BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #617646 przez ferritka
Agnillka, noo wytrzymaj wytrzymaj, bo to o spektakularny wynik przecież chodzi ,cnie B) B)

ja nawet gdybym chciała już stestować to i tak nie mam czym,a nie chce mi sie do apteki extra po testa cisnąc, zresztą ja Wam mówie, że czuje że jednak ten cykl to porażka ....cała czas nie po drodze i jakoś pod wiatr.

czy nie jest już aby za późno na łyk kawy :S :S :S hmmmmm

Moofka, hahahahahahaha padłam, ja też jak se coś extra upie to szybko do szafy wrzucam, pokręce z starymi ciuchami i nie widać że to jakaś nówka sztuka... jakoś tak mam przed starym że mi głupio jak se coś kupie- mimo tego, że nie ma zakazu a przecież kupuje za swoje, ale mimo wszystko...a potem jak mnie w tym nowym widzi to mówi " o miałaś taką bluzkę" a ja mu szybko "eee stara" i sie zmywam do innego miejsca żeby mu z oczy zleźć :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #617657 przez Kaś_O

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #617664 przez ferritka
Kaś ale robimy co? :blush: :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no pierwotny plan był taki, że se zamówie z allegra, ale trafiłam na złego sprzedawcę, który ma we wszystkim problem i se odpuściłam, nie zamówie u niego tych zaproszeń tylko zrobie sobie sama :silly: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #617667 przez Agnilla
nooo to witajcie w klubie :D
ja kiedyś sobie kupiłam koszulę, musiałam :D i pach, do szafy. po jakimś czasie pokazuję mężowi a on do mnie "a tą widziałem, z lumpka nie?" ......no no z trzech lumpków :D

zaraz wyjdzie, że będziemy mistrzyniami we wmawianiu sobie ciązy :D mnie kuszą testy, bo leżą w szafie jeszcze dwa. zimno mi kurna, tylko sikne na owu i herbate, bo mnie tak trzesie wrrrr

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #617676 przez ferritka
hehehe no to widzę, że wszystkie tu aparatki i opanowałysmy akcję " nówka sztuka" do perfekcji B) B) B)

Agillka, bo mi uciekło, który Ty masz dzień cyklu??? bo może możesz już siknąć? sprawdzałaś w owukalendarzu co Ci tam wychodzi za wynik ???

ooo bo mi mój kalendarz powiedział, że jestem w 5 tyg ciązy ....eeeh długie cykle są gupie, bo zawsze dochodzę do piątego i ....doooopa :angry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #617678 przez Agnilla
a tak w ogole to rozumiem, ze 1 dc to pierwszy dzien @ nie? :D w takim razie mam dzis 27 dc, i chyba mozliwy test krwi, a rzekomo ciazowy moge w sobote 31 dc

11 lata 9 miesiąc temu #617682 przez moofka
Ja mam jutro wypłatę i już się zastanawiam co ładnego ostatnio widziałam :D tylko że u mnie po otwarciu drzwi od szafy to ciuchy mi na twarz już lecą...

Agnilla mnie też kuszą testy, może sobie jednak zrobię wcześniej. Najwyżej później dam sobie młotkiem po głowie za głupotę swoją :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #617684 przez issska1986
Albo zrobicie kolejny jak nie dostaniecie... :blink:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #617687 przez Agnilla
to ja postanowiłam, że kwiecień u nas będzie miesiącem oszczędzania :D wczoraj "tylko" musiałam balsamy kupić, krem do twarzy, ale to wiadomo, że potrzebne :lol: ciuchów mam mnóstwo a i tak łapię się na tym, że noszę to co na przodzie szafy leży :D
no ja nie wiem tak sie czuje na okres, ostatnio chyba zrobilam 6 testow niepotrzebnie, ale jak leza w szafie... ;)

11 lata 9 miesiąc temu #617688 przez issska1986
ferritka napisał:

Kaś ale robimy co? :blush: :blush:

no pierwotny plan był taki, że se zamówie z allegra, ale trafiłam na złego sprzedawcę, który ma we wszystkim problem i se odpuściłam, nie zamówie u niego tych zaproszeń tylko zrobie sobie sama :silly: :silly:

no pewnie, jak za duzo ich nie masz to spokojnie sama możesz działać, ile osób zapraszacie :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu #617695 przez issska1986
Ja powiem Wam szczerze, że też jakoś ograniczyłam wydatki, ile można tych szmat kupować... mój maż to robi raz do roku zakupy, ale potrafi wydać na nie ponad 1000 zł na raz, ale ostatnio nic mu się nie podoba... ach ten mój indywidualista Koziorożec :)

Kurdę z tymi testami to nie wiem, sama chyba bym też zrobiła, teraz myślę o tych z rossmana co po 6 dniach od zapłodnienia wykrywają, kurdę cały czas mnie to podbrzusze nawala, ale piersi nic ...

11 lata 9 miesiąc temu #617720 przez Agnilla
Ty Ty Ty, koziorożce są zajebiste :lol:

normalnie zaraz albo sie stad wyloguje, albo ciazowy zrobie :P choc powinno sie rano nie?
na owulacyjnym krecha jedna jedyna

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #617727 przez ferritka
pierwotnie było tak : 20 moja rodzina, 20 rodzina starego i 40 znajomych.... jak zrobiłam liste gości to wyszło mi 120 ;/ a miało być mało i kameralnie :dry: :dry:

Agillka, no to do rana już niedaleko, wytrzymasz B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #617741 przez Agnilla
weeeeeź :)
Kaś , Ty robiłaś 28 dc test ciążowy no nie? a przy jakich cyklach? :D
ps. zaczyna się wkręcanie grrr

11 lata 9 miesiąc temu #617753 przez issska1986
hehehehe spokojnie, jak te owu są zbyt mało czułe to musisz rano żeby było wysokie stężenie hormonu...

Kaś miała też rożne te cykle...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka