BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 tygodni temu #799035 przez Kaś_O
Eh dzieczyny.. dziewczyny... Młoda fakt jesteś młoda bo chyba nawet młodsza ode mnie z tego co pamietam a ja jestem 86... Ale tez troche sie starasz.. Jedyne co to fakt ja bym sobie wkrecila jakieś podróże a ciuszki wynieś do piwnicy.. I jednak tak czy inaczej musisz byc cierpliwa.. Innej opcji nie masz.. Pamiętaj ze Aga tez sie leczyła jak Ty i w pierwszym cyklu nie zaskoczyła.. Owu wróciła ale organizm musiał tez sie przygotować.. Trzymam za Ciebie kciuki.. Tak niecierpliwej i zarazem nerwowej osoby chyba jeszcze nie poznałam :p :*

U mnie dupa i nie liczcie na rozwiazanie naturalne.. Czekam na list ze szpital na wezwanie do wywołania.. Kur..... Tyle mam do powiedzenia..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #799044 przez Porto1987
Ależ ja Was lubię czytać :)

Do Chudzinki na kozetkę to ja się chętnie wybiorę :P Chudzinka, czemu Ty tak daleko mieszkasz!!

Ann, ja sobie kupiłam foremki silikonowe w Ikei, ale jeszcze ich nie używałam. Jakoś bardziej przekonują mnie tradycyjne formy.

U mnie leje :dry: resztę napiszę jutro i może będzie zdjęcie mojej chatki :)
brej nocy! Paaaa

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799053 przez aggi
Melduję się z rana ;)

hahah gosia :woohoo: niezłe :D Ale wierzę mu, mnie czasem też nogi rano napitalają choćbym maraton przeszła :P albo ten głupi sen że poślizgnęłam się na schodach :dry: i walę nogami po łóżku jakbym spadała :D hahaha B)

Agni co ja mogę że spać mi się chce ciągle :< haha z palcem też niezły sen :P :D hahah a to ja mam nieraz chore sny że mój emek idzie do innych itd no takie że aż się budzę sprawdzać czy śpi przy mnie :huh: super bransoletki :cheer:

Dagg ze zdwojoną siłą za julkę trzymamy B)

Kaś trzymaj się :* A co do mlodej to masz rację, mloda może w ogóle oddaj te ciuszki komuś potrzebującemu, nie będą zaprzątały Twoich myśli :huh:

Porto czekamy na fotkę domku laleczki :side:

No, mogę iść do pracy :dry: A dzisiaj kontrola, pięęęęknie. Koleżanka w ciąży już poszła na L4 i sama zostałam ze wszystkim.. no nic trzymajcie kciuki. Niewyspana, obolała idę walczyć :P

11 lata 3 tygodni temu #799058 przez Asia K
Bry :D

Ada – dobrze ze nowy kwas juz cie nieuczula :)
Ja testy zamawiałam u pierwszego lepszego jakiego znalazłam I juz nie pamietam jak on sie zwał

Dagnes – w takich sytuacjach tylko spokój moze nas uratowac :D

O widze ze juz Agni pomogła Adze :)

Ann – tak to juz jest – dzieci rosną , tylko my sie nie starzejemy :p

Dagnes – sliczne te zdjęcia masz – szkoda ze ja nie jestem tak zmobilizowana by na bierzaco robic :(

Julka – ja tez nic nie czułam – dosłownie nic , zero bólu piersi (zreszta do teraz ich nie czuje :p) , zero bólu brzucha nic. Tylko jakies pykniecie w srodku mnie zmotywowało do zrobienia testu :D

Gos – tak , bedą emocje – ja juz siedze I czekam :)

Agni – ja z tobą wstaje o 4 na sika :p

Agni – pierogi robi super no I męża ci zrobiła rewelacyjnego cnie :D

Jeśli chodzi o sny to ja czesto budze sie zaplakana – nigdy nie wiem czy placze ze wzruszenia czy ze smutku

Agni -chwale – jest superaśna :D

Kaś – nie bojaj , juz masz tak blisko , no juz prawie na wyciągniecie ręki I bedzie Maksio – czekamy z tobą :*

Aggi – dasz rade w pracy I pociesz sie mysla ze nie jestes sama :P i znowu mnie wyprzedziłaś :p

A Moof – co tam u ciebie?

A ja wczoraj byłam na zakupach w “sekend hand” :) I zakupilam sukienke na swieta za całe 2 zł :D
Ale jak ja uprałam I przymierzyłam w domciu to stwierdziłam ze do świat to ja sie w nią nie zmieszcze :p

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799101 przez Chudzinka
No, co jest? Jula... ?
Agnilla, napiszesz na priv namiary, jak mogę kupić od Ciebie takie cudo? Baaardzo mi się taka bransoletka podoba...
Młoda, jak samam nie zrozumiesz, że niewielki mamy wpływ na to, kiedy w ciążę zajdziemy, to nikt Ci tego nie wytłumaczy, tak to już jest. Sami możemy jedynie zdecydować, kiedy się przestajemy zabezpieczać, żeby dać dziecku szansę się pojawić, ale nic poza tym. No, chyba że jest coś nie tak ze zdrowiem to możeszy się leczyć. A tak to cierpliwość musi się stać naszym przyjacielem na dłuższą metę. Nie żałuj, że kiedyś nie wpadłaś, bo nie ma sensu czegokolwiek żałować. Co było, to było. Zresztą, skąd wiesz, że byś wpadła? A tymczasem, może to skomplikowałoby Ci życie w danym etapie i właśnie lepiej, że się układa tak, jak się układa. A tekst, że nie chcesz być w ciąży tylko mieć już urodzone dziecko - to jest plus w podejściu do adopcji :P Psychologowie jak badają rodziców do ewentulnej adopcji, to każą matce zadać sobie pytanie, co jest dla niej ważniejsze: być w ciąży, czy być matką. Ja na przykład jeszcze nie umiem jednoznacznie odpowiedzieć na takie pytanie :blush: Ty masz 24 lata, dobrze pamiętam? Chyba że miałaś urodziny po drodze, jak się poznałyśmy?

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #799114 przez mloda

11 lata 3 tygodni temu #799117 przez Porto1987
Dzień dobry B)

Dag, kurcze, jak Ty ślicznie wyglądasz, taka laska, fiu fiu B) Chyba wszystkie kg na + poszły w brzucho i nigdzie więcej :P :S

Młoda, ja już nic mądrzejszego nie wymyślę niż dziewczyny, a szczególnie niż Chudzinka :P :P

Julka, czekamy :) Kobiety w ciąży nie można trzymać w niepewności :) :);) ;)

A tak a'propo objawów ciążowych, to przecież ja tez nie miałam. No może tylko, że bym jadła i jadła, a tak to nic. Zrobiłam test, bo nie było @ :P Więc wiecie :D :D

Agni, jakie Ty masz blond włosy :P :P i ostatni tefal :D :D musisz teraz ostrożniej jej używać :D :P bo jeszcze może się przydać :S

Gosia, to emek poleciał z tym snem B) mnie czasami jak ktoś obudzi w nocy, to potrafię coś powiedzieć o czapy, np. kiedyś mama chciała żebym wyłączyła tv, a ja się obudziłam i zapytałam gdzie jest Dorota, tylko kurna ja żadnej Doroty nie znam :P :P albo do męża kiedyś powiedziałam, że nie mam sera B) B) skąd to się bierze :unsure: W tym tygodniu śniło mi się, że mi mąż kazał skakać z balkonu, a jak powiedziałam, że nie, to powiedział, że idziemy na basen :P :P dobra już nie przynudzam, ale tego no, głupie te sny :D :D :D

Agnilla, a zdradź mi proszę, gdzie ja mogę kupić takie ładne elementy do biżuterii, bo nie wiem czy pamiętasz, ale jakoś od lipca noszę się z zamiarem zrobienia bransoletki :P

Kaś, trzymam mocno kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło i lekko poszło :) :)

A ja dziś jadę po mężula do szpitala :D :)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799143 przez Porto1987
No to teraz mój laleczkowy domek :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799160 przez Chudzinka
Porto, miło Cię poznać ;) Ojoj, ale ciążowo i ślicznie :kiss:
Agnilla, proszę nie używać patelni na Młodą. Po jej ostatnim poście widać, że potrafi ochłonąć i w końcu się wyciszy i zamiast ciosu tefalem będzie miała upragnionengo maluszka ;) Młoda, jeszcze chciałam się wypowiedzieć odnośnie Twoich słów o karierze: ograniczasz się myśleniem, że nie zrobisz kariery na takim a takim stanowisku. Ja się zajmuję rozwojem osobistym ludzi w różnym wieku i uwierz mi,że można robić w swoim życiu cuda, z wykształceniem, bez wykształcenia, byle mieć poukładane w głowie, być gotowym na to,co niesie życie, nie "uczepiać się" zastanych sytuacji, chcieć i wierzyć, że nie jest się skazanym na pewne rzeczy. Tak więc, jakbyś chciała karierę robić, to postaraj się nie dopuścić do głosu myśli, że się nie da :) No ale ja rozumiem, że instynkt macierzyński ma prawo pojawić się w każdym wieku i nie ważne czy jesteś dużo młodsza od nas czy nie. Chodzi bardziej o to, że możesz czuć się spokojna, jeśli starania się przeciągną, bo biologia Cię nie goni ;) Zresztą - nas też nie goni, nie? :P
Dziewczyny, ja pierdziu, ale macie sny... Freud by się załamał :ohmy:
Ja jak zasypiam, to wpadam w czarną dziurę, potem dopiero budzik mnie z niej wydziera. Rzadko mi się coś śni. Dziwna jestem :woohoo:

11 lata 3 tygodni temu #799192 przez gosia28
wpadłam zobaczyć teścior julki a się jedynie uśmiałam z portowego snu o skokach z balkonu :laugh:

Porto ślicznie, zgrabnie wyglądasz i Ty, też się wszystkie dekagramy ułożyły na chacie :side:
to skoro go odbierasz to wszystko już dobrze? Czy czekacie na jakieś wyniki?

a Chudzinka czuję, że ode mnie to nie tak daleko mieszka (mogę się mylić B) )

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799199 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799209 przez Agnilla
Ja tak przelotem
Chudzinka odpisze wieczorem ok?
Porto w końcu widać, żeś w ciąży :) fajny brzuszek :) ja sobie robie zdjęcia co 5 tyg, a druga serię co mc, bo tak mi się w sumie ciąża ułożyła, że na początku miesiąca kalendarzowego zaczynam kolejny miesiąc ciąży :) a więc w ndz wkraczam w 3 :ohmy:
laski do mnie też możecie na kawę wpadać :)
lecę się ubierać, Młoda Ty wiesz, że trzymam mocno kciuki ale jak będziesz pitolic to Ci tefalem przywale :) a co :P
Jula milczy kurde :/

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799212 przez Dagnes
Porto super rosniecie :)
Ja tez czekam na test Julki, a jej nie ma jeszcze :(
Tyle komplementow co od Was uslyszalam od wczoraj to nawet maz przez kilka lat mi nie powiedzial. Dzieki dziewuszki :kiss:
Kas a juz mialam nadzieje ze nam tu sypniesz wiadomoscia ze Maks juz sie zdecydowal. W kazdym badz razie juz i tak niedlugo.
Agnilka Ty w niedziele 3 zaczynasz a ja 9 :D

Wiktoria

11 lata 3 tygodni temu #799213 przez Porto1987

Chudzinka, rozwój osobisty mmmm brzmi ciekawie, ja to nie mam totalnie pomysłu na siebie :( :(

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #799242 przez Chudzinka

No i Jula zrobiła świetną robotę! Sprawiła, że zebrałyśmy się wszystkie razem i sobie możemy pogadać :) Nie ma tego złego!
Dziewczyny, obczajcie nową płytę Lory Szafran. Czysta magia na zimowe wieczory... Mmmm :)
Zmykam do pracy, będę później :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka