- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Testy moga pomoc, potestuj caly cykl i moze sytuacja sie rozjasni.
Powodzenia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Gosia trzymaj się kochana
witam nowe dziewczyny fajnie że jesteście będzie więcej emocji związanych z testowaniem a dziewczyny są fajne więc się nie bójcie tylko piszcie i pytajcie o co chcecie bo one zawsze są pomocne a ochrzan od czasu do czasu też można dostać a co tam
Agnilla i Aggi fajne fasolki
Dagnes śliczny brzuszek coraz większy może któraś się zarazi
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Gosiu trzymajcie się!
Majka witaj Wydaje mi się że Ann ma rację, być może Twój organizm potrzebuje jeszcze czasu by dojść do normy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
witam nowa koleżankę uwaga bo gryze, przynajmniej do soboty a jak matka zła to i fasola może zzieleniec ze złości
dwie znajome uwidzialy u mojej fasoli siusiaka, albo raczej worek kurde ciekawa jestem, wg teorii obstawiam dziewczynkę bo seks był w ndz do południa a jajo pękło w pon do południa, musze czekać chyba do polowkowego nie ma wyjścia
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Gos przytulam
Agni ja tez jestem zdania ze lepiej za ta kase cos fasoli kupic. A i tak jak dzidzia wyglada przekonamy sie dopiero po porodzie bo te 3d to jednak nie oddaja rzeczywistosci.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Gosiu nie wiem co powiedziec... dla mojej bliskiej kolezanki to tez ciezki czas, w zeszlym meisiacu dowiedziala sie ze ejst w ciazy, 23 byla u ginka i si eokazalo ze dzieciatko jest za male 8 tyg, a wymairy na 6 tg i neistety serduszko raz bije raz nie i to w dodatku za wolno gin kazal jej sie przygotowac na poronienie ((((( mysle ze te swieta beda dla niej juz zawsze bolesne, pewnie nei da sie o tym nigdy zapomniec mimo ze wczesna ciaza... straszne jest tez to ze przed wizyta u ginka mowila mi ze moze niepotrzebnie to rozpowiedziala bo rpzeciez czesto sa poronienia przed 10 tc ((((
ja dzis odpoczywam, bylismy u tesciow i moich rodzicow, a teraz wkoncu ejstesmy w domu, tylko corcia mnei meczy okropnie, spalam w nocy 3 godz i jestem padnieta a ona chce sie bawic nie mam juz sil, pojde sie zdrzemnac...
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Agnilla ja to na zdjęciach usg nigdy nic nie mogłam zobaczyć to była dla mnie czarna magia a twoje jest bardzo wyraźne i tak na spokojnie jak się przypatrzyłam to ma ładne nóżki i pomiędzy nimi też coś widać ale to chyba bardziej na dziewczynkę zobaczymy czy twoja teoria się sprawdzi
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Gos, nosz kurna, ile tych smutkow... Ja wiem, ze czlowiek nie kura i wszystko zniesie, ale odpuscilby Wam juz los... Musi sie w koncu wszystko zaczac rozjasniac. Z calego serca zycze Ci tego na Nowy Rok
Witam nowe kolezanki
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Dag – widac , widać różnice
Aggi – ciesze sie z tobą że wsio oki z kropkiem
Moof -
Jusia – bo natura to juz tak ma ze z nas se robi jaja jak bardzo czegoś chcemy
Agni – 27 czerwiec to git – wtedy ciocia A. się urodziła ;p
Super że wsio oki z fasolą , a prędzej czy później I tak sie dowiesz co tam nosisz
Jusia – nie martw się – ciebie tez to czeka co twoją kuzynkę – w twoim przypadku dziecie czeka na odpowiedni moment
Gosia – a jednak myślałam ze ludzie mają wiecej rozumu w głowie . Życie jest niesprawiedliwe , ale wierze ze w koncu wszystko wóci na dobry tor I zacznie sie pięknie układac – tego ci z całego serducha życze :*
Majka – witaj wśród nas – nie zapominaj o wkupnym serniku do Agni I o zdjęciach testów dla nas bo my specki od tego jestesmy ;p
Trzymam kciuki I do dzieła
Jusia – ja na miejscu twojej koleżanki poszłabym na badanie tez do innego lekarza – moze by dał cos na podtrzymanie albo cos – moze owu miala póxniej I dzieciatko sie niezdazylo rozwinąc , rózne mogą byc powody – ja bym to sprawdzila w 2 źródle
Majka – wiekszość zafasolkowanych mamusiek tutaj uzywała testów na sik – ja bym ci radzila te wlsanie sprawdzic bo są tansze, potestowac cały cykl I obaczysz co ci wyjdzie , a potem bym pomyslała czy nie zmienic na inne .
A ja dzisiaj do gina – juz mam stracha – wiem normalka przed wizytą , ale jakos powstrzymac sie nie moge
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Kaś
Dag
jusia no napewno zazdrość była, ja czułam ją za każdym razem gdy bratowa mojego emka wracała od lekarza z kolejnym zdjęciem usg
goś smutne to wszystko Ale los uśmiechnie się do Ciebie, a Aniołki czuwają nad Wami przytulam
Asiaa oooo jaki Mikołajek
Asia K dzięki za miłe słowa, ja też cieszę się że kropek daje radę
Agni cudna fasola tylko ciotka ślepa i się dopatrzeć nie może co i gdzie ale chyba widzę rączki? nóżki? i pępowinę? a między nogami chowa wszystko jak może choć ja też widzę tak jakby chłopaka ?
Ann i jak tam Marta podróżniczka???
ulka
majka witaj próbuj testować cały cykl - wtedy trochę się dowiesz o sobie więcej - to bardzo pomaga I działaj kochana, a organizm sam da znak że to już I miej dużo cierpliwości powodzenia
Chudzinka
Która teraz w ogóle świątecznie testować miała? Jest ktoś pod ostrzałem ???
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Zośka kima więc mam czas coś naskrobać dzisiaj skończyła 2 tygodnie, strasznie szybko ten czas leci ogólnie prawie cały czas jest grzeczna i kochana, czasami tylko walnie kupe na przewijak po prostu uwielbia się załatwiać po zdjęciu pieluchy
u nas święta udane i spokojne, obżarłam się jak dzika świnia to i moja waga stanęła chwilowo w miejscu, ale jeszcze tylko 1,5kg do zwalczenia
Dag mnie też się zdaje, że Twój brzusio to jeszcze wysoko więc trochę czasu zostało
majka witaj większość dziewczyn tutaj ma/miała testy na sik z allegro, myślę że na początek wystarczą i trzymam kciuki żebyś nie musiała dużo zużyć
a tu zocha dla forumowych ciotek:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Buziaki od cioteczki dla twojego szkraba
PS super ze tak szybko kilogramy pogubilas!! 1,5 to raz dwa zrzucisz!!!