BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 tygodni temu #800015 przez zoi
Gosia, jak miło, że ktoś o mnie myśli:-)

mloda, ja jestem wielbicielką badań- jakbym miała kasę to bym się co owulkę badała, więc chyba nie jestem obiektywna, ale chyba dobrze zbadać i wiedzieć? :laugh:

Chudzinka, kot wyzdrowieje, a Ty dalej nie będziesz wiedziała co mu jest ;)

Aggi, miłego wypoczynku :-)

Chyba tyle, bo piszę z koma i mi strasznie niewygodnie. W sumie się cieszę, że ostatnio tak mało mam wolneo czasu- znacznie mniej się nakręcam na starania i dobrze mi z tym :)

Milego weekendu!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #800020 przez Agnilla
A nie głodne mogą też wpaść? :P
ja wyskakuje z ręcznika i lecę do kuchni bo juz późno. Jutro fota brzucha a ja objedzona nie liczy się :P

11 lata 3 tygodni temu #800166 przez Asiaa
heheh ;) byliśmy na spotkaniu ze znajomymi, po powrocie do domu jakoś spać mi sie nie chciało to oglądałam tv, a później pomyślałam że zerknę co u Was słychać :D szybki sen i na rano do pracy :dry:

Młoda nie wiedziałam że tam masz taki zwierzyniec :ohmy: oczywiście że nie chcę by Cie z domu wyrzucili za kolejny przybytek w postaci zwierzaka

Chudzinka ja też pocieszam się tym, że jeszcze niecały miesiąc i dni powolutku będą robiły się dłuższe :) oby koteczek wyzdrowiał szybko ;)

Udanego weekenda wszystkim! :)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #800188 przez mloda

11 lata 3 tygodni temu #800232 przez Agnilla
młoda, niestety to robią z nami leki, też tak miałam niestety :dry: a tak w ogóle to wszystkigo najlepszego ;)
dzień dobry wszystkim :) najadłam się wczoraj i dziś leże :dry:

11 lata 3 tygodni temu #800236 przez Asia K
Dzien dobry niedzielnie :)

11 lata 3 tygodni temu #800243 przez ulka1983
Cześć dziewczynki :kiss:
u mnie jak zwykle mało czasu dzisiaj moja Natalka ma imieniny i będzie kilku lub kilkunastu gości :silly: tak więc cały dzień spędzę w kuchni

Goska.gogo wyskoczyła z podejrzeniami o ciąży i zniknęła :unsure: myślę że niedługo nie jeden teścior pozytywny tu się pokaże może Aggii Młoda B) kolejka w końcu ruszy bo ostatnio coś się nie posuwa :laugh:

spadam do kuchni robić krokiety z kapustą i pieczarkami która ma ochotę to zapraszam :lol:

11 lata 3 tygodni temu #800263 przez ann-sunshine
Bry,

Co za nedzna pogoda i jak tu spacer planowac?

Weny dzis brak wiec sie tylko przywitam i znikam

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #800271 przez Agnilla
laski, czy któraś z Was, a zapewne nie :P czyta fantastykę :unsure: szukam prezentu na święta dla brata, a jestem w tym totalnie zielona :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #800310 przez zoi
Witam się :)

Agni, to plus dla małża, no i nagroda zacna- nie powiem :P

A ja dziś w pracy na chwilkę, to mam momencik. Wytańczyłam się, pobawiłam, poszłam późno spać i dziś rano zonk z temp... jakaś dziwnie wysoka, a test owu wczoraj negatywny. Znów jestem zła, co się owu zbliża i chcę ją temperaturowo namierzyć, to coś się dzieje. Zazwyczaj nawet po nieprzespanej nocce w pracy temp się kupy trzymała, a dziś szkoda gadać :dry:

A u Was jak andziejki? Te co mogą, to pewnie popiły i spią :silly:

11 lata 3 tygodni temu #800312 przez Asiaa
Agnilla dobry pomysł miał Twój mąż ;)
Jeśli chodzi o fantastykę :silly: (nie wiem jaki jej rodzaj lubi Twój brat) to Andre Norton dużo tytułów ma. Osobiście lubię też sagę o wiedźminie Sapkowskiego, więc jeśli tego jeszcze nie czytał to może to? :silly:

11 lata 3 tygodni temu #800324 przez Chudzinka
Dzień dobry :)
"Lód" Dukaja to podobno najlepsza książka fantasy w historii Polski. Mąż poleca, ale jemu się bardzo podobał też "Pan lodowego ogrodu" Grzędowicza. No i Sapkowskiego też lubi :)
A mnie łeb dziś napiernicza, za nic się zabrać nie mogę, a nie było imprezy ani alkoholu... A szkoda :P Młoda, co Ty mnie z kilkoma życiami kota pocieszasz, ja nie chce, żeby mi kot zdechł, bo nie mam pewności, że kolejne wcielenie też u mnie będzie miał ;)
No i też dziś coś weny nie mam, jak ann.. Buziole i ide łeb na balkon wystawić. Chyba halny wieje, to mi może ból wywieje, co?

11 lata 3 tygodni temu #800345 przez Porto1987
Ja jestem w drodzę i witam się z Wami grudniowo :ohmy:

Chudzinka. Ja miałam taką historię z kotką. Zaczęło się od wydzieliny w oku. Dostawała krople i było lepiej. Leczenie się kończyło i był nawrót. Więc znowu leczenie krople i antybiotyki. Żrenica w oku powiększona i prawie wcale nie reagowała na światło. Kotka prawie nie widziała na oko. Badania krwi ok, koci hiv ujemny i nic niewiadomo. Robiłam jej zastrzyki ze sterydami, to organizm reagował. Widać było, że lepiej się czuła, ale oko mętniało. W końcu zrobiliśmy badanie na toksoplazmozę. Na wyniki trzeba było długo czekać, a z kotką było gorzej. Oko się nie domykało i cały czas było przymróżone, gdy już wiedzieliśmy, że to toksoplazmoza, to już nie zamykała pyszczka, języczek jej wisiał. Cholerstwo umiejscowiło się w mózgu. Miała 13 lat. Jak masz możliwość, to sprawdź tą toksoplazmozę.

11 lata 3 tygodni temu #800384 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #800386 przez ferritka
Chudzinka, no to tyle szczęscia uff ufffu
czyli na Mikołajki proszę sprawić Kici okularki :cheer:

uu sf to ja nie bardzo.. kiedys była taka seria "fantastyka" i przeczytałam z niej "trzy wiedźmy" - uśmiałam się do łez taka bardziej babska :lol: i "władcy marionetek" ot tyle

a obecnie to pochłaniam ksiązki jak wariatka ;] i czytam na raz dwie ;] biografie beatlesów "szok" i "umysł w ogniu " poluje na "księżyc yakuzy" ale w żadnej księgarni nie ma :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka