BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 tydzień temu #813719 przez ann-sunshine
Gwiazdka @ mierzeniu nie przeszkadza. Tylko pytanie czy znasz podstawowe zasady: mierzyc o tej samej godzinie przed wstaniem z lozka po minimum 4 godzinach nieprzerwanego snu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #813725 przez gwiazdka2014
A to nie widziałam, zmierzyłam o 16:05, czy to ma sens ?

11 lata 1 tydzień temu #813743 przez moofka
Dag fajnie że już wiesz jaki plan :) jutro zaciskaj nogi a później daj czadu :kiss: mi po wywoływaniu szybko poszło, oby u Ciebie było tak samo :kiss:

gwiazdka witaj :) rozbrajają mnie te buldogi, takie nietoperki z nich :side:

jusia trzymam kciuki za koleżankę! ja w trafionym cyklu miałam owu dopiero w 23dc.

my dzisiaj zaliczyliśmy w końcu pierwszy spacer z Zośką :woohoo: a jutro rano mamy wizytę u pediatry więc znowu wyjdę z domu :)

i jeszcze się pochwalę, że zmieściłam się w rurki sprzed ciąży :woohoo:

a na żubrach siedzą dziki :P

11 lata 1 tydzień temu #813746 przez gwiazdka2014
kochaniutkie ile przytyłyście w ciąży i czy mam już czymś brzuch smarować? Czym?

11 lata 1 tydzień temu #813780 przez jusia
dziewcyzny pameitacie jak 2 dni temu pisalam o cieniu 10u cieni? zatestowalam wlasnie i cos jakby sie jednak pojawialo... :) nie umiem zrobic dobrego zdj ale chyba cos jest, chyba ze to blad testu... jak to mozliwe, natura plata figle rpzeciez ominelismy owu... tak jakby :S kurcze cieszyc sie czy jak, ostatnio latalam po dworze bez kurtki, wcozrja jak sie pochoruje ... :S kurcze chyba na bete polece jutro tak na wszelki wypadek, a dzis bylam w lab z corcia i nawet mi do glowy nie przyszlo... :) sprobuje wrzucic testa ale nei wiem czy cos zobaczycie bo lepiej na zywo :)

11 lata 1 tydzień temu #813784 przez ann-sunshine
Gwiazdka z tym smarowaniem to poczekaj az w ciazy bedziesz. Zreszta jak sa ci pisane rozsyepy to i nakdrozsze kosmetyki cie przed nimi nie uchronia.

Moof rurki sprzed ciazy szybko. Spacerki sa super, wejda ci w ķrew. Mnie potem ich brakowalo.

Jusia hmm to smigaj na bete. Tylko kiedy wyniki.

Matulu po pizzy tak mnie wydelo jakbym na polmetku ciazy byla.

11 lata 1 tydzień temu #813786 przez jusia
a to wynikow jutro nei bedzie? u mnei w lab sa tego samego dnia :) jak polece na 7 to mzoe o 13 beda :)

11 lata 1 tydzień temu #813787 przez ann-sunshine
A to jak masz taki luksus to pewnie :-) trzymam kciuki

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #813792 przez jusia
Widac cos?? nie umiem dobrego zdj zrobic...

eee nei widac :( no nic jutro lece z rana na bete i zobaczymy czy to zwidy, wada testu czy sie udalo :)

dziwne bo nawet teraz brzuch mnei boli na @ :)
Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu #813803 przez ann-sunshine
Jusia ja na telefonie niestety nic nie zobacze, moze ktoras sie na kompie zaloguje to powie. A bole malpowe nic nie znacza

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #813832 przez Agnilla
jusia, ja niestety nic nie widze, przed jutrzejsza beta walnij jeszcze testa, doba to duzo dla przyrostu hcg
witaj gwiazdka, mierzenie o 16 to sorry ale o kant dupy, musisz temperature mierzyc jak pisala Ann, codziennie rano, po minimum 4 godz spoczynku/snu. jesli np wstajesz codziennie o 7 a w weekendy nie to polecam nastawianie budzika. kolejna rzcz jak wstaniesz o 6 na siku to juz o 7 daruj sobie mierzenie, bo te 4 godz snu musisz zachowac.najlepiej jest miec termometr elektroniczny z 2 miejscami po przecinku, bo te skoki temp to naprawde sa niewielkie, ale wazne by byly
Dag, normalnie mala jak sie urodzi w sob, to mi taki prezent zrobi. Nazwimy ja Wiktoria Agnieszka, na czesc zajebistej cioci :lol:
maz mnie dzis zabral do 3miasta, zaliczylismy 2 centra handlowe, nogi to my w dupe wrosly masakrycznie, padam na...brzuch, bo on pierwszy traz idzie :P
kurde, mierzylam staniki, nic mi nie pasuje,jak dobra micha to pod biustem za duze.a maz co mierze stanik patrzy i mowi, ze mi kurde faktycznie juz brzuch rosnie.no gdzies ta 10cm fasola musi miejsce miec ;) moof a z tymi rurkami to Ty sie pocałuj :P latałam po tylu sklepach, nie znalazlam ani jednej pary legginsow ciazowych. jak bylam u tesciow to getry czarne dorwalam i zapowiada sie, ze chyba beda moimi jedynymi kuwa :angry: jstem zalamana dostpnoscia, a raczej jej brakiem, ciuchow ciazowych, jak sa to 1. brzydki 2.drogie a ja nie wydam za bluzke 150zl zby ją chwile ponosic . za to kupiłam sobi podklad, utwardzacz do lakieru i tshirt za 15 zl :P podklad ma wit A, ale przciez nie zjem calgo opakowania naraz co by nie zaszkodzic fasoli :P
najadłam sie w subway'u i kolejne noworoczne postanowienie, bo i maz zachwycony, wiecej warzyw na kanapki :)
Chudzinka, Juras, przywołuję Was do porządku!!

11 lata 1 tydzień temu #813843 przez Dagnes
Na temat mierzenia tempki Agni wszystko ładnie napisała. Nic więcej dodawać nie trzeba. A co do ubrań ciążowych, to faktycznie masakra z dostępnością. Mi się udało kupić jeansy-rurki ciążowe za 60 zł, bo akurat u mnie sklep z takimi rzeczami likwidowali i były przecenione o 50%. Drugie legginsy zamówiłam na allegro za 20 zł. Bluzki noszę sprzed ciąży, bo dużo miałam tunik. Nawet w kurtce mojej sprzed ciąży chodzę tylko pasek wyciągnęłam.
Jusia ja nic na tym zdjęciu nie widzę. Trzymam kciuki za betę.

Wiktoria

11 lata 1 tydzień temu #813844 przez Ada2424
jusia a ja coś tam widzę ;) bladzinka ale jest. Tak jak Dziewczyny radzą zrób jutro z rana raz jeszcze test ;) trzymam kciuki.

[/url] [/url]

11 lata 1 tydzień temu #813846 przez Agnilla
Dag, o gore to sie nie boje, zawsze nosilam oversize'y, ale kurcze na dol musze cos miec, bo mnie zwykle moje spodnie cisna. moge je na sile nosic, ale mi niewygodnie ;) musze uderzyć w allegro :)

11 lata 1 tydzień temu #813855 przez Dagnes
Ja jeansów bałam się zamawiać na allegro, bo takie rzeczy wolę przymierzyć przed zakupem. Ale zwykłe legginsy to co innego, bo się dopasowują. W sumie i tak najwięcej w legginsach ganiałam bo najwygodniejsze dla mnie były.
Gwiazdka ja przytyłam ok 13,5/14 kg. Rozstępów nie mam wcale. Przez 1 trymestr smarowałam się oliwką, bo większość kremów jest dopiero od 4 miesiąca. Potem stosowałam kremy: gerbera, 2 sztuki pharmaceris i teraz mam elasti-q. Ja też uważam, że jednak największą rolę odgrywają geny.

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka