- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Moofka hehehe dokłądnie taka kruszynka, wyobrazam sobie szybko nabierze ciałka i za miesiac bedzie juz jak bobas wygladac bo noworodki to takie chudziutkie wbrew pozorom, zreszta potem na zdj to zaobserwujecie
te swieta mnei wykończa!! caly dzien robilam kapuche i nei wyszla pokusilam sie o przepis z termomixa i duuuupa, robie drugi raz, wlasnei sie gotuje, ale za to ciasta zadnego nie upieklam totalna klęska... kazalam M w cukeirni kupic jak cos jeszcze bedzie .... oby bo nei dam rady jeszcze 2 ciast upiec, chyba ze dzis po pozna w nocy...
a tak wogole powiedzcie mi dlaczego natura płata mi figle...jak moge miec mdlosci typowe dla ciazy nie bedac w ciazy...wcozraj tak mnei zlapalo normalnie w szoku bylam, wczesneij mialam troche jakies tam mdlosci ale nei az tak i nei tak nagle...
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Agni dobrze ze wszystko ok czekamy na więcej info
Ciasto wzywa wiec lece.
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
jusia, a skąd wiesz, że nie jesteś w ciąży? No, chyba, że sexów nie było, wszystkie inne opcje są niepewne
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
w sumie w każdej chwili witamy nowego forumowego dziecia, ale fajnie
aggi wspaniały kropusiątko, jest radość jak się pierwszy raz weźmie kartę ciąży do ręki cnie?
Agni a Ty gdzie jesteś?
o już jesteś ok. fajno :laugh
jusia który Ty masz dzień cyklu bo nie pamiętam?
a co to za przepis miałaś na tą kapustę, że Ci nie wyszedł? a może kapusta kiepska co? Ja jeżeli nie mam swoje roboty to kupuję zawsze z beczki.
Ja dziś zrobiłam mega zajesmacznowyśmienity bigos, mmmmmmmmmmmm takiego to w życiu nie zrobiłam i nigdzie nie jadłam mniam mniam...
podstawą była kapusta kiszona ale dodałam też świeżej, oczywiście mięsko różnego rodzaju i kiełbaski, przecier pomidorowy i grzybki, które z taką pasją zbierałam jesienią
moof ja tam kocham te nasze psiaki, ubaw mamy z nimi każdego dnia, tak samo jak i ilości szkód, ale potem wynagradzają swoimi pyskami to rozrabianie
ale fakt faktem myślimy o odgrodzeniu części podwórka bo uratujemy przynajmniej część zielonego ogrodu
a swoją drogą śniłaś mi się parę dni temu z Zofinką śliczne dwie
EDIT:
Mniszka dzień dobry wieczór, czekamy na pierwszą wiadomość
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Chyba nie dam rady nadrobić odpisywania każdej z Was z osobna od piątku
Czytałam was w telefonie, ale z tego złomu nie idzie odpisać, a miałam gości w sobotę i wiecie same jak to jest
Cieszę się, że wszystko ok jest. I takie piękne fotki się dziś pojawiły jeszcze tylko fotka Agni do kompletu by się przydała Dag brzucho masz fajny mój mniej więcej nie odbiega wielkością z tego samego czasu
Ja już u rodziców jestem, jutro sobie ubiorę choineczkę i Święta pełną parą
Aggi, masz ślicznego kropka
O odnalazłam, że stanęłam z pisaniem na stronie 867 ale wybaczcie mi nie dam rady po kolei odpisywać
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do wizyty, jak to lekarz powidzial ze jak na moj wiek ryzyko wady genetycznej to 1:749, ale po badaniu to ryzyko zmalało do 1:2727 mlode leniwe po starych tak leżało, że musiał mi ruszac brzuchem, żeby dało sobie zbadać przezierność karkową w pewnym momencie odwróciło się do nas....tyłkiem bo co się bedzie wysilać ważne, żę NT wynosi 2 mm. robił trzy pomiary. mąz był ze mną, włączył nam srducho, włączył nam kilka razy 4D ale między nogi nie zaglądąl, więc fasola zostaje fasolą więc jeśli chce jej coś kupic na swieta to musi byc uniseks
dostałam 2 kartki A4 opisów :)długość ciemieniowo-siedzeniowa 73 mm, i ofc fasola cały tdzien z rozwojm do przodu termin porodu wg dziś to już 27 czerwca pępowina trójnaczyniowa cokolwiek miałoby to znaczyć
czaszka, mózg, kręgosłup prawidłowe, obie ręce widoczn stopy widoczne :)no co będę pisac, jest wszystko ok. dostalam globulki dopochwowe, które uświadomily mi, ze faktycznie juz je w ciazy bralam, czyli mialam infekcje o której zapomnialam do tego zelazo, magnez no i....odstawiamy dupka kolejne L4 do 23.01.postaram si zrobic za dnia fotke kosmity to Wam pokaze
mam skierowanie na WR i HBS no i tą toxo dokladnie musze zbadac, bo mialam tylko IGG
lce sie pakowac, choc tak mi niedobrze bleee
Dag Ty chudzino, kurde felek, normalnie urodzisz i nic nie będzie widać. ja tam roznicy w brzuchu nie widze czekaj do 4 stycznia, mowie Ci
Aggi ciesze sie, ze z kropkiem wszystko ok. bierz dupka, on Ci ani kropkowi nie zaszkodzi.
nie wiem co jszcze komu chcialam napisac, wybaczcie
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Kochane życzę Wam zdrowych radosnych Świąt smacznej Wigilii, spełnienia marzeń oraz mega prezentów pod choinką.
Szkoda tylko, że nie ma śniegu Ale co tam byle by nie padał deszcz.
Trzymajcie się cieplutko
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Kochane,
Życzę Wam spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia. Nie przejedzcie się za bardzo Góry prezentów, a tym starającym się, tego najważniejszego wymarzonego prezentu
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fasola do babki nie chce jechać to chciała matkę w domu zatrzymać
Kochane życzę Wam leniwych, radosnych i rodzinnych świąt, mam nadzieję, że byłyście grzeczne i Gwiazdor o Was nie zapomni ściskam
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
WESOŁYCH ŚWIĄT!
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń, miłości, spokoju w sercu. Niech się darzy!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
gosia żebyś wiedziała jaka radość I kolejne zdjęcie do albumu - fajnie tak podpatrzeć jak rośnie, jak się zmienia Ja wczoraj zajadałam się kapustką z grzybami, którą najlepiej robi moja babcia mmmm
Agni piękny opis fasoli Świetnie że dobrze się rozwija i już jesteś czerwcówką w takim razie ? ale mój lekarz powiedział że kropek póki co idealnie wiekiem pasuje do OM, ale jak będzie się tak dobrze rozwijał to mogę wskoczyć w lipiec jeszcze
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1