- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Aggi dziewczyno wez sie opamietaj z tym sprzataniem. Kropek i ty najwazniejsi jestescie. Jakbym miala mozliwosc to bym te dwa dni za ciebie przespala
Zoi odpoczywaj
Gos cos czuje ze przyszly rok jest twoj.
Goska gogo ciche gratulacje.
Porto a propos wyobrazania sobie jak wygladamy to czy to nie ty pod meska postacia meska wyslalas mi zaproszenie na fb? Czy to inna z was?
Agni nie ma bata jak nie ten gin to inny niech ci to genetyczne zrobi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Porto, o ile dobrze pamietam od 3 grudnia jestes pod zusem, a do kiedy masz L4? bo wtedy obserwuj konto, moze cos wplynie, a raczej powinno
ogladam dziki, ale nie ma seksu to ide na spacer z mezem, korzystam poki ma chwile dobroci dla zony
musze kurna uwazac co jem, co do kęsa, znowu mnie zoladek napierdziela kurcze
a nie mowilam Wam? niby dalam ciut wiecej przyprawy do piernika niz w przepisie i wyszly takie se, maz je, ale wg mnei moglby byc ciut intensywniejsze w smaku. i co, lukier zrobilam za rzadki i są mokre pfff
Max normalnie cudo, ja sobie biore Czarka na meza, wiesz KAs starsza doswiadczona zona, a jak bede miala core to ją z Maxem zeswatam
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
ej sorry zaraz powiecie, żem głupia pizda jest, bo napiszę co uważam, ale kurna jak mnie denerwują takie osoby, które wpadają na testy, narobią szaszoru co jak i gdzie, potem znikają na miesiąc bądź dłużej i wracają w wielkim stylu z tekstem "jestem w ciąży!". Ja wiem, że to tylko forum, że nic Was nie trzyma tutaj, jesteśmy dla Was obce i nie obowiązuje Was żadna lojalność itp. ale kurna...
Goska.gogo gratuluje Ci bardzo, ale widac tez, ze nas w ogole nie czytasz, bo tu prawie kazda z nas, której udalo sie zajsc w ciaze miala bardzo blade kreski, jesli testowala dosc szybko po owulacji. poza tym skoro Ci gin tak mowi, to gin ma racje, bo komu ufac, jak nie swojemu lekarzowi?
Lubie to !
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni tez sie z toba zgadzam. Mialam wlasnie napisac, ze osobom ktore sa na forum bardzo dlugo i staraja sie jakis czas takie "wpadanie" z info o ciazy moze sprawiac przykrosc. Ja tez tak mam ze mimo ze sie nie znamy osobiscie, to poprzez forum zzylam sie z dziewczynami i przezywam razem z nimi i te smutne i radosne chwile. A jak ktos "obcy" oglasza dobra nowine to nie potrafie sie cieszyc razem z nim. Bez obrazy goska... Oczywiscie ci gratuluje ale odczuc swoich nie zmienie.
Lubie to !
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to sobie poszlismy na spacer, leje na dworze
Dag, w necie tych mat znaleźć kurcze nie mogę
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Agni, pamiętam, że mi z Dag wyliczałyście, że jestem od 4 grudnia. Miałam zwolnienie do wczoraj tak jak Ty, ale już mam nowe do 16 stycznia Konto już dziś sprawdzałam poczekam cierpliwie
Tak myślę o tych piernikach co robiłaś, bo mam ochotę je zrobić ale albo w poniedziałek albo we wtorek tylko tak nie wiedzialam jak one Ci wyszły i już się pytałam na forum jak Ci wyszły
Dobrze, że w tym roku nie obowiązuje mnie post do kolacji
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Tylko wiecie ze jak cos rzucaja np do biedronki to nie to samo na cala polske
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pierniki dobre, dalabym jednak ciut wiecej przyprawy i gestszy lukier
ja sie zale mezowi ile waze, a on ze teraz mnie nie obowiazuje zadna dieta itp. taaa, nawet mi przedwczoraj powiedzial, ze bedzie mnie kochal nawet jesli po porodzie bede miala cycki do kolan jednak wole nie tyc 30kg i cyckow nie miec nawet do pepka
Ann racja, u nas w dwoch roznych biedronkach potrafi sie roznic asortyment
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
No będę sprawdzała konto w poniedziałek. Może będę miała prezent na Święta
Oglądałam na moich wypiekach jeszcze zdobienie pierniczków lukrem i mam ochot poozdabiać sobie troszkę. Ale to w wolnej chwili już u rodziców może bym zrobiła
Agni mój mąż też mówi, że jak mam ochotę to powinnam jeść, a później będzie mi ględził, że pyza jestem. Oni tylko tak teraz gadają
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w zeszlym roku bawilam sie w pierniki, w tym mi sie juz nie chcialo
ja sie najem w swieta i bedzie mnie brzuch bolal i bede lezala u tesciow i nic nie robila musze sobie od tesciowej ksiazki nazwozić fasola oczytana bedzie
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Aga o tym zwolnieniu to tylko tak napisałam ze ogólny moze bo sam mi wystawiał jak moja ginka była na urlopie.. Wiec w razie w
Porto ZUS zawsze wypłaca po zwolnieniu.. Niestety za pierwszym razem moga Ci zrobic jak mi i wypłacić za cały miesiąc :| wiec sie naczekalam.. Ale trzymam kciuki zebys miała miły prezencik moze w Twoim oddziale jakieś ludzkie dusze pracują
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Agni a ja się z Tobą zgadzam w tej kwestii. o .
Emma ale masz rację goska statystycznie pojawiała się tu raz na miesiąc? Zresztą widać po liczbie postów choćby Twoich a jej także masz prawo nie kojarzyć
Kaś ale śliczny silny Maksio jak ten czas leci! zdrówka dla Czarka
Ann nie nie, ja nie brałam właśnie L4 z oznaczeniem B, tylko do Agni pisałam że musi takie mieć jeśli chce mieć 100% płatne Dopilnowałam sobie żeby nie było tego. I nic nie wiedzą Co prawda mniej kasy dostanę, ale po co mają wiedzieć
Porto mam to samo co Ty zaczynam i kończę dzień z tym forum
A ja co roku uwielbiałam pierniki a teraz w ciąży odrzuca mnie ich intensywny zapach Toć to zapach Świąt! A ja nie mogę go znieść w tym roku