BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799293 przez Porto1987

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Byłam wczoraj w aptece i pani polecała ta maść Lips na zajady i wiecie, że dziś już o wiele lepiej :) Przynajmniej mogłam ugryźć kanapkę :P :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

edit:
Agnilla ciąży nie widać tylko w autobusie jak nie ma miejsc siedzących :P Kurcze ja też nie potrafię się zmobilizować do zdjęć, a miałam też taki ambitny plan żeby robić co 5 tygodni i duuuuupa :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799299 przez gosia28

edit.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799318 przez Chudzinka

Porto, no i super, że wyniki dobre!

11 lata 3 tygodni temu #799330 przez Ada2424
Dagnes , porto wyglądacie ślicznie! Dziewczyny dobrze piszą, że jedynie w brzuszek Wam idzie :)

Julka ja też czekam z niecierpliwością.

Dziewczyny dziś wzięłam 4 tabletkę nowego kwasu i póki co jest ok, oby wysypka nie wystąpiła. Też myślę, że jakby co to już by sie pojawiła bo po tamtym foliku po 2 czy 3 tabletce mnie wysypało już.

Jakie macie plany na andrzejki?? :)

[/url] [/url]

11 lata 3 tygodni temu #799380 przez Chudzinka
Jula - baw się dobrze! :kiss:

11 lata 3 tygodni temu #799446 przez ann-sunshine
Dzien dobry. Witam sie popracowo. Ide czytac.

Jula jestek z toba. A upij sie tez za mnie bo ja jutro w robocie siedze

11 lata 3 tygodni temu #799473 przez gosia28
julka wybaw się na całego bo to ostatnie chwile wolności ;)

Chudzinka :kiss:

ja dziś jestem umówiona z tą laską, ciekawe jak wypadnie to spotkanie, z głosu jest bardzo sympatyczna.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 tygodni temu #799504 przez aggi
Podczytywałam Was dzielnie w pracy mimo kontroli ale pisać nie mogłam :P Przetrzepali nam dyrektorkę na wylot, trzy bite godziny :ohmy: Ale wszystko dobrze poszło :)

Jula tak czekałam i czekałam na Ciebie:* przytulam :kiss: Ale baw się dobrze jutro :kiss: :kiss:

Asia K 'sekend hendy' są świetne B) nieraz można coś wygrzebać za grosze ! :D gratuluję wyszukania kiecki :D

Chudzinka kochana Ty taka mądra jesteś że aż z zaciekawieniem i zainteresowaniem się czyta Twoje posty :blush:

Porto ślicznie wyglądasz :) No i laleczka ma super domek :blush: dobrze że oki masz zdrowe :D i że zajady dają spokój trochę :)

goś ja nieraz też ustępowałam starszym w pociągu/autobusie... siedzą takie młodziki i wszystko w nosie mają no normalnie zero kultury.. tak trzepnąć jednego z drugim porządnie :dry: trzymam kciuki za spotkanie :)

Ada dobrze że wkońcu kwas masz odpowiedni :)

Ann biedna że w robocie siedzieć musisz :kiss:

11 lata 3 tygodni temu #799510 przez goska.gogo
Dziewczyny pomożci mi, co ja mamo tym myśleć! 16.11 mialam dostac @, spoznila sie 2 dni i przyszla, z tym ze to nie byla miesiaczka, bardziej takie plamienie, z delikatna krwia. Wczoraj mnie cos natknęlo i zrobilam test ciazowy, pokazal 1kreske, ale po ok godzinie zobaczylam ze jest druga kreska, malinowa ale bardzo slaba, czy to jakiś bląd, czy szansa na ciąze? Jutro zamierzam powtorzyc test.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799517 przez aggi
goska powtórz test tak będzie najpewniej. Przecież na testach pisze żeby nie patrzeć na wynik po jakimś tam czasie bo może być fałszywy. Jak powtórzysz jutro to daj znać ;-)

11 lata 3 tygodni temu #799524 przez goska.gogo
no wlasnie tak pisze zeby nie patrzec po upływie 15min bo mogą byc fałszywe, z tym ze czytalam na innych forach ze dziewczyny nawet po kilka godz patrzyly i byly 2 kreska i sie okazalo ze ciaza, hehe :) powtorze jutro test.

11 lata 3 tygodni temu #799528 przez aggi
To powtórz test tak będzie najpewniej :) No i trzymam kciuki w takim razie :) i odezwij się jutro :)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799530 przez ferritka
hehehe teraz mi się przypomniało gogo Ty byłaś kiedyś na staraczkach :lol: :lol:
a nie wiem co Ty za fora czytasz że po kilku godzinach się na teście pojawiły dwie kreski i ciąza była???? bravo girl chyba :dry: bo jeszcze nigdy nie słyszałam o takim cudzie :lol: :lol:

a tak btw..mama moofffka nie była tu dzisiaj czasami z tortem ???? była?? się nie załapałam?? a przecież grzecznie utulułam i wycmokałam urodzinowo :lol: :lol:
stóweczka kochana raz jeszcze sto latek :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 tygodni temu #799533 przez aggi
Ferri pojechałaś po bandzie ej B)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #799575 przez mloda

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka