BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #810748 przez ann-sunshine
Kas Maksio juz glowke podnosi???

Aggi dziewczyno wez sie opamietaj z tym sprzataniem. Kropek i ty najwazniejsi jestescie. Jakbym miala mozliwosc to bym te dwa dni za ciebie przespala :P

Zoi :kiss: odpoczywaj

Gos cos czuje ze przyszly rok jest twoj.

Goska gogo ciche gratulacje.

Porto a propos wyobrazania sobie jak wygladamy to czy to nie ty pod meska postacia meska wyslalas mi zaproszenie na fb? Czy to inna z was?

Agni nie ma bata jak nie ten gin to inny niech ci to genetyczne zrobi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #810749 przez Agnilla
No wlasnie, ja tez sie szybko przywiazuje do ludzi, wiemy o sobie duzo i tez zyje Waszymi historiami. No taka juz jestem i tyle :) martwie sie i ciesze razem.
Porto, o ile dobrze pamietam od 3 grudnia jestes pod zusem, a do kiedy masz L4? bo wtedy obserwuj konto, moze cos wplynie, a raczej powinno
ogladam dziki, ale nie ma seksu to ide na spacer z mezem, korzystam poki ma chwile dobroci dla zony ;)
musze kurna uwazac co jem, co do kęsa, znowu mnie zoladek napierdziela kurcze :(
a nie mowilam Wam? niby dalam ciut wiecej przyprawy do piernika niz w przepisie i wyszly takie se, maz je, ale wg mnei moglby byc ciut intensywniejsze w smaku. i co, lukier zrobilam za rzadki i są mokre pfff :P
Max normalnie cudo, ja sobie biore Czarka na meza, wiesz KAs starsza doswiadczona zona, a jak bede miala core to ją z Maxem zeswatam :P

11 lata 2 tygodni temu #810754 przez Asia K
Agnilla napisał:

ej sorry zaraz powiecie, żem głupia pizda jest, bo napiszę co uważam, ale kurna jak mnie denerwują takie osoby, które wpadają na testy, narobią szaszoru co jak i gdzie, potem znikają na miesiąc bądź dłużej i wracają w wielkim stylu z tekstem "jestem w ciąży!". Ja wiem, że to tylko forum, że nic Was nie trzyma tutaj, jesteśmy dla Was obce i nie obowiązuje Was żadna lojalność itp. ale kurna...
Goska.gogo gratuluje Ci bardzo, ale widac tez, ze nas w ogole nie czytasz, bo tu prawie kazda z nas, której udalo sie zajsc w ciaze miala bardzo blade kreski, jesli testowala dosc szybko po owulacji. poza tym skoro Ci gin tak mowi, to gin ma racje, bo komu ufac, jak nie swojemu lekarzowi?

Lubie to !

11 lata 2 tygodni temu #810755 przez Asia K
Dagnes napisał:

Agni tez sie z toba zgadzam. Mialam wlasnie napisac, ze osobom ktore sa na forum bardzo dlugo i staraja sie jakis czas takie "wpadanie" z info o ciazy moze sprawiac przykrosc. Ja tez tak mam ze mimo ze sie nie znamy osobiscie, to poprzez forum zzylam sie z dziewczynami i przezywam razem z nimi i te smutne i radosne chwile. A jak ktos "obcy" oglasza dobra nowine to nie potrafie sie cieszyc razem z nim. Bez obrazy goska... Oczywiscie ci gratuluje ale odczuc swoich nie zmienie.

Lubie to !

11 lata 2 tygodni temu #810758 przez Dagnes
Kas Maksio jest przeslodki:) Beda kiedys dziewczyny szalaly za twoimi przystojniakami :) I zdrowka dla Czarujacego

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #810760 przez Asia K
Zdrówka dla Czarusia i Maksio ... słodziak - ucałuj ich obu od cioci z forum :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #810767 przez Agnilla
czyli nie jestem głupia pizda? :P yeah ;)
to sobie poszlismy na spacer, leje na dworze :angry:
Dag, w necie tych mat znaleźć kurcze nie mogę

11 lata 2 tygodni temu #810770 przez Porto1987
Ann, nie ja nie wysyłałam Ci zaproszenia na fb :)

Agni, pamiętam, że mi z Dag wyliczałyście, że jestem od 4 grudnia. Miałam zwolnienie do wczoraj tak jak Ty, ale już mam nowe do 16 stycznia :) Konto już dziś sprawdzałam :dry: poczekam cierpliwie :)
Tak myślę o tych piernikach co robiłaś, bo mam ochotę je zrobić :) ale albo w poniedziałek albo we wtorek :) tylko tak nie wiedzialam jak one Ci wyszły i już się pytałam na forum jak Ci wyszły :P
Dobrze, że w tym roku nie obowiązuje mnie post do kolacji :D :D

11 lata 2 tygodni temu #810771 przez ann-sunshine
U nas tez sie rozpadalo.

Tylko wiecie ze jak cos rzucaja np do biedronki to nie to samo na cala polske

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #810775 przez Agnilla
aha czyli w sumie powinnas za okres 4-19.12 dostac na dniach. wiesz, moze to zalezy z jakiego banku zus robi przelew, o ktorej godzinie? wiesz, te sesje przychodzące/wychodzące. teraz jeszcze weekend, ale w pon mozesz sprawdzic konto. bo jesli zaklad pracy wszystko dobrze wyslal, to zus ma okreslony czas na przelew jak Dag kiedys pisala
pierniki dobre, dalabym jednak ciut wiecej przyprawy i gestszy lukier :)
ja sie zale mezowi ile waze, a on ze teraz mnie nie obowiazuje zadna dieta itp. taaa, nawet mi przedwczoraj powiedzial, ze bedzie mnie kochal nawet jesli po porodzie bede miala cycki do kolan :lol: jednak wole nie tyc 30kg i cyckow nie miec nawet do pepka ;)
Ann racja, u nas w dwoch roznych biedronkach potrafi sie roznic asortyment

11 lata 2 tygodni temu #810781 przez Porto1987
Na mnie Wasz deszcze nie robi wrażenia, bo u mnie pada gdzieś od 16 :P :P

No będę sprawdzała konto w poniedziałek. Może będę miała prezent na Święta :D
Oglądałam na moich wypiekach jeszcze zdobienie pierniczków lukrem i mam ochot poozdabiać sobie troszkę. Ale to w wolnej chwili już u rodziców może bym zrobiła :)
Agni mój mąż też mówi, że jak mam ochotę to powinnam jeść, a później będzie mi ględził, że pyza jestem. Oni tylko tak teraz gadają :P

11 lata 2 tygodni temu #810787 przez ann-sunshine
Mykam spac dziewczynki, pa pa

11 lata 2 tygodni temu #810788 przez Agnilla
ja w sumie nie wiem od której u nas pada, bo od 14 siedze w domu, drzemke do 17 zaliczylam ;)
w zeszlym roku bawilam sie w pierniki, w tym mi sie juz nie chcialo ;)
ja sie najem w swieta i bedzie mnie brzuch bolal i bede lezala u tesciow i nic nie robila :P musze sobie od tesciowej ksiazki nazwozić :) fasola oczytana bedzie ;)

11 lata 2 tygodni temu #810792 przez Kaś_O
Ann główkę dźwiga od 2/3 dnia.. Raz mi dźwignął w szpitalu na lozku a pozniej następnego dnia przed wyjściem jak go pediatra badała.. Aż ona sama była w szoku :) silne te nasze chłopaki..

Aga o tym zwolnieniu to tylko tak napisałam ze ogólny moze bo sam mi wystawiał jak moja ginka była na urlopie.. Wiec w razie w ;)

Porto ZUS zawsze wypłaca po zwolnieniu.. Niestety za pierwszym razem moga Ci zrobic jak mi i wypłacić za cały miesiąc :| wiec sie naczekalam.. Ale trzymam kciuki zebys miała miły prezencik moze w Twoim oddziale jakieś ludzkie dusze pracują :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #810793 przez aggi
goska.gogo gratuluje ;) wrzuć foto testów ;)

Agni a ja się z Tobą zgadzam w tej kwestii. o . B)

Emma ale masz rację goska statystycznie pojawiała się tu raz na miesiąc? Zresztą widać po liczbie postów choćby Twoich a jej ;) także masz prawo nie kojarzyć ;)

Kaś ale śliczny silny Maksio :kiss: :kiss: jak ten czas leci! zdrówka dla Czarka :)

Ann nie nie, ja nie brałam właśnie L4 z oznaczeniem B, tylko do Agni pisałam że musi takie mieć jeśli chce mieć 100% płatne :) Dopilnowałam sobie żeby nie było tego. I nic nie wiedzą :) Co prawda mniej kasy dostanę, ale po co mają wiedzieć :)

Porto mam to samo co Ty :) zaczynam i kończę dzień z tym forum :)

A ja co roku uwielbiałam pierniki a teraz w ciąży odrzuca mnie ich intensywny zapach :( Toć to zapach Świąt! A ja nie mogę go znieść w tym roku :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka