BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 tydzień temu #813585 przez zoi
Hej Dziewczynki :)
Wróciłam niestety do domu, jestem chyba 100 kg cięższa, ale cóż począć. I tak starałam się oszczędzać :P

Majka- czekamy z Tobą :silly: Jeśli chodzi o szyjkę, to z moich obserwacji wynika, że ona robi co chce. Jednak twardą mam tylko podaczas @, nigdy przed.

Ada, to jak Cię/ Was takie pytania denerwują to może utnijcie je na samym początku i róbcie swoje. jak rodzina ma takie zapędy to potem będzie tylko gorzej.

Emma, no to znów trzymam :)

Jusia, jak mamy Ci pomóc to bez fotki sie nie obejdzie.

Magda, a próbowałaś mierzyć temp?

Ann, fajnie, że córa zdrowa już, trochę stracha napędziła. Wszystkie czekamy na Twoje usg, w ogóle to forum to jedno wielkie czekanie :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #813597 przez gwiazdka2014
Cześć dziewczyny, właśnie założyłam konto. Dziś przyszedł do mnie test owulacyjny na ślinę. Wczoraj dostałam @ wiec badania rozpocznę po okresie :) :laugh:

Może uda nam się uplanować synusia już nie mogę się doczekać. Dopiero rozpoczynam starania a chciałbym, zobaczyć te dwie upragnione kreski :)

Pozdrawiam was wszystkie :)

11 lata 1 tydzień temu #813598 przez zoi
witaj gwiazdka, my tu polecamy testy owu, jak sama nazwa forum sugeruje :)
Ciekawe jak u Ciebie sie sprawdzi test na ślinę :unsure:
W każdym razie powodzenia :ohmy:

11 lata 1 tydzień temu #813599 przez gwiazdka2014
Hej Zoi

zobaczymy czy mi się uda, próbowałam mierzyć temperatura ale cały czas pokazywało mi poniżej 36 stopni. Sadzę ze jest zepsuty - dziś jadę na pocztę po rtęciowy zamówiłam na allegro.

Które testy są najlepsze?

11 lata 1 tydzień temu #813604 przez aggi
zoi nie czekaj tylko działaj przed i w trakcie i po :D

witaj gwiazdka, miło że wpadłaś do nas :) a macie już jakieś dzieci? Powodzenia z testowaniem i wrzucaj nam tu fotki 'paprotek' czy co tam się pokazuje na tym testerze na ślinę :) a może skusisz się na zakup testów na sik :) a do mierzenia temperatury polecamy elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku :)

11 lata 1 tydzień temu #813610 przez gwiazdka2014
Hej

mamy 6 miesięcznego buldoga francuskiego :) Na razie mam okres wiec nie możemy działać :P

lece na zakupy odezwę sie jak wróce

11 lata 1 tydzień temu #813631 przez zoi
gwiazdka, ja miałam takie niebieskie paskowe z allegro, wychodzi po ok. 1 zł za sztukę.

aggi, czekanie i działanie się nie wyklucza ;)

Tak mi się wszystko rozregulowało, że dopiero byłam na zakupach i śniadanie zjadłam :P

11 lata 1 tydzień temu #813633 przez Ada2424
Gwiazdko witam Cie i ja :)

[/url] [/url]

11 lata 1 tydzień temu #813637 przez ann-sunshine
Witaj Gwiazdka. To wasze pierwsze podejscie do staran bedzie, czy pierwsze z testowaniem?

11 lata 1 tydzień temu #813653 przez jusia
Hej Gwiazdka witaj :)

dziewczyny nei ma co wrzucac, w zasadzie ciezko dojrzec na zywo a w aparacie juz na pewno by nic nie bylo widac :/ ale watpie, pewnei to juz od wpatrywania sie mi sie zdawalo, wywalilam ten test i pokornie czekam na @ chybaze znow mnie chandra dopadnie to znow zrobie.

Ciekawa jestem jak moj akolezanka, pisalam wam ze jest w 8 tc i serduszka nie widac i dzieciatko malutkie jak na 6 tc takze dzis ma wizyte i ma byc decyzja co dalej czy bedzie cos z tego czy nie, robila dzis bede ale wyniku nei miala jeszcze, trzymam za nią kciuki :) oby sie okazalo ze miala mega pozna owulacje i dlatego tgakie rpzesunięcia...mowila ze sie czuje dalej ciążowo czyli spiaca itd bez plamień takze oby oby!! :)

11 lata 1 tydzień temu #813668 przez Dagnes
Witaj gwiazdka!
Jestem już po KTG. Wsio ok. Położne kazały dziś leżeć i pachnieć, żeby jutro nie rodzić, bo tak trochę kicha w ostatnim dniu roku. Jakby do piątku nic się nie działo, to w sobotę mamy wywoływanie - czyli 4 stycznia :) Jakby nie było, w tym tygodniu przybędzie kolejne forumowe dziecię :lol:

Wiktoria

11 lata 1 tydzień temu #813688 przez magda1986
tak mierzyłam cały cykl i od wczoraj zaczełam mierzyć drugi cykl. Zobaczymy jak bedzie:) zaopatrzyłam się w oeparol witaminke B6 i magnez. Jestem bardzo zdeterminowana wiec amm nadzieje że to pomoże:)

11 lata 1 tydzień temu #813691 przez magda1986
Dagnes ja mam urodzinki 4 stycznia wiec trzymam kciuki :lol:

11 lata 1 tydzień temu #813703 przez ann-sunshine
Magda oby u ciebie determinacja pomogla bo u mnie wrecz przeciwnie: starania=blokada.

Meldujemy sie w domu

11 lata 1 tydzień temu #813711 przez gwiazdka2014
Cześć dziewczynki

dziękuję za tak miłe powitanie :) zmierzyłam temperaturę 36,7. Nie wiem czy powinnam mierzyć bo mam okres. Dopiero zaczynamy starania, a już bym chciała zobaczyć II kreski :P

I Antka albo Gabrysie na świecie. Nie ukrywam, że bardzo chce synka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka