BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #618069 przez ann-sunshine
gosia28 napisał:

ann to tak jak ja w maju masz rocznicę ślubu :)

ferri a Tobie by może spasowały te koronkowe buty coś zakupiła i pokazywałaś na staraczkach? Poka jeszcze jakie one były?

ha ha, taaaa Ferri te koronkowe jak nic pasują.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ano, tak w maju rocznica, akurat na urlopie będziemy, to może z urlopu z prezentem wrócimy ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #618070 przez ferritka
Aaaaaaaaaaaaaaaaa Gosia, no jesteś genialna kochana moja!!! no przecież ja se śpilki kupiłam nówki sztuki to se je mogę na przebrankę mieć, aa jak nic nie znajdę to se je włoże i tak pod kiecką nie widać co sie tam ma B) B) B) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

szyją mi szyją, 01.09 mam przymiarkę pierwszą - bo zalezało mi żeby była ona po sezonie ( w tamtym roku duuuzo straciłam, liczę kurka rurka, ze i w tym mnie się uda :blush: :blush: :blink:

Ann, koniecznie sprawdź mi proszę, bo ja to felerna jestem, nie ma butów żebym miała je od razu dobre...wszystkie jak jedne, nawet japonki mnie obetrą i dopiero jak sie zagoje to są wygodne :dry: :dry: edit: aaa widzę, że już podałaś, no spox
ja mam rakie na oku

Kaś :kiss: :kiss: no sama widzisz tak do mnie dociera piąte przez dwunaste, bo ja czytałam że Ty tu już jutro a Ty za tydzień :S :S
daje radę, chyba wczoraj miałam kulminacyjny dzień, teraz już z górki :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #618077 przez gosia28
Widzisz, szukasz, prawie rozpacz, a tu buty czekają w szafce B)

No na tego www.growikar.pl to se luknij bo gatunek dobry. I se tam możesz pokombinować, że Ci pasuje taki fason, a np. ozdoba co mają na innym bucie i zamawiasz takie jakie Ci się podobają :) a gatunek super

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 9 miesiąc temu #618078 przez ann-sunshine
te co podałam to takie typowe ślubne do kiecek, i nie wiem czy w czerwieni zrobią, nie pamiętam dokładnie oferty, a te czerwone z foty to boskie są :lol: najwyżej se baleriny albo trampki na zmianę kup :lol: jak goście popiją to nie będę wcale widzieć, że buty zmieniłaś

11 lata 9 miesiąc temu #618080 przez gosia28
czerwone też zrobią, tylko chyba koronka jedynie odpada, ale inne napewno.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 9 miesiąc temu #618082 przez ferritka
no znając mnie to będę w balerinach już do pierwszego tańca popylać tak nie lubie szpilek, ze masakra... choć przysięgłam sobie, że wytrwam :S :S

no właśnie wierzę Wam, że są wygodne,ale jakoś nie przemawiają do mnie, a takie czerwone to se do jeansów nawet włożę, bo te typowo slubne to już niebardzo

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #618104 przez Kaś_O
Ann lubię Twoje wróży :) juz mi sie jedna sprawdziła co do testów :) niby nie tak ze w ogole ich nie użyłam ale nie przyczyniły sie do poczęcia..

Oj Ferri zakrecona jestes :) mam nadzieje ze to z jednego powodu trzymam kciuki..

Ann ma racje w sprawie nakręcenia sie..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #618106 przez moofka
Ferri szpiluchy niezłe, ja mam też jedne czerwone (satynowe) i je uwielbiam ale chyba więcej razy je miałam w sypialni niż na wyjściach :silly:

do jutra dziewczynki :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #618129 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu #618167 przez ferritka
bry moje miłe :)

lilijka zapytałam googla i on stwierdził, że furagina nie wpływa na wynik testa, możesz spokojnie robić...
a może tantum rosa sobie kup i posiedź chwilkę, jak ja mam zapalenie to nasiadówki robie i przechodzi :S i w biedronce kup sobie żurawinę ( w biedrze jest najlepsza, nie taka sprasowana tylko cudna) i wcinaj dla zdrowia :kiss: :kiss:
niech Ci szybko przejdzie ,bo znam ten ból i cholerstwo to strasznie męczące jest :kiss: :kiss:

moofka, no i jak mi te moje do jeansów nie spasują to se je w sypialni bedę wkładać , oooo :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #618178 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #618183 przez ferritka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

tak żurawina jest zbawienna, kup sobie sok z żurawiną ( najlepiej z herbapolu taki bardzo gęsty ) i do herbatki sobie go lej i kup taką żurawinę jak Ci pisałam z biedronce. :kiss: :kiss:

wiem, że się męczysz, aż mi Ciebie jest szczerze żal, biedactwo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105912,82927...fekcje_pecherza.html

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #618201 przez moofka
lilijka współczuje.... Ferri ma rację z tą żurawiną, ja świeżej nie lubię więc łykam w tabletkach (zapobiegawczo 1 dziennie). a z furaginem zawsze biorę wit C.

11 lata 9 miesiąc temu #618207 przez issska1986
Dziń dybry :lol:

na to zapalenie też dobry jest Azulan (wyciąg z ziół), tez się w ciepłej wodzie kilka kropli rozmiesza i siada w tym na chwilę i ponad to jest super na wszelakie infekcje ;)

11 lata 9 miesiąc temu #618222 przez lilijka
moofka napisał:

lilijka współczuje.... Ferri ma rację z tą żurawiną, ja świeżej nie lubię więc łykam w tabletkach (zapobiegawczo 1 dziennie). a z furaginem zawsze biorę wit C.

Dzięki kochana właśnie poleciałam po witaminę C do kuchni :) niech już te leki zaczną działać...
Jak się robi ukryty tekst :unsure:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka