BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 tydzień temu #814181 przez ann-sunshine
Kochane zafasolkowania w nowym roku

Albo łatwego porodu

Albo pociechy z narodzonych juz dzieciaczkow

Tego wam zycze na nowy 2014 rok

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #814214 przez zoi
Dziewczynki! :laugh:
Wszystkiego co najlepsze dla Was i najbliższych w Nowym Roku, spełnienia marzeń- tych fasolkowych przede wszystkim, ale nie tylko :silly: Tym, które się już doczekały- nieskończonej radości z pociech.

11 lata 1 tydzień temu #814222 przez magda1986
Życze wszystkim udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku !!!!

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #814225 przez Agnilla
Kochane wiecie czego ciocia Agi Wam życzy na ten Nowy Rok :)
Gos nie życzę Ci stadka, ale jednego małego różowego cudu, jestem z Tobą całym serduchem to wiesz! Ferri, Chudzinka, Julka sprezajcie się, bo młodsze to Wy byście chciały być, ale niestety mój rocznik tez się starzeje ;) a jak się człowiek starzeje to obowiązkowo brzuch rośnie ;) Zoi, Jusia, Ulka, Asiaa, Emma, Ada macie dwa kciuki mojej fasoli do podziału ;) Ann i Kas pociechy z dwulatkow. Ann Tobie cierpliwości i radości z drugiego szczęścia. Moof i Kas Wam dodatkowo dużo snu, zdrowia, mało kolek i samych uśmiechów na Waszych buziach. Dag Tobie na te nadchodzące dni dużo spokoju ducha, mało nerwów i jak najszybszego porodu bez komplikacji. Asia, Porto, Iss, Aggi, tak Domis i nati. Olsztyn o Was też pamiętam :) kulajcie się zdrowo, w razie co wysyłam patelnie ;) Młoda! Tobie cierpliwości i spokoju życzę!
Nowym koleżankom, których jeszcze dobrze nie pamiętam, życzę zajebistych owulacji :)
jeśli kogoś pominelam to przepraszam, ale dopiero się obudziłam ;)
wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok, bądźcie zdrowe a resztę sobie kupicie :)
Sciskam :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #814255 przez Asiaa
Ale się rozpisalyscie :ohmy: nadrobie pozniej ;)

Życzę Wam by nowy rok był pełen pozytywnych niespodzianek i obfitował w radość! By bociany ptzyniosly upragnione malenstwa :)

Koncze bo maz mnie udusi :silly:

11 lata 1 tydzień temu #814266 przez gosia28
Z okazji Nowego Roku chciałabym życzyć Wam Wszystkim wszystkiego co najlepsze, samych radosnych chwil, sukcesów prywatnych i zawodowych, samych II kreseczek, cudownych maluszków :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 tydzień temu #814270 przez zoi
Gosia się w końcu odezwała:)! Co tam u Ciebie?

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #814273 przez gosia28
zoi jestem, choć nie bardzo wiem co u Was, powoli będę nadrabiać :) okres Bożonarodzeniowo- Sylwestrowy miałam zalatany, sporo odwiedzin i padałam na pysk, jeszcze jutro mamy urodziny i wracam na pełny etat ;)
ehhh Nowy Rok przywitałam z moimi goldusiami, z dużego miałam ubaw bo wyskakiwał w górę na strzelające fajerwerki, podobało mu się jak błyskały i chyba chciał je łapać :laugh: dziwny pies bo mały jak i wszystkie psy z sąsiedztwa pochowały się gdzie mogły B)
jeszcze nigdy nie spędziłam sylwestra z moim P. dziwne nie? Niby się przyzwyczaiłam, ale jak sobie pomyślę to dziwnie to brzmi :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #814277 przez ann-sunshine
Gosia ja tym razem sylwestra przespalam. Mielismy choc do polnocy siedziec u znajomych ale dziecko nam odplynelo przed 19ta wiec zostalam z nia w domu i poszlam grzecznie spac przed 22ą. Mezu sam reprezentowal nasza rodzine. Slyszalam strzelania fajerwerkow ale nawet wstac mi sie nie chcialo :blush: a dzis juz od 6ej w robocie siedze.

Agni sliczne zyczenia :kiss:

Jutro sprobuje do gina sie dostac od rana, takze trzymajcie kciuki za bijace serduszko.

Jusia dotarlas na bete?

11 lata 1 tydzień temu #814282 przez Asia K
Bry :D

Gos - Goldus jest the best :lol:

Ann - ja tez przespalam , o 23 padlam i mąż obudzil tylko synka na fajerwerki , zlozyl zyczenia i dalej kima :)
Jakos sobie miejsca nie moglam znalexc to poszlam spac. Slysszalam tylko ze siostrzenice z dzidkiem wytrzymaly do 24 :silly:

11 lata 1 tydzień temu #814306 przez moofka
noworoczne dzień dobry :)

juras no w końcu! wracaj wracaj do nas. duży golduś to jakiś szaleniec :ohmy:

ann zaciskam kciuki :kiss: na pewno będzie serducho i nie ma się czym denerwować :kiss:

u nas dziki szał był wczoraj - zasnęliśmy na kanapie koło 22, obudziłam się 5 minut przed północą i zamiast szykować szampana to poszłam myć zęby :P a o północy zmieniałam Zośce pieluche :P następnie zmiana lansu z dresu na piżamę, karmienie, odbijanie i do spania znowu :)

któraś poświętowała porządnie? znajdzie się jakaś z kacem? :P

11 lata 1 tydzień temu #814335 przez Agnilla
Dzień dobry! Dag, od dziś możesz szalec ;) chociaż ja wolałabym poczekać do soboty ;)
Ann nie ma innej opcji, serducho będzie biło jak szalone! :)
Goś, mam nadzieje, ze sie poprawisz na ten nowy rok i bedziesz tu z nami caly czas :) a goldus nie powiem, chyba coś tz pił :P
widze, ze wiekszosc z nas przespala sylwestra, my bylismy u znajomych, ale jeszcze przed polnoca przyniesli mi do salonu matrac, kolderke i tak do po 2 spalam sobie :) ofc do polnocy dotrwalam i wykulalam sie na zyczenia :)
miłego dnia Wam :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #814337 przez majka1987gnoWlkp
Witam w nowym roku i chcialam zyczyc wszystkim tego po co tu jestesmy-DZIECI:-D.

U mnie mija 2 dzien z 6 w ktorych ma przyjsc@ i nic. Standard cyce bola, brzuch tez, chcialabym zeby juz nie przysz ale kontrolny test nic nie wykazal. Dlaczemu najgorsze jest czekanie? Nie mam tyle cierpliwosci na czekanie. Probuje zajac aobie czyms mysli ale nie moge.

[/url [/url]

11 lata 1 tydzień temu #814350 przez gosia28
Agni wiesz przecież że ja mam czasem taki dziwny polot ze znikaniem na kilka dni :P
ach ten pogrzeb mnie jeszcze zdołował dodatkowo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dzięki za życzenia, są wspaniałe :kiss:

ja se wywróżyłam na necie, że w totka wygram, muszę zczaić kiedy kumulacja :silly:

ann bankowo jutro wpadasz ze wspaniałymi wiadomościami :kiss:

Jusia z tego co mi po oczach się omckło to powinnam Ci gratulować więc niniejszym to czynię :lol:

witam też nowe osoby w naszym gronie.

A o Goldusiu to co piszę to jedynie namiastka tego co ten pies wyprawia, osobiście jestem jego fanką :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 1 tydzień temu #814357 przez ann-sunshine
Gos a choc duza sume sobie w tego totka wywrozylas?

Majka nikt nie lubi czekac, ale co tu zrobic

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka