- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ja zazwyczaj kupuje torebki w sieciowkach, reserved h&m stradivarius ale też raczej więcej niż 150 zł bym nie dała a raczej staram się jak najtaniej dorwać
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ja myślę, że małż tak naprawdę chce tylko się boi- i to jest poniekąd dobry objaw, znaczy, że jest odpowiedzialnym człowiekiem
kufa no tak jest, że mój P. wyda wszystkie pieniądze świata i tak jak dziecko jak mu się coś podoba to kupuje, a podobają mu się drogie rzeczy i chciałby żebyśmy żyli i mieli to co królowie, no ale ja nie księżniczka z bajki, a on nie książę więc to jakoś próbujemy wyważyć.
branoc
na zdjęcia czekam i będę o nich śnić
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Porto ja na 2-3 m-ce przed porodem tez mialam skurcze i nospe lykalam. Do tego szyjka mi sie skrocila, wiec przestalam biegac a zaczelam chodzic i ogolnie zwolnilam. A potem jak juz ciaza donoszona odstawilam nospe i znow zaczelam szalec ale to nicnie dalo bo Marte o 6 dni przenosilam.
Gos ze mnie to dziwadlo co ma dwie stare dyzurne torebki naqet nie wiem skad i za ile i sluza mi juz kupe lat. Marzy mi sie porzadna tylko zawsze kasy szkoda
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Gosia - czekamy na Tomcia
Porto - bedzie dobrze , trzymaj sie zalecen bo juz blizej niz dalej
Goś - ja torebki kupuje najtansze tak do 50 max by czesciej wymieniac i by sumienie nie bolało jak wyrzucam
A mnie dobijcie czuje sie strasznie , głowa boli - rozsadza poprostu, kaszel nadal dusi , a jak poszłam do apteki to babka dała mi syrop (niby bezpieczny) jak poczytalam sklad w domu to alkoholu tyle ze moznabyloby sie nim upic no i niezalecane dla kobiet w ciazy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Porto - mój nie miał typów raczej - tylko na moje propozycje mówil tak, nie , tak , nie moze byc
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do nospy, ja tez na poczatku ciazy bralam, ale sama sobie ją stopniowo odstawialam jak brzuch nie bolal, za to pamietam, ze moja siostra brala praktycznie cala ciaze, bo skurcze miala.
ooo matko, ależ głupie sny dziś miałam...Goś, dzis Ty badalas FT3 i FT4??
Asia, rozumiem, ze jakies male zwolnionko nie wchodzi w gre?
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Zbieram się do gina. Dziś w nocy 2 razy złapały mnie bóle brzucha jak na okres. Ciekawe czy coś się już tam dzieje.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Gosia, fajnie, że mąż Ci dał na torebkę. Mój jakimś sknerą nie jest, ale sam z siebie, to mi takiego prezentu nie zrobi Ja sobie kupiłam torebkę w Kazarze za niecałe 200 zł w tamtym roku i jestem bardzo zadowolona A w jakim stylu chciałabyś torebkę?
Ann, no ja też biorę już tą nospę. Zobaczymy jak to będzie z tymi skurczami. Mam nadzieję, że szybko przejdą. Podejrzewam, że przez to, że się zmartwiłam, też się robią. Do tego jak mnie mąż wkurzy, też mam. Oj jak mnie wkurza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poudawać nie zaszkodzi dodatkowo
ja wczoraj narzekałam, że mnie plecy bolą, a mój mąż, że przechodzę ciąże gorzej niż siostra. a ja mówię, że wylizałam całą sypialnie, nie zauwazyłeś? - nie, to fak ju no bo jak facet ma zobaczyc, ze wymylam szafe, stoliki nocne, zaluzje, parapet i lozko nawet plynem do skory. co zobaczyl? zmiane poscieli...dziekuje
zbieram sie na zakupy i biore sie za salon, tez pwnie nie zauwazy a ja bede stekac cale popoludnie, a co i pranie wstawie standardowo po 16
fajnie, ze wyszlo z tym L4. przynajmniej z glowy. do mojej wizyty 3 dni, a im blizej tym mam czarniejsze mysli
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tak na szybko, bez nadrabiania zaległości.
Porto, to chyba ta sama, bo kupić w sklepie się jej nie da. Jeszcze nic z niej nie robiłam, ale wydana bardzo fajnie
Buziaki i do potem!
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni, spokojnie. Wszystko będzie ok. Zobaczysz nakoksowaną fasolę jak macha rączkami i nożkami (może czymś jeszcze )
Zoi, to ja trzymam za następny w takim razie już od dziś A jak z tą luteiną postanowiłaś? Zamówiłam tą książkę z allegro, bo bym nie nazbierała tych punktów. a zawsze mi się ich przepisy podobały
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
we wrześniu badałam, a co mam powtórzyć badanie?
Porto szkoda, że nie ma foty, ale to może następnym razem, chociaż młoda będzie pewnie już tak duża, że będziemy pojedynczo oglądać rączkę nóżkę
fajno, że ze zwolnieniem się udało
zoi to trzymamy za nowy cykl- Nowy Rok- Nowe Nadzieje
ja chciałam taką torebkę uniwersalną, czarną, do pracy, na wyjście do miasta, wiecie w czym rzecz. Eh doszliśmy do wniosku, że razem pojedziemy ją kupić
edit.
ja miałam zarąbistą dr diabetolog, zawsze napieprzała na facetów (w tym lekarzy), którzy, uważali ciążę za zwyczajny stan kobiety i mówiła, że skoro to takie zwyczajne to niech im też brzuch urośnie, niech rzygają, bolą ich krzyże, puchną nogi i niech przejdą poród i że ciekawe czy zmienią zdanie.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnilla napisał:
we wrześniu badałam, a co mam powtórzyć badanie?
wdług mojego snu były za wysokie i to był powód niemożności zajścia w ciaze
normalnie masakra, snila mi sie moja babcia, i jakis kalendarz, gdzie napisane bylo, ze umrz w 2010 roku, jaka radosc byla, gdzie obudzilam sie i uswiadomilam, ze zaraz mamy 2014
Ann jak Twoje gardło dziś??
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie znoszę snów, gdzie mi ktoś umiera później doła mam
Ciekawe jak sytuacja u Emmy
Julka zamilkła. Oby wsio było ok. Julka czekamy!!
Mam newsa. Choroba męża się cofnęła. On czeka na dokumenty w szpitalu, a ja siedzę w aucie. Masakra.
Laski jak Wasze zdrówka? Lepiej już?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Dag, oooo czyżbyś się szykowała do rozpakowania?
Zoi, buziaczki i mocno, wszystkie razem trzymamy kciuki za następny cykl, rok 2014 należy do ciebie.
Porto może twoja lekarka zrobi Ci tylko przepisowe 3 usg? Ile już miałaś?
Agni dzięki że pytasz, więc ja chyba już na prostą wyszłam, czasem trochę pokaszlę, ale to pewnie jeszcze dobrych kilka tygodni się utrzyma.
Agni i Porto tak was faceci wkurzają, że wam wrzucę coś na rozweselenie:
Co ma zrobić mężczyzna, aby zrozumieć ciężarną kobietę? Instrukcja - krok po kroku:
1-3 miesiąc
1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zjedz przeterminowaną rybę i popij mlekiem. Później dowiesz się, po co.
2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad.
3. Do kostek u nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma na każdą nogę.
4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej!
5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko.
6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy! Coca-colę, piwo i inne napoje gazowane też!
7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę.
8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta.
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania.
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa.
3-6 miesiąc
1.Do brzucha przywiąż materac z wodą.
2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy próbujesz wciągnąć buty.
3. Śpij również z materacem. Jak to, JAK? Na boku!
4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej.
5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody.
6. Przed pójściem spać również wypij litr wody i weź tabletkę moczopędną.
7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale.
8. Masz duszności? Otwórz okno - niektórym pomaga.
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, PO CO? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś?
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj!
6-9 miesiąc
1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut. Gdy już organizm odmówi Ci całkowicie współpracy - wstań i szykuj się do pracy. No co ty, kręci ci się w głowie? Współczuję, to na pewno minie.
2. Dolej wody do materaca.
3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy wypijaj szklankę wody co godzinę.
4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień. Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź dodatkową pigułkę nasenną.
5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy.
6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź perfekcyjnym, namiętnym kochankiem!
7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona interesuje się innymi mężczyznami - pozostań wspaniałomyślny i wybaczający.
8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wyobraź sobie, że jej też jest ciężko!
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania.
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie?
No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania. Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie! Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac.