BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu #811574 przez ann-sunshine
Bry,

Katar mnie zaatakował aaaaaaaa

Już po śniadaniu, dopracowuję listę zakupową i pędzę do sklepów, a potem do garów, coby żarcia na 4 dni porobić.

Łóżko zaakceptowane :-) w wolnej chwili jakąś fotę wam machnę.

Czekam na wieści ginowe, wiecie od kogo :laugh:

Marzena P witaj i tutaj i powodzenia w testowaniu, no wiesz, z tym najważniejszym rezultatem.

Ada, w końcu na coś traficie. Nam się dosyć szybko udało, niestety do remontu, ale pozostałe aspekty zaspokojone w 100% więc się długo nie zastanawialiśmy. Tzn, odpowiednio duże i w rewelacyjnej lokalizacji. Ale stresu nie zazdroszczę. Szukanie mieszkania, i dopinanie formalności to jedno z najbardziej stresujących wydarzeń w moim życiu.

Miłego przedświątecznego dnia.

PS wczoraj z martą ubrałam choinkę, cieszyła się bardzo, wyciągała ozdoby z pudełka i na każdą mówiła: "oooo" he he zabawnie było

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #811588 przez Agnilla
noo Ann jak jest choinka to i Agi się cieszy :kiss: :)
zaczynam sie stresowac, glupie sny w nocy, infekcja, wszystko powoduje, że się trochę denerwuję. a co jeśli usłysze coś złego...musze czyms glowe zajac, lece sie kapac, potem jade do rodzicow. maz mnie odbierze i jedziemy na badanie.
Ada, my jak Ann, kupilismy mieszkanie do kapitalnego remontu, ale takie chcielismy, w sumie tz nam to dosc szybko poszlo. a lokalizacja, jak na moj miasto rewelacja. zrszta kiedys opowiadalam :)
wiecie co, uj mnie strzela, jak usiade na chwile rpzed tv, bo wcale duzo nie ogladam, jak jestem sama to prawi w ogole, a tu reklama za reklama co przelaczam kanaly. i tak sie konczy ogladanie i wlaczam muzyke. oszalec mozna.jeszcze dlugosc tych reklam, caly dom bym zdarzyla sprzatnac...
dobra to ja lece, zajrze niebawem jak Aggi napisze co u niej po wizycie

11 lata 2 tygodni temu #811589 przez ann-sunshine
Agni dobrze bedzie a stres to normalna rzecz. Ja przez ten tydzien do wizyty osiwieje chyba, bo juz tez chce pikajace serduszko zobaczyc

11 lata 2 tygodni temu #811650 przez Asiaa
dziewczyny witajcie :) zapraszamy :)

Ann zdrówka!

Trzymam kciuki za obie wizyty u ginów i czekam na wieści :)

11 lata 2 tygodni temu #811653 przez aggi
Hej kobitki :) Sory że tak nie od razu po wizycie ale jednak spanie wzięło górę :blush: Frytki mi się smażą więc mam chwilkę czasu :P No więc kropek ma 1cm, jest wiekiem idealnie proporcjonalny do obliczeń z OM :) Dostaliśmy znów opakowanie dupka na wszelki wypadek - nie zaszkodzi a może pomóc :) następna wizyta 14 stycznia :) Karta ciąży założona, pierwsze badania wpisane :) No nic tylko żeby było tak dalej :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #811662 przez ann-sunshine
Aggi super :-)

a odkąd łykasz dupka, to plamienie już się nie pojawiło?

11 lata 2 tygodni temu #811667 przez aggi
Ann dokładnie tak :) I krwiaczek, który lekarz znalazł w zeszłą środę już prawie zniknął :)

11 lata 2 tygodni temu #811678 przez Chudzinka
Dzień dobry :)
Aggi - śliczny kropuś :kiss: Widziałaś serduszko?
Agnilla - czekam na wieści od Ciebie, zobaczysz, że wszystko będzie super!
Witam serdecznie nowe dziewczyny, fajnie, że jesteście, znów się będzie działo :lol:
Zaciążone - proszę się nie przemęczać Świątecznymi przygotowaniami, tylko cieszyć atmosferą i relaksować.
Starające się dłużej - proszę się sprężać, żeby nowe nie musiały za długo w kolejce czekać :silly:
A rozpakowane mamusie - wycałujcie Świątecznie maleństwa od cioteczek :kiss:
Dag - Ty to na granicy jesteś, więc trzymam kciuki, żeby się wszystko sprawnie i bezproblemowo potoczyło.
U mnie też olewanko Świąt, miło mi się zrobiło, jak przeczytałam, że nie jestem w tym odosobniona, dziś tylko postanowiłam, że jakiś stroik zakupię zamiast choinki i pomarańcze goździkami ponadziewam to przy świecach wieczorem klimacik będzie :)
Buziaki!

11 lata 2 tygodni temu #811693 przez Dagnes
Aggi super że wszystko ok. Dobrze, że ten krwiak się wchłania tak szybko. A kropek mega fotogeniczny :)
Agni teraz czekamy na wieści od Ciebie. Ciekawa jestem foty nakoksowanej fasoli ;)
Ja już wróciłam ze szpitala. KTG ładnie wyszło. Jakieś tam skurcze już się pojawiają, ale to wiedziałam że wyjdą bo mnie ból @-owy coraz częściej łapie. Jak nic się nie wydarzy przez święta to w piątek znowu powtórka. Jak weszłam dziś na oddział i usłyszałam płacz maluszka to aż mnie ciarki przeszły. Chyba dopiero do mnie dotarło, że na dniach nasza niuńcia będzie takie koncerty dawała.

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #811702 przez aggi
Chudzinka :kiss: miło że wpadłaś :) Tak, serduszko już widziałam w zeszłą środę i dzisiaj również :)

Dagnes no kropek się pięknie do zdjęcia uśmiecha :lol: no oby poszło Ci sprawnie i szybciutko z Wikunią :blush:

Agni czekamy na wieści B)

11 lata 2 tygodni temu #811709 przez Asiaa
Aggi super że wsio rajt z kropkiem :)

Teraz czekamy na kolejne dobre wieści :)

11 lata 2 tygodni temu #811712 przez moofka
Ann zdrówka :kiss: fajnie, że z Martulą ubierałaś choinkę, Zośka robi tylko "eeee" jak jej pokazuję naszą :silly:

aggi śliczny kropek :kiss: albo kropka B)

Dag dobrze że ktg w normie, mi żadne skurcze nigdy nie wychodziły. jak leżałam na patologii i szwędałam się po korytarzach z nudów to widziałam sporo par wychodzących z maluszkami i za każdym razem sobie wyobrażałam jak my będziemy wychodzić :)

jusia no ja świeżynka poporodowa jestem :) pierwsza noc Zośki w domu była ciężka ale następne już dużo lepsze. generalnie na razie nie mam na co narzekać :) w kąpieli Zośka jest raczej spokojna a radochę to mam ja z mężem, że możemy te małe rączki i stópeczki pomasować troszkę :woohoo:

jurek daj goldusiom spokój :P kochane rozrabiaki :kiss:

właśnie zaliczam drugiego żubra, tylko się dupą wypiął :P

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811717 przez Dagnes

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiktoria

Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #811730 przez Asiaa
Dagnes fotki super :) Fakt, niewielka jest różnica ale i czas krótszy między zdjęciami. Na ostatnim może ciut bardziej spiczasty jest? :D nie wiem ;)

11 lata 2 tygodni temu #811742 przez ann-sunshine
Dag eee wysoko jeszcze masz brzuch, chyba przez święta się poturlasz jeszcze.

Oficjalnie zaczynam święta: barszczyk z uszkami dziś na obiad i kurczę pieczone :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka