BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 tygodni temu #807372 przez Agnilla
własnie mówię do męża, że zubr lezy a on "no własnie mówiłem dziś w pracy, że z moją zoną nadal coś nie tak, bo żubry siedzi i oglada" :P
laski, co z moimi włosami i ich farbowaniem? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #807375 przez Asiaa
Agnilla zapodaj fotkę to może więcej osób doradzi ;)

11 lata 4 tygodni temu #807399 przez ann-sunshine
Agni kiepska jestem w te klocki i nie umiem okreslac co komu pasuje. Jasniejsze wlosy na pewno cie ugrzeczni

11 lata 4 tygodni temu #807400 przez gosia28
Dag Twoja kolej Twoja :)

ej znowu mam wkuwa, wpadli teście na chwilę i gadu gadu wyszło, że siora P. jest w ciąży i becy bo nie chce, no kuwa kuwa mać. 2 lata temu becała, że nie może zajść, zaszła, ma śliczną córę a teraz jak w ciąży to źle bo ona nie chciała :S

idę z emem na spacera odetchnąć od tego.

żubrowi się kimnęło B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 tygodni temu #807409 przez Dagnes
Agni mi sie podobasz w ciemnych wlosach i ja bym na twoim miejscu nic nie kombinowala

Wiktoria

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #807420 przez Agnilla
ej, Dag czeka na 4 stycznia, Wy jej tak nie popedzajcie :)
Dag, ja wiem, zem piekna i oh ah ;) ale tak mi sie zmiana marzy, kurde felek, moze bym zgrzeczniała jak Ann pisze ;)
Goś, bo ludzie nie doceniają tego co dostają od życia! o mojej siostrze bym książkę mogła napisać...
ej żubr śpi i mam wywalone, że mu dzik żarcie podjada :P
dit: wstał i jak się fajnie tarzał :)

11 lata 4 tygodni temu #807444 przez gosia28
jestem, super pogoda na spacer :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 tygodni temu #807450 przez Agnilla
oj tez bym sie przeszła, nie dośc że od tygodnia nie byłam na dworze, bo wizyt u lekarzy nie liczę, to u nas leje cały czas.to gdzie tu wyjść :/ jutro jedziemy na zakupy, może trochę odetchnę

11 lata 4 tygodni temu #807461 przez Asiaa
ale stadko dzików się nazbierało :lol:

z losem tak bywa, że ten kto nie chce lub nie potrzebuje to w magiczny sposób zachodzi, a ten który bardzo chce to odwrotnie :dry:

11 lata 4 tygodni temu #807465 przez gosia28
Agni pakuj się i wpadaj bo u mnie pogoda jak marzenie :)

Asiaa widziałam :laugh:
a co do jej ciąży to żebyś wiedziała. Teściowa się nawet śmiała, że jak starała się o pierwsze to skakała z radości, bo bledzinkę wysikała, teraz jak nie planowała to rozpacz na widok malin malinowych za które się wcześniej poćwiartować by dała. :S
ale ona to panikara taka i aktorka to musiała cyrk zrobić :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #807466 przez Agnilla
a ja kurde mam nadzieje, ze z drugim wpadne :P bo maz to bedzie ciezki w tym temacie. jednego nie urodzilam, a juz wiem co z drugim bedzie :P
ej moi rodzice wpadli, kłamczuchy mowiac, ze nie, jak moja siostra miala 15 a ja 10 lat. dom w budowie, pokoje wyliczone w projekcie dla nas, sypialnia i salon, kiepsko z kasa...a caly czas zapierali sie, ze chcieli miec 3 dzieci i maja :P grunt to podejscie :) przynajmniej szybko nie zdziadzieja, mlody im narazie nie daje zdziadziec ;)
juz wiadomo, czemu dziki takie grubasy, jak tylko wiczorami jedzą :P
chyba zacznę spisywać teksty mojego męża :) mówię, że szafę sprzątnełam, ale niech on mi mój stolik nocny posprząta ;) na co on "to tak jakbyś mnie poprosiła, żebym Ci w torebce sprzątnął, sam nie wiem co lepsze" :P
edit: zapomniałam Wam napisać, że siostra pokazywała bliźniakom i był tam ŻURB :) mlody probowal przeganiać go, żeby jelenie mogły się najeść :P swoją drogą zajebiste są, żubr leży, dziki obok i pełen lajt :)
wejdzie ktoś na forum, to pomyśli, że nas ostro pogrzało :P

11 lata 4 tygodni temu #807502 przez aggi
Kilka godzinek i tyyyle postów natrzaskanych :ohmy: szok :blush: :blush: zabieram się do czytania i spać bo padamy z kropkiem na twarze :S

goś czekamy na testa B) tego szczęśliwego od Ann B) ooooooooo jaki futrzak słodziak :D

Ann zdrowiej :kiss: :kiss: nigdy w ciąży nie byłam więc nie wiem, ale że uwielbiam spać to... łóżko na kółkach i tak mi się marzy :S :silly:

Dagnes racja teraz Twoja kolej.... :blush: :blush:

Ann a ten suwaczek to Ci dobrze działa??? Bo jakoś nie przybywa Ci tych dni albo ja już głupieje na starość ?? :unsure:

Agni u Ciebie leje a u mnie w miarę spoko, słoneczko dziś nawet było tylko że mroźno dość :side:

A to chyba mały żubr jest, nie? Bo żubry dorosłe to ogromne przecież :unsure:

Teściowa się domyśla że w ciąży jestem, pytała już kiedy rodzę :dry: A my z mężem chcemy im w wigilię powiedzieć wszystkim (bo wizyta z serduszkiem dopiero 23.12 i chcemy być pewni że wszystko wporządku), i ona zagadywała a my twardo że nieeee :P

W ogóle małż się dziś przytulił do brzucha, pytam go co robi? A on na to, 'słucham czy kopie' :woohoo: padłam. Tak kopie, napewno :P :P :P

Dziki się goniąąąąą łuuuuuu :lol: a ja idę spać. Dobranoc :kiss: :kiss:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807545 przez ann-sunshine
Aggi a to tesciowa ma oko jak juz sie domyślila.

Suwaczek dziala. Liczy tygodnie. Dni do porodu ubywa :-)

Jade do pracy. Moze bedzie spokoj to was nadrobie

Edit: doczytalam.

Domis gratuluje chlopca. Ej no bo jak teraz chlopaki to mnie dziewucha wypadnie i mezu sie zalamie.

Moj tez wiecznie czegos szuka. A na moje kasliwe komentarze w stylu: co znowu zgubiles ...? Reaguje juz alergicznie

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807561 przez Asia K
Bry :D

No dobra skoro na mnie nakapowałyście (Porto i Zoi) :p to zaczne sie tłumaczyc
na stronie 695 w straczkach wypowiadala sie Jusia ze zaczela testowac a zaraz po niej odpowiedziala nasza Gos - pokiełbasilo mi sie ze to nowy post i przypisalam wypowiedz Jusi do Gos - ot i całe zamieszanie .
Wychodzi na to ze nie moge wchodzic na inne forum bo myle zeznania :S

Tera ze spuszczoną głową ide na jeża :dry: tylko prosze nie linczowac ;)

Moof gratuluje i przesyłam dla was buziole :kiss:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #807614 przez Chudzinka
Moof - gratulacje! Pięknych Świąt we trójkę i ogólnie - magicznego macierzyństwa :kiss:
Goś - ja bym szwagierce powiedziała, że jak ona nie chce, to ja chętnie wezmę ;)
Aggnilla - ja bym koloru nie zmieniała, ale to pewnie dlatego, że zawsze chciałam być brunetką ;) Nie, a tak na serio to jakoś chyba nie... Może bym rozjaśniła, jakimiś "sarnimi" pasemkami (jak już takie leśnie klimaty na forum), albo jaśniejszą czekoladą. Teraz jest moda na trójkolorowe cieniowania - "ombre" (ciemniejsze przy głowie, jaśniejsze u dołu i chyba trzeci kolor pasemkowy na całej długości), to można świetne kilkuwymiarowe kolory uzyskać, bez drastycznej zmiany koloru. Ale całkowicie na blond? Chyba nie...
Zoi - daj znać, co tam ustalicie z ginem :)
Buziakuję!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka