BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #618223 przez lilijka
ferritka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

tak żurawina jest zbawienna, kup sobie sok z żurawiną ( najlepiej z herbapolu taki bardzo gęsty ) i do herbatki sobie go lej i kup taką żurawinę jak Ci pisałam z biedronce. :kiss: :kiss:

wiem, że się męczysz, aż mi Ciebie jest szczerze żal, biedactwo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105912,82927...fekcje_pecherza.html

Dzięki Ferritka :kiss: właśnie czytam o zurawienie i wyślę kogoś do biedrony. Nawet nie wiedziałam ,że ma takie zbawienne właściwości- człowiek jednak uczy się przez całe życie :) Dobrze tylko, że mam wolne dzisiaj ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #618246 przez Kaś_O
Lilijka powinnas brac leki przeciwbólowe do tego. Jak miałam zapalenie pęcherza jakos przed ciaza to wlasnie furagine i cos przeciwbolowego.. Przeszło po 2 dniach.. Zurawina to cudowne lekarstwo ktore zapobiega :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #618247 przez Agnilla
nieeee no chyba zmienimy temat wątku z testów owulacyjnych na szpital ;)
dzień dobry :*
Lilijka, byłam dzis w aptece bo i meza cos dopadlo i widzialam z tej serii co bralam prenatal grip care to też widziałam prenatal uro, może to byłoby bezpieczniejsze??
Ferri ma rację, nawet babcia Helena mówiła, że na pęcherz żurawina ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

umieram!!

11 lata 9 miesiąc temu #618250 przez moofka
Agnilla co to za umieram????

11 lata 9 miesiąc temu #618256 przez issska1986
Agnilla, nie umieraj nam tu :woohoo: ja chcę jeszcze bransoletkę ;)

no to wątek szpital się przyda jak same chore baby tutaj teraz goszczą ;)
dziewczyny bierzta się w garść, do lekarza czy co?!!!!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #618257 przez Agnilla
no bo umieram :D
stan na rano, to podwyższona temperatura i mega ból pleców. zdarza się, że na @ mnie plecy bolą. byłam w łazience, nic nie ma ;) testu dziś nie zrobiłam, wytrzymałam :)

11 lata 9 miesiąc temu #618266 przez ferritka
Agillka, nooo zuch dziewczynka :kiss: :kiss: wytrzymaj do niedzieli ooo
bo jak mnie nie zaleje to w niedzielę sobie bachnę z rana przed sniadaniem troche sportu i adrenaliny wskazane :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #618272 przez moofka
Dziewczynki bądźcie już zdrowe!

Agnilla jestem z Ciebie dumna za niezrobienie testu :kiss:

u mnie dzisiaj o dziwo też jeszcze @ nie przyszła po wczorajszych bólach. Dzisiaj 34 dc.

11 lata 9 miesiąc temu #618278 przez Agnilla
noo to ja juz bym byla po tescie;) bo u mnie to max 32 dni. dzis mam 28....

11 lata 9 miesiąc temu #618282 przez issska1986
Brawo Agnilla - że wytrzymałaś i ze nie masz @
:lol:

i zdrówka dziewczyny...

co do wątku, jeżeli miałby byśmy pisać tylko o testach to ja niestety nie mogłabym się udzielać:( jeszcze tydzień i mam wizytę...

11 lata 9 miesiąc temu #618290 przez issska1986
Agnilla napisał:

noo to ja juz bym byla po tescie;) bo u mnie to max 32 dni. dzis mam 28....

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #618322 przez ferritka
dziewczynki moje drogie, jakbysmy miały pisać tylko o testach to ja bym tu nie zaglądała, bo to by było tak męczące, ciągne tylko w tym teamcie siedzieć, a tak jak jest kulminacja dwóch malin na testach to rozmawiamy duzo o tym właśnie, a jak czekamy na nieprzyjście @ to musimy czymś innym głowe zająć żeby nie zwariować B) B) B)

a żeby było w temacie to ja mam 31 dc i niic nie wskazuje ani na @ ani na Groszka. Czekam

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #618326 przez Agnilla
w ogóle jak się dziś rano balsamowałam, to normalnie jakby mnie ktoś ze skóry obdzierał, włosy jak myłam to samo. wiecie co, normalnie jak czytam sama siebie to sorry Aga, chyba jednak starzejesz sie ;)

11 lata 9 miesiąc temu #618332 przez Kaś_O
Agnilla gratulacje :)

Czarula ostatnio obczail jak sie otwiera drzwi :| a najgorsze ze te wejściowe maja najniżej kłamie.. I teraz trzeba pamiętać zeby zamykać je na klucz bo inaczej Czarek wyjdzie na dwór sam :p

A następna zmora bedzie łazienka bo oczywiscie to jest jego ulubione miejsce zabaw..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #618337 przez moofka
ferritka napisał:

dziewczynki moje drogie, jakbysmy miały pisać tylko o testach to ja bym tu nie zaglądała, bo to by było tak męczące, ciągne tylko w tym teamcie siedzieć, a tak jak jest kulminacja dwóch malin na testach to rozmawiamy duzo o tym właśnie, a jak czekamy na nieprzyjście @ to musimy czymś innym głowe zająć żeby nie zwariować B) B) B)

100% racji! Poza tym my tu ciągle dyzurujemy i jak się ktoś zjawi z problemem natury testowej to pomożemy :) a do tego czasu trzeba mieć zajęcie :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka