BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #616855 przez Agnilla
moofka, ja tez dostałam 5 szt, dwa zrobiłam po poprzednim okresie, tak dla swojego spokoju właśnie, żeby wiedzieć na 100%, że to @ a trzeci w 24 dc. zostały mi jeszcze dwa. u mnie przewidywany najbardziej realny czas nadejścia @ to 12-15 kwietnia, a dziś mam 27 dc. jak do niedzieli nie dostanę do w ndz zrobię test, choć czuję się jak w ost cyklu...tak jak wtedy byłam pewna, że to ciąża, tak teraz jestem pewna że nie :/ a patrząc wstecz, na moje ostatnie cykle to mogę @ i jutro już dostac.
Issska nie przejmuj się alkoholem, dziecko ma swoją ochronę, raz mu by nie zaszkodziło. czekamy na ewentualne informacje :)
Kaś, ja Ciebie widzę, Issski nie to jest dziwne :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #616860 przez Kaś_O
Aaa ps. Jesli chodzi o testy to nie ze y was nakręcić albo cos ale potrafi wyjsc negatywny kobieta w ciazy. To tylko jak wyjdzie pozytywny to juz raczej nieomylne sa.. Issska ale Ty chyba za tydzien jakos masz wizyte dobrze pamietam?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #616866 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #616870 przez lilijka
Agnilla napisał:

mój teść! :D nienawidzi serników :P
Ferri, to ma po dupie, że się nie odzywa, bo myśmy myślały, że ona tak się rozchorowała a tu się okazuje, że lata i suknie przymierza, ba, jeszcze nam o tym nie powiedziała! Spoko Gosia, obronimy Cię ;)
lilijka, czyli kreski są dwie??

Tak kreski są dwie już od 16dc a dzisiaj jest 19 i jeszcze nie sikałam. Są bledsze niż ta druga ale wyraźne i cholera wie czy to owulacja brak owulacji czy co za cholerstwo. Wkurzona jestem :angry: jeszcze zgubiłam kabel do tel bo bym wam pokazała

11 lata 9 miesiąc temu #616871 przez moofka
jak się zdecyduje zrobić ciążowy to na pewno Wam powiem :)

dziewczyny a Wy raportujcie po wizytach u gina jakie newsy.

11 lata 9 miesiąc temu #616874 przez Agnilla
lilijka, to masz podejrzewam jak ja, miałam kilka dni 2 kreski, ale malinowe nie były
ja brak kabla obchodzę tak, że wrzucam sobie foto w maila, w kopie robocze a potem już na kompie resztę robie, chyba, że nie masz netu na komórce, to musimy poczekać :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #616876 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu #616880 przez Agnilla
lilijka, ale jak Ci się miesiąc spóźni to możesz być już w 8tc a to już czas chyba do lekarza?

11 lata 9 miesiąc temu #616886 przez ferritka
bry,
ja się zastrzele tyyyle tego napisały :lol: :lol:

raportuję, że owszem byłam na salonach i kupiłam kiec :lol: :lol: , i owszem jestem chora mam zapalenie oskrzeli, gorączkę 39 i wszystko mi pulsuje, a poce sięeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jak stary górnik w przodku :dry:

a i jak miałam gorszka, to go wykaszlałam na bank więc u mnie po zawodach w tym miesiący :angry: :angry:

co to ja Wam miałam mówić, yy Kaś cudnie, ze jutro tu bedziesz :lol: :lol:

o czym zapomniałam? nie wiem, hmmm
aa dziękuję że się martwiłyście, jesteście kochane :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #616887 przez Agnilla
nadstawiaj tyłek, goły!!! cholero Ty :blink:
po 1 pisz, który masz dc. po 2 kuruj się. po 3 pokaż kiecke :D

11 lata 9 miesiąc temu #616891 przez moofka
Pokaz kiece to Ci może darujemy :P

11 lata 9 miesiąc temu #616894 przez Kaś_O
Lilijka sa 3 opcje tych długo utrzymujących sie kresek a tak naprawde dwie. Jedna taka ze masz wysokie stężenie tego hormonu co występuje przy owu i czułe testy. I albo zniknie Ci do konca cyklu albo bedzie sie utrzymywać słaba kreska.

A inna opcja to taka ze jestem w ciazy :) ale to chyba trzeba poczekac do konca cyklu na test

Agnilla według kalendarzyka to bedzie jakis 7tydz :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #616898 przez issska1986

Ferri no witamy, w końcu :lol:
gratki, dawaj fotkę kiecuszki jak masz:)i zdrówka :P

11 lata 9 miesiąc temu #616902 przez Agnilla

11 lata 9 miesiąc temu #616907 przez issska1986
Kaś_O napisał:

Lilijka sa 3 opcje tych długo utrzymujących sie kresek a tak naprawde dwie. Jedna taka ze masz wysokie stężenie tego hormonu co występuje przy owu i czułe testy. I albo zniknie Ci do konca cyklu albo bedzie sie utrzymywać słaba kreska.

A inna opcja to taka ze jestem w ciazy :) ale to chyba trzeba poczekac do konca cyklu na test

Agnilla według kalendarzyka to bedzie jakis 7tydz :)

Kaś jak by się okazało , ze rzeczywiscie to groszek lub fasolinka to byśmy były w tym samym tygodniu... ale marne szanse , raczej testy owu bardziej od ciażowego czulsze chyba nie są

:dry:

Kaś a w ciaży można latać? nie podnosi się cisnienie? :unsure:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka