- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
on mi schował takie czekoladki Daim Milki, za kwiatami w salonie. potem ulubione moje skittels w łazience....w koszyku z podpaskami, wkładkami a ja całą szafkę przeszukałam, a one były w koszyku na szafce. no i z trzecim miałam największy problem. ukrył duplo na lodówce, gdzie tam taka mała szparka jest bo zaraz nad lodówką jest szafka a ostatnio smęciłam, że mam ogromną ochotę na duplo także zakodował
Boże, zajadam się słodkim, będe miała brzuch jak Mikołaj
ej moje bliźniaki też miały te misiowe kombinezony, mam nadzieję, że mi siostra odłożyła. choć fasola na jesień będzie już wieksza, a one je nosiły wiosną zaraz po porodzie, gdzie młody miał zaledwie 40 pare cm :/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Goś przytulki dla Ciebie
Porto, tak jak dziewczyny piszą, najważniejsze by była zdrowa. Trzymaj się
Wczoraj dla męża jako prezent mikołajkowy upiekłam ciasto Musiałam je wręczyć jeszcze wczoraj, bo dziś nie zdążyłabym go upiec, a nie było gdzie schować by nie zauważył ale próbował w Mikołajki, bo już po północy było
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Jutro wrzuce foto
Agni - no mezus sie postarał wlozyl w te miejsca gdzie pewnie rzadko zagladasz
kwiatki - pewnie wie ze nie lubisz, podpaski - teraz ci sa niepotrzebne , a na lodówce ... pewnie szperasz w lodówce
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
już szukam bliźniakowe kombinezony, to Wam pokażę
edit:
mlody mial taki img14.tablica.pl/images_tablicapl/141559...rozm-62-warszawa.jpg
a mala taki img07.tablica.pl/images_tablicapl/972323...zon-mis-warszawa.jpg
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Jak wróce do domciu to wkleje i wam pokaze - ale mam radoche
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Młoda o, czytam, że wchodzisz w kolejny etap starań, czyli godzisz się z sytuacją, wyciszasz i uspokajasz, czyli wychodzisz na prostą :-D.
Co do kwiatów, to też ręki nie mam, biedne są pod moją opieką i raczej krótkie życie mają.
Asia gratuluję córci i bardzo się cieszę że wszystko z nią i tobą ok
Kaś super że się świetnie czujesz, oby hormony nie przemówiły i gorsze dni nie przyszły.
Aggi "ciężarówką przez 9 m-cy" to sobie poczytaj. Szkoła rodzenia to fajna sprawa, choć czy bardzo przydatna? Teoria teorią, a potem i tak trzeba swoje systemy wypracować z bobaskiem. W każdym razie jak nie macie szkoły rodzenia, to można u lekarza rodzinnego poprosić o spotkania z położną, jest taki przywilej.
Dag, ale że jak omlet nie wyszedł? Co było z nim nie tak?
Porto, jak widzisz nie wir prezentów, tylko znów huśtawka emocjonalna. A prezenty mam, tzn, w tym roku świąt nie obchodzimy i nic nie robię, dosłownie. Prezent dostanie moja chrześnica i córeńka moja najukochańsza i tyle. Koniec kropka.
Porto, prędzej czy później instynkt się pojawi. Dobrze by było, gdyby w pierwszych tygodniach mąż był z tobą i aby ciągle powtarzał, że wszystko będzie dobrze, że jesteś najlepszą mamą na świecie, i że bardzo cię kocha. Reszta się ułoży.
Ada daj znać co usłyszysz w środę na wizycie u gina.
Ferri zbiera siły na styczeń, to i może se urlopa zrobiła
Goś też się kulinarnie spełniam, dziś zupa krem z marchewki z imbirem i pieczone ziemniaki z serem pleśniowym niebieskim i sałatką z rukoli
Moof dobrze że was wypuścili jeszcze do domu.
Porto przytulam w sprawie Babci, przykro mi, trzymaj się dzielnie.
Aggi album się przyda, zaraz wkleicie tam pierwsze zdjęcie usg.
Agni ale twój wujek ma krzywdę wyrządzoną, urodziny imieniny i gwiazdka w jednym dniu, przechlapane, ale jaka oszczędność na prezentach dla rodziców.
Gosia trzymaj się dzielnie dzisiaj, jestem myślami z Tobą.
Asia to normalne, że masz ochotę kupować ciuszki dla dziewczynki, choć parę sztuk jej się należy
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ann może i omlet by wyszedł jakbym go nie przypaliła
Goś
Porto będzie dobrze. Tak jak dziewczyny pisały, skoro lekarze podjęli taką decyzję to widocznie to jest najlepsze dla zdrowia.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Przez tą pogodę to siedziałabym tylko w domu pod ciepłym kocykiem, pijąc ciepłą czekoladę i czytając jakąś fajną książkę, albo śpiąc
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Asia K mi się takie typowo misiowe podobają Że dzieć faktycznie jak miś wygląda
Agni właśnie dokładnie o takie brązowe misiowe kombinezony mi chodzi Cudne A widziałam jeszcze takie że na nóżkach i na rękawiczkach były łapki
Ann oo jaka panna na avatarku Ale Ci kobietka wyrasta no no
A co do książki to już mi właśnie Porto ten tytuł podała i o ten mi właśnie chodziło Że już gdzieś go słyszałam że wart polecenia Dzięki co do albumu to dokładnie to samo wymyśliliśmy pierwszy album małego kropka, o !
Asiaa mam dokładnie to samo, mam ochotę walnąć się plackiem w łóżku z herbatą i czekoladą
mloda u mnie od 11 prądu w pracy nie było a siedzieć trzeba masakra Ale na szczęście już w domu i mam ciepło i światło Hahhaha. trzymaj sie
- mloda
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
mloda a ja Ci powiem że tyle cykli przytulaliśmy się mnóstwo razy, a w tym tak szczerze mówiąc tylko ze trzy razy i się udało.. Nie przypuszczałam że tak się stanie.. Będziesz miała tą swoją fasolkę zobaczysz - w najmniej oczekiwanym momencie Ja już przecież miałam w grudniu iść badania robić i jakiś monitoring czy w ogóle owu mam
Chudzinka jezu jak Ty mądrze gadasz
hahah Agni to samo sobie pomyślałam, ale kobita ma rację! I świetnie ubiera swoje myśli w słowa
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
P
O, a teraz czytam, że Chudzinka ma podobny pogląd do mojego;)
Ja mojego wysłałam na zakupy- będę robić pierniczki, tak mnie natchnęłyście światecznie. Pierwszy raz, więc może wyjść katastrofa
Piździ okropnie, śnieg spadł, ale dużym plusem jest piąteczek
Kupiłam małżowi winko pyszne na Mikołaja, to pewnie dziś będziemy mieć miły wieczór.
A co do wpadek naszych emków, to Wam powiem, że dostałam książkę w prezencie z ceną