BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #808208 przez aggi
Melduję się kobitki :kiss: Tak mnie dziś mdliło rano że poszłam do pracy bez śniadania :dry: pokarało mnie chyba za wczorajszą wyżerkę z małżem. Takie smaki wczoraj na wszystko miałam że dziś jak otwarłam lodówkę to myślałam że padnę.... :S bllleee..

zoi ja nie puszczam kciuków póki @ nie będzie - wy trzymałyście za mnie do końca mimo że byłam pewna że nic z tego.. a tu proszę :P

ulka kurcze faceci już tak mają, a jakby bobas rosnął w Twoim brzuchu to napewno by się cieszył :) Fakt faktem musicie zapewne realnie ocenić Wasze możliwości choćby finansowe :) Ale kurcze bezsensu takie wahania 'bo nie wiem'.

Isssska zjawiaj się częściej :) Czekamy na Twoją Marcelinkę :D

Asia K no no to będzie fajna Aśka do kompletu dla Zośki :side: mnie też gardło boli i katar mam... i kicham :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #808213 przez ann-sunshine
Oj Aggi Aggi widzę że jeszcze nie znasz koronnej ciazowej zasady: jeść żeby nie mdlilo :-D

11 lata 3 tygodni temu #808216 przez emma
czesc, dziewczyny! :)

Moofka, nie pamietam, czy juz ci gratulowalam, ale na wszelki wypadek jeszcze raz wielkie gratulacje, ze tak swietnie i sprawnie poszlo! :laugh:

zoi, oj, jak maliny byly u ciebie, to przeciez wszystko mozliwe :laugh: huk z progesteronem ;) ja testowalam niestety zdaje sie w sode, jak nic sie nie wykluje do wtorku (a pewnie tak :)), to w kolejna srode znow potestuje, a potem do lekarza... :dry:

Ula, moze w takim razie lepiej pozostawic kwestie powiekszenia rodziny losowi :)
podoba mi sie podejscie jednej z kolezanek do tematu, jak spytalam, czy sie stara o dziecko, powiedziala, ze nie, ale ze nie stara sie tez, zeby go nie bylo, moze to jest metoda? :blink: :laugh:

Asia K, tez podobalo mi sie zawsze to imie, poki nie zmienilam pracy ;), teraz chyba juz zawsze bedzie mi sie slabo kojarzyc :blink:, dlatego mamy Zosię :)

milego dnia, dziewczyny! :)

11 lata 3 tygodni temu #808219 przez aggi
Ann ja wczoraj takie smaki na wszystko miałam i jadłam ciągle że dzisiaj mam dość, nie mogę patrzeć na lodówkę bo mi się wszystko dźwiga :huh:

11 lata 3 tygodni temu #808226 przez ann-sunshine
Hehe to wczesnie cie wzielo. Ja tam licze na to ze ze dwa tygodnie jeszcze kawa sie naciesze

11 lata 3 tygodni temu #808258 przez Agnilla
Dziń dobry!
Matko Bosko, jak nie urok to sraczka, gardło nadal boli niebawm skocze na poczte to zajrze do apteki kupie te tabltki isla, moze mi pomoga, bo ani tantum verde nie pomaga. szalwia mi nie idzie, bo mam odruchy wymiotne, jak tylko nabiore do ust jakikolwiek plyn nie połykajac i tym samym plukanie ust po myciu zebow konczy sie łzami w oczach :P
LAski, które to reaguja bolm glowy na zmiane pogody?? kurna, obudzilam sie z bolem, cisnienie chyba mi spadło 2 piętra nizej, cholera. moze sie kawa poratuje?
ooo kupie tez cytryne i jak wroce to herbate z cytryna wypije, bo to uwielbiam
Aggi musisz jesc, ja wlasnie niestety tak szybko przybralam, bo mialam tak ogromne mdlosci na poczatku, a jedzenie mi pomagalo choc na chwile :P dobrze, ze mdlosci minely to i waga stanela ;)
Ann, ja tez mialam mega szybko mdlosci, praktycznie od 4 tc, ale trwaly krotko bo mniejszyly sie prawie do 0 jak zmniejszyli mi dawke duphastonu
Asia, my z Porto po konsultacjach na fb porejestrowałyśmy się na stronach dzieciowych :lol: i teraz czekamy, aż nam gadżety będa wysyłac :D
miłego dnia laski! trzymam kciuki za te, co @ omija, niech spada!! :)

11 lata 3 tygodni temu #808260 przez Dagnes
Ann, Aggi oby Was ominęły mdłości tak jak mnie.
Asia, faktycznie pisałaś, a ja skleroza teraz to nie pamiętałam :silly:
Pierwsza styczniówka się rozpakowała w piątek 13-go :)
Emma może faktycznie coś się jeszcze wykluje, a pierwszy test był za wcześnie robiony.
Ulka faceci tacy są że ciężko im się zdecydować, ale jak już jest po fakcie to się cieszą.

Wiktoria

11 lata 3 tygodni temu #808270 przez ann-sunshine
O tak dziewczyny, potwierdzam, porejestrować się gdzie się da, dostaniecie sporo darmowych próbek :-) ja dostawałam dodatkowo w szkole rodzenia no i w szpitalu dziecię wyprawkę dostało. Kremów na odparzenia na dobre pół roku mi starczyło i na rozstępy też nie musiałam kupować, bo próbki mi starczyły :lol:

11 lata 3 tygodni temu #808288 przez Agnilla
wypilam kawe, lece sie myc i ide, jak wroce dam Wam znac co przyszlo :)
Porto niestety masz racje z tym moim przedwczesnym sobotnim wyjsciem, ale teraz ide tylko na pol godzinki obiecuje :) cieplo sie ubiore :)

11 lata 3 tygodni temu #808301 przez gosia28
dzień dobry.
przeziębiłam się chyba w sobotę :angry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 tygodni temu #808303 przez Agnilla
ooo kolejna do kolekcji...zaraz będziemy liczyc, ile jest zdrowych, bo szybciej pójdzie. Goś kuruj sie :kiss:

11 lata 3 tygodni temu #808315 przez aggi
goś zdrowiej :kiss:

ja też kicham, kaszlę i smarkam :( Marzę o łóżku, serio...

11 lata 3 tygodni temu #808323 przez Agnilla
Aggi ida swieta, marzenia sie spelniaja :P
ja marze, zeby w koncu z niego wyjsc ;)

11 lata 3 tygodni temu #808326 przez Asiaa
Asia K ładniejszego imienia to nie mogliście wybrać :lol:

zdrówka wszystkim przeziębionym :kiss:

mnie też katar męczył kilka dni temu, póki co jest lepiej, tfu tfu żeby nie zapeszyć ;)

11 lata 3 tygodni temu #808328 przez Dagnes
Faktycznie same chorowite na forum. Zdrowiejcie dziewczyny zeby do swiat Wam przeszlo.
Kurde a ja sie zarejestrowalam na fisher price i rossmanie i nic nie dostalam. Gdzie to prezenty rozdaja, bo ja tez chce ;)

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka