BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #617933 przez ferritka
mi babcia zawsze mówiła, że jak pod pierścionkiem palec zmienia kolor to od wątroby idzie coś... ale co to nie mówiła, może co dobrego idzie :S :S

a mnie wysypało na klacie- krostki jak na różyczkę, tego mi jeszcze brakowało :angry: :angry:

a mnie sie wcale spać nie chce, kot mi w swoim kiblu miesza i miesza, wczoraj mnie wkurzał bo uparcie wchodził w łóżko i nie umiał z niego wyjść, i musiałam wstawać i materac podnosić.... coś czuje że dzisiaj czeka mnie to samo :dry:

kurka rurka dopiero wtorek, a stary dopiero w sobotę bedzie, tęskno mi troszkę :S :S :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #617959 przez Agnilla
Nooo to juz w ogolr krusze sie, kaszlu kataru zero, ale temp I ogolne oslabienie mnie wykonczy, ja w ogole ma raczej slaby organizm :/
ferri ja mam swojego codziennie od slubu a ogolnie 9 lat dzielilo nas 300 km wiec czasem chcialabym miec kilka dni rozlaki, zeby zatesknic.
Ja z twarza I klata jakos dochodze do ladu, ale plecy to mi troche czasu zajma zanim je ogarne
ok czas na prawo agaty I do spania

11 lata 9 miesiąc temu #617962 przez Kaś_O
A mi Czarek nie chce spać.. Już dostałam białej gorączki normalnie. Że też dzieci zmęczone ale spać nie pójdą.. A ja nie mogę na spokojnie przysiąść i wybrać sobie lekarza bo od razu jest zgrzytanie zębami że mama przy kompie siedzi.

Ja tak dowcipnie to nigdy temp nie mierzyłam :P hehe

Mojemu mężowi jakiś czas temu od łańcuszka złotego ciągle szyja czerniała, taki pasek miał. Ale wyczyściłam złoto i po sprawie już tak nie robi się. A nie słyszałam zeby to coś złego było.. hmm

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #617971 przez issska1986
ja też słyszałam,że jak złoto brudzi to coś nie teges... ale nie wiadomo :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #617974 przez issska1986
Ja to padnięta jestem po tych stepach, skubaniutki taki układ wymyślił że niech go... wariatus jeden ;) ale dobrze toksyny wyszły ze mnie wszystkie przez skórę :lol: :lol: :lol: :woohoo:

idę spać..

Do jutera baby :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #617982 przez moofka
mi się chciało spać w pracy a teraz w domu mi przeszło. dziwne nie ;)

mój mąż to mecz ogląda, więc prawo agaty na kompie obejrzę.

a teraz to mnie boli podbrzusze i krzyż, więc albo dostanę @ jeszcze przed spaniem albo z rana będzie niespodzianka :angry:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #617997 przez ferritka
hmmm, a ja mam inny objaw... tak mi sie we flakach przelewa ,że ho ho ..i momentalnie łapie mnie głód i mnie mdli..i muszę coś przegryźć na szybko... teraz tak miałam, kolacje zjadłam ok 18 a teraz aż mnie potrzepało i se wszamałam na zimno krokieta :dry: dziwna dziwność

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #618029 przez Agnilla
No ja od zawsze wiedzialam,ze jak zloto brudzi to cos oznacza chorego, ale nie wiem co
jakbym dzis na step poszla, to by mnie na noszach wynosili :P
Jak juz piszecie o objawach to u mnie pulsujaca glowa, podwyzszona temp, tanczace flaki, biust pameli I wywalone podbrzusze,jajniki tak mi tancza jakbym tam miala jakiegos chomika :D
moofka, poki nie ma @ jest nadziej, dawaj znac!

11 lata 9 miesiąc temu #618037 przez gosia28
A się ten wątek rozkręcił :)
nadrobiłam ale już pozapominałam co tam popisałyście. Skleroza starościowa mnie łapie :S

Schizuję, chciałabym, żeby ten cykl się zakończył już jeśli się ma zakończyć bo złapię doła.

Wyłamię się z grona wrześniowych małżeństw, my ślub braliśmy w maju.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 9 miesiąc temu #618041 przez ferritka
Gosia, maj to prawie jak wrzesień :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #618042 przez Agnilla
Gosia ja tak samo, jak ma @ przylezc to niech sie juz pojawi
lece spac, sen to zdrowie podobno
dobranoc!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #618049 przez gosia28
No prawie :) w sumie upał ani w maju ani we wrześniu więc tak samo B)

a mnie aż dziwnie, ale też się ziewa do spania. Ostatnio to dla mnie nietypowe bo mam problem z bezsennością.

ferri, a kiedy Ty masz tą kiecę odebrać? Szyją Ci na wymiar czy sklepówkę bierzesz?

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 9 miesiąc temu #618053 przez Kaś_O
Dziewczyny pilnie was obserwuję i czekam na rezultaty.. Niestety nic wam nie napiszę bo nie chcę was nakręcać ani jakiś dziwnych złudzeń robić.

Ferr a z tą chorobą już lepiej? Daje Ci pożyć chociaż trochę?

Agnilla mam nadzieję że szybko wrócą Ci siły.

Ja wreszcie ululałam smyka, zmieniłam sobie lekarza chociaż nie dałam rady się zapisać :| nic jutro z rana podjadę może z mężem osobiście i się zapiszę :P od razu z Czarkiem na szczepienia :) ważne że do przodu :P

A tak czekam na męża, zaraz powinien przyjechać, pewnie obejrzymy sobie na wspólnej, a później się zobaczy.. Muszę coś zjeść bo znowu mi niedobrze, jednak pierwszą ciąże znosiłam lepiej bo mdłości i to naprawdę jeden napad malutki miałam tylko z rana :) a teraz chodzę cały dzień z żołądkiem w gardle..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #618054 przez ann-sunshine
Kaś nie ma bata i przerwę robimy, chyba że wszystkie gumki w domu podziurawię.

Ferri suknia przecudna, a co do butów, to sprawdzę w domu swoje i prześlę ci namiary. Przetańczyłam w swoich całą noc i nic a nic mnie nie obtarło, a polecone miałam przez koleżanki. I kuruj się biedna.

To ja do Was nie pasuję, bo nie dosyć że starsza, to jeszcze ślub w maju brałam.

Testy ciążowe z allegro tak samo pokazują jak te z apteki, właśnie takim robiłam i uwidziałam dwie krechy dwa lata temu.

Agnilla, uuu jakąś wredną @ tym razem miałam i nieźle dałam mężowi popalić, a on taki kochany i wyrozumiały dla mnie był, aż mi głupio teraz.

Kaś z Martą miałam tak samo, przez 8 tygodni mdliło mnie od samiuśkiego rana do momentu aż kładłam się spać. Oby to była i u ciebie wróżba na dziewczynkę.

Agnilla, pracuję i dlatego Martulka w żłobku (czasem jest jak nie chora).

Babeczki, ja wiem, że bardzo chcecie 2 krechy na ciążowym zobaczyć, ale nie nakręcajcie się za bardzo, nie ma co testować przed terminem @. Wychodzę z założenia, że lepiej się mile zaskoczyć niż nieprzyjemnie rozczarować. W każdym razie 3mam kciuki za wszystkie.

11 lata 9 miesiąc temu #618060 przez gosia28
ann to tak jak ja w maju masz rocznicę ślubu :)

ferri a Tobie by może spasowały te koronkowe buty coś zakupiła i pokazywałaś na staraczkach? Poka jeszcze jakie one były?

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka