BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu #801098 przez Agnilla
znalazlam fajny przepis na murzynka piernikowego ooo :)
mam ogromna nadzieje, ze jutro rano poznamy Maxa, jestem tego wrecz pewna! :)
tymczasem dobranoc :) ide poczytac :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #801112 przez aggi
Witam się wróciliśmy i żyjemy ;-) :kiss: Teraz daję się w lekturę bo tyyyyyyle naskrobałyście B)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #801125 przez mloda

11 lata 2 tygodni temu #801127 przez aggi
Ada dzięki za kciuki, nie wiem jak będzie ale póki co wredota trzyma się ode mnie z daleka ;)

mloda to Ty co chwilę imprezki :P A mój teściu urodziny od dwóch tygodni świętuje haha co chwilę jacyś goście :silly: tort śmietankowy ?! aaaa czy ktoś wspomniał o torcie? Poproszę priorytetem do mnie :lol:

zoi brak czasu to czasem dobre rozwiązanie :) ja taka zmęczona jestem że jak fotę testów zobaczyłam to nie zaczaiłam i myślałam że ciążowe wrzuciłaś :silly: myślę że pierwszy jest mocniejszy :) Ale mogę się mylić.

Asiaa ja to samo, jeszcze trochęęęę i przyjdzie wiosna :P

ulka kolejka jest zawsze 'otwarta' chętnie przepuszczę zdecydowane :P haha proszę miłe Panie bez krępacji:)

Ann :kiss:

Agni ja mam z mężem to samo :D Nieraz oszukuje hahaha. Ale zdarzają się dni że sam ledwie na nogach stoi:P Także się wyrównuje.. hah. A w fantastyce się nie orientuję :unsure: cudny brzuś :* Dobrze rozumujesz bejbe wyjechaliśmy na trzy dni do rodziców i dziś dopiero , no dosłownie niedawno wróciliśmy :blink:

Chudzinka
kurcze mnie za to dzisiaj głowa napitala :dry: I to nie z nadmiaru imprezowej atmosfery bynajmniej ! Wypiłam w sobotę jeden kieliszek to myślałam że się przekręcę tak mi niedobrze było :dry:

Dagnes kolejna rzecz zrobiona :D Torba czeka :D

Porto :* dobrze że małą ruchliwa :D A teścik kiedyś tam będzie może :silly:

Asia K dziś miałam testować (poniedziałek był i minął), byliśmy u rodziców trzy dni i nie dałam rady nic testować :) Także czekam sobie dalej. Tempki też nie mierzyłam bo nie miałam warunków.. Także wszystko poszło na łeb na szyję :S trzymam kciuki za połówkowe :side:

gosia żyj :kiss: :kiss: poza tym dobrze gadasz polać CI :D haha ;)

ferri nie wygonimy Cię Ty nas napędzasz do działań to i my wysłuchamy Twoich narzekań, emocji, radości i smutków :kiss: :kiss: :kiss:

Kaś
trzymam kciuki !!!!!! B)

11 lata 2 tygodni temu #801128 przez Dagnes
Zoi jak dla mnie drugi test wyglada bardziej malinowo.
Ferr nikt cie stad w styczniu nie przegoni. Wszystkie mocno Ci kibicujemy i juz nie mozemy sie doczekac emocji jakich bedziesz nam dostarczac. Mam nadzieje ze moja malutka pozwoli mi tu zagladac i sledzic co i jak.
Aggi bedzie jutro tescior? Jak tam sytuacja na froncie?
Ja dzis z mezem zafundowalam sobie wycieczke po sklepach, a na koniec zjadlam ogromnego kebaba :)

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #801131 przez aggi
Wybaczcie za taki poemat :ohmy: Ale odpisałam każdej żebyście nie myślały że o Was zapomniałam:) Na testa nie miałam dziś czasu, pakowaliśmy się, wyjeżdżaliśmy aaach teściu urodziny od dwóch tygodni obchodzi już haha :silly: Mam test na jutro i dzięki za trzymanie kciuków i wróżby ale nie miejcie wielkich nadziei, ja też już wcale ich nie mam - naprawdę tak jakoś przeczuwam ;) . Tzn fiksuje mi organizm coś, sny głupie mam - testy mi się jakieś śniły w nocy no masakra serio :P Ale jutro na własne oczy zobaczę że nie ma co się cieszyć...

11 lata 2 tygodni temu #801142 przez Dagnes
Chudzinka, Gosia zdrowka.
Asia sciskam kciukasy za polowkowe

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #801160 przez mloda

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #801164 przez aggi
mloda nie namawiaj bo i tak nie zrobię B) tyle dzisiaj płynów wypiłam że w ogóle nie ma sensu na test siurać bo będzie pachniał herbatą pomarańczową co najwyżej :P mam 33dc (zwykle 31-33 miałam już @, ale ostatni cykl rozjechał mi się do 40... :/)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #801174 przez mloda

11 lata 2 tygodni temu #801180 przez aggi
Nie jestem cierpliwa, wiem po prostu że nie ma sensu robić przed terminem @ - lepiej poczekać bo w każdej chwili może przyjść :S

11 lata 2 tygodni temu #801187 przez ulka1983
ja jak zwykle późno ale czasu brak

Młoda przyjmij też moje spóźnione życzenia :kiss: szybkiego zafasolkowania bo na tym Tobie teraz chyba najbardziej zależy :kiss:

Aggi testuj jutro bo ja kciuki trzymam i trochę już mi zdrętwiały :S

ale piękne zgrabniutkie brzuszki tu ostatnio się pojawiają :)

coś ostatnio Emma się u nas nie pojawia co u niej :unsure:

u mnie 9 dc od jutra zaczynam testowanie tylko ostatnie testy mi zostały i nie wiem czy wystarczy :S muszę coś zamówić tylko nie wiem które dobre na razie miałam tylko niebieskie z allegro i apteczne które polecacie :unsure:

11 lata 2 tygodni temu #801194 przez Asiaa
Dziewczyny wszystko już napisały więc podpisuję się pod wszystkim ;)

narobiłyście mi smaka na coś słodkiego ;p ale o tej porze lepiej nie bo cały dzisiejszy aerobik pójdzie do lasu ;p

Aggi trzymam kciuki za pozytywny test! Mam nadzieję że jak jutro po szkoleniu zerknę na forum to dołączę się do gratulacji :) :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #801198 przez emma
Ula, miło, że ciekawi cię, co u mnie :-) :kiss:
A prawda jest taka, że pojawiam się codziennie, ale.nie mam czasu nawet wyłączyć kompa, a z komórki szlag mnie trafia, no i trochę się resetuję, dlatego bez odzewu ;-)
Jeśli chodzi o testy to ja nie polecam żadnych, wg aptecznych mam owu przez pół cyklu, a wg allegrowych nie mam wcale, dlatego kończę przygodę, żeby nie dolowac siebie i innych ;-)
Ale za wszystkie trzymam kciuki i pozdrawiam! :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #801208 przez ulka1983
Emma z testami jest właśnie różnie :dry: mam nadzieję że kończysz tylko z testami i dalej starasz się o maleństwo trzymam kciuki i życzę powodzenia :kiss: ale zaglądaj do nas i czasami napisz co u Ciebie bo jak nie to znowu będę Cię namierzać :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka