- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ząbek przestał boleć więc ulga.
Ładny mam nowy awatarek ?
Miłego dnia kobitki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Asiaa, jak szwagier groził, to może dotrwa w swej groźbie i dla wszystkich będzie lepiej.
ja mam popakowane wszystkie prezenty, muszę je do poniedziałku porozwozić, chwilke relaksu i dalej w droge, wieczorem jeszcze do znajomych i dzien zleci. jutro dokonczymy sprzatanie z mezem a w pon to juz tylko pakowanie i usg.
Dag, bardzo ladna ta mata, ja tam lubie roz, błękit tez wiec mi sie podoba
kupiłam sobie lactovaginal, a raczej meza wyslalam moze cos pomoze
a co do pomocy meza w przyspieszeniu porodu to o ile sie nie myle, jednej grudniówce '13 chyba skutecznie mąż pomógł
rowniez zycze milego! chociaz u nas slonca nie ma
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Domis - fajny avatarek - lubiem świeta i wszystko z nimi zwiazane
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Dag śliczna mata
Ann wspomnienie wspomnieniem, ale na pierniki okrągły rok będę musiała czekać , może mi znów zasmakują
Asiaa no ja sama byłam w szoku że to właśnie teraz się udało. Życzę Ci tego samego :* Każdej tego życzę, naprawdę
No to miłego i udanego weekendu kobitki
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Ja tak na szybciora, bo raz bateria mi siada, a dwa siedzimy z teściową i głupio mi na kompie siedzieć
Nie odpiszę wszystkim, bo j.w., ale:
Agni, zgadzam się z Tobą i wszystkimi, które zgadzają się z Toba, ale uważam, że pogratulować nie zaszkodzi. Po prostu jak ktoś "obcy" wpada, to gratuluję z grzeczności, a jak zachodzi, któraś, z którą się przeżyło parę razy nadchodzącą sucz i inne perypetie, to jakoś radość autentyczna, a nie grzecznościowa. Więc każdy i tak dostaje od nas tyle na ile zasługuje stażem forumowym i udzielaniem się.
Też się z Wami zżyłam i mimo, że nie mam zbyt wiele czasu na odpisywanie, to czytam wszystko co piszecie i już by mi tego brakowało.
Domiś, avatarek słitaśny, ale muszę się przyzwyczaić, bo jestem wzrokowcem i bardziej Was kojarzę po avatarkach właśnie, niż po nickach
Ja już siedzę sobie u teściów, nic nie muszę robić, tylko się towarzysko udzielać Jestem szczęśliwa.
Aggi, jak już musisz sprzątać, to jeden ruch miotły na dzień i do Świąt będzie picuś glancuś
Przez ten tydzień będę słabiej się pokazywać, ale też nic ciekawego u mnie nie będzie- ani malin, ani testów. Na razie luzik totalny
Buziaki i WESOŁYCH ŚWIĄT, jakbym miała się już nie pokazać do tego czasu
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Agni pamietaj zeby lactovaginal w lodowce trzymac.
U mnie mieszkanie w miare juz ogarniete. Mezus schab w winie upiekl na swieta. A ja jeszcze chyba dzis babke marmurkowa zrobie bo cos slodkiego bym zjadla. A mala po moich dzisiejszych gimnastykach tylko czkawki dostala i teraz mi brzuch podskakuje
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Za duzo chcialam ogarnąć na raz i jak mi krew z nosa chlusła to jak Niagara prawie
Ale zaraz sie opamietałam
Milego wieczorka
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
hmmmm czytam i troche jestem zmeiszana...pytalam o testy i potem znikmnelam... i jakos mi teraz neiswojo bo nieweim czy jestescie otwarte na nowe osoby czy niekoneicznie...trudno sie tak od razu wgryzc do waszego srodowiska... pisze tez w innych watkach i neistety zauwazylam ze w takich juz zzytych grupach ciezko sie pojawic, byc zauwazonym, neistety czasem czulam sie pomineita i ignorowana... domyslam sie co czujecie, ale weidzcie ze gdzie indziej pisalam pare razy i poprostu zrezygnowalam bo po co skoro nikt nie odpisuje... moze inne nowe osoby tez maja takie odczucia
PS bronię troszke drugiej strony, ja absolutnie nie czuje sie dotknieta, bo napisalam u was tylko 2 posty i bylam milo przywitana i nawet ktos o mnei potem wspomnial takze dziekuje
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Myslisz ze jest sens przerywac starania z powodu choroby corki? A co jak za miesiac meza rozlozy? Tfu tfu nie zycze tego. Wiesz zebys potem nie plula sobie w brode ze tyle przegapionych cykli.
Mialam wam niw pisac bo to troche dziwne, ale my w tym roku olewamy swiwta. Tylko marta dostanie prezenty, i moze barszczyk zrobie i jakies ciasto. Ale to tyle. Zreszta w wigilie i tak jestem w pracy. Tak wiec ja tez swiat nie czuje.
Domis sliczny avatarek.
Asia to zes dala czadu. Duzo roboty jeszcze ci zostalo?
Skrecilismy dzis marcie nowe lozko, ciekawe co to bedzie w nocy
Zoi chcialam polubic twoj komentarz ale na telefonie zle sie cytuje fragmenty
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Pozdrawiam Was wszystkie, testowe Kobietki!!!!
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
A mojemu jak było brudno to posprzątał, jakby tego nie zrobił to by się świat nie zawalił.
Pamiętam, jak moja mama sprzątała do upadłego na święta, myła, prała, odkurzała, potem była wykończona, a i tak wszyscy się cieszyli z bycia razem, a nie z porządków. Potem mama się pochorowała, następnie cudem z tego wyszła i już nie sprząta- tyleko tyle co zwykle. I wszyscy są szczęśliwi Oszczędzajcie się- nie tylko te, które są w ciąży Jak jest wolne, to trzeba odpoczywać
Ann- dzięki Ja też lubie Twoje "nierobienie" Świąt, tak pod prąd i odważnie
Julka, 14 stopni- bajka
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dag, trzyma trzymam w lodówce, ale kurde nabawiłam się czegoś, no tak mnie swędzi a ostrzegano mnie, że antybiotyk wyjaławia organizm, brałam probiotyki al widocznie za mało. oby dotrwać do jutrzejszej wizyty.
Asia, a na jeża Ty czasem nie chcesz usiąść za karę nooo uważaj tam, bo mała Asia się na Ciebie zdenerwuje i będziesz miała za swoje
zoi korzystaj, odpoczywaj, zbieraj siły na nowy rok, bo jak będzie fasola to będą Ci one potrzebne
jusia, widzisz juz, ze jak ktos pojawia sie i znika to ma u nas minusa a jak sie udziela i przynosi nowe ploty, nie tylko te testowe to jest tu u nas mile widziany takze siadaj, rozgosc sie i zdrowia dla malej!
eee a ja sobie nie wyobrazam nie przezywac swiat. wiecie, ze ja nie koscielna, ale uwielbiam ta tradycje, ten klimat. a jeszcze jak fasola z nami bedzie to bedzie super wypas. w pt po swietach jade na wyprzedaze, nakupowac ozdob do mieszkania na za rok nie wiem, kto za rok bedzie mial wieksza frajde, ja czy fasola ale co tam
nati, odwiedzaj nas czesciej!
noo to jescze raz milego!!
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zoi ujęłaś temat radowania się z pojawiających testów w taki sposób, że podpisuje się pod tym dwoma rękami.
Asia a ciśnienie masz w porządku? Dbaj o siebie a nie o porządek w domu.
Ja tam jak już będę za ten rok czy dwa lata w ciąży to końcem palca nie tknę niczego. Co najwyżej do garnków zaglądnę
my ubraliśmy w końcu tą choinkę, jest przepiękna i pachnie cudownie
z porządków to pościel wczoraj zmieniłam i mam w czym zrobić herbatę
dobra, dobra jeszcze tam parę innych rzeczy ale bez przesady. Sernika z rosą upiekłam i ciasteczka jutro galaretka mięsna i bigos.
jusia ann już napisała jak to odbieramy więc nie zapominaj się udzielać regularnie
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Wiecie jak siedzialam w domu w swieta to tez mi sie ich chcialo. Ale jak pracuje to nie mam ochoty, szczegolnie ze w tym roku sami w trojke jestesmy.
Choineczke mala ubiore i barszczyk zrobie i serniczek ale to tyle