BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #810518 przez aggi
Witam się umierająąąco :kiss: :S dopiero teraz zwlokłam się z łóżka, bo zgłodniałam a tak to bym dalej leżała :dry: gardło nie odpuszcza, kicham jak najęta :/ Mam nadzieję że to przeziębienie kropkowi nie zaszkodzi :dry: Mam dziś znów tyyyle sprzątania, ale czarno to widzę tak szczerze mówiąc :unsure:

Agni trzymam wszystkie cztery kciukasy już od teraz za fasolę :) aha czyli branie dupka nic nie szkodzi tylko może pomóc? Bo podobno opinie są podzielone na jego wpływ..

ulka to trzymam kciuki za szybkie odejście @ i nowiutkie staranka :D no muszę zacząć chuchać na siebie ale kuuurcze chcę by przed świętami ładnie było, dobrze że jeszcze kilka dni jest i można sobie tę robotę rozłożyć jakoś ;)

Ann jak się czujesz? :kiss:

goś
nie puszczam póki całkiem się wredota nie rozkręci ;) a o tym liczeniu 1dc to Ci powiem jestem w szoku :D Ja liczyłam normalnie no chyba że @ przyszła w nocy to liczyłam jako następny dzień :P

Emma wkońcu upragniony urlopik? :woohoo:

Porto szczerze mówiąc ja w czwartek urodziny mam i aż słabo mi się robi jak pomyślę że wszystkich trzeba przyjąć, ugościć i będę biegać z kuchni do salonu :dry:

Asia może suwaczek sobie źle przelicza tygodnie na miesiące??

Agni
kuwa to nieźle Cię wykiwali z wizytą :dry: to chamstwo normalnie :/ ale zaciskam kciuki za poniedziałek, ja też w poniedziałek idę :kiss: mi teraz moja lekarka rodzinna wystawiła L4 na cały tydzień więc myślę że jakbyś poszła to nie byłoby problemu :side: tylko musi na L4 zaznaczyć w kodach "B" - wtedy jest to wpisane jako ciąża - tego sobie trzeba pilnować

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #810522 przez Agnilla
skoro lekarz się rochorował, to nie mogę mieć do niego pretensji. pierwszy raz mi wizyte przełożono, tylko tn wyjazd. mąż od początku chciał jechać w wigilię i ma co chciał :P przyjadę prosto do stołu, nie będę musiała nic szykować :lol: są plusy? :P
mnie L4 na tydzień ni urządza, bo w okresie światecznym to jak, musialabym isc za tydz w pt znowu :unsure: tata ma swoja kadrowa spytac, jak sie zmieszcze w terminie to gra :)

11 lata 4 miesiąc temu #810536 przez aggi
Agni no pewnie że we wszystkim jakieś plusy są :S :woohoo:

11 lata 4 miesiąc temu #810540 przez Porto1987
Aggi, weź sobie daj spokój z tym sprzątaniem. Chałupa się nie zawali jak nie posprzątasz. No i może by mąż Ci troszkę pomógł :) a Ty leż i zdrowiej. Ja olałam temat spinania się żeby wszystko było super dokładnie zrobione i wyszłam z założenia, że mąż też potrafi tylko się nie ujawnia z tym, bo mu tak wygodnie. Ale teraz powiedziałam, że koniec. Pamiętaj, że Kropek jest najważniejszy :) :)

11 lata 4 miesiąc temu #810546 przez Agnilla
a ja sprzatam caly tydz na raty za to dzis kupie sobie cos slodkiego i mam wywalone :P nie ma tego zlego, lekarz odwolal wizyte i wplynela kasa z zusu :) do wczoraj L4 a dzis kasa na koncie, wypas :)

11 lata 3 miesiąc temu #810551 przez Porto1987
Agni, a po jakim czasie od pójścia na pierwsze L4 dostałaś kasę :unsure: ja to nie liczę na nic wcześniej niż styczniu :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #810556 przez Agnilla
ale co, nie kumam? :P
Bejbe od 25.10 do 19.11 bylam na pierwszym L4, na drugim od 20.11 do 19.12. Pod Zus przeszłam po 33 dniach ( za te 33 dni placila mi praca) czyli od 26.11 do wczoraj. Wiadomo, zwolnienie ciągne caly czas, ale kase dostalam za okres 26.11-19.12. zakrecilam? :P

11 lata 3 miesiąc temu #810561 przez aggi
Porto niby tak ale mąż jednak haruje w pracy, a ja pół dnia przesypiam.. no i jego wieczne że 'jest czysto' :P krew mnie zalewa wtedy :S

No Agni dobrze gadasz z tym L4 :)

a ja wypłatę zgarnę dopiero 10 stycznia :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #810566 przez gosia28
Porto to chyba tak jest, że jak ktoś robi to się szybko wydaje :silly:

aggi eeee u mnie hula na całego, a co do liczenia 1 dc to to logiczne jest jak się pomyśli. W końcu to już 17 godzina danego dnia więc w zasadzie jego końcówka :)

choinkę dziś ubieramy piękną, żywą tylko muszę dopicować salon, żeby ją móc wstawić :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #810586 przez Porto1987
Aggi, kurcze on haruje, a Ty jesteś w ciąży i Twój organizm też haruje, bo "produkuje" nowe życie i dla organizmu to jest duży wysiłek. A Ty mu jeszcze dokładasz sprzątanie i jeszcze chora jesteś. Powiesz mężowi, że zrobisz test czystości białą rękawiczką i ma się postarać :P

Wiecie co, ja tak sobie myślę o której dostałam ostatni okres i kurka nie pamiętam, bo nie wiem czy ciążę dobrze liczę :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #810604 przez Dagnes

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #810605 przez Dagnes
Agni czyli masz tak jak mowilam - na drugi dzien po skonczonym zwolnieniu kasa jest na koncie :) Ja tez tak mam. A co do zwolnienia to 3 dni wstecz lekarz powinien wypisac, a jak chcesz od rodzinnego to trzeba pilnowac zeby ten kod B wpisal zeby 100% platne bylo.
Laski jakby ktoras chciala to w biedronie sa przeceny 30% na wszystkie zabawki i ja dzis mate edukacyjna za 69 zl kupilam :)
Porto chlebek wyglada cudnie. Zjadlabym z samym maselkiem.
Moof fajnie masz z ta waga. No i super ze Zosia grzeczna.
Asia te nasze suwaczki pokazuja skonczone zarowno tyg. jak i miesiace. U ciebie dziala dobrze bo jest na 5 miesiacu, co oznacza ze juz go konczysz i zaczynasz 6. Ja juz w koncowce 9 jestem i u mnie pokazuje zaraz za 8. U mnie dopiero teraz wydaje mi sie ze czas sie dluzy jak czekam az sie zacznie cos dziac.
Aggi dziewczyny maja racje. Nie forsuj sie niepotrzebnie. Kropek najwazniejszy. Tym bardziej ze jestes na samym poczatku ciazy i plamienia ci sie zdarzaly.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #810621 przez aggi
Dziewczyny macie rację, na spokojnie to wszystko sobie biorę, dzisiaj tylko wymyłam łazienkę i to nie całą, tylko te miejsca które małż napewno ominie :S

Dag dokładnie to samo powiedziałam Agni,że jak już L4 od rodzinnego to musi "B" wpisać :)

11 lata 3 miesiąc temu #810668 przez goska.gogo
Czesc dziewczyny, mam nowine, prawdopodobnie jestem w ciazy:)))))))))))))))))) Miesiaczka spoznia mi sie juz tydzien czasu, zrobilam 2 testy, na ktorych widac 2 kreski, z tym ze ta druga jest słaba,taka blada, ale jest. Do ginekologa na wizyte prywatna jestem umowiona na 27-go grudnia, i wtedy juz w 100% sie potwierdzi mam nadzieje ciąża:)

11 lata 3 miesiąc temu #810672 przez goska.gogo
a i jeszcze dodam, ze jak dzwonilam do gin sie umowic na wizyte, to mu powiedzialam o tych testach ze ta druga kreska jest slabo widoczna, to powiedzial ze to poczatek ciazy ze ma prawo taka byc, i ze jak 2testy robilam,to to nie jest raczej zaden blad. A ktoras z was moze miala na poczatku tez ta druga kreske slabsza??

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka