- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
Moof ale ci zazdroszcze ze tak szybko wskoczylas w ubrania sprzed ciazy. Szczesciara
Majka ja uwielbiam ciuchlandy, ale akurat ciazowych ubran nie udalo mi sie tam upolowac. Jak juz sie pojawily jakies spodnie to w ogromnych rozmiarach. Za to duzo nowych, markowych ciuszkow malej kupilam tam i to doslownie za grosze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
A co do sylwestra to przychodzą do nas znajomi pycha jedzonko moze ostatnie drinkowanie
Idę spać do jutra
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Agilla, ja się na zaś tłumaczyłam, że na razie mam problemy z czasem i rzadziej będę wpadała, ale myślami jestem i czytam w miarę na bieżąco. Goś z kolei chyba pracę od stycznia zaczyna i pisała, że jakiś projekt musi najpierw napisać? Także usprawiedliwione jesteśmy
Porto - gdzieś Ty?
Ale się cieszę, ze mesy na staraczkach pozytywnego testa wrzuciła!
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agni allegro to najlepsze miejsce na leginsy ciazowe. Mam jedne czarne na futerku i jedne udajace jeansy. A markowe ciazowe ciuchy to przeginka z cena. Tuniki latwiej znalezc nie ciazowe a nadajace sie.
Tez sie ciesze ze Mesy sie udalo. O jeszcze paru dziewczynach mysle cieplo i szczegolnie trzymam kciuki.
Sylwester - troche u znajomych ale z dzieckiem i poza tym ja pierwszego na rano do pracy.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
my sylwka w domku spedzamy, wpadna 2 pary, kazdy cos przyniesie takze ja szykuje przystaweczki i sprzatanie czekam az M wstanie i do tesco z samego rana jedziemy, a corcia z moja sis zostanie
ja w poprzedniej przytylam 23 kg ale rozstepow nie mialam na brzuchu, neistety na piersiach mi sie zrobily, ladnie mi kg same zeszly, trwalo to ok rok ale sladu po c nie bylo
Ulka no to 3 mam kciuki za testowanie jak si ewszytsko ladnie potwierdzi to moge komus wyslac swoje testy, tylko chce poczekac do 12 tyg
chcialam tez temp mierzyc ale z corcia sie nei da, wstaje kiedy chce a ostatnio wlasnie o 3 :/ niewiem co jej sie porobilo, 2 lata spala u siebie a teraz tylko z nami usypia, M ją wynosi i w nocy wraca jak bumerang
Ulka nie dzwonilam do kolezanki, boje sie ostatnio tak mi sie popłakała a wiem ze nei chce sie rozklejac...obawiam sie ze jak nie daje znac to nei jest dorbze wiesz jak ja bylam w 5tc to serduszko bilo 145/min a u niej w 8 40/min (((( nieweim co robic, chyba przeczekam i jak sie w styczniu zobaczymy to sie dowiem, ale jej nic o sobie nei powiem, chybaze bede miala pewnosc ze jest wporzadku u niej a tak to powiem dopiero w marcu bo jestem w takiej jakby delegacji aktualnie i w zasadzie nie bede sie za bardzo pokazywac u siebie w pracy, wtedy tez powiem szefowej.
Aggi ja tez uwazam ze w szp najlepiej, z mojego najblizszego grona kazda z dziewczyn gdyby rodzila w domu to pewnei wszystko by sie zle skonczylo takze zrob to dla dziecka. Angilla no to powiedzialas heheheeh bardzo realistycznie
dziewcyzny powiedzcie co robic bo kupilam sobei wczesniej witaminy matruella noi tak sobei lykalam i nie weim czy kontynuowac cyz sam kwas łykac? bo w poprzedniej C lek kazal tylko kwas a wit po 1 trym, jak wy robicie? lyka ktoras kompleks wit?
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Wszystkiego dobrego, kochane! ♥
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Gwiazdka, jesli nie chcesz mierzyc temp w weekendy to to mierzenie nie ma w ogole sensu, bo mozesz miec skok w sob rano, w ndz tez ni zmierzysz i w pon nawet nie bdziesz wiedziala, ze np miałas owulacje itp. albo sie mierzy od razu po @ do samego konca albo wcale, serio
ja jeszcze tu do Was pozniej zajrze, maz na zakupach a ja lece ogarnac mieszkanie.
Chudzinka, myslalam, ze ten nawal mial sie skonczyc przed swietami
milego dnia ode mnie i fasoli, ktora skonczyla juz 3 mce
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Edit - witam nowe forumowiczki
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Asiaa my świętujemy sylwestra w dresach i z tvnem także impra na wypasie
jusia trzymam kciuki za betę ja też miałam matruelle ale łykałam dopiero od połowy ciąży i to raz na kilka dni. mój ginek powiedział, że lepiej zdrowo jeść i póki wyniki w normie nie ma się co faszerować. także na początku tylko kwas i magnez, w trzecim trymestrze dostałam żelazo bo wyniki trochę poleciały.
Agi ale zleciało nie?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyszytego najjjj na 2014 r. aby pokazały wam się te II upragnione kreski, aby fasolki były zdrowe a poród lekki i bez komplikacji
Kurcze może zacznę mierzyć temperaturę W sumie to dla mojego dobra
Dziewczyny my w tym miesiącu dopiero zaczniemy próbować. Już nie mogę się doczekać
Dziś zrobiłam pierwszy raz mój test na ślinę - prościzna
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Emma
Agni pierwsze co rzuca się w oczy to cyce Pameli no i fasola powiększa delikatnie domek, ale serio delikatnie z umiarem
moofka to pięknie Ci Zosia przybiera
gwiazdka najlepiej sobie rób zdjęcia tego co wyjdzie na tym testerze i sklejaj w jedną całość na kompie dzień po dniu - w ten sposób też możesz się dużo o sobie dowiedzieć tu większość dziewczyn, jeśli nie wszystkie które robią testy owu to wklejają dziennie jeden po drugim dla ocenienia sytuacji
Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w Nowym 2014 Roku ! Dużo szczęścia, miłości i upragnionych fasolek zdrowych
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja dzisiejszy wieczór spędzam w domciu z mężulem. Wysłałam go właśnie po picollo, także będzie wystrzałowo
Agni powoli rozpycha się ta wasza fasola. Różnicę już widać.