BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #812098 przez Dagnes
Kochane zycze Wam wszystkim Wesolych Swiat! Tym starajacym sie - szybkiego zafasolkowania, zdrowka dla zaciazonych a dla juz rozpakowanych pociechy z cudownych dzieciaczkow :)

Wiktoria

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #812108 przez jusia
Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego !! duzo zdrówka! Szczęścia i Pomyślności!! Szybkiego zafasolkowania a dziewczynom w ciąży zdrowego maleństwa i szybkiego rozwiązania :)

gdzie tam w ciązy nie jestem, sex był ale dokładnie owu ominelismy takze raczej neiprawdopodobne noi nudnosci juz sie nie pojawily...

Dzisiaj na wigilii byla zona mojego kuzyna w ciazy!! i to tak na polowe wygladalo, nikt nam wczesniej nei mowil, bylam w szoku ale z zazdrości :S normalnie zazdroszcze jej bo ma synka w wieku mojej Wiki i zaraz bedzie miala drugie...o takiej roznicy wieku marzylam :( ech... ciesze sie jej szczesciem ale jakos przykro mi sie zrobilo ze sie nei udaje, jakby bylo ok to juz bym byla moze nawet w 5 miesiacu :(

a kapucha...ech mam taka maszyne, termomix, jest swietna ale neistety przepis na farsz do bani wyszla jakas masa jak g... w smaku ok :side: ale moja siostra poweidziala ze babcia i mama beda zalamane to robilam znowu, tradycyjnie...wczoraj o 22 tesco, M do 00:30 gotował kapuche a dzis lepilam...masakra, wariactwo w te swieta, za rok pierdziele kupuje gotowce... :blink:

Moja corcia jeszcze na nogach a ja jutro pracuje :( juz sie spakowalam i chyba zaraz pogasimy swiatla i tradycyjnei bedziemy udawac ze spimy bp inaczej sie nei da :)

DOBRANOC!!

11 lata 3 miesiąc temu #812116 przez gosia28
Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia najskrytszych marzeń i wszelkich pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #812118 przez Asiaa
Zdrowych i pogodnych świat! Pełnych rodzinnej atmosfery i spokoju :)

Wszystkim starającym się życzę fasolek jak najszybciej :)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #812120 przez Asia K
Hej
Nadrobie was po świetach , a teraz wpadlam życzyc wam WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ i spełnienia marzen :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #812204 przez Agnilla
Dobry wieczór :)
Chcialam Wam na szybko przedstawić świąteczną fasolę :)

11 lata 3 miesiąc temu #812248 przez Dagnes
Agnilka Wasza fasola wyglada jak maly kosmita ;) Super pamiatka do albumu. Ja nigdy nie mialam USG 3D. Moj lekarz nie ma takiego sprzetu w gabinecie a w luxmedzie taka przyjemnosc kosztuje 200 zl.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #812275 przez gosia28
Agni super masz pamiątkę dla fasoli :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

przepraszam za te wpisy...

chciałabym tylko przekazać Wam
cieszcie się każdą chwilą życia...

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #812278 przez Kaś_O
Gosiu :( :* trzymaj sie kochana..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #812286 przez Agnilla
Gos, tule najmocniej jak tylko potrafię :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #812294 przez ann-sunshine
Gos współczuję, trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że z eMkiem się wspieracie.

Agni śliczna fotka. Fasola kryje co ma między nogami jak tylko może.

A my dziś się pakujemy, bo z samego rana jedziemy do rodziny

11 lata 3 miesiąc temu #812296 przez Agnilla
No trzyma nogi razem, jakaś leniwa była to już mdz nogi nawet nie zagladalismy :)
Dag on nam włączył ta funkcje przy okazji badania genetycznego i było to w cenie inaczej bym nie szła specjalnie na to usg tak jak już kiedyś mówilam :) za 200 zł mogę dziecku dużo rzeczy kupić a i tak uważam, że dzieci wychodzą na tym brzydkie :P nasza fasola dobrze to określiłas wygląda jak kosmita :)
laski ja juz chce do domu!!

11 lata 3 miesiąc temu #812298 przez ulka1983
Kochane dziewczyny :)
w te Święta Bożego Narodzenia Życzę Wam wszystkiego najlepszego dużo zdrówka oraz wytrwałości w drodze do spełnienia Waszych najskrytszych marzeń :kiss: :kiss: :kiss:

może trochę nadrobię zaległości bo dziewczyny jeszcze smacznie śpią :)

11 lata 3 miesiąc temu #812299 przez ann-sunshine
Agni dluzej bedziecie w niewiedzy ale za to potem pewniejsza informacje dostaniecie.

To 3 czy 4d to nie jest przez cale usg tylko lekarze na fragmenty wlaczaja np na zdjecie twarzyczki.

Agni ty chcesz do domu a ja juz sie boje jak my damy rade tyle godzin w samochodzie wytrzymac. Nie wiem czy Marta zniesie to lepiej czy gorzej niz 3 miesiace temu

11 lata 3 miesiąc temu #812311 przez majka1987gnoWlkp
Witam:-) jestem tu nowa. Chcialabym zaczac przygode z testami owulacyjnymi. Ale od pocztku;-) jestem juz mama slicznej 16 miesiecznej Tosi. Zdecydowalismy sie na 2 dzidziulka. Po 2 cyklach na tescie wysly 2 kreseczki- niestety okazalo sie ze jajo jest puste. W sierpniu przeszlam lyzeczkowanie macicy. Teraz mija 4 cykl staran i nic. Nie wiem co ze mna jest:-/ cylke sa nie rowne i nie jestem w stanie okreslic kiedy mam owulacje. Czekam na @ i zaczynam sie testowac:-) mam nadzieje ze mnie uda sie jak i Wam.

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka