BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 tydzień temu #812879 przez Asia K
Witam sie i ja dzisiaj :D

Alez mam balagan w domu :dry: czas sie wziasc do roboty

Milego weekendu :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #812892 przez moofka
Asia cieszę się, że wszystko okej :) fotki żadnej nie masz żeby się pochwalić?

u nas dzisiaj piękne słoneczko, aż chce się wyjść na spacer a Zośka się dopiero zaczęła werandować....

11 lata 1 tydzień temu #812940 przez Asia K
Moof - fotki mam ale serduszka , czy mózgu :blush: nie ma dzidzi tak w całej okazałosci

Heheheh - zawsze mnie rozsmieszalo pojecie "werandowanie dziecka" :lol:

11 lata 1 tydzień temu #812942 przez majka1987gnoWlkp
Ja sie ogolnie stracham ze mimo testow nie za bardzo nam wyjdzie- ja na 2 zmiany moj mezu tez i troszke sie mijamy:-/ zobaczymy co nam wyjdzie. W tej chwili czekam na @ do 6 ma przyjsc ale to czekanie jest straszne.

[/url [/url]

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #812958 przez Ada2424
Cześć Kobitki :) jak po świętach?? U nas bardzo szybko minęły ale za to w rodzinnej atmosferze, miło było :) no i świętowaliśmy w wigilie naszą 4 miesięcznicę ślubu i pierwszą rocznicę zaręczyn :) teraz trzeba odpocząć od tego obżarstwa ;) teściowie nie mogą sie już doczekać wnuków i co jesteśmy u nich to sie pytaja kiedy i kiedy, trochę zaczyna mnie to denerwować takie naciskanie i dopytywanie sie ciągle..

moofka Zosia cudna :)

[/url] [/url]

11 lata 1 tydzień temu #812959 przez jusia
Hej cały dzień lazilismy po sklepach i nic nie kupilismy!! nasakra!! ludzi full, teraz lezymy brzuchami do gory i czekam na ksiedza :P mamy dzis kolendę...
ja kupilam tylko 20 testow takze moze mi zabraknac bo juz troche zxuzylam w poprzednim cyklu...
Moofka ja sobie obeicalam ze w drugiej ciazy bede sie super odzywiala tak jakbym miala cukrzyce, w poprzedniej rpzytylam 23 kg... takze tym razem sobei tego nei zafunduje tym bardziej ze nie waze teraz malo...wsumei juz powinnam zaczac takie odzywianie ;)
moj M tez nigdy ani urodziny, rocznice ...nigdy mi nic nie kupuje, nawet kwiatow i zawsze sie tlumaczy ze akurat nie mial kasy itd...jak juz cos kupi to totalna porazka, jakas tandeta, on poprostu nei ma za grosz gustu... takze np na swieta kupujemy sobei cos do domu i tak co roku,.,
Asia K ja tez dzis sprzatam...lazienka i kuchnia wygladaja jak pobojowisko takz epostanowilam dzis skonczyc z tym weicznym sprzataniem
majka ja tez czekam na @, jakos 3/4 stycznia, nawet sie nie ludze ze cos w tym miesiacu moglo sie udac...
Ulka spoko oby twoje slowa byly prawdziwe :)

no to ide polezec :)

11 lata 1 tydzień temu #813049 przez Agnilla
Jesteśmy w domu, przepraszam, czytalam Was z telefonu ale chyba nie pamietam,która co pisała :( chyba Was nie nadrobię. Asia, cieszę się, że z małą Aśką wszystko w porządku
za nowe testujące dziewczyny trzymam mocno kciuki. Wklejajcie nam zdjęcia testów, lubimy to :)
Wiecie co, dostaliśmy od znajomych prezent dla fasoli taki zestaw pieluszek tetrowych i flanelowych i kocyk, a dziś znajoma nas złapała przed wyjazdem i zadzwoniła, że mamy przyjechać, bo mi oddała swój rogal do spania, któy i tak chciałam sobie kupic. teraz juz w ogole nie bede z lozka wychodzic ;)
miłego wirczoru dla Was :kiss:
ps. na trasie może 20 km mąż musiał stawać 4 razy na siku :lol: a wypilam tylko kubek miety rano, teraz ide pic bo dzis nic

11 lata 1 tydzień temu #813059 przez magda1986
hej dziewczyny! dawno nie pisałam bo w sumie jakoś nie miałam humoru ostatnio...to ja kupiłam ten mikroskop owulacyjny ale moim zdaniem jest beznadziejny bo ja nic na nim nie widze, według mnie testy duzo lepsze, choć efektów ich stosowania u mnie nie widac niestety:( podczytuje Was i bardzo się ciesze że cały czas komuś przybywają fasolki:):)

11 lata 1 tydzień temu #813093 przez jusia
Hahaha magda to cie dziewczyny wywołały :blink:

Angilla super ze dostałaś rogala!! ja w tej ciazy...jak wkońcu zaskoczy tez chce kupic bo w poprzedniej sie okropnei męczyłam, płakałam z bólu bioder w nocy, nie spalam przez to...

A tak wogole obejrzalam program polożne na TVN style... 3 porody i juz sama nie wiem... hehehe ja mialam cesarke i bolu porodowego długo nei czulam, ale dobrze go pamietam mimo wszystko i jakos stopniałam... nei dałabym rady... normalnie mi sie odechciało... :S

11 lata 1 tydzień temu #813167 przez Agnilla
jusia witaj w klubie, też to oglądałam :P tylko, że ja już nie mam odwrotu ;)
a tego kolesia, zreszta dwoch, co robil fotki krocza jak główka wychodziła to jakbym pociągnęła z kopa, to by mu się odechciało ;)

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #813216 przez Dagnes
Ja lubie ogladac porodowke na TLC, ale moge tylko wtedy gdy malz nie widzi. On to straszny wrazliwiec i slabo mu sie robi jak widzi takie rzeczy. Dzieki temu ze to ogladam to jakos porod nie budzi we mnie juz takiego strachu. Mala ma nakazane siedziec do nowego roku w brzuchu i poki co sie slucha ;) Mam zwolnienie do 3 stycznia to najlepiej jakby 4 sie zdecydowala w urodziny cioci Agnilki :D

Wiktoria

11 lata 1 tydzień temu #813229 przez Agnilla
Mała Wiki wie co robi ;)

11 lata 1 tydzień temu #813270 przez jusia
nooo ci kolesie to porażka...komu potem to pokazaywac, nawet wlasnej matce bym nei pokazala i wiecie co jakos nie chcialabym zeby moj M patrzyl na mnie taka :/

11 lata 1 tydzień temu #813287 przez ann-sunshine
Witajcie. U nas dobrze. Cudny weekend juz sie konczy. Bardzo rodzinnie i przyjemnie ale bez atrakcji sie nie obeszlo, czyli marta wczoraj 38,7 i apteka i przeciwgoraczkowe ale dzis juz ok. Jutro rano w samochod i wracamy. Jeszcze kilka dni i przekonamy sie czy serduszko jest. Nie moge sie juz doczekac. Moze jutro na trasie uda mi sie poczytac co tam u was

11 lata 1 tydzień temu #813317 przez emma
Cześć!
Witam wszystkich po świętach!
Jeśli ktoś był ciekaw, jak się sprawy mają, to informuje, że dziś mam 7. dzień cyklu i właśnie pożegnałam @, może w tym cyklu wreszcie na dobre ;-)
Pozdrowienia! :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka