BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #801383 przez ann-sunshine
Maksiu slodziak tylko wcale nie malenstwo.

Aggi rozne rzeczy beda sie z organizmem dzialy, a nie od dzis wiadomo ze bóle malpowe niekoniecznie o malpie swiadcza.

Chudzinka ja od dwoch cykli jestem na staraczkowym urlopie i sie nie staram tylko zabezpieczanie u nas kuleje :silly:

Aggi przy pierwszej ciazy nie tak od razu bedzie widac. Luzniejsze ciuchy i do 3 m-ca nikt nie zauwazy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #801384 przez gosia28
agi aż tak to chyba nie :S chociaż kto wie co przyszłość przyniesie :laugh:

aggi ja bym się wstrzymała jakiś czas chyba, że będziesz mieć zalecenia od lekarza, że musisz ostrożnie czy cuś. Zazwyczaj doradzają na przełomie 3/4 miesiąca informować pracodawcę.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 tygodni temu #801386 przez Chudzinka
Aggi, ja bym się wstrzymała z powiedzeniem dyrektorce, ale nie mężowi. Pamiętam, jak miesiąc temu Ci kibicował i jak się nakręcał i prezenty kupował. On pragnie całym sercem maluszka i o ile się ucieszy na Mikołajki na takie wieści, to jeśli w jakiś sposób wyjdzie, że wiedziałaś wcześniej i mu nie powiedziałaś, może być mu przykro. Mnie by trochę było. Ale Ty znasz go lepiej :) Pamiętaj, że Święto może być każdego dnia, a nie tylko, jak go zaznaczą w kalendarzu!
Goś - ale super wieści! Gratuluję. Kochana, zajmiesz się czymś nowym, przestaniesz myśleć i wszystko się szybciutko poukłada tak, jak marzysz. Czuję aż w kręgosłupie, że wychodzisz na prostą, jak nic :kiss: A grudzień sobie jeszcze odpocznij, poukładaj sobie różne sprawy, daj ułożyć się emocjom. Święta to magiczny moment, a Nowy Rok to nowe plany, nowe cele i nowa realizacja starych marzeń ;)

11 lata 2 tygodni temu #801389 przez ann-sunshine
A wlasnie Gos super wiadomosc. Oby nowe wyzwania spelnily twoje oczekiwania.

Mam dwa dni wolnego i mase zajec sobie zaplanowalam a wy mnie od roboty odciagacie

11 lata 2 tygodni temu #801396 przez Kaś_O
Dzieki kochane za mile slowa :* nie taki msluszek ten nasz Max ale wydaje sie taki drobny..
Mloda chcialam zeby Aga juz z fotka wam dala info :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 tygodni temu #801400 przez ferritka
dzień dobry;))

Kaś ,gratulacje dzielna mamusiu, Max jest przesłodki no i całkiem spory kawał chłopa z niego :lol: witam na świecie i niechaj zdrowo i ładnie rośnie, niech będzie grzecznym chłopcem i nie skarży nigdy na starszego brata , niech dobrze się uczy i będzie najszczęsliwszym człowiekiem na świecie :kiss: :kiss:

Aggi, nooo gratulacje sierpnióweczko :kiss: :kiss: :kiss: czyli kolejny raz otwieramy wątek :) gratulacje kochana :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 2 tygodni temu #801405 przez gosia28
Chudzinka no właśnie, święto może być każdego dnia :)
aggi o ile do zrobienia testów Cię nie namawiałyśmy to teraz skoro już wiesz to nie czekaj tylko powiedz emusiowi już... plisss niech się cieszy chłopina tak jak my :woohoo:

Chudzinka też czuję ciut ciut, że się moje niebo pomalutku rozchmurza i na Nowy Rok wejdę z nową mocą :)
i dobrze, że nie dostałam tamtej pracy bo ta będzie o niebo lepsza i z całą pewnością będę miała głowę zajętą, już powoli mam bo muszę program do końca roku napisać :) :side:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 2 tygodni temu #801409 przez Ada2424
Kaś gratuluje synka, cudny jest :)

aggi wiedziałam! Gratuluję dwóch kreseczek :) ile czasu się staraliście?

[/url] [/url]

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #801410 przez aggi
ferri kochana :kiss: :kiss: dziękować będę jak zobaczę kropka na własne oczy :)

gosia tak bardzo Ci kibicuuję żeby Nowy Rok był o niebo lepszy :kiss: :kiss:

Ada :kiss: no z testami owu od czerwca :) Ale nie zabezpieczaliśmy się już prawie dwa lata i myślałam że coś ze mną albo emkiem nie tak :dry:

Wiecie co Wam powiem.. Kichać na to że moje testy owu nie były malinowe :silly:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #801411 przez gosia28
Kaś a kiedy do domu wracacie?
Ale fajnie no, słonko świeci, rodzą się dzieci, testy pozytywne to i my aktywne B) :side: :laugh:

kto jeszcze fajną wiadomość zapoda? :)

ann oj tam robota nie zając nie ucieknie ;) ale fakt ciężko się czasem oderwać

aggi najważniejsze, że malina na ciążowym ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 2 tygodni temu #801432 przez aggi
gosiu dokładnie to samo stwierdzam :) choć nadal zupełnie nic do mnie nie dotarło

11 lata 2 tygodni temu #801434 przez zoi
Kaś!! :) Jeszcze nie doczytałam wszystkiego, ale już wiem, że Maks jest z Toba :) :)

Aggi B) B) .... jak wczoraj napisałaś, że po alko Cię ciągnęło na wymioty, to już pewna byłam, że jestem kim? kim?! CZAROWNICĄ!!! :laugh: :laugh: :laugh:
GRATULACJE KOCHANA:laugh: :ohmy: :ohmy:
A ja się mianuję wiedźmą miesiąca ;)

Ok, czytam dalej :silly:

11 lata 2 tygodni temu #801436 przez aggi
zoi kochana hahahaha :blush: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #801438 przez Asia K
Gos - no i mamy kolejna dobra wiadomosc - super ze z pracą tak sie ulozylo - tamta przeszla pod nosem , bo lepsza juz na ciebie czekala :kiss:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #801447 przez zoi
Chudzinka, uśmiałam się- pamięciowy notes :) Dobrze mówisz, ja jeszcze przed świętami będę wiedzieć co i jak.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi, a w ogóle, to fajnie, bo wyszło, że przejęłaś ciążę od Kaś. A Maks wspaniały, wygląda na takiego wyluzowanego, co mu się wychodzić nie chciało ;)

Gosia, to po cichu już gratuluję "nowej, fajnej pracy" :kiss:

Ann, nie staranie i nie zabezpieczanie...no to nic nie jest wykluczone- niektórzy właśnie tak dzieci robią :P

Dobrnęłam do końca. Uwielbiam takie dni na forum, budzę się a tu takie pozytywne 5 stron :)

edit.
A wiecie co? ja tam sobie kombinuję (jak już jestem tą czarownicą), że skoro mam owu w ten sam dzień, co Kaś urodziła, a aggi zatestowała, to może i co z tego będzie :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka