BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 tygodni temu #800537 przez zoi
Mloda, wszystkiego naj naj :)

Agni, wszystyko Ci urosło szczęściaro! :)

Chudzinka, uwielbiam koty z zezem :P

Znów padam i nic więcej nie napiszę, zwłaszcza, że działamy ostro i wykończona jestem podwójnie :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #800546 przez Kaś_O
Młoda spełnienia tego najwiekszego marzenia.. 100 lat i w ogole..
Pamietam ze zamim sie dowiedzialam ze Max jest wiekszy to chcialam rodzic 1.12 ale prawie sie udalo :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #800563 przez Asia K
Bry :D

Agni – swietna historia I mąż miał racje – przywilej polewającego :)

Zoi – ja nie popilam a I tak caly dzionek przespałam :p

Agni – oh ach , nic nie urósł :blink:

Aggi – jak sytuacja na froncie ? Dzis poniedziałek a cosik wspominalas o poniedzialku I testowanku czy mi sie zdaje ?

Porto – jak bedzie sie mniej ruszala to tez bedziesz sie martwic ze cosik … wiec niech cie boli w imie potomka :p

Ferri – grudzien szybko minie I bedzie juz styczen a wtedy my tez bedziemy bardziej aktywne z tobą :*

Porto – ty sie nie boj o pempola – rozwinac sie nie rozwinie – ja tez mialam przepukline taka jak ty – tez sie darlam w pieluchach :p I po I porodzie zdecydowałam sie na operacje – okazało sie ze mam tez brzuszną – machneli mi za jednym razem I teraz mam spokój :) bo strasznie balam sie ze cosik sie stanie
A I kreche na brzuchu to juz do konca zycia bede miala (wlasnie po tej operacji) tylko ze juz sie do niej przyzwyczaiłam , a mój mąż tez sie smieje ze mam dwie twarze :D cycuchy to oczy , blizna po przepuklinie to nos, a blizna po cesarce to piękny uśmiech :D
Druga twarz to naturalnie tam gdzie powinna byc ;p

Kaś – pisałas jakies 5 godzin temu wiec o jakies 2 w nocy :o co u ciebie Kochana? :blink:

edit: Kaś - czy ja na grudniówki musialam isc by zobaczyc co u ciebie sie dzieje ? :S
No i poszłam i juz wiem :)

11 lata 3 tygodni temu #800571 przez Kaś_O
Asia bo Ty jestes taki maly detektyw :*
Slonce moje a jak wy sie czujecie?

Ferri na Twoj styczen tez czekam niecierpliwie :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 tygodni temu #800581 przez gosia28
dzień dobry.
Nie wiem, może będę żyć. Plecy, kark, szyja, krzyże :ohmy: :ohmy: :ohmy: :S zawiało mnie czy cuś jakieś zapalenie mięśni, normalnie fatalnie, maści, masaże emka i kompresy może przywrócą mnie powoli do funkcjonowania.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agni jak już się gibniesz to się będziesz toczyć jak kulka :silly:
Brzuś hoho
ale żeś wynagrodziła mężowi wzorowe zachowanie B) :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dag to już w pełnej gotowości jesteś :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 tygodni temu #800585 przez Asia K
Kaś_O napisał:

Asia bo Ty jestes taki maly detektyw :*
Slonce moje a jak wy sie czujecie?

Ferri na Twoj styczen tez czekam niecierpliwie :)

No jakos musialam wyszpiegowac co sie z Maksem dzieje :blush:

Ja w sobote sie troche wystraszylam bo mnie pobolewał dół bzucha, ciągnęlo mnie tak dziwnie. Jak lezałam to nic nie czulam ale wystarczylo ze wstalam i na nowo sie zaczynało. Niestety całą sobote nie dalo sie przelezec.
Dzisiaj jest juz lepiej i mam nadzieje ze tak zostanie :)

11 lata 3 tygodni temu #800595 przez Agnilla
dzien dobry! :)
ja tez wczoraj zdychalam, dzis czuje sie duzo lepiej, wiec lece sie myc i na poszukiwania wiekszego stanika :lol:
Asia, Gos uwazajcie na siebie, odpoczywajcie! :kiss:
Kaś, wszystkie jesteśmy z Wami i czekamy na Ciebie i Maksa!!!!!! :kiss:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #800596 przez mloda

11 lata 3 tygodni temu #800599 przez Agnilla
młoda, na pw wysyłam adres do wysyłki słodyczy :lol:
Maks, to już dziś ma być z nami, nie ma innej opcji :)
Ej a aggi to gdzies wyjechała i dziś miała wracać, więc watpię, że siurała na testa

11 lata 3 tygodni temu #800657 przez Chudzinka
No właśnie też kojarzę, że aggi żegnała się na 3 dni, więc jutro nas dopiero odwiedzi.
Dzień dobry :)
Też idę na grudniówki, bo tu Kaś nic nie napisała, a ja chcem wiedzieć, co z nią i z naszym forumowym synkiem.

Goś, co Tobie? Co to za zawiania/połamania?
Młoda, wczoraj zdychałam przez ból głowy i nie wchodziłam na forum, sorry za spóźnienie - z całego serca wszystkiego najlepszego :kiss:
Asia, daj znać, czy Ci przeszły te bóle brzucha.
No ferri, to na zbliżające się Mikołajki życzę, by szybko Świeta nadeszły; a na Święta życzę, by już był styczeń i spełnienia marzeń zaraz na początku Nowego Roku! :kiss:

11 lata 3 tygodni temu #800661 przez Asia K
No i macie dziewuszki racje - aggi wyjechala , teraz to i mi sie to przypomnialo :dry:
No nic czekamy do jutra na wiesci od niej

Chodzinka - juz mi przeszlo ale Mala sie malo rusza i kcialabym by ruszala sie wiecej.
W pierwszej ciazy synus nie dawał o sobie "zapomniec" i dawal czadu non stop a teraz to troche dziwne, ale najwazniejsze ze ból bebolka przeszedl.
A i chcialam jeszcze dodac ze w srode mam połówkowe - tak wiec pora juz zaciskac kciukasy za moja córunie :blush:

11 lata 3 tygodni temu #800664 przez Chudzinka
Komu jak komu Asia, ale mi nie musisz przypominać :P
Kciukasy zaciśnięte! :kiss:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #800669 przez Agnilla
Asia, ja trzymam 4 kciuki, bo o ile się nie mylę, moja fasola też już paluszki ma ;) a jak mąż wróci, to i jego zagonię do zaciskania :)
Chudzinka, moze jakies oklady sprobuj? jak w marcu bylam w ciazy :P :lol: to mialam taki bol glowy, ze myslalam, ze zejde, a walczylam, zeby tabletek nie brac <gupek>
a z tym czasem to Wy się tak ni rozpędzajcie, hola hola....zaraz są mikołajki, potem Święta, potem Agi ma urodziny, potem ma imininy :lol: a potem cały rok cierpię bezprezentowo :angry:
Dag, jak urodzisz 4 stycznia to kurna zobacz, jaka Wiki po cioci będzie zajebista :lol:

11 lata 3 tygodni temu #800682 przez Chudzinka
Aggnilla, ja prochów nie unikam, bo w ciąży nie jestem :P Tylko że jak czasem mnie migrena złapie, to nawet garści prochów nie pomogą, muszę się oszczędzać, tak "powolutku i cichutku" sobie dni spędzać i w końcu przechodzi. To takie dni wyciszenia, do których zmusza mnie organizm, bo sama bym zapomniała, że czasem trzeba odpocząć :silly: Ale już jestem po ibupromie i aspirynie i trochę puszcza. Uff...
No, to teraz czas "żniw prezentowych" się dla Ciebie zbliża ;) A ja sobie taki zajebisty prezent na Mikołajki zamówiłam! :lol:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #800696 przez Agnilla
no dobra dobra, już się zbieram i wychodzę ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka