BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 tygodni temu #809380 przez Agnilla
Dzień dobry :) ja juz po śniadaniu, musze się wypindrzyc bo na 10 do fryzjera, potem musze do pracy podskoczyc, do jutra mam l4, wizyta w pt popołudniu a nie wiem jak oni pracują w przyszłym tygodniu o w sumie komu dać to zwolnienie.
Jednak nie jestem taka zajebista jak myślałam :lol: teściowa powiedziała, że skoro tak to zadzwoni jutro (dziś) :angry:
młoda to się ukrywa ;) nie miała też jakoś teraz testować? Chyba znowu musze ją przywolac ;)
miłego dnia laski, nie pracujcie za dużo ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #809431 przez gosia28
Dag jak tam u Ciebie sytułejszyn?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 tygodni temu #809460 przez Porto1987
Dzień dobry B)

Gosia Sz. ale Wojtuś pięknie trzyma główkę, silny chłopczyk :)

Moof, piękna Zosieńka :) można się zakochać :)

Emma, musi być wszystko dobrze. Mocno zaciskam kciuki. I wierzę, że wszystko się dobrze poukłada :)

Dag, to trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Ale będzie 3 dzieciaczków w grudniu :) :) :) dziewczyny następne wolne miejsce się szykuje :S

Julka, gratulacje, ale narzeczony zrobił Ci niespodziankę :) Postarał się, nie ma co :) :) Dobrze, że z ręką jest wsio ok :) Moja psina jak miała kroplówkę, to chyba nie miał wenflonu. Był tak słaby od gorączki, że sobie grzecznie leżał. Miał wygoloną łapkę i igłę wbitą.

Aggi, ja mam takie globulki Floragyn, bo podobno widać było, że może coś się rozwinąć a zapalenia jako takiego jeszcze nie było. już wzięłam dwie i mam nadzieję, że będzie lepiej. Tu masz link www.floragyn.pl/pl/a/Floragyn-Globulki Zdrowiej dziewczynko :)

Kurcze, że ja się wczoraj na żubry nie załapałam :( może dziś coś będzie ciekawego do podejrzenia :S

Emma, to czekamy na rozwój sytuacji :) :)

Agni, właśnie miałam się pytać, czy już byłaś u fryzjera :) bo tak pytałaś o ten kolor i byłam ciekawa, jak tam :) ciekawe co tam Ci fryzjerka podpowie :S

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #809625 przez Dagnes
Julka gratuluje! Nie ma co, postaral sie narzeczony :)
U mnie nic sie nie dzieje. Do poniedzialku nie przewiduje zeby cos sie ruszylo. Ciekawa jestem co mi w szpitalu powiedza. Zreszta w tym tyg jakos nie po drodze mi z porodem bo mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia. A co do zwalniania miejscowek, to mowilam juz gos ze moja jej oddaje :)
Agni pochwal sie nowa fryzura.
Aggi ja kupilam sobie na poczatku ciazy preparat z paleczkami kwasu mlekowego i raz na jakis czas stosowalam zapobiegawczo zeby sie zadna infekcja nie przyplatala.

Wiktoria

11 lata 3 tygodni temu #809669 przez Ada2424
Witam się :)
Od wczoraj latam ja szalona, od razu widać że święta się zbliżają. Wysprzątałam całe mieszkanie a od piątku zaczynam siedzieć w garach. Wczoraj byłam na zakupach jak przyjechałam to padłam, nałaziłam sie do tego te olbrzymie kolejki. Jak u Was przygotowania do świąt?

Gosia Sz jaki silny chłopak z niego już

Moofka cudowna Zosieńka.

Julka gratuluje zaręczyn, to kiedy weselicho? ;)

[/url] [/url]

11 lata 3 tygodni temu #809697 przez zoi
Witam się :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ok, to teraz idę nadrabiać zeległości.

11 lata 3 tygodni temu #809701 przez zoi
Emma i co, jak chcesz, żeby Ci lutek wywował @ to musić go brać a potem odstawić, czy jak to sie wtedy stosuje? Tak z ciekawości pytam :)

Agni, to może po ufryzowaniu nam jakąś fotę kolorku pokażesz? ;) A przed teściową to chyba się nie ucieknie...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dag, rozwaliło mnie stwierdzenie, że Ci nie po drodze z porodem w tym tygodniu :P

Goś, ja nie wiem jak dałaś radę tak stracic panowanie nad cyklem, ale powdziwiam wyluzowanie, mi to na razie nie grozi :dry:

11 lata 3 tygodni temu #809707 przez emma
Zoi, dla jasności, ja nie chcę, żeby mi lutek @ wywołał ;-)
Dr kazała brać całe opakowanie, a jak @ przyjdzie, to przestać, więc grzecznie łykam :-)

11 lata 3 tygodni temu #809710 przez zoi
ok już rozumuję :) To czemu bety nie zrobisz po prostu? B)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #809712 przez Agnilla
O matko jestem w domu, tak mi zimno masakra a plecy mnie tak bolą, że nie mogę wstać :/
ale przynajmniej wszystko mam załatwione, nawet choinkę :) jutro ubieramy, mała bo mała ale w tym roku jak zoi jadę na całe święta do teściów ;)
laski ja mam krótkie włosy, dziś mi lekko skrocila. Farbę kupiłam sama, ale chyba dziś jej nie naloze. Orzech laskowy o ile dobrze pamiętam, ciekawe czy złapie :)
idę na herbatę może się rozgrzeje
kupiłam dziś stanik, normalnie moja babcia chyba takie wielkie nosi :P a niby miseczka C/D :ohmy:

11 lata 3 tygodni temu #809716 przez emma
Zoi, no bo nie cierpię bety, zawsze wychodzi negatyw ;-)
Połykam se, może cykl się trochę wyreguluje, a rozczarować się będę miała jeszcze czas. Wiem, że to pokrętna logika, ale chyba tego teraz mi trzeba :-).

11 lata 3 tygodni temu #809720 przez zoi
Emma to Cię wymaglowałam :) Pokrętna, czy nie, ważne, że Ci pasuje ;)

11 lata 3 tygodni temu #809762 przez aggi
Hej kobitki ja dzisiaj zarobiona byłam, babcię odwiedzałam, zakupy robiłam i trochę się przed tv poleniłam :) Krew i mocz dałam do badania (z tą krwią to odjazd, stałam potem na dworze i czekałam aż wyraźnie będę ręce widzieć :P ), ale najgorsze było wieczorem teraz, przestraszyłam się bo znów miałam plamkę bladoróżową na wkładce i zastanawiałam się czy czekać do rana, ale zadecydowaliśmy z mężem żeby dzwonić i zaraz dzwoniłam do gina bo bym chyba nie zasnęła :dry: No i otwarł gabinet specjalnie dla nas - powiedział że nie powinnam w ogóle plamić - zapisał mi duphaston 2x1 . Zobaczył na usg kropka naszego i całe szczęście żyje i nawet serduszko dojrzałam :) No i zobaczył jakiegoś małego krwiaczka <?> Nie wiem gdzie i jak... no ale powiedział że mam jeść tego dupka i widzimy się w poniedziałek - że wszystko napewno będzie dobrze. Przynajmniej spokojniejsza jestem teraz bo bym chyba sobie nie wybaczyła gdyby w nocy albo rano się coś stało

11 lata 3 tygodni temu #809779 przez aggi
ulka a może nie wcześniejsza @ tylko implantacja ? :silly: :silly: co do maści to też mam clotrimazolum ale boję się stosować bo pisze żeby w I trymestrze nie stosować :dry:

emma ale no widzisz moje testy też średnio owu pokazywały, wręcz twierdziłyśmy z dziewczynami tutaj że ja to chyba bezowulacyjne cykle mam.. a jednak :)

gosia co fajnego kupiłaś ? :cheer:

Porto a można to w I trymestrze stosować???

Agni orzech laskowy fajny kolor, koleżanka miała i świetnie wyglądała :)

11 lata 3 tygodni temu #809787 przez emma
Aggi, no ale twoje testy były wyjątkowe :-), a moje cytując dr "to jakaś ściema" ;-)
Cieszę się, że poszłaś do gina i jesteś spokojna. Musi być dobrze! :kiss:

Dobranoc, odpadam już dziś ;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka