BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #618463 przez Agnilla
ja nie wytrzymam z Wami :d
Ty, Ferri, ten Twój chinol to pokazuje miesiące, a jak u mnie doszło do ewentualnego poczęcia na przełomie miesięcy, to co? będą bliźniaki, parka? :D
Kas, do mnie samo to, że czujesz się inaczej niż w ciąży z Czarkiem, przemawia, że to może być dziewczynka
a jak już tak czarujecie, czy we wczesnej ciąży moga boleć plecy? :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #618510 przez ferritka
a to nic, bo ja to nie wiem czy mam se go miesiącami brać czy rocznikowo, bo mnie rocznikowo córa a niesiącami syn wychodzi i zgaduj zgadula ;D

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #618550 przez lilijka
Agnilla napisał:

nieeee no chyba zmienimy temat wątku z testów owulacyjnych na szpital ;)
dzień dobry :*
Lilijka, byłam dzis w aptece bo i meza cos dopadlo i widzialam z tej serii co bralam prenatal grip care to też widziałam prenatal uro, może to byłoby bezpieczniejsze??
Ferri ma rację, nawet babcia Helena mówiła, że na pęcherz żurawina ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

umieram!!

ucze się ukryć tekst :silly:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agnilla rzeczywiście troszkę zbaczamy z tematu ale ciągle o tych testach to można w deprechę wpaść :) A Ciebie ponoć plecy bolą- dla mnie zwiastun ciąży jak nic :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #618553 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu #618571 przez lilijka
To i ja sobie cykę a co :)

Spodziewany termin porodu to 30 grudnia 2013 r. - obliczona data na podstawie następujących danych: pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 22.03.2013 r. i średnia długość cyklu menstruacyjnego 32 dni

Prawdopodobny okres poczęcia: 05-11.04.2013 r.
Koniec pierwszego trymestru: 01.07.2013 r.
Koniec drugiego trymestru: 30.09.2013 r.
Oczekiwany termin porodu: 26.12.2013 r.
Aktualnie jest 3 tydzień ciąży.

Może urodzę w święta :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #618572 przez moofka
kurka ja to chcę po prostu trafić a czy córka czy synek to się będę później zastanawiać :)

zaglądałam na te kalendarze ale nie znam średniej długości swojego cyklu, zależy ile cykli wstecz brać pod uwagę :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #618576 przez issska1986
Kaś, jezeli plemniki dożyły do 9-tego to dziewczynka, generalnie do 3 dni zyja więc jezeli nie dożyły to chłopak, ale z objawów jakie masz to chyba na dziewczynke, skoro inaczej niz przy Czarku :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #618580 przez ferritka
ja miałam dwa ostatnie po 35 a tak to odkąd pamiętam to 28 dni.

tak mnie jajnik kłuje, już 3 dzień że aż sie wystraszyłam :dry: coś czuje, że przed wyjazdem to ja pocisne do lekarza na przegląd :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #618582 przez issska1986
jak wszystkie to wszystkie ja bym miala jak wcześniej pisałam 8 tydz.

Spodziewany termin porodu to 29 listopada 2013 r. - obliczona data na podstawie następujących danych: pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 16.02.2013 r. i średnia długość cyklu menstruacyjnego 35 dni

Prawdopodobny okres poczęcia: 05-11.03.2013 r.
Koniec pierwszego trymestru: 31.05.2013 r.
Koniec drugiego trymestru: 30.08.2013 r.
Oczekiwany termin porodu: 22.11.2013 r.
Aktualnie jest 8 tydzień ciąży.

11 lata 9 miesiąc temu #618588 przez ferritka
Issska, 8 tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!! toś pojechała po bandzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no to co mogę gratulowac ??? :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #618593 przez Agnilla
haaaa my z mężem bysmy chcieli corke, a tak to bym chciala miec pierwszego chlopca a druga dziewczynke
lilijka, w razie co zaciskaj poslady w grudniu, urodz w styczniu, bedziesz miala dziecko bardziej rozwiniete w stosunku do rownolatkow :) wiem po sobie, ja chodzilam juz a moja kumpela dopiero sie rodzila :D to najbardziej widac w przedszkolu :)
ja tez mam imie dla dziewczynki :d maz sie nie zgadza, ale to ja rodze nie? :D
normalnie nie usiedze tu, a na dodatek umieram z glodu, posilek mam na 14 i co chyba zjem wczesniej :/

11 lata 9 miesiąc temu #618600 przez Kaś_O
ja tez właśnie nie wiem czy miesiącami czy rocznikowo, ten Twój chinol to mega zagadka..

no tez tak za zdrowy rozum że dziewczyna tylko czy mogło dojść do poczęścia przed owu :P hehe :P

Dziewczyny oby to była dziewczyna bo ja czuje sie fatalnie, najchętniej bym tylko spała i leżała.. ogolnie fizycznie jest ok, tylko słabo i ten żołądek w gardle..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #618602 przez moofka
u mnie niezależnie od długości cyklu to tylko pokazuje że 5 tydzień leci. a poród po 18.12. ale to tak mocno orientacyjnie :)

ja jeszcze żadnych imion nie wybrałam, wiem tylko jakich bym nie chciała jak słyszę co inni wybierają :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #618604 przez issska1986
ferritka napisał:

Issska, 8 tydzień!!!!!!!!!!!!!!!!!! toś pojechała po bandzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no to co mogę gratulowac ??? :lol: :lol:

hehe jak by test wskazywał 2 krechy to byś mogła, póki co wskazuje 1 :angry:

nie no mój to chłopa, wiadomo, ale najlepiej jak by miał z 4 lata hehe :silly: oj te chłopy, jak mi opowiada czego go bedzie uczył to juz mi włos staje dęba, najgorsze jest to,że to dziecko bedzie tak przez niego rozbajdane, ze masakra... i już mówi,ze będzie miało wszystko i robić będzie co będzie chciało ..." tato moge pobujać się na żyrandorze? - pewnie synku, ja cię podrzucę a Ty się łap póki mama nie widzi " :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #618605 przez ferritka
:blush: :S ja też mam imiona, dla wszystkich moich dzieci juŻ, i dla chłopcówi dla dziewczynek B) B)

hahaha Isssska u nas bedzie to samo, " tatuś, mogę włożyć język w kontakt? Pewnie wkładaj czekaj odłączę tylko konsole z prądu żebyś mi jej nie spalił jak wybije korki " :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka