BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803679 przez Chudzinka
Hehe, nie zdradze mojej tajemnej ziołowej mikstury B)
Tak naprawdę nie chcę się wymądrzać...Piszę co czuję i myślę, w dobrej intencji. Po prostu wiele razy w życiu dostałam po dupie za to, że coś źle zrozumiałam, bo mnie zabolało, a nie rozumiałam czyichś intencji. Ale jak zaczęłam się złościć i pytać, czemu ktoś tak powiedział, to nie mogłam się nadziwić, słysząc wytlumaczenie. Bo się okazywało, że ktoś kocha, lubi, martwi się, troszczy, dobrze życzy. Tylko czasem niezgrabnie ujmie w słowa... Bywa. Nie wszyscy są poetami, trudno ;) Ale miłość wszystko wybacza :lol:
Zoiczka - to miłego wieczoru przy winku. Też chcem... :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #803683 przez Ada2424
I przyszedł do mnie mikołaj :) dostałam od męża cieplusie kapciochy zimowe i merci :laugh: tak sie objadłam tymi czekoladkami że teraz mnie mdli ;/ kurde u nas nadal wieje strasznie, i jak tu spać znów w nocy? Eh

[/url] [/url]

11 lata 2 tygodni temu #803701 przez aggi
zoi kobitko cena ceną, mój potrafi kupić mi coś w sklepie razem ze mną i powiedzieć 'ale nie mów żonce że jej kupiłem :P ' albo 'jak co to nic nie wiesz :D '. Jeju uwielbiałam wieczorki z emkiem i winkiem , teraz mogę pomarzyć B) ale wiesz kropek będzie winkowo-wieczorowym kropkiem więc takie wieczory są najlepsze o :D

Ada ja też dzisiaj tyle słodyczy wciąnęłam :S a mam jeszcze milkę oreo ale kurde nie wiem czy jeść czy nie :P Mam mieszane uczucia :D

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #803702 przez mloda

11 lata 2 tygodni temu #803718 przez zoi
Mloda, to jak te nie wyjdą to się zgłoszę :) dzięki :ohmy:

Mój już wrócił z zakupów, więc się zabieram za nocne pieczenie, a potem samie wiecie co :P Długa noc przed nami :)

Dobrej nocki! :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #803724 przez aggi
zoi zaciskam kciuki ! B)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 1 tydzień temu #803833 przez mloda

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803835 przez Porto1987
Bry bry bry :) Dziś ja jestem pierwsza :P :P

Dziękuję Wam za słowa wsparcia :kiss: Babcia jest już po amputacji. Jestem z niej dumna, bo powiedziała, że kupi sobie protezę i będzie normalnie chodziła. Chyba lepiej znosi to wszystko niż my. Ale jej podejście sprawiło, że i mi jest lepiej z tą myślą. I powiedziała, że przecież ona musi być na Chrzcinach swojej prawnuczki :D :D

No ciekawa jestem, co wydziałałyście w nocy :P :P :P Zoi zaciskam kciukasy :kiss:

Noszę się z zamiarem upieczenia dziś pizzy na kolację, ciekawe czy zrobię :S

Agni, ten Twój mąż to Ci dopiero niespodziankę zrobił :P :P :P Do mnie Mikołaj nie przyszedł, a grzeczniejsza być już nie potrafię B) B)

A Aggi, kiedy do ginka Ty się wybierasz?

A i mój mąż znowu w przyszłym tygodniu do szpitala. Tak się skopsała końcówka roku, że nie wiem. Z jednej strony chcę już żeby ten rok się skończył, a z drugiej tradycyjnie boję się że jak się zacznie, to będzie już z górki do marca :ohmy:

edit:
O Młoda mnie wyprzedziła postem o 3 minuty :P Oj Młoda, biorąc pod uwagę długość Twojego posta, to ja i tak byłam pierwsza :P :P :P

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803854 przez aggi
Cześć dziewczyny :) Wiatr dalej hula za oknem, a ja dopiero wstałam :D I idę zaraz ogarniać dom.

mloda u mnie tylko wietrznie i ziiiiimno, nic poza tym :)

Porto ;* Jeju babcia jest bardzo dzielna! Widzisz, zawsze jest wyjście z sytuacji a wy niepotrzebnie się martwiliście :) Modliłam się za nią :) Ja wczoraj pizzę na obiad robiłam hahah :D Ja do ginka we wtorek jadę :) Mam nadzieję że się czegoś w ogóle dowiem już :blink:

Idę sprzątać, nie ma co czekać ;) Dziś jedziemy chyba z mężem na urodziny babci - co prawda ma dopiero we wtorek ale dziś moja mama jej organizuje 'imprezkę' :)

11 lata 2 tygodni temu #803857 przez Asiaa
Bry

Dziewczyny chyba jednak zasypało :D
U mnie pada śnieg, choć ponoć jest coś na plusie ;)

Proto super że Twoja babcia potrafiła odnaleźć się w takiej sytuacji i jeszcze Was podnieść na duchu :)

Udanego weekenda Wszystkim! :)

11 lata 2 tygodni temu #803861 przez moofka
Gosia kochana w pierwszej kolejności tulę Cię po wczorajszym dniu :kiss: :kiss: :kiss:

Porto widzisz jaka babcia dzielna!

zazdroszczę Wam tych mikołajowych słodkości :blush:

u mnie też sypie śnieg, zima za oknem w pełni. mówię do zośki chodź zobacz śnieżek a ona nic :P torba od nowa spakowana, w przedpokoju stoi piękna piramidka: moja torba, torba zośki, walizeczka na krew pępowinową :) wszystko gotowe do wyjścia oprócz mego dziecia :side:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803865 przez Ada2424
Czołem wszystkim :)

U nas w końcu przestało silnie wiać ale leży snieg i zimnooo. Wiecie co wczoraj wieczorem tak sobie leżelismy i rozmawialismy o maleństwie, kurczę jak ja bym chciała juz mieć. Szkoda że w ciąży się chodzi 9 miesięcy a nie miesiąc ;) najchętniej to już bym zaczęła starania ale gdyby się udało to termin by wypadał na jesien/zime a Mężu chce na wiosne bądź lato mieć maleństwo, dlatego chyba jeszcze musimy się kilka miesięcy wstrzymać. Zobacze jeszcze co tam u gina wyjdzie i co mi poradzi.

[/url] [/url]

11 lata 2 tygodni temu #803921 przez aggi
No ja posprzątane mam, małż zaraz wraca, ciasto mi się piecze ( www.wielkiezarcie.com/recipe21640.html ) B) No i jak tylko będzie gotowe to jedziemy do rodziców na urodziny babci :blush: EJ wiecie co? Jestem w szoku. Cycki mi urosły już :ohmy: staniki w których chodzę mnie gniotą i musiałam odpalić o rozmiar większy - kupiłam kiedyś ale niestety za duży był, a że mi się podobał bo piękny bieluśki z koronkami to tak sobie leżał z metkami na swoją kolej czekał :S

No nic zmykam, miłego udanego weekendu :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803977 przez zoi
Hehe, aggi, los wiedział po co go kupiłaś :P A babka pyycha, zjadłabym taką w 3 sekundy :ohmy:

Ada, ja to bym już zaczęła, tego się nie da tak zaplanować, chyba, że wcale nie masz presji czasowej (wiekowej?), to rzeczywiście można spróbować wycelować wg życzeń :)

11 lata 2 tygodni temu #803979 przez gosia28
dzień dobry.

ale wieje, wczoraj to burza nawet była, grzmiało i fleszami trzaskali :S

ann, avatar niby nowy ale wciąż ten sam ;) :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kurcze jakoś nie mogę się przekonać do rukoli, niby zjem, ale nie przepadam.
To ja wyskoczę teraz z mięsem z jelenia B) która robiła i ma jakiś przepis? (emek kupił, chyba mnie przecenił :huh: )

agni a ja zawsze mówiłam- nie wiem co bierzesz, ale bierz przez pół :laugh:

ada też mam problem ze spaniem przez ten wiatr, gwiżdże, świerczy i w dodatku w jakąś dziwną dziurę wpada bo dziwaczny dźwięk w sypialni się pojawia :S

Porto cieszę się, że babcia podołała nowej i trudnej sytuacji.
a Mikołajowi powiedz, że jesteś grzeczna ale w każdej chwili może się to drastycznie zmienić jak tego nie doceni ;)

Ada zoi prawdę pisze, ale jak faktycznie masz czas to można spróbować. Ja tam nie wybrzydzam, niech się rozgości w wiosnę, jesień, lato, zima i w listopadzie, którego nie lubię :laugh:

dziękuję wszystkim za ciepłe słowa :kiss: :kiss: :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka