- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Tak naprawdę nie chcę się wymądrzać...Piszę co czuję i myślę, w dobrej intencji. Po prostu wiele razy w życiu dostałam po dupie za to, że coś źle zrozumiałam, bo mnie zabolało, a nie rozumiałam czyichś intencji. Ale jak zaczęłam się złościć i pytać, czemu ktoś tak powiedział, to nie mogłam się nadziwić, słysząc wytlumaczenie. Bo się okazywało, że ktoś kocha, lubi, martwi się, troszczy, dobrze życzy. Tylko czasem niezgrabnie ujmie w słowa... Bywa. Nie wszyscy są poetami, trudno Ale miłość wszystko wybacza
Zoiczka - to miłego wieczoru przy winku. Też chcem...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ada ja też dzisiaj tyle słodyczy wciąnęłam a mam jeszcze milkę oreo ale kurde nie wiem czy jeść czy nie Mam mieszane uczucia
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Mój już wrócił z zakupów, więc się zabieram za nocne pieczenie, a potem samie wiecie co Długa noc przed nami
Dobrej nocki!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Dziękuję Wam za słowa wsparcia Babcia jest już po amputacji. Jestem z niej dumna, bo powiedziała, że kupi sobie protezę i będzie normalnie chodziła. Chyba lepiej znosi to wszystko niż my. Ale jej podejście sprawiło, że i mi jest lepiej z tą myślą. I powiedziała, że przecież ona musi być na Chrzcinach swojej prawnuczki
No ciekawa jestem, co wydziałałyście w nocy Zoi zaciskam kciukasy
Noszę się z zamiarem upieczenia dziś pizzy na kolację, ciekawe czy zrobię
Agni, ten Twój mąż to Ci dopiero niespodziankę zrobił Do mnie Mikołaj nie przyszedł, a grzeczniejsza być już nie potrafię
A Aggi, kiedy do ginka Ty się wybierasz?
A i mój mąż znowu w przyszłym tygodniu do szpitala. Tak się skopsała końcówka roku, że nie wiem. Z jednej strony chcę już żeby ten rok się skończył, a z drugiej tradycyjnie boję się że jak się zacznie, to będzie już z górki do marca
edit:
O Młoda mnie wyprzedziła postem o 3 minuty Oj Młoda, biorąc pod uwagę długość Twojego posta, to ja i tak byłam pierwsza
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mloda u mnie tylko wietrznie i ziiiiimno, nic poza tym
Porto ;* Jeju babcia jest bardzo dzielna! Widzisz, zawsze jest wyjście z sytuacji a wy niepotrzebnie się martwiliście Modliłam się za nią Ja wczoraj pizzę na obiad robiłam hahah Ja do ginka we wtorek jadę Mam nadzieję że się czegoś w ogóle dowiem już
Idę sprzątać, nie ma co czekać Dziś jedziemy chyba z mężem na urodziny babci - co prawda ma dopiero we wtorek ale dziś moja mama jej organizuje 'imprezkę'
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Dziewczyny chyba jednak zasypało
U mnie pada śnieg, choć ponoć jest coś na plusie
Proto super że Twoja babcia potrafiła odnaleźć się w takiej sytuacji i jeszcze Was podnieść na duchu
Udanego weekenda Wszystkim!
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Porto widzisz jaka babcia dzielna!
zazdroszczę Wam tych mikołajowych słodkości
u mnie też sypie śnieg, zima za oknem w pełni. mówię do zośki chodź zobacz śnieżek a ona nic torba od nowa spakowana, w przedpokoju stoi piękna piramidka: moja torba, torba zośki, walizeczka na krew pępowinową wszystko gotowe do wyjścia oprócz mego dziecia
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
U nas w końcu przestało silnie wiać ale leży snieg i zimnooo. Wiecie co wczoraj wieczorem tak sobie leżelismy i rozmawialismy o maleństwie, kurczę jak ja bym chciała juz mieć. Szkoda że w ciąży się chodzi 9 miesięcy a nie miesiąc najchętniej to już bym zaczęła starania ale gdyby się udało to termin by wypadał na jesien/zime a Mężu chce na wiosne bądź lato mieć maleństwo, dlatego chyba jeszcze musimy się kilka miesięcy wstrzymać. Zobacze jeszcze co tam u gina wyjdzie i co mi poradzi.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No nic zmykam, miłego udanego weekendu
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Ada, ja to bym już zaczęła, tego się nie da tak zaplanować, chyba, że wcale nie masz presji czasowej (wiekowej?), to rzeczywiście można spróbować wycelować wg życzeń
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale wieje, wczoraj to burza nawet była, grzmiało i fleszami trzaskali
ann, avatar niby nowy ale wciąż ten sam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kurcze jakoś nie mogę się przekonać do rukoli, niby zjem, ale nie przepadam.
To ja wyskoczę teraz z mięsem z jelenia która robiła i ma jakiś przepis? (emek kupił, chyba mnie przecenił )
agni a ja zawsze mówiłam- nie wiem co bierzesz, ale bierz przez pół
ada też mam problem ze spaniem przez ten wiatr, gwiżdże, świerczy i w dodatku w jakąś dziwną dziurę wpada bo dziwaczny dźwięk w sypialni się pojawia
Porto cieszę się, że babcia podołała nowej i trudnej sytuacji.
a Mikołajowi powiedz, że jesteś grzeczna ale w każdej chwili może się to drastycznie zmienić jak tego nie doceni
Ada zoi prawdę pisze, ale jak faktycznie masz czas to można spróbować. Ja tam nie wybrzydzam, niech się rozgości w wiosnę, jesień, lato, zima i w listopadzie, którego nie lubię
dziękuję wszystkim za ciepłe słowa