kwasnica mniam. Nie wiem jak wam ale mnie wlaczyylo sie zimowe menu: fasolowa, placki ziemniaczane, pikantne zeberka itp

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798781 przez Dagnes

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jeszcze tylko jednej fotki brakuje do kompletu :)
Porto, a fota twojego bebolka gdzie jest?
Ada też mi się wydaje, że reakcja alergiczna jakby co to już by się pojawiła. Także super że teraz już jest wsio ok. A mojego sprzedającego od testów owu to ja już nie znajdę, bo to dawno było i mi z historii allegro już wywaliło go.

Wiktoria

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798783 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu #798813 przez gosia28
Daaaagggggg :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
normalnie jaka lasencja z Ciebie szczuplak taki z Ciebie że hoho tylko brzuś ktoś teraz doczepił, super wyglądasz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

mloda jak było ciałko żółte to i owu też 100% się odbyła ;)
a hsg nie takie straszne i jak julka pisze- bez żadnego kaleczenia

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #798828 przez mloda

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka