- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
mloda, ja jestem wielbicielką badań- jakbym miała kasę to bym się co owulkę badała, więc chyba nie jestem obiektywna, ale chyba dobrze zbadać i wiedzieć?
Chudzinka, kot wyzdrowieje, a Ty dalej nie będziesz wiedziała co mu jest
Aggi, miłego wypoczynku
Chyba tyle, bo piszę z koma i mi strasznie niewygodnie. W sumie się cieszę, że ostatnio tak mało mam wolneo czasu- znacznie mniej się nakręcam na starania i dobrze mi z tym
Milego weekendu!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja wyskakuje z ręcznika i lecę do kuchni bo juz późno. Jutro fota brzucha a ja objedzona nie liczy się
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Młoda nie wiedziałam że tam masz taki zwierzyniec oczywiście że nie chcę by Cie z domu wyrzucili za kolejny przybytek w postaci zwierzaka
Chudzinka ja też pocieszam się tym, że jeszcze niecały miesiąc i dni powolutku będą robiły się dłuższe oby koteczek wyzdrowiał szybko
Udanego weekenda wszystkim!
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzień dobry wszystkim najadłam się wczoraj i dziś leże
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
u mnie jak zwykle mało czasu dzisiaj moja Natalka ma imieniny i będzie kilku lub kilkunastu gości tak więc cały dzień spędzę w kuchni
Goska.gogo wyskoczyła z podejrzeniami o ciąży i zniknęła myślę że niedługo nie jeden teścior pozytywny tu się pokaże może Aggii Młoda kolejka w końcu ruszy bo ostatnio coś się nie posuwa
spadam do kuchni robić krokiety z kapustą i pieczarkami która ma ochotę to zapraszam
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Agni, to plus dla małża, no i nagroda zacna- nie powiem
A ja dziś w pracy na chwilkę, to mam momencik. Wytańczyłam się, pobawiłam, poszłam późno spać i dziś rano zonk z temp... jakaś dziwnie wysoka, a test owu wczoraj negatywny. Znów jestem zła, co się owu zbliża i chcę ją temperaturowo namierzyć, to coś się dzieje. Zazwyczaj nawet po nieprzespanej nocce w pracy temp się kupy trzymała, a dziś szkoda gadać
A u Was jak andziejki? Te co mogą, to pewnie popiły i spią
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Jeśli chodzi o fantastykę (nie wiem jaki jej rodzaj lubi Twój brat) to Andre Norton dużo tytułów ma. Osobiście lubię też sagę o wiedźminie Sapkowskiego, więc jeśli tego jeszcze nie czytał to może to?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
"Lód" Dukaja to podobno najlepsza książka fantasy w historii Polski. Mąż poleca, ale jemu się bardzo podobał też "Pan lodowego ogrodu" Grzędowicza. No i Sapkowskiego też lubi
A mnie łeb dziś napiernicza, za nic się zabrać nie mogę, a nie było imprezy ani alkoholu... A szkoda Młoda, co Ty mnie z kilkoma życiami kota pocieszasz, ja nie chce, żeby mi kot zdechł, bo nie mam pewności, że kolejne wcielenie też u mnie będzie miał
No i też dziś coś weny nie mam, jak ann.. Buziole i ide łeb na balkon wystawić. Chyba halny wieje, to mi może ból wywieje, co?
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Chudzinka. Ja miałam taką historię z kotką. Zaczęło się od wydzieliny w oku. Dostawała krople i było lepiej. Leczenie się kończyło i był nawrót. Więc znowu leczenie krople i antybiotyki. Żrenica w oku powiększona i prawie wcale nie reagowała na światło. Kotka prawie nie widziała na oko. Badania krwi ok, koci hiv ujemny i nic niewiadomo. Robiłam jej zastrzyki ze sterydami, to organizm reagował. Widać było, że lepiej się czuła, ale oko mętniało. W końcu zrobiliśmy badanie na toksoplazmozę. Na wyniki trzeba było długo czekać, a z kotką było gorzej. Oko się nie domykało i cały czas było przymróżone, gdy już wiedzieliśmy, że to toksoplazmoza, to już nie zamykała pyszczka, języczek jej wisiał. Cholerstwo umiejscowiło się w mózgu. Miała 13 lat. Jak masz możliwość, to sprawdź tą toksoplazmozę.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
czyli na Mikołajki proszę sprawić Kici okularki
uu sf to ja nie bardzo.. kiedys była taka seria "fantastyka" i przeczytałam z niej "trzy wiedźmy" - uśmiałam się do łez taka bardziej babska i "władcy marionetek" ot tyle
a obecnie to pochłaniam ksiązki jak wariatka ;] i czytam na raz dwie ;] biografie beatlesów "szok" i "umysł w ogniu " poluje na "księżyc yakuzy" ale w żadnej księgarni nie ma