- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Co do testow to tak sie pytam bo sobie kalkuluje- ten na sline to koszt ok 90-100 zl. A testy ok1zl/szt. Jesli nie szybko sie uda to za pojedyncze na sik przeplace. A z kolei jak kupie ten na sline i szybko sie uda to ktoras z psiolek czy blizszej rodzinki moze dtac w spadku bo on 2 lata dziala. Hmm sama nie wiem. A jak dlugo Wy sie testowalyscie na sik zanim sie udalo? 3-6 cykli'?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Moof Zosieńka słodka bardzo jest super że już prawie nie ma śladu po ciążowych kilogramach
Też kojarzę że któraś tutaj miała ten test na ślinę, ale nie wiem która może myślami wywołamy ją do tablicy i sama się wypowie
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Ja jednak polecam sikane. Pierwszy cykl cały przeleć, potem już będziesz mniej więcej wiedziała co i jak i już nie będziesz musiała robić codziennie rzez cały cykl. Ja np. robię teraz już tylko od dnia początku płodnego śluzu i zużywam 4-5 testów na cykl. O tych na ślinę różne opinie słyszałam, więc lepiej sikac, nie kombinować
Moof, cudeńko macie w domu:-)
Na razie spadam, bo jeszcze u teściów siedzę świątecznie.
Buziaki!
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Majka nam się udało w czwartym cyklu starań, ale był to pierwszy z testami owu, więc z 30 zamówionych sztuk została mi ponad połowa. Też kojarzę, że któraś miała na ślinę, ale nie mogę sobie przypomnieć która
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi przytyłam 10 kg więc w sumie niedużo, ale to na pewno dzięki przymusowej diecie cukrzycowej - zero słodyczy, zero podjadania, zero smażonego itd. no i prawie 2 kg schudłam na diecie szpitalnej w 37tc jak leżałam na patologii, inaczej byłoby 12 kg na plusie.
majka ja jestem szczęściarą co trafiła w pierwszym cyklu starań, w 22dc miałam piękne maliny na testach owu i skutecznie zostały wykorzystane
test na ślinę to miała jakaś dziewczyna co wpadła tylko na chwilę, kinga bodajże miała na imię ale ręki sobie uciąć nie dam.
Dag wiem co czujesz, miałam tak samo. marudziłam mężowi że już zośka mogłaby wyjść, że już chcę mieć skurcze, chcę żeby mnie bolało, przyjmę wszystko byleby już wylazła. a jak zaczęło boleć po oxy a ja zaczęłam narzekać to mąż mi to wypomniał, za co oczywiście dostał po łbie
w imieniu zochy dziękuję za zachwyty
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
jak po świętach mam nadzieję że się nie przejadłyście
Majka ja mam ten tester na ślinę lub śluz. Ta druga opcja lepiej się u mnie sprawdza i jest ok ale też tak jak dziewczyny testuję paskami dzisiaj zamówiłam 60 szt w pakiecie tylko szkoda że przyjdą już raczej po owulacji i nici z testowania w tym miesiącu. Będę podglądać mikroskopem co się u mnie dzieje
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
ale ta Zosia śliczna uwielbiam jak zdjęcia wstawiacie z brzuszkami i dzieciaczkami wtedy moje serducho się raduje ale ten czas leci patrzę na wasze suwaczki i aż nie wierzę niedługo niektóre będą rodzić a niedawno zrzędziły że @ przylazła
Moofka zdradź co Ty robisz że tak ekspresowo chudniesz
Jusia nowy cykl nadejdzie ale tylko na chwilę a potem zniknie na całe 9 miesięcy
Asiaa ja dzisiaj zamawiałam moje poszły w górę o 1 zł na 60 szt ale zamawiam przez telefon bo konta na allegro nie mam to drożej za przesyłkę płacę więc od razu biorę hurtem a co
Asia K i tak trzymać aż do końca
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Udanego weekendu wszystkim
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piękna pogoda u mnie ! Mimo lekkiego mrozu, słońce tak pięknie świeci że aż chce się żyć Zaraz zabieram się za sprzątanie
moofka to rzeczywiście malutko przytyłaś, ale z takimi rygorami to ja się nie dziwię Ale grunt że szybko zleciało
Asia K no to ściskamy Twój brzuszek ważne że wszystko OK
ulka no serio ale już się zdążyłam przyzwyczaić A to mój nie ma szans na zapomnienie o moich urodzinach bo taką datę się pamięta, ale jeden prezent no chyba żeby liczyć kropka no to okej niech mu jest że dwa, tylko jeden z odroczonym terminem odebrania
Ja tak zamawiałam po 30szt, chyba trzy razy Ale pierwszy cykl testowałam cały zaraz po @, a później już tylko do owu lub kilka dni po niej - nie więcej, i coś tam tych testów mi na kolejny cykl zostawało
No nic spadam sprzątać bo samo się nie zrobi a dziś mam wyjątkowo ochotę coś porobić Miłego weekendu