BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #799814 przez gosia28
Asiaa na dżamodżeatch chyba dobrych była, że o takiej godzinie wpadła B)
a mloda ma dorodnego goldena ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #799820 przez ann-sunshine
Bry. My juz po sniadanku :-)

Jak wczoraj wieczorem sie rozpadalo tak jeszcze nie przestalo

11 lata 4 miesiąc temu #799826 przez Asia K
Witam sie i ja :)

Moof Kas trzymajcie sie dzielnie juz prawie finish :kiss:

Milej soboty

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #799879 przez mloda

11 lata 4 miesiąc temu #799888 przez aggi
Witam się jeszcze na sekund pare, wyjeżdżamy za kilka minutek:)

goś super że się dogadałaś z tą dziewczyną:) Pewnie jesteś mądrzejsza o kilka doświadczeń:) Takie spotkania dużo dają. Taki mam właśnie zamiar totalnie się zrelaksować :)

zoi to miłej zabawy i trzymam kciuki za malinobranie :D Czarownica miesiąca powiadasz B) No ja wiem wiem co Ci się śniło ale już nie chciałam tego głośno powtarzać :P

Asiaa coś Ty robiła że tak późno jesteś w stanie tu wejść i pisać :D

Ann współczuję deszczu :( U mnie pogoda jako taka no.. mogłoby być lepiej !

Ej laski miałam dziś schiza w nocy ! Tzn nad ranem.. 4 godzina a tu dup coś w dach, no kurde pierwsza myśl - dom się wali :ohmy: I otwarłam oczy momentalnie i w oknie widziałam że coś spada w dół :huh: Strachu się najadłam takiego że matko, a za pół godziny znowu to samo :ohmy: budzę męża, bałam się zasnąć, a tu nic.. no normalnie nic nie było ani przy tarasie nic nie leżało ani... no żywej duszy.. chyba to jakieś nietoperze musiały albo ptak walnął w dach i spadł :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #799910 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

aggi to żeś miała noc.
mi raz letniej nocy nietoperz wpadł do sypialni, nie pytajcie co się działo :S :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #799914 przez Agnilla
Boziu jak tak czytam, to nam kuwa ktoś powinien dać nobla, oscara i trzy czekolady za to jakie fajne, silne babki jesteśmy :lol: mogę swojego nobla komuś odstąpić za czekolady :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mam dziś 2 "rzeczy"....mam balagan i mam gosci wieczorem :lol: maz pojechal po oc i na zakupy, a ja wsiadam na miotle...nie wiem od czego zaczac , nie mowiac juz o obiedzie :dry: chyba wyjmę pierogi od kochanej teściowej ;)
aggi chyba Ci się coś pokręciło, haloween było miesiąc temu :lol: dziś możesz tylko wosk sobie polać ;)
ooooo właśnie, może poszukam jakieś świeczki i sobie powróże z kumpelą, a co :P
dzizes spoznilam sie na kowalczyk i mi tusk pitoli w tv :angry: włączam koncert simply reda i do roboty, miłej soboty laski!!
ps. wczoraj uslyszalam, ze rosne w obwodach :angry: a dokladnie powyżej pasa :lol:

a pamiętacie to? :D

puścili to wczoraj u nas na meczu....czy to ja tylko taka stara jestes? :P

11 lata 4 miesiąc temu #799918 przez Chudzinka
Dzień dobry :)
U mnie leje... Ale ja i tak odliczam dni i już za niecały miesiąc dzień się znów zacznie wydłużać, także mam wrażenie, że zima w tym roku szybko minie :) Dziś dzień w domciu, leniuchowanie, książki, nie wiem jeszcze czy będę sprzątała...

Miłej imprezy Andrzejkowej, jak ktoś się wybiera!
P.S. No Agnilla, siła w nas drzemie, bez dwóch zdań! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #799925 przez Agnilla
o matko, Wy kocie mamy!
u mnie też leje od wczoraj, ale dziś faktycznie miałam jedną z lepszych nocy :) i ani na siku nie wstałam, ani na kropelkę :)
Chudzinka, ja to czekam na święta, uwielbiam to, chyba se w tym roku walnę legowisko pod choinką i będę fasoli wszystko pokazywać :)
czytam sobie na innym portalu opisy danych tc i czuję się jak czubek :D
"Ty jeszcze o tym nie myślisz, ale Twoje ciało już teraz zaczyna przygotowywać się do porodu. Twoje stawy i wiązadła stają się bardziej miękkie i rozluźniają się, co może powodować że w tym okresie poczujesz się mniej stabilnie. " i już se wyobrażam, jak idę i się przewracam :lol:
na szczęście moje objawy to tylko, albo aż lenistwo i napady jedzenie raz na kilka dni, więc chyba tragedii nie ma ;)
a jak czytam, że powoli mija okres największego zagrożenia ciązy to mnie wzdryga. bo tak w ogóle nadal cięzko uwierzyć, że fasola siedzi we mnie :P choć od kilku dni lata mi prawe ramię, to już chyba jelita mi tam upycha, żeby sobie zrobić miejsce :P:
ok ok już ide, bo wąż wróci i co mu powiem? :dry:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #799927 przez aggi
Agni to siadaj na miotłę i 'eeeeeeeeeepaaa' :P Ricky rządzi haha :P Wyobraziłam sobie Ciebie jak idziesz i kolana Ci się wyginają hahahahha wybacz :S :silly:

Chudzinka zdrowia dla kota;* Mój ostatnio pogryzł się z innym i miał oko zadrapane i łapkę napuchniętą i też zastrzyki mu dawaliśmy :dry:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #799933 przez Agnilla
no właśnie mam takie samo wyobrażenie :lol:
pojedziesz Ty w końcu czy nie? bo kurna, ciągle tu któraś odpisuje i nie wyleze z łózka przez Was!
kuwa, usuneli mi z koncertow na zadanie simply reda, niech się walą :angry: Chudzinka ostatnio pisała o jakiejś muzyce no nie :unsure:
maaam Lora Szafran....ale czy to moje klimaty :unsure:
wiem, włączę sobie Alicję Majewską :)

11 lata 4 miesiąc temu #799946 przez aggi
dobra ja jadę :P Bo mnie Agnilla wygania :S :P hahaa :) Nie no wszamamy coś jeszcze z emkiem i jedziemy.. trzy dni bez was o jacie :( będę tęsknić B)

11 lata 4 miesiąc temu #799961 przez moofka
Dziekuje dziewczynki za wszystkie zyczenia :*

U mnie bez zmian, w sumie jest leniwa szpitalna sobota i nudy.... Jutro bedzie moj ginek to moze cos nowego powie, a w pon mam miec usg to sie pochwale ile Zośka waży :)

Dzisiaj odwiedzi mnie moja sis i przywiezie mi kawalek mojego urodzinowego ciastka :D

11 lata 4 miesiąc temu #799985 przez Ada2424
Witam się :) a ja dziś do wieczora sama w ten andrzejkowy wieczór. Mąż w pracy i zostaje po godzinach na dodatek i tak myślę czym tu się zając żeby czas szybciej minął. Dziś wzięłam 5 tabletkę nowego kwasu i nic sie nie dzieję więc myslę, że juz powinno byc cały czas wszystko ok :) u mnie dziś powiem Wam w miarę ciepło, od rana słoneczko świeciło dopiero niedawno zaczęło się chmurzyć ;/

moofka wszystkiego dobrego i zdrówka.
aggi trzymam kciuki aby wredna @ nie przyszła :)

[/url] [/url]

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #800011 przez mloda

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka