BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu #811004 przez Domiśśś
U nas dziś śliczne słonko więc od razu lepszy humor się pojawia.
Ząbek przestał boleć więc ulga.

Ładny mam nowy awatarek ? :silly:

Miłego dnia kobitki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811012 przez Agnilla
Dzień dobry, jak tu sie swiatecznie zrobiło, aż miło patrzec na te awatarki :)
Asiaa, jak szwagier groził, to może dotrwa w swej groźbie ;) i dla wszystkich będzie lepiej.
ja mam popakowane wszystkie prezenty, muszę je do poniedziałku porozwozić, chwilke relaksu i dalej w droge, wieczorem jeszcze do znajomych i dzien zleci. jutro dokonczymy sprzatanie z mezem a w pon to juz tylko pakowanie i usg.
Dag, bardzo ladna ta mata, ja tam lubie roz, błękit tez wiec mi sie podoba :)
kupiłam sobie lactovaginal, a raczej meza wyslalam :P moze cos pomoze
a co do pomocy meza w przyspieszeniu porodu to o ile sie nie myle, jednej grudniówce '13 chyba skutecznie mąż pomógł ;)
rowniez zycze milego! chociaz u nas slonca nie ma ;)

11 lata 2 tygodni temu #811014 przez Asia K
Asiaa moze nie bedzie tak źle i rzeczywiscie szwagier sie nie zjawi - a jak ma byc komus głupio to niech bedzie jemu o :huh:

Domis - fajny avatarek - lubiem świeta i wszystko z nimi zwiazane :D

11 lata 2 tygodni temu #811035 przez aggi
Witam :kiss: zmachana posprzątałam kolejny kawał domu :S zlejcie mnie :P Ale musiałam :D ale teraz relaksik, prysznic, paznokcie i te sprawy :P Bo potem na weekend do rodziny :)

Dag śliczna mata :) :)

Ann wspomnienie wspomnieniem, ale na pierniki okrągły rok będę musiała czekać , może mi znów zasmakują :P

Asiaa
no ja sama byłam w szoku że to właśnie teraz się udało. Życzę Ci tego samego :* Każdej tego życzę, naprawdę :)

No to miłego i udanego weekendu kobitki :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811049 przez zoi
Hej Dziewczynki :)

Ja tak na szybciora, bo raz bateria mi siada, a dwa siedzimy z teściową i głupio mi na kompie siedzieć :P

Nie odpiszę wszystkim, bo j.w., ale:

Agni, zgadzam się z Tobą i wszystkimi, które zgadzają się z Toba, ale uważam, że pogratulować nie zaszkodzi. Po prostu jak ktoś "obcy" wpada, to gratuluję z grzeczności, a jak zachodzi, któraś, z którą się przeżyło parę razy nadchodzącą sucz i inne perypetie, to jakoś radość autentyczna, a nie grzecznościowa. Więc każdy i tak dostaje od nas tyle na ile zasługuje stażem forumowym i udzielaniem się.
Też się z Wami zżyłam i mimo, że nie mam zbyt wiele czasu na odpisywanie, to czytam wszystko co piszecie i już by mi tego brakowało.

Domiś, avatarek słitaśny, ale muszę się przyzwyczaić, bo jestem wzrokowcem i bardziej Was kojarzę po avatarkach właśnie, niż po nickach :P

Ja już siedzę sobie u teściów, nic nie muszę robić, tylko się towarzysko udzielać :) Jestem szczęśliwa.

Aggi, jak już musisz sprzątać, to jeden ruch miotły na dzień i do Świąt będzie picuś glancuś :blink:

Przez ten tydzień będę słabiej się pokazywać, ale też nic ciekawego u mnie nie będzie- ani malin, ani testów. Na razie luzik totalny :laugh:

Buziaki i WESOŁYCH ŚWIĄT, jakbym miała się już nie pokazać do tego czasu :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #811058 przez Dagnes
Domis awatarek slodki.
Agni pamietaj zeby lactovaginal w lodowce trzymac.
U mnie mieszkanie w miare juz ogarniete. Mezus schab w winie upiekl na swieta. A ja jeszcze chyba dzis babke marmurkowa zrobie bo cos slodkiego bym zjadla. A mala po moich dzisiejszych gimnastykach tylko czkawki dostala i teraz mi brzuch podskakuje ;)

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #811107 przez Asia K
no i dzisiaj przesadzilam :(
Za duzo chcialam ogarnąć na raz i jak mi krew z nosa chlusła to jak Niagara prawie ;)
Ale zaraz sie opamietałam :blush:
Milego wieczorka

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811125 przez jusia
Hej dziewczyny, moze mnei pamietacie, pytalam o testy owu :) niestety gdy juz sie owu zblizala zaniechalismy staranek bo corcia sie rozchorowala i obawialam sie infekcji tak na poczatku ciazy. Zostawilam testy na nastepny cykl, teraz wsumie wogole nie sprawdzalam kiedy ma przyjsc @ ale chyba jakos pod koniec miesiaca... nadziei nie mam bo ominelismy owulacje...

hmmmm czytam i troche jestem zmeiszana...pytalam o testy i potem znikmnelam... i jakos mi teraz neiswojo bo nieweim czy jestescie otwarte na nowe osoby czy niekoneicznie...trudno sie tak od razu wgryzc do waszego srodowiska... pisze tez w innych watkach i neistety zauwazylam ze w takich juz zzytych grupach ciezko sie pojawic, byc zauwazonym, neistety czasem czulam sie pomineita i ignorowana... domyslam sie co czujecie, ale weidzcie ze gdzie indziej pisalam pare razy i poprostu zrezygnowalam bo po co skoro nikt nie odpisuje... moze inne nowe osoby tez maja takie odczucia :(

PS bronię troszke drugiej strony, ja absolutnie nie czuje sie dotknieta, bo napisalam u was tylko 2 posty i bylam milo przywitana i nawet ktos o mnei potem wspomnial :) takze dziekuje

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #811144 przez ann-sunshine
Jusia, to nie tak. My lubimy nowe osoby, ale takie ktore przychodza i siedza i sie odzywają i udzielaja. A irytuje nas jak ktos sie pojawi powiedzmy na jeden dzien, a potem po dwoch miechach, ni z gruszki ni z pietruszki wrzuca nam pozytywny test i oczekuje od nas gratulacji. Jak mamy sie z kims takim cieszyc jak go w ogole nie znamy?

Myslisz ze jest sens przerywac starania z powodu choroby corki? A co jak za miesiac meza rozlozy? Tfu tfu nie zycze tego. Wiesz zebys potem nie plula sobie w brode ze tyle przegapionych cykli.

Mialam wam niw pisac bo to troche dziwne, ale my w tym roku olewamy swiwta. Tylko marta dostanie prezenty, i moze barszczyk zrobie i jakies ciasto. Ale to tyle. Zreszta w wigilie i tak jestem w pracy. Tak wiec ja tez swiat nie czuje.

Domis sliczny avatarek.

Asia to zes dala czadu. Duzo roboty jeszcze ci zostalo?

Skrecilismy dzis marcie nowe lozko, ciekawe co to bedzie w nocy

Zoi chcialam polubic twoj komentarz ale na telefonie zle sie cytuje fragmenty

11 lata 2 tygodni temu #811151 przez nati.olsztyn
Asia No to ładnie poszalałaś! Może już wystarczy? ;-) Ja też dziś przegięłam i teraz tak mnie cała miednica boli, że ruszyć się nie mogę. Na szczęście Synuś się zlitowal i zasnął już przed 20. to mogę odsapnąć...

Pozdrawiam Was wszystkie, testowe Kobietki!!!!

11 lata 2 tygodni temu #811166 przez zoi
Asia, no przecież do krwi nie można sprzątać!! Ja Was dziewczyny rozumiem, że chcecie, żeby było ładnie itp, ale Święta to jednak wolne dni, trzeba odpocząć i pobyć z rodziną. I tak nikt nie doceni, że tyle sprzątacie- same mówicie, że emkowie mówią, że jest czytso zawsze :P
A mojemu jak było brudno to posprzątał, jakby tego nie zrobił to by się świat nie zawalił.
Pamiętam, jak moja mama sprzątała do upadłego na święta, myła, prała, odkurzała, potem była wykończona, a i tak wszyscy się cieszyli z bycia razem, a nie z porządków. Potem mama się pochorowała, następnie cudem z tego wyszła i już nie sprząta- tyleko tyle co zwykle. I wszyscy są szczęśliwi :) Oszczędzajcie się- nie tylko te, które są w ciąży :kiss: Jak jest wolne, to trzeba odpoczywać :blink:

Ann- dzięki :) Ja też lubie Twoje "nierobienie" Świąt, tak pod prąd i odważnie :)

Julka, 14 stopni- bajka :)

11 lata 2 tygodni temu #811228 przez Agnilla
witam się niedzielnie z wszystkimi :) nas dziś czeka ostateczne sprzątanie, jutro się do południa pindrzę ;)
Dag, trzyma trzymam w lodówce, ale kurde nabawiłam się czegoś, no tak mnie swędzi :angry: a ostrzegano mnie, że antybiotyk wyjaławia organizm, brałam probiotyki al widocznie za mało. oby dotrwać do jutrzejszej wizyty.
Asia, a na jeża Ty czasem nie chcesz usiąść za karę :ohmy: nooo uważaj tam, bo mała Asia się na Ciebie zdenerwuje i będziesz miała za swoje ;)
zoi korzystaj, odpoczywaj, zbieraj siły na nowy rok, bo jak będzie fasola to będą Ci one potrzebne :)
jusia, widzisz juz, ze jak ktos pojawia sie i znika to ma u nas minusa ;) a jak sie udziela i przynosi nowe ploty, nie tylko te testowe ;) to jest tu u nas mile widziany :) takze siadaj, rozgosc sie i zdrowia dla malej!
eee a ja sobie nie wyobrazam nie przezywac swiat. wiecie, ze ja nie koscielna, ale uwielbiam ta tradycje, ten klimat. a jeszcze jak fasola z nami bedzie to bedzie super wypas. w pt po swietach jade na wyprzedaze, nakupowac ozdob do mieszkania na za rok :) nie wiem, kto za rok bedzie mial wieksza frajde, ja czy fasola :P ale co tam :)
nati, odwiedzaj nas czesciej! :)
noo to jescze raz milego!! :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #811231 przez gosia28
dzień dobry.

zoi ujęłaś temat radowania się z pojawiających testów w taki sposób, że podpisuje się pod tym dwoma rękami.

Asia a ciśnienie masz w porządku? Dbaj o siebie a nie o porządek w domu.
Ja tam jak już będę za ten rok czy dwa lata w ciąży :P to końcem palca nie tknę niczego. Co najwyżej do garnków zaglądnę ;)

my ubraliśmy w końcu tą choinkę, jest przepiękna i pachnie cudownie :)
z porządków to pościel wczoraj zmieniłam i mam w czym zrobić herbatę :P
dobra, dobra jeszcze tam parę innych rzeczy ale bez przesady. Sernika z rosą upiekłam i ciasteczka :) jutro galaretka mięsna i bigos.

jusia ann już napisała jak to odbieramy :) więc nie zapominaj się udzielać regularnie ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 tygodni temu #811236 przez Agnilla
Juras juz tu nie krec, znajac Ciebie mieszkanie lśni i p.Rozenek nie miałaby po co się u Ciebie na kontrolę pojawiać! Tyyy :)

11 lata 2 tygodni temu #811243 przez ann-sunshine
Kurka w robocie siedze a nudy takie ze nie wiem jak do 14tej dotrwam. Wole jak sie cos dzieje, wtedy czas po ludzku biegnie.

Wiecie jak siedzialam w domu w swieta to tez mi sie ich chcialo. Ale jak pracuje to nie mam ochoty, szczegolnie ze w tym roku sami w trojke jestesmy.

Choineczke mala ubiore i barszczyk zrobie i serniczek ale to tyle

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka