BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu #811753 przez aggi
Dag a ja widzę różnicę, teraz jest bardziej spiczasty przy pępku, nie? :P przypatrz się :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #811758 przez jusia
Hej dziewczyny. Aggi śliczny kropek :)))) Dagnes super ze badania ok, ktg dobre, super fotki sobie zrobilas, wogole to laska jestes!! nawet na finiszu, ja wygladalam jak słoooooooń :) brzuszek jest rzeczywiście bardziej spiczasty. Jak bede znow w ciąży to tez sobie zrobie takie zdjecia, albo nie, moglam w pierwszej dla przestrogi, przytylam 23 kg!!! :ohmy:

Moofka :) hehehe dokłądnie taka kruszynka, wyobrazam sobie :) szybko nabierze ciałka i za miesiac bedzie juz jak bobas wygladac :) bo noworodki to takie chudziutkie wbrew pozorom, zreszta potem na zdj to zaobserwujecie :)

te swieta mnei wykończa!! :( caly dzien robilam kapuche i nei wyszla pokusilam sie o przepis z termomixa i duuuupa, robie drugi raz, wlasnei sie gotuje, ale za to ciasta zadnego nie upieklam :( totalna klęska... kazalam M w cukeirni kupic :) jak cos jeszcze bedzie .... oby bo nei dam rady jeszcze 2 ciast upiec, chyba ze dzis po pozna w nocy...

a tak wogole powiedzcie mi dlaczego natura płata mi figle...jak moge miec mdlosci typowe dla ciazy nie bedac w ciazy...wcozraj tak mnei zlapalo normalnie w szoku bylam, wczesneij mialam troche jakies tam mdlosci ale nei az tak i nei tak nagle...

11 lata 2 tygodni temu #811791 przez Agnilla
Laski u nas wszystko gra, zaraz jeszcze mamy gości wiec odezwę się później :kiss:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811823 przez Asiaa
jusia a może jednak jesteś w ciąży? :)

Agni dobrze ze wszystko ok :) czekamy na więcej info ;)

Ciasto wzywa wiec lece.

11 lata 2 tygodni temu #811824 przez zoi
Dag, no rzeczywiście trochę brzuch zahamował z rośnięciem, ale to chyba dobrze, bo byś pękła i co by było ;)

jusia, a skąd wiesz, że nie jesteś w ciąży? No, chyba, że sexów nie było, wszystkie inne opcje są niepewne :P

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811843 przez gosia28
Dag wow ale wspaniały ten pogląd na Twój brzuś, zazdraszaczam, a ostatnia fota jak dla mnie jednak ciut się różni od przedostatniej :)
w sumie w każdej chwili witamy nowego forumowego dziecia, ale fajnie :)

aggi wspaniały kropusiątko, jest radość jak się pierwszy raz weźmie kartę ciąży do ręki cnie? :)

Agni a Ty gdzie jesteś?

o już jesteś :) ok. fajno :laugh

jusia :cheer: który Ty masz dzień cyklu bo nie pamiętam? B)
a co to za przepis miałaś na tą kapustę, że Ci nie wyszedł? a może kapusta kiepska co? Ja jeżeli nie mam swoje roboty to kupuję zawsze z beczki.

Ja dziś zrobiłam mega zajesmacznowyśmienity bigos, mmmmmmmmmmmm takiego to w życiu nie zrobiłam i nigdzie nie jadłam mniam mniam...
podstawą była kapusta kiszona ale dodałam też świeżej, oczywiście mięsko różnego rodzaju i kiełbaski, przecier pomidorowy i grzybki, które z taką pasją zbierałam jesienią ;)

moof ja tam kocham te nasze psiaki, ubaw mamy z nimi każdego dnia, tak samo jak i ilości szkód, ale potem wynagradzają swoimi pyskami to rozrabianie :laugh:
ale fakt faktem myślimy o odgrodzeniu części podwórka bo uratujemy przynajmniej część zielonego ogrodu ;)
a swoją drogą śniłaś mi się parę dni temu z Zofinką :) śliczne dwie

EDIT:
Mniszka dzień dobry wieczór, czekamy na pierwszą wiadomość ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 tygodni temu #811865 przez Porto1987
Bry wieczór B)

Chyba nie dam rady nadrobić odpisywania każdej z Was z osobna od piątku :dry:
Czytałam was w telefonie, ale z tego złomu nie idzie odpisać, a miałam gości w sobotę i wiecie same jak to jest :)

Cieszę się, że wszystko ok jest. I takie piękne fotki się dziś pojawiły :) jeszcze tylko fotka Agni do kompletu by się przydała :P :P :P Dag brzucho masz fajny :) mój mniej więcej nie odbiega wielkością z tego samego czasu :)

Ja już u rodziców jestem, jutro sobie ubiorę choineczkę i Święta pełną parą :)

Aggi, masz ślicznego kropka :D :D :D

O odnalazłam, że stanęłam z pisaniem na stronie 867 :P ale wybaczcie mi nie dam rady po kolei odpisywać :kiss:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811899 przez Agnilla
no wiec na szybko, jestem i ja. mielismy jednych gosci zapowiedzianych, drugich niezapowiedzianych a jeszcze szybkie pakowanie przed nami.
co do wizyty, jak to lekarz powidzial ze jak na moj wiek ryzyko wady genetycznej to 1:749, ale po badaniu to ryzyko zmalało do 1:2727 :) mlode leniwe po starych :P tak leżało, że musiał mi ruszac brzuchem, żeby dało sobie zbadać przezierność karkową :) w pewnym momencie odwróciło się do nas....tyłkiem :P bo co się bedzie wysilać ;) ważne, żę NT wynosi 2 mm. robił trzy pomiary. mąz był ze mną, włączył nam srducho, włączył nam kilka razy 4D :) ale między nogi nie zaglądąl, więc fasola zostaje fasolą :) więc jeśli chce jej coś kupic na swieta to musi byc uniseks :P
dostałam 2 kartki A4 opisów :)długość ciemieniowo-siedzeniowa 73 mm, i ofc fasola cały tdzien z rozwojm do przodu ;) termin porodu wg dziś to już 27 czerwca :P pępowina trójnaczyniowa cokolwiek miałoby to znaczyć :P
czaszka, mózg, kręgosłup prawidłowe, obie ręce widoczn stopy widoczne :)no co będę pisac, jest wszystko ok. dostalam globulki dopochwowe, które uświadomily mi, ze faktycznie juz je w ciazy bralam, czyli mialam infekcje o której zapomnialam :P do tego zelazo, magnez no i....odstawiamy dupka :) kolejne L4 do 23.01.postaram si zrobic za dnia fotke kosmity to Wam pokaze :)
mam skierowanie na WR i HBS no i tą toxo dokladnie musze zbadac, bo mialam tylko IGG
lce sie pakowac, choc tak mi niedobrze bleee
Dag Ty chudzino, kurde felek, normalnie urodzisz i nic nie będzie widać. ja tam roznicy w brzuchu nie widze :) czekaj do 4 stycznia, mowie Ci ;)
Aggi ciesze sie, ze z kropkiem wszystko ok. bierz dupka, on Ci ani kropkowi nie zaszkodzi.
nie wiem co jszcze komu chcialam napisac, wybaczcie :)

11 lata 2 tygodni temu #811969 przez Domiśśś
Agnila super wieści :)

Kochane życzę Wam zdrowych radosnych Świąt smacznej Wigilii, spełnienia marzeń oraz mega prezentów pod choinką.

Szkoda tylko, że nie ma śniegu :( Ale co tam ;) byle by nie padał deszcz.

Trzymajcie się cieplutko :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #811976 przez ann-sunshine
Agni super wieści :-) odetchnęłaś chyba z ulgą i teraz już w pełni możesz cieszyć się ciążą, co?

Kochane,

Życzę Wam spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia. Nie przejedzcie się za bardzo ;) Góry prezentów, a tym starającym się, tego najważniejszego wymarzonego prezentu :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #812002 przez Agnilla
Dzień dobry :) my wyjechaliśmy, z małym opóźnieniem bo spotkałam się z kibelkiem przed samym wyjściem :/ no nie mogę kurna zębów umyć tragedia
Fasola do babki nie chce jechać to chciała matkę w domu zatrzymać :P
Kochane życzę Wam leniwych, radosnych i rodzinnych świąt, mam nadzieję, że byłyście grzeczne i Gwiazdor o Was nie zapomni ;) ściskam :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #812051 przez Ada2424
Kochane życzę Wam spokojnych, zdrowych i radosnych świąt, spełnienia najskrytszych marzeń i wszystkiego co najlepsze!

WESOŁYCH ŚWIĄT! :)

[/url] [/url]

11 lata 2 tygodni temu #812069 przez Chudzinka
Kochane moje,
wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, miłości, spokoju w sercu. Niech się darzy!

11 lata 2 tygodni temu #812083 przez aggi
Hej kochane ;) Wpadam aby życzyć WSZYSTKIM Wam Wesołych i Zdrowych Świąt :kiss: :kiss: :kiss:

gosia żebyś wiedziała jaka radość :) I kolejne zdjęcie do albumu - fajnie tak podpatrzeć jak rośnie, jak się zmienia :) Ja wczoraj zajadałam się kapustką z grzybami, którą najlepiej robi moja babcia mmmm :side:

Agni piękny opis fasoli :) Świetnie że dobrze się rozwija i już jesteś czerwcówką w takim razie ? :D ale mój lekarz powiedział że kropek póki co idealnie wiekiem pasuje do OM, ale jak będzie się tak dobrze rozwijał to mogę wskoczyć w lipiec jeszcze :P

11 lata 2 tygodni temu #812090 przez Kaś_O
Gdy gwiazdki swieca na niebie, Mikolaj leci do Ciebi, by dac Ci piekne prezenty i przeslac usmiech swoj swiety. Wesolych i rodzinnych swiat Bozego Narodzenia Życzy Kas z przystojniakami :) :*

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka