BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu #811268 przez moofka
hej dziewczynki :)

u nas ze świętami w tym roku jedno wielkie zamieszanie, żadnych planów nie robiliśmy bo nie było wiadomo kiedy Zośka zdecyduje się wyjść. teraz plan jest taki, że siedzimy w domu i tylko wpadną do nas moi rodzice, sis z mężem, no i teściowa. w sumie mi taki plan pasuje :) bez żadnego spinania się i nadmiernego szykowania :)

a sylwestra spędzamy z jedynką, polsatem i tvnem :side: będzie grubo :silly:

dzisiaj trochę ogarniamy, choinka już ubrana - mąż kupił taką wielką że kazałam mu dokupić lampek i łańcuchów :cheer:

a no i wczoraj zaliczyłam swojego pierwszego żubra online :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #811277 przez Dagnes
Moof Ty przynajmniej już wiesz jak będą Wasze święta wyglądały, a ja dalej w niewiedzy :unsure: Dziś w nocy znów obudził mnie @ ból brzucha. Myślałam, że może już coś się zaczyna, ale po godzinie się wyciszyło i zasnęłam. Jutro z rana jedziemy do szpitala na KTG to może czegoś więcej się dowiem.
Ann mi takie święta jak Wasze, w zupełności by odpowiadały. Nawet do męża w tym tyg. się śmiałam, że po co tyle zamieszania. Zrobiłabym pizze i by było ;) Jemu pomysł się podobał ale mieszkamy z teściami i jeszcze małża siostra z mężem i synkiem przyjeżdzają więc nie da się odbiec od normy

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #811325 przez marzenap
Cześć dziewczyny :)
tutaj w tym temacie to mój pierwszy post wczesniej pisalam w watku staranie o ciąze :)
mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego grona ;)

staramy się o dzidziusia od 5 cykli i na razie nic więc postanowiłam zacząć stosowac testy owu :)

mam nadzieję że zagoszczę u was na dłuzej :laugh:

11 lata 2 tygodni temu #811326 przez zoi
marzenap zapraszamy :) Jak tylko się pojawią maliny to wrzucaj fotki :) Ja np dzięki testom dowiedziałam się, że ovu mam 5 dni później niż myślałam. Potem potwierdziłam to mierzeniem temp. Na razie niestety nie ma efektów tej wiedzy, ale styczeń będzie nasz :P

11 lata 2 tygodni temu #811367 przez Ada2424
Witajcie :)

U mnie od piatku zaczęło sie wielkie gotowanie i pieczenie i nawet nie mam chwili żeby do Was cos naskrobać ani przeczytac co u Was. Wieczorem padam i nawet nie wiem kiedy zasypiam. W między czasie jeździmy oglądać mieszkania i jedna wielka lipa :( nic nam się nie podoba, większość z tych co widzieliśmy jest do generalnego remontu i to takie małe pomieszczenia, ale liczylismy się z tym że szukanie zajmie nam sporo czasu, ludzie szukaja latami nawet. Uciekam dalej w gary.

Miłego wieczorka :)

[/url] [/url]

11 lata 2 tygodni temu #811374 przez jusia
Hej dziewczyny w takim razie dzieki za bardzo mile przyjecie :D

ann ja przerwalam bo moja corcia bardzo sie rozchorowala, jest malutka ale niestety ma juz po raz kolejny zapalenie zatok, niestety potwornie kasłała noi ciagle bylam blisko spalysmy razem itd, jak M sie rozchoruje to nie bede sie zbliżać ;) na szczescie juz jej przechodzi takze bardzo sie ciesze ze antybiotyk zadziałał.

my w tym roku tez mamy strasznie leniwe swieta, jeszcze nic nie zrobilam poza sprzataniem, wszystko bede jutro szykowac, pierwszy raz tak mi sie nei chce ;) zwykle ciesyzlam sie z takiego nastroju i nawet praca byla przyjemnościa, tzn pieczenie, sprzatanie itd. Idziemy do moich rodzicow takze ja robei tylko jakas salatke, peirogi i ciasta ( piernik i makowiec ).

ann jak twoja corcia spi w nowym łóżku? to takie otwarte? tzn normalne? my postanowilismy ze jak zajde w ciaze to jej zmienimy, zeby potem nagle jej nie wysiedlic jak sie dzidzius pojawi...

my mamy sztuczna choinke takze zazdrosze zywej, taka kupilismy pare lat temu i tak juz zostalo.

o co chodzi z zzubrami on line?? :)

Dagnes daj znac jak po KTG :) w kazdej chwili moze sie zaczac :) ja rodzilam w 38 :)

Marzenap witaj, ja tez dołączyłam do dziewczyn :)

dzisiaj obchodzilismy urodziny mojego taty, orobilam sie bez sensu, rodzice wpadli zjedli i pojechali :/ teraz sie powoli zbieramy, w myslach narazie za sprzatanie ;)

11 lata 2 tygodni temu #811383 przez moofka
Dag współczuje, człowiek czeka jak głupi i się zastanawia kiedy się zacznie a tu jeszcze święta.... ja się cieszyłam, że mi zaplanowali wywoływanie i wiedziałam już na czym stoję. daj koniecznie znać po ktg. obyś tylko nie spędzała świąt w szpitalu :kiss:

nowe dziewczynki - witam :) wrzucajcie fotki testów owu bo ja już nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam :huh:

jusia:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

lecę kąpać Zochę :woohoo:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811399 przez jusia
hehehe ja tu mam jakies dzikie swinie :lol: ooooj uciekły :blink:

zdjecia tstow owu? bede testowac dalej od nastepnego cyklu :)

chcemy drugiej corci dac na imie Zosia :)
maleństwo, to ty dopiero rodzilas :) jak corcia sie aklimatyzuje w domu? podobaja jej sie kapiele czy raczej nie? chyba za wczesnie pozniej polubi :)

11 lata 2 tygodni temu #811402 przez Agnilla
dziki znowu przylazły, te to się nażrą na wieczór zawsze :P
co do szykowania jedzenia to przyznaje Wam racje, ale nastroj swiateczny w domu musi byc, chocby na wigilie miala byc pizza ;) zaraz wlaczam choinke i bede sie jarac lampkami ;)
ja sie traz pindrz, jutro juz jakies kosmtyczne rzeczy w domu, potem wizyta, juz bym chciala byc po. musze wieczorem zrobic salatke, jedyna potrawa na swieta jaka zawoze do tesciow. tesciowa nie chciala wicej to co sie bede wychylac :P cos mowila, ze choinke chca wydac, taka duza sztuczna. wiec niech no sie okaze, ze nie maja choinki to im swoje powiem :P nie wazne jaka, ale musi byc ;)

11 lata 2 tygodni temu #811474 przez Dagnes
Ja tez witam nowe dziewczyny. Moze znow czesciej bedziemy ogladaly foty testow, bo ostatnio cos zastoj sie zrobil w tym temacie.
Jusia widze ze twoja corcia ma na imie Wiki. U nas tez bedzie Wiktoria :)

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #811504 przez marzenap
ja dzisiaj zrobiłam pierwszy test owu :) jestem w 8 dc cykle mam 28 dniowe.
Wyszedł negatywny :dry: więc dalej czekamy.. :blink:

11 lata 2 tygodni temu #811511 przez Ada2424
Na koniec dnia zrobiłam jeszcze sernik z brzoskwiniami i padam ze zmęczenia bo od rana w garach siedzę a jutro powtórka, na szczęście we wtorek zostaną same drobne rzeczy jak barszcz, kompot, sos.

Dobranoc Dziewczyny :)

[/url] [/url]

11 lata 2 tygodni temu #811529 przez gosia28
Agni :P najwięcej ze sprzątaniem to mi schodzi na dworze, a te atrakcje zapewniają mi każdego dnia goldusie dwa :S jak mają patyczki do rozniesienia i gryzienia to je gryzą i roznoszą po całym podwórku w szczególności przed domem na widoku, gdzie i one mają fajny punkt obserwacyjny na to co się dzieje za bramką B) a jak ich nie mają to kopią dziury, też przed domem i podgryzają wszelką zieleninę jaka jeszcze została :S :S :S
i musimy z tym skończyć, na wiosnę stawiamy ogrodzenie :S w połowie działki bo ja nie ogarniam i m ie krew zalewa

ej wiecie, że sernik gotowy od wczoraj ale jeszcze nie wypróbowany? toż to szok :ohmy:

dzisiaj galaretę zrobiliśmy, dziękuję, nie ma się co przemęczać w dzień święty :laugh:

Ada ja se też zostawiam lajtowe rzeczy na Wigilię bo pierwszą zamierzam jeść :cheer: :cheer: :cheer: o 15.00 :cheer: :cheer: :cheer:
Dag ja nie wiem czego Ci teraz życzyć czy rozpakowania czy nie, życzę, żeby szybko, bezboleśnie(małoboleśnie :laugh: )

dziki dziki- nie na darmo powiedzenie jest że się najadło jak dzika świnia B)

więcej tam nie pamiętam, zauważyłam jeszcze, że marzenka ze staraczek do nas zawitała :) gościmy nowych gości :)
nie pamiętam kog :) o i co ominęłam z góry przepraszam, mam już klapki na oczach i uciekam. Dobranoc wszystkim.

szkoda, że mloda nie daje znać o sobie :dry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811544 przez aggi
Witam dziewczyny po weekendzie :) Wróciliśmy właśnie z emkiem niedawno od rodziny. Co weekend to zamieszanie i wyjazdy :P Duuuużo nawet naskrobałyście - poczytam i idę spać :) Bo rano na 9tą mam wizytę u gina więc musimy się wyspać :blush:

zoi no i tak też praktykuję :D Po troszeczku aż do wigilii :P

julka ja też się zastanawiałam czy choinkę jest sens ubierać jak jedziemy do rodziców w obydwa dni, ale potem stwierdziłam że na drugi dzień świąt mam urodziny i goście przyjeżdżają do nas więc choinka musi być no.. :)

Asia to siedź i nie ruszaj palcem, jak tak drastycznie już Twój nos reaguje :ohmy:

jusia
tu jest kwestia też tego że my jednak siadamy dziennie, piszemy, każda każdej coś naskrobie i tak się wiążemy ze sobą w jakiś sposób. Przecież mnóstwo nowych osób się tu przewija i większość zostaje i bardzo je lubimy każdą z osobna (zresztą niedawno sama byłam tu nowa) jak chcesz to bądź z nami i dziel się z nami życiem, my też tu tylko o testach owu nie gadamy tylko o wszystkim - takie osoby otwarte i towarzyskie się toleruje tutaj i lubi :D .

Ann
kurczę to Martusia nowe łóżeczko nono :D Pewnie się cieszy??? A my też z mężem trochę olewamy te święta, ale raczej ze względu na to że i tak nas w domu nie będzie :P

Agni :D to swędzące paskudztwo do mnie wróciło sznureczkiem :P wredne to takieeee... dobrze że jutro do gina, może coś poradzi :dry: W sumie co do świąt to cię rozumiem :) Jednak jak są małe dzieci to święta wyglądają zupełnie inaczej - wiem jak byłam młodsza jaka to była frajda dla mnie.. Mam nadzieję że te za rok będą cudowne :) Mimo że kropek będzie jeszcze malutki, ale już będzie inaczej, bardziej magicznie :)

moofka najważniejsze że Zosia będzie miała swoje pierwsze święta :woohoo:

witaj marzenap i się rozgość, testuj- lubimy zdjęcia testów oooo tak :) z tego co mogę powiedzieć od siebie to jeśli nawet będzie Ci się wydawało że nie ma malin to nie rezygnuj ze starań :) Ja byłam niemal pewna że moje 'maliny' są coś nie teges :S a tu psikus i się udało :) Także zero spinania się, działaj dla przyjemności a testy traktuj jako nakierowanie :)

Ada wkońcu znajdziecie dla Was jakieś gniazdko :)

gosia dobranoc wyśpij się :) :woohoo:

Ale Wam mesydża walnęłam :ohmy: Wybaczcie :S
No, dobranoc :kiss: odezwę się jutro po wizycie jakoś :) Trzymać kciuki! :)

11 lata 2 tygodni temu #811557 przez Asia K
Bry :D
Goś – nie mierzyłam w tamtym momencie ciśnienia ;)

Agni – ty nie kracz , nie kracz :p

Marzena – witaj wśród nas i rozgość się  . Ja testy owu bardzo polecam

Ada – szukajcie a na pewno znajdziecie cos w sam raz dla was

Moof to jestes „rozdziewiczona” w kwesti żubrów :D

Aggi – dawaj znac zaraz po wizycie

Agni – na twoje wiesci tez baaaaaaaardzo czekam

Milego poniedziałku 

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka