BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #616504 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja też powoli się zbieram, maż zaraz wróci, poprosił o herbatkę :) wyprasuję mu coś na jutro i do łóżka. choć ja spałam w dzień i pewnie perfekcyjną obejrzę :)

Mam nadzieję, że tym Waszym maleństwom ząbki szybko i bezboleśnie wyjdą! mojej znajomej też mała się tak męczy, chyba wszystkie zęby naraz jej wychodzą

edit: ok to ja uciekam, ten wrocil, ze zle sie czuje, no jeszcze zeby jego rozłożyło wrrr. dobrej nocy dziewczyny. Ferri, będziesz miała co czytac :P
do jutra!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #616526 przez gosia28
Agnilla bardzo ładne bransoletki robisz :)

no i fakt pamiętam jak zaglądałyście na tamten wątek.

issska1986 owocnych działań

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 9 miesiąc temu #616530 przez Agnilla
dziękuję :)
ja nie działam :P albo dostanę @ albo i nie, musimy się wykurować, bo co chwilę ktoreś się rozkłada. narazie 2:1 dla męża....może ścieme wali i boi się ojcostwa :P

11 lata 9 miesiąc temu #616541 przez moofka
Moj jedzie na antybiotyku i właśnie zasnął na kanapie. Yeah....

11 lata 9 miesiąc temu #616553 przez Agnilla
mówię, że te opóźniające się ciąże to ich wina :D
dobranoc jeszcze raz :)

11 lata 9 miesiąc temu #616576 przez Kaś_O
Oj u nas ząbki od 5 miesiąca i tylko 2 pierwsze bezboleśnie wyszły.. A teraz 4 to już jest masakra :( Czarek potrafi przepłakać całe noce :( ale nic trochę z nim poleżałam i usnął.. Mam nadzieję że już lepiej mu..

Mąż grzanki robi :)

ps Czarek nie spi :(

dobrej nocki kobitki :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #616713 przez issska1986

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oj tak, ząbkowanie u niektórych maluchów jest straszne, moja siostra u mojej chrześnicy nawet nie zauważyła kiedy jej wyrósł, zobaczyła coś białego w buzi i od razu "co żeś znowu zjadła " :) taki grubasek słodki z niej był :) a teraz taka pannica - laska chudziutka, wysoka :lol: :lol: po cioci hehe :woohoo:

Kurdę a ten mój wczoraj zanim się umylam juz spał, ale już mu darowałam bo wstaje po 5... :dry:

tak sobie myslę, ze mi moze też antybiotyk zaburzył @, ale powiem Wam, ze niedługo będe mieć urojona, jak każdy będzie się mnie pytał i mówił, ze inaczej wyglądam, wczoraj dentystka też do mnie, czy w ciąży nie jestem bo jakies dziąsła napuchnięte mam :) hehe

11 lata 9 miesiąc temu #616724 przez Agnilla
dzień dobry :)
no właśnie wyskoczyło mi w statystykach, że mam 2 nowe polubienia ale kurna, albo mi coś nie działa, bo nie widzę kto
Issska, który Ty masz dc? robiłaś ciązowy, kiedy? może wtedy mało tego hcg miałaś, nie kusi Cię, żeby znowu zrobić?
ja czuję, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że powinnam oczekiwać @.....ehhh

11 lata 9 miesiąc temu #616773 przez moofka
Hej :)

Ja to nie wiem czy wytrzymam z testem do weekendu, bo już mnie nosi.... Czekanie na owu było zdecydowanie prostsze! I nie sądziłam że będę taka nakrecona w pierwszym cyklu starań :(

11 lata 9 miesiąc temu #616779 przez Agnilla
moofka, ja w pierwszym cyklu starań już od razu wiedziałam, że jestem w ciąży, bo przecież miałam wszystkie objawy :D informuj nas które to masz dni cyklu, albo zrobimy tabelkę. a może zrób ciążowy, masz domu? :P

11 lata 9 miesiąc temu #616794 przez issska1986
generalnie to już robiłam, ie mozliwe żebym po takim czasie miała malo tego htc czy czego tam, jak bym była to już 8 tydzień prawie by był :) a robiłam jakoś niedawno ten test, chyba pisałam nawet... tylko ten z allegro, moze kupić z apteki... :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #616800 przez Agnilla

wiesz co, ja to znam różne przypadki, że testy pokazywały swoje a było co innego :) ja bym pewnie nie wytrzymała i zrobiła taki apteczny, jeśli ten pokaże 1 kreske to faktycznie, pozostaje wizyta u lekarza, masz juz umowiona prawda?

11 lata 9 miesiąc temu #616819 przez moofka
dostałam jakieś testy ciążowe w gratisie do testów owu. w sumie nie szkoda mi zużyć bo jakoś nie budzą mojego zaufania ;) ale jeszcze powalczę ze sobą :)

raportuję:
dzisiaj 33 dc, spodziewany termin NIE przyjścia @ 13-14.04.

11 lata 9 miesiąc temu #616824 przez issska1986

no nie wiem moze kupię, ale kurdę to bym była przypadkiem niezłym, lepiej nie bo troszku w Święta popiłam z teściem drinków i w sobote piwelko z sokiem malinowym z melisą ;)

ja w pierwszym cyklu tez mialam wszystkie objawy, normalnie wiedziałam że to ciąża na 100% a tu zonk :dry:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #616851 przez Kaś_O
Issska pozniej Cie znajdę ;)

Moofka miałam takie samo podejscie :p bo przed przyjazdem tutaj kupiłam sobie 3 testy w aptece (tutaj sa drogie te testy a u nas to grosze kosztują) i teraz z testami OWU dostałam kilka. I sobie pomyślałam ze przeciez nic nie szkodzi mi robic ten z Allegro :p obys miała ten sam efekt. Tylko poczekaj na wynik te 5minut, nie wywal od razu..

Agnilla masz mój głos i pewnie Issski skoro od razu buszowala po profilach :)

Aaa ps. Jesli chodzi o testy to nie ze y was nakręcić albo cos ale potrafi wyjsc negatywny kobieta w ciazy. To tylko jak wyjdzie pozytywny to juz raczej nieomylne sa.. Issska ale Ty chyba za tydzien jakos masz wizyte dobrze kojarze?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka