BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #617001 przez moofka
Ferri jak dla mnie to śliczna ta suknia, zdecydowanie w moim guście :)

wrzesień rządzi!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #617012 przez ferritka
no to git :)

ja nie zabrałam do rodziców swoich testów i nie wiem czy u mnie dalej cień cienia czy może dwie maliny ciążowe B) B) :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no ja mam 170 cm i tak planuje se z 5 kg schuść do września B) B)

eee Wy sie fb wymieniłyście?? nooo ładnie ładnie bo ja tu branzole cudne widziałam i fajne inicjały bo moje AK :lol: :lol: B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #617015 przez Kaś_O

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A w Anglii z tego co słyszałam to sie dopiero w 13 tyg zglaszasz do poloznej

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #617017 przez Agnilla

Ferri, jak jesteś w ciąży to raczej nie widzę tego schudnięcia 5 kg :P

Kaś, Issska i ja już się wymieniłysmy a co :D AK, bo to przez niego mam takie inicjały :P

w ogóle 39 to nie, ale te 37 ciągle temp mam :/

z tego co wiem, to w USA nie ma też zwolnienia w ciąży, a tym bardziej macierzyńskiego...szok

11 lata 9 miesiąc temu #617027 przez issska1986

no ja się nie odchudzałam ale i tak od tego latania przed ślubem z 3 kg zrzuciłam....

11 lata 9 miesiąc temu #617035 przez Kaś_O
Agnilla czemu sie wkur..??

Tutaj macierzyństwo trwa 9 miesięcy ale ja tutaj nie pracowałam wiec raczej nie mam szans.. I nawet nie chce chyba kombinować z tym szczegolnie ze z Pl mi sie jeszcze należy wiec chyba dam sie namówić :p tylko wole tutaj rodzic bo nie wyobrażam sobie podróży z maluszkiem tutaj i siedzenia do powrotu w Pl

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #617036 przez Agnilla
ja się odchudzałam po slubie jeszcze i ładnie spadło, a teraz wróciło. w ogóle dziś to mam kolejny kg na plusie, więc @ idzie....od dziś wracam na rower, chociaż te 20 min i muszę zacząć walczyć ze słodkim :/
Kaś, bo ja się zawsze wq przed okresem, a skoro się wq tzn. że go dostane :/

11 lata 9 miesiąc temu #617039 przez ferritka
no i najgorsze są dodatki, buty to są moją zmorą, nie wiem jakie chcę a i tak pewnie mnie obetrą z każdej strony :dry: :dry:

se myslę jak jest groszek to sie ją troszku poluźni i też będzie git :lol: :lol:

hmmm spojrzałam na mój magiczny kalendarz i hmmm za 4 dni mogłabym testa ebnąć ...
która testuje pierwsza? bo sie pogubiłam :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #617043 przez Agnilla
ferritka napisał:

no i najgorsze są dodatki, buty to są moją zmorą, nie wiem jakie chcę a i tak pewnie mnie obetrą z każdej strony :dry: :dry:

se myslę jak jest groszek to sie ją troszku poluźni i też będzie git :lol: :lol:

hmmm spojrzałam na mój magiczny kalendarz i hmmm za 4 dni mogłabym testa ebnąć ...
która testuje pierwsza? bo sie pogubiłam :S :S

ja miałam fioletowe buty :lol:

a test se zrobię jak wytrzymam :P to w ndz....a może w sob? hę? :) i moofka robi, póki nie pęknie to w weekend :P

Kaś, jak masz takie możliwości to korzystaj

11 lata 9 miesiąc temu #617045 przez issska1986
na to wyglada Ferri, ze Ty, potem Agnilla i moofka...

11 lata 9 miesiąc temu #617046 przez Kaś_O
Do weekendu dziewczyny czekają na testy.. Wiec nie ma tak ze któraś jest pierwsza..

Taak ja tez sie przed zmora wkur... Na wszystko chodze jak taki zapalnik, a maz to najbardziej mnie denerwuje..

11 lata 9 miesiąc temu #617054 przez Agnilla
Kaś_O napisał:

Do weekendu dziewczyny czekają na testy.. Wiec nie ma tak ze któraś jest pierwsza..

Taak ja tez sie przed zmora wkur... Na wszystko chodze jak taki zapalnik, a maz to najbardziej mnie denerwuje..

Kaś, a przed ewentualną ciążą też się wkur...:D bo może to jest to :D ale mam mętlik w głowie. chciałabym zasnąć i obudzić się w sobotę! :)

11 lata 9 miesiąc temu #617055 przez issska1986
ej ale w ciąży też burzą się hormony i jest się wq... non stop... oj mój biedny mąż, bedzie chyba musiał się wyprowadzić, albo mi kawalerkę kupi :D

11 lata 9 miesiąc temu #617061 przez ferritka
no to ja też sobie w weekend stestuje jakoś dla towarzystwa bardziej niż dla wyniku :S :S że też zawsze się muszę rozchorować jak jest coś na rzeczy :angry: :angry: :angry:

Agillka, no ja chcę czerwone buty, kwiatki i śminkę, do tego taki duży kok i wsio, żadnych innych błyskotek

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #617064 przez moofka
Ja też się zawsze wkur... przed @. Na razie jeszcze mnie nerw nie bierze. Mąż już się nauczył co ma robić żeby uglaskac żonę, gorzej w pracy.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka