BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 tygodni temu #807628 przez aggi
Ann haha a ja patrzę czemu dni nie przybywa tak ja mam 6t1d, 6t2d itd :D Ależ ja spostrzegawcza B) :silly:

Dziewczyny ale się wyspałam za wszystkie czasy :blush: za chwilę mężu z pracy wraca a ja w rozsypce - w koszuli, niepoczesana, nawet śniadania nie jadłam jeszcze :P Muszę się ubrać i coś zacząć ogarniać :cheer: Później zapewne znów gdzieś pojedziemy do rodziny.

Udanego weekendu :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #807651 przez Agnilla
guten morgen :)
były dzś zubry? ;) ja od rana na zakupach i teraz padam, bo i brzuch mnie boli i sił zero. najadlam sie ciasta i leze :) ale sie ciesze, bo zostal nam jeden prezent, z netu i mam z glowy, wiec moze dzis sie pobawie w pakowanie :)
Chudzinka, Bejbe, te ombre to se strzelić mogę na nogach chyba :P bo na tej mojej glowie to za wiele poszalec nie mozna ;) w srode sie umowilam do fryzjera, na sciecie i wtedy bede myslala co z farba. maz nie chce blonu. w ogole zadnego jasnego, bo od zawsze mial mnie ciemna i taka ponoc lubi ;) i teraz mam dylemat kurna

11 lata 3 tygodni temu #807684 przez ann-sunshine
Uff juz po pracy.

Aggi tez wole suwaczki ktore licza dni ale takiego sobie po wizycie u gina zaloze :-)

Agni a co cie tak na ziane koloru wzielo? Bo widze ze nawet jak odradzaja to masz ochote i tak cos zmienic

11 lata 3 tygodni temu #807705 przez gosia28
dzień dobry.
Ale jestem padnięta. Wstałam wcześnie na giełdę, umarzłam niesamowicie, że jak się wcięłam po powrocie pod kołderkę to mi się przysnęło.

Chudzinka dokładnie tak jej powiedziałam bo dzisiaj się z nią widziałam ;)

Asia zsiadaj z tego jeża, masz szczęście, żeś w ciąży to masz taryfę ulgową :silly:

Agni masz tego żubra teraz :P

chyba jeszcze zasnę B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807713 przez Agnilla
a ja własnie po drzemce :) bo padłam po tych zakupach. co wejdziesz do sklepu to sie pocisz jak szczur, a ja jeszcze zdrowa nie jestem to od razu mi gorąco bleee.
Ann ja wlasnie po to nie farbuje wlosow od wakacji, pozbywam sie farbowanych, zeby na swoje mysie walnac jakis new colour, taki byl moj plan :) kolor i tak zmienie, ale chyba nie tak drastycznie, pojde pewnie w jakies brazy
widze widze zubra, maz sie w czolo puka ;)
edit: laski, co myślicie?
www.mojewypieki.com/przepis/szybkie-pierniczki

chyba pójde pakować prezenty, bo mi sie nudzi a sprzatac mi sie nie chce :P

11 lata 3 tygodni temu #807739 przez Porto1987
Ja też właśnie po drzemce jestem :P

Od wczoraj żeście natrzaskały postów, że nie wiem, co której :) jak o kimś zapomnę to sorki :kiss: ale Młoda mnie rozkojarza :)

Ann, tylko Domiś jest póki co z chłopcem. Ty i Agni i Aggi, to możecie mieć chłopaków, tylko Aggi ma różowe śpioszki :) O a jakby w sierpniu trafiła się parka, u Ciebie chłopak i Aggi dziewczynka :) i z głowy B) B) A chyba bardziej załamanym nie można być przez dziewczynkę niż mój mąż, więc wiesz :) Niby już się cieszy, ale przez pewien czas mnie to dobijało.

Właśnie Asia, jakie macie typy imion dla dziewczynki :unsure: musiałam to przeoczyć na kwietniówkach :D B) B)

Chudzinka, jak się miewasz?? Co u Ciebie?? Bo tak nas wspierasz we wszystkim ...

Aggi, to żeś pospała dziś B) B) Ale ja na początku to zasypiałam na sam widok czegoś do leżenia :P Bo myśli o jakimś posłanku starałam się pohamować :P :P

Agni, a jakbyś sobie jakieś refleksy machnęła? Trochę jaśniejszy kolor od tego co masz i na to refleksy. Ale powiem Wam, że moja mama nosiła się z zamiarem rudego i sobie zrobiła mniej więcej z takiego koloru jak ma Agni. Naprawdę fajnie wyszło. Zmiana była drastyczna, ale akurat jej pasuje. No i ona nie chciała żadnych refleksów tylko z grubej rury od razu rudy :D :D No ale to już trzeba być odważnym :)

Widzę, Agni, że Twój mąż się nie zna na zwierzętach :P Żubry są fajne i koniec kropka :P :P :P A ten sobie obiera strategicznie najlepsze miejsce na sianku i ma resztę gdzieś :D :D

Gosia, jak zareagowała siostra męża na twoje słowa?

Agni, jestem wielką fanką tej stronki :) Bardzo fajne przepisy są tylko mi bułki nie wychodzą, ale to trzeba mieć odpowiedni rodzaj mąki a nie wszystko robić na zwykłej tortowej B) B) Ostatnio robiłam z tych przepisów ciasto do pizzy, mniam :) A te pierniczki mogą być dobre i ten lukier na nich pięknie wygląda :) :) Jak upieczesz, to daj spróbować :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wczoraj szukałam w galerii handlowej wśród tych wyprzedażowych szmat jakiejś kurtki zimowej, żeby mój brzuch wsadzić do środka i jeszcze ją zapiać. Nie udało się B) Ja nie wiem w czym tu chodzić :( :(

11 lata 3 tygodni temu #807759 przez ferritka
B)

chciałam Wam tylko powiedzieć, że żyję i wrócę w styczniu ;))

Ann, Aggi jeszcze raz kochane moje gratuluje z całego serca, nie będę się powtarzać na staraczkach Wam napisałam że groszki bedą :lol: :lol:
a i jeszcze mnie tu chwilkę nie będzie a jak wrócę to będę po wątku sama hulać jak wiatr na polu bo wszystkie do tego czasu z testem mamcie tu przywędrować...bo jak nie to jeż normalnie dawno żadna na nim nie siedziała :lol: :lol: B) B)
doczytam Was później, obiecuję tymczasem jeśli coś pominęłam waznego jutro się poprawię obiecuję :kiss: :kiss:

ściski dla każdej :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807761 przez Dagnes
Ja dzis tez zubry podgladalam i nawet mezulo patrzyl i sarenki podziwial :)
No wlasnie Asia macie jakies typy imion, bo ja tez nie kojarze zebys cos wspominala o tym.
Porto ja zauwazylam ze w ciazy jestem bardzo rozkojarzona. Tez czytam posty od Was a zanim dojde do konca zapominam co mialam ktorej odpisac.
Kurde 9 miesiac to jednak nic przyjemnego. Wszystko mnie boli juz, a najgorzej kosci miednicy i "kuciapki" :P
Agni ja tak mialam ze koniecznie chcialam cos zmienic w wygladzie no i dlatego wlosy obcielam :) To chyba jeden z objawow ciazy ;)
Ferr kochana :kiss:

Wiktoria

11 lata 3 tygodni temu #807767 przez moofka
Hej dziewczynki :)

Jak juz wiecie od Agi jestem teraz prawdziwą mamą moof :) Zośka wygląda jak mały wiking, wrócę do domu to wrzucę jakieś foto dla cioteczek :) urodziła sie w piątek 13tego więc na pewno będzie szczęściarą :D

Poród mialam dosyc szybki bo koło 7:30 podlaczyli mi oxy a o 11:10 Zośka juz byla na świecie.

Przesylamy buziaki i dziękuję za gratulacje :*

11 lata 3 tygodni temu #807771 przez ferritka
MAMA MOOFFFKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
gratulacje mamusiu ;)Zośka będzie szczęsciarą, zobaczysz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807804 przez Agnilla
nooo moof, cioci są dumne, pierwsza lasencja wśród nas ;)
Porto kurna, toś mnie olśniła! pomijam to, że wkuwiło mnie to, że siedzę w domu a mąż ze skrzynki awizo wyciąga kuwa :angry; toć to może jakiś gadżet z tych stron co si zapisywałam? :P bo napisane, że przesyłka listowa ni mieszcząca się w skrzynce :P
własnie wyszli od nas znajomi...mąż opowiadał, że żonie na główkę pada...a ja co, pokazałam im zubry :lol:
Ferri, wracaj w styczniu z zdwojoną siłą :) :kiss:
ps. tak w ogole, nie patrzcie na pisownie, bo mi "E" czesto nie dziala na klawiaturze :P musze mocniej walnac i nie zwracam uwagi. maz musi mi laptopa odkurzyc :P

11 lata 3 tygodni temu #807840 przez ulka1983
cześć dziewczyny :)
znowu zaginęłam ale tym razem nie przez brak prądu tylko przez brak czasu :angry: chyba muszę pomyśleć o internecie w telefonie ale wtedy to dopiero kasa będzie z kąta uciekała :S
jasełka w przedszkolu zaliczone porządki świąteczne rozpoczęte ( mam nadzieję że się wyrobię) prezenty prawie kupione jakoś może to będzie :S
a tak co do znaków zodiaku to ja jestem lew moja córka i chrześnica i bratanek i tata :laugh: u nas dużo dzieci się latem urodziło

Gosia czas może i był sprzyjający ale mąż niestety w pracy :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moof gratuluję :kiss: :kiss: :kiss: moja siostra urodziła się w piątek 13 i nie narzeka :lol:

11 lata 3 tygodni temu #807846 przez Porto1987
Agni, ja miałam awizo z wtorku a cały dzień byłam w domu. To może masz paczkę z Bebilonu :)

Moof czekamy na zdjęcie Zosieńki! Fajnie, że tak szybko poszło :)

Ula, trzeba było skończyć testowanie na pierwszym pozytywnym ;) Sekrety działania testów nie zostały jeszcze w 100% zgłębione ;)

Ferri :kiss: czekamy na Ciebie!

Jeszcze chyba Dag pisała, ale mój telefon nie potrafi zrobić wstecz :( Przepraszam Dag, ale nie pamiętam :kiss:

Mój mąż zwariował. Ale to już jutro może się naprawi.

Dobrej nocy Laski!

11 lata 3 tygodni temu #807863 przez Agnilla
Dzień dobry, w niedzielę ja jestem pierwsza ;)
obudziłam się z bólem gardła i tak głodna, że musiałam wstać. Zjadłam o zaczęłam szukać czy w ciąży mogę septolete no to ok mogę idę do kuchni a tam kuwa strepsils :angry: to se wzięłam.... Pozostało mi szybko zrobić syrop z cebuli. Potem wyślę męża po mleko i wypije z miodem o jak dam rade dodam czosnek ;) postaram się wyplukac gardło woda z solą o ile się nie porzygam :P
ulka jeśli nie masz pakietu to net w telefonie jest dość drogi, nie opłaca się. Ja to fifi rifi łapie w domu, pracy, u rodziców czy teściów i mi styknie ;)
co ja jeszcze chciałam :unsure: nie pamiętam
miłego dnia!!

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807894 przez ann-sunshine
Bry

Przeczytalam ale juz nie pamietam co chcialam.

Agni jak nie woda z sola to szalwia plucz gardlo.

Ferri na staraczkach juz pisalam. Czekamy tu na ciebie i bedziemy razem z toba walczyc.

Mamo Moof jeszcze raz gratulacje, w sumie szybki porod.

A co do kurtki zimowej w ciazy to nosilam rozkloszowany plaszczyk, o dwa numery za duzy polar i sportowa kurtke brata. Kolezanka brala kurtke meza. Wiec za duza sportowa kurtka to nie jest szczyt elegancji ale przynajmniej mozna sie zapiac

Ula przy 28 dniowych cyklach te maliny w 17dc to juz chyba cos oszukuja. Raczej obstawialabym te pierwsze.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka