- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja też powoli się zbieram, maż zaraz wróci, poprosił o herbatkę wyprasuję mu coś na jutro i do łóżka. choć ja spałam w dzień i pewnie perfekcyjną obejrzę
Mam nadzieję, że tym Waszym maleństwom ząbki szybko i bezboleśnie wyjdą! mojej znajomej też mała się tak męczy, chyba wszystkie zęby naraz jej wychodzą
edit: ok to ja uciekam, ten wrocil, ze zle sie czuje, no jeszcze zeby jego rozłożyło wrrr. dobrej nocy dziewczyny. Ferri, będziesz miała co czytac
do jutra!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
no i fakt pamiętam jak zaglądałyście na tamten wątek.
issska1986 owocnych działań
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie działam albo dostanę @ albo i nie, musimy się wykurować, bo co chwilę ktoreś się rozkłada. narazie 2:1 dla męża....może ścieme wali i boi się ojcostwa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Mąż grzanki robi
ps Czarek nie spi
dobrej nocki kobitki
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj tak, ząbkowanie u niektórych maluchów jest straszne, moja siostra u mojej chrześnicy nawet nie zauważyła kiedy jej wyrósł, zobaczyła coś białego w buzi i od razu "co żeś znowu zjadła " taki grubasek słodki z niej był a teraz taka pannica - laska chudziutka, wysoka po cioci hehe
Kurdę a ten mój wczoraj zanim się umylam juz spał, ale już mu darowałam bo wstaje po 5...
tak sobie myslę, ze mi moze też antybiotyk zaburzył @, ale powiem Wam, ze niedługo będe mieć urojona, jak każdy będzie się mnie pytał i mówił, ze inaczej wyglądam, wczoraj dentystka też do mnie, czy w ciąży nie jestem bo jakies dziąsła napuchnięte mam hehe
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no właśnie wyskoczyło mi w statystykach, że mam 2 nowe polubienia ale kurna, albo mi coś nie działa, bo nie widzę kto
Issska, który Ty masz dc? robiłaś ciązowy, kiedy? może wtedy mało tego hcg miałaś, nie kusi Cię, żeby znowu zrobić?
ja czuję, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że powinnam oczekiwać @.....ehhh
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to nie wiem czy wytrzymam z testem do weekendu, bo już mnie nosi.... Czekanie na owu było zdecydowanie prostsze! I nie sądziłam że będę taka nakrecona w pierwszym cyklu starań
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiesz co, ja to znam różne przypadki, że testy pokazywały swoje a było co innego ja bym pewnie nie wytrzymała i zrobiła taki apteczny, jeśli ten pokaże 1 kreske to faktycznie, pozostaje wizyta u lekarza, masz juz umowiona prawda?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
raportuję:
dzisiaj 33 dc, spodziewany termin NIE przyjścia @ 13-14.04.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nie wiem moze kupię, ale kurdę to bym była przypadkiem niezłym, lepiej nie bo troszku w Święta popiłam z teściem drinków i w sobote piwelko z sokiem malinowym z melisą
ja w pierwszym cyklu tez mialam wszystkie objawy, normalnie wiedziałam że to ciąża na 100% a tu zonk
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Moofka miałam takie samo podejscie bo przed przyjazdem tutaj kupiłam sobie 3 testy w aptece (tutaj sa drogie te testy a u nas to grosze kosztują) i teraz z testami OWU dostałam kilka. I sobie pomyślałam ze przeciez nic nie szkodzi mi robic ten z Allegro obys miała ten sam efekt. Tylko poczekaj na wynik te 5minut, nie wywal od razu..
Agnilla masz mój głos i pewnie Issski skoro od razu buszowala po profilach
Aaa ps. Jesli chodzi o testy to nie ze y was nakręcić albo cos ale potrafi wyjsc negatywny kobieta w ciazy. To tylko jak wyjdzie pozytywny to juz raczej nieomylne sa.. Issska ale Ty chyba za tydzien jakos masz wizyte dobrze kojarze?