BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #802222 przez Dagnes
Asia czekamy na wiesci po polowkowym i moze jakies foto:)
Chudzinka dobrze ze migrena przeszla i oby juz nie wrocila wraz ze zmiana pogody.
Mi dzis mezulek obiadek gotuje a ja sie lenie:)
Agni jak zmieniasz poszewki to moze masz jakies turkusowe w zapasie ;) Co ja sie oszukalam i nigdzie nie moge znalezc w takim kolorze.
Kas podziwiam ze dalas rade urodzic Maksa silami natury. Duzy chlopak wiec latwo nie bylo.
Ciekawe jak tam mama moof i jej wyniki

Wiktoria

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #802241 przez Agnilla
Dag, ja wszystkie poszewki w salonie mam z home&you :)
lukne czy mają coś w turkusie

11 lata 2 tygodni temu #802278 przez moofka
Mama moof wlasnie sie sama dowiedziala, że dotychczasowe wyniki stoja w miejscu i jak jutro nic nie wyjdzie w analizie moczu to wracam jeszcze do domu :)

11 lata 2 tygodni temu #802306 przez aggi
Melduję się po pracy ;) Zjadłam sobie porządnie i idę leżakować bo mnie głowa napitala :dry:

Ann no coś mnie bierze chyba ale nie dam się B)

Agni no u w piątek ma być okropnie :( Aż się boję, nie znoszę brzydkiej pogody :unsure:

mloda weź wyluuuuzuj :blush: święta idą, cuda się zdarzają i te sprawy :S

No Porto to świetnie że tylko jeszcze jedne wyniki zostały, napewno wszystko będzie dobrze :kiss:

Chudzinka, Asiaa,miłego dnia :side:

goś a ja za to wyspać się nie umiem kompletnie :dry:

Kaś :kiss: :kiss: jak się czujecie??? Masz rację nie ma co wspominać, najważniejsze że jesteście cali i zdrowi :) No ułożyło się nieźle kurcze :) Fajnie ciocia Maksia całuje za ustąpienie miejsca :side: i zazdroszczę miłych położnych! :S

moofka no to niezłe Ci psikusy Zosia odstawia :S Chyba się z jakimś nieujawnionym fasolkiem ugadała tak czuję :woohoo: Tak jak Max z moim kropkiem :S

11 lata 2 tygodni temu #802359 przez ulka1983
ale tu optymizmem powiało :lol: super uwielbiam takie chwile

lecę poczytać co u Was nowego

11 lata 2 tygodni temu #802376 przez gosia28
Kaś no to razem ze szpitala z moof wyjdziecie :)

Dag a może masz jakąś krawcową pod ręką to znajdziesz materiał jaki Ci odpowiada i Ci uszyje?

aggi to była chyba pierwsza tak spokojna noc od roku i od roku pierwszy raz nie miałam podkow pod oczami :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 tygodni temu #802382 przez ulka1983
Gosia powodzenia w nowej pracy :)

Aggi ty nigdzie się stąd nie wynosisz tylko robisz foty brzuszka a my się zarażamy :S

Moofka bądź spokojna wszystko będzie ok :kiss:

Isska wreszcie zasłużony odpoczynek :laugh:

Porto super że wszystko się powoli układa :) a Ty jesteś z wielkopolski czy tylko tak przejazdem w Poznaniu :unsure:

Emma widzisz Aggi miała niby słabe maliny a teraz w ciąży jest :laugh: nie poddawaj się z Tobą też tak będzie :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #802384 przez ulka1983
Agnilla ty żarłoku :lol: ale mi smaka na te cukiery narobiłaś :S gdzie można takie kupić bo jeszcze w sklepie ich nie widziałam :unsure:

Młoda głowa do góry :) myśl pozytywnie :kiss: a od którego dnia cyklu testowałaś :unsure:

11 lata 2 tygodni temu #802403 przez Porto1987
Kaś, najważniejsze, że jesteście już razem i jutro będziecie już we 4 w domku razem :) fajnie, że położne okazały się życiowe, teraz to takich ze świecą szukać :(

Moof, oby jutrzejsze wyniki pozwoliły Wam jeszcze na trochę do domku wrócić. Moja Babcia też na Kraśnickich :(

Gosia, ja nie będę komentowała sytuacji. Mogła przynajmniej szwagierka skonsultować z Wami kwestię imienia. Pozostaje tylko zacisnąć usta i iść do przodu. Niech Wasz Maluszek będzie dobrym aniołkiem dla swojego kuzyna.

Ulka, ja pochodzę z Lublina. Mąż pracuje koło Gniezna i teraz tu mieszkamy. A Ty skąd jesteś? Też gdzieś stąd :unsure:

11 lata 2 tygodni temu #802449 przez Agnilla
Ulka, te cukierki widziałam w Tesco, w takiej metalowej puszce. ja kupiłam w kartoniku na targu. Są u Was targi? :P u mojego męża się na to mówi ryneczek :P

11 lata 2 tygodni temu #802451 przez emma
Cześć,
Witam się i żegnam wieczorem (prysznic, kolacja, seks, lulu - kolejność może się zmienić ;-))
Czasu mocno brak na wszystko, ale udało się zrobić prawie całe świąteczne zakupy :-)

Ula, nie poddajemy się, co to to nie :laugh:

Ściskam wszystkie i życzę spokojnej nocy :kiss:
Już za chwilę piątek! :-)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #802462 przez mloda

11 lata 2 tygodni temu #802472 przez Agnilla
nooo te dove z karmelem, wypas :)
mloda, przypomne Ci, ze ja tez testowalam od 10dc i bylo za późno ;)
a te bakterie to gdzie mu wykryli??
ej mam od dłuższego czasu takie ble posmak w ustach, masakra totalna, a wszędzie mi pisza, że przejdzie w 2 trymestrze kuwa :angry:

11 lata 2 tygodni temu #802478 przez aggi
Kaś ja sobie teraz przypominam że Ty takie piękne kocyki z kokardkami szyjesz to ja napewno, zaznaczam napewno się do Ciebie zgłoszę B) Przecież kropek musi mieć coś od cioci Kaś - jakiś talizman na szczęście B)

gosia kurcze a ja to taka senna chodzę i jakby mi ktoś deską w głowę przywalił :dry:

ulka pewnie że będę Was zarażała! :S Poza tym sama na sierpniówki się stąd nie ruszam, już powiedziałam nie pozbędziecie się mnie :P

Emma skoro czasu brak to ja to bym Ci proponowała z tego "prysznic, kolacja, seks, lulu" niepotrzebne skreślić :kiss: B)

Tam ta dammmm Agni rozmawiałam z mężem i uznał że trzeba auto sprzedać hahahah :unsure: Głupek. No i poza tym to powiedział że nie uwierzy póki nie zobaczy - we wtorek chyba idziemy do ginka :)

11 lata 2 tygodni temu #802485 przez Porto1987
Ej laski, a wiecie, że Dove carmel występuje jako batonik :P :P uwielbiam :D :D oj dobrze, że czekolada nie wskazana dla mnie, bo waga by się załamała. Ale mam taką ochotę na słodkie. Mam w szafce merci, ale cholera nie otwierane i tak mnie kusi. Jakby było otwarte, to bym się zajadała, a tak .... :(

Aggi, mój też chce auto zmieniać :P mają pretekst :D :D :D ja wczoraj odkryłam, że mamy isofix w autku :S :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka