BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu #810674 przez gosia28
goska.gogo gratuluję :)
tak jak gin mówi, wszesna ciąża dlatego druga kreska nie jest tak intensywna.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #810698 przez Agnilla
ej sorry zaraz powiecie, żem głupia pizda jest, bo napiszę co uważam, ale kurna jak mnie denerwują takie osoby, które wpadają na testy, narobią szaszoru co jak i gdzie, potem znikają na miesiąc bądź dłużej i wracają w wielkim stylu z tekstem "jestem w ciąży!". Ja wiem, że to tylko forum, że nic Was nie trzyma tutaj, jesteśmy dla Was obce i nie obowiązuje Was żadna lojalność itp. ale kurna...
Goska.gogo gratuluje Ci bardzo, ale widac tez, ze nas w ogole nie czytasz, bo tu prawie kazda z nas, której udalo sie zajsc w ciaze miala bardzo blade kreski, jesli testowala dosc szybko po owulacji. poza tym skoro Ci gin tak mowi, to gin ma racje, bo komu ufac, jak nie swojemu lekarzowi?

11 lata 2 tygodni temu #810701 przez emma
Agni, wyluzuj, bo wyjdzie na to, że też niedokładnie czytasz forum ;-) co najmniej raz w tygodniu pojawia się pytanie o działanie (sposób użycia) testów owu i hcg, ludzie nie czytają ulotek, info na opakowaniach albo udają, że nie rozumieją. Mam nadzieję, że to mija z wiekiem, a choćby i nie, trzeba przywyknąć ;-)
A koleżance gratuluję bardzo, ale chyba dawno się odzywała, bo nie kojarzę, a siedzę tu z wami 3. miesiąc :-)

Dobrej nocy wszystkim! :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #810705 przez zoi
O jezu, ale jestem padnięta :( Nie mam siły nic napisać, nawet przepisu dla Porto- przepraszam :( Muszę NATYCHMIAST iść spać...

gogo, ile się staraliście? Gratuluję :ohmy:

11 lata 2 tygodni temu #810706 przez Kaś_O
Hej kobitki.. jutro babcie przybywaja na ratunek :) hehe Czarek chory i brak czasu :(

Emma Adze chodzilo o testy ciazowe o ktore pyta goska a nie o testy.. a ja powiem szczerze ze sie zgzadzam z Agnilla.. i nawet jakis krotki czas temu vyla o tym mowa.. ze przykro jak dziewczyny wppadaja jak po ogien, sa chwilke a pozniej znikaja bez niczego a pozniej "hej wam jestem w ciazy cieszcie sie ze mna" tak jakos nie teges..

Goska gratulacje szkoda ze nie zostalas z nami ale w sumie to tylko forum..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #810710 przez Kaś_O
sorka za podwójnego posta ale coś mi telefon zamęt robi :P

przesyłam buziaczki w takim razie :P :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #810715 przez Agnilla
no wlaśnie Kas, o to mi chodzilo :) widzisz emma, skoro nie kojarzysz goski.gogo to swiadczy o tym, ze byla tu chwile wpadla jak huragan, poszla sobie a teraz wpada i mamy sie wszystkie radowac. mi, poki nie udalo sie zajsc, takie wizyty sprawialy duza przykrosc. gratuluje jej, wiadomo, ale ja sie do forum przywiazuje, najwidoczniej niektorzy nie.
Dag, poka mate :)

11 lata 2 tygodni temu #810720 przez Dagnes
Agni tez sie z toba zgadzam. Mialam wlasnie napisac, ze osobom ktore sa na forum bardzo dlugo i staraja sie jakis czas takie "wpadanie" z info o ciazy moze sprawiac przykrosc. Ja tez tak mam ze mimo ze sie nie znamy osobiscie, to poprzez forum zzylam sie z dziewczynami i przezywam razem z nimi i te smutne i radosne chwile. A jak ktos "obcy" oglasza dobra nowine to nie potrafie sie cieszyc razem z nim. Bez obrazy goska... Oczywiscie ci gratuluje ale odczuc swoich nie zmienie.

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #810723 przez emma
Kaś, Agni, primo, z tym czytaniem żartowałam, a chodziło mi głównie o to (już bez skrótów myślowych ;-)), że jak ktoś nie czyta info na opakowaniu od testu ciążowego, ktory wykonuje, to jak wymagać, by czytał cały wątek na jakimś forum? :-) mnie takie akcje oraz dylematy, które przytoczylam w poprzednim poście raczej śmieszą :-)
Nie bądźcie takie na serio, jestem na forum dwa i pół roku, zdążyłam przywyknąć, że ludzie są różni i, jak już kiedyś pisałam, niestety nie wszyscy są przyjaźni, dlatego my bądźmy! :-) i tyle w temacie.

11 lata 2 tygodni temu #810729 przez Agnilla
pooglądam sobie dziki,odstresuje się :P

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #810731 przez Kaś_O
Emma ja nie łyknęłam aluzji chyba jestem za bardzo zryta.. :P

a tutaj Maksio ma 2,5tyg.

Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #810734 przez ann-sunshine
Ulcia dzieki ze pytasz. Brat do nas przyjechal i kazda wolna chwile z nim spedzalismy wiec nie mialam czasu, ale juz do was wracam.

Asia z Marta tez mialam plotki i tez czesto trafialo jak kula w plot.

Zwolnienie na ciaze to tylko od gina, ogolny moze na angine dac tak jak Porto pisala.

Agni kurka lekarz tez czlowiek i ma prawo sie pochorowac. Skoro uslyszalas ze dostaniesz zwolnienie to pewnie tak bedzie.

Aggi czyli w pracy juz wiedza skoro wzielas zwolnienie z oznaczeniem B, ciekawe czy kadrowa sie wygada dalej.

Jak sie czuje? Dobrze dziekuje. Gardlo nie jest zdrowe w 100% ale jest ok. A co do ciazy to objawow poza bolem piersi i brakiem malpy brak.

11 lata 2 tygodni temu #810737 przez Kaś_O
To rozwieję trochę wasze wątpliwości na 100% zwolnienie na ciążę może dać ogólny lekarz ale nie dostaniecie dłużej niż 2tyg

11 lata 2 tygodni temu #810741 przez Agnilla
gdyby to chodzilo o samo zwolnienie, to bym juz byla u ogolnego i mu skutecznie wkrecila, ze ma mi wystawic :P ale ja mam miec usg genetyczne i nie odpuszcze, chocby kosztem swiat u tesciow :p

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #810745 przez Porto1987
Agni, zaczaiłam z tym L4. Ja nie mam kasy :( ale poczekam. Mają 30 dni :P

Goska.gogo, gratulacje.

Agni, masz rację. Dlatego ja zostałam :) Ale już urywam temat, bo już kiedyś Gosia mi przytoczyła posty i strony jak się pojawiłam :) :silly:

Emma, nie ma jeszcze 20 a Ty już chcesz spać iść :P Czyżby mąż wrócił wcześniej :P A jak pierniczki, upieczone :unsure:

Zoi, bidulko idź odpoczywać :) ale Cię zwierzaki wymęczyły :P :P

Kaś, zdrówka dla Czarka :) jak się miewa Maksio? Czyli posiłki przyjeżdżają do Ciebie na Święta :)

Dla mnie to nie jest tylko forum. Zaczynam dzień z Wami i z Wami go kończę :) Bardzo Was polubiłam, mimo że znamy się tylko wirtualnie. Każda z nas to inna historia i inne doświadczenia i po tych kilku miesiącach z Wami nie potrafię tak po prostu Was zostawić :) Z każdym dniem czekam na nowe wiadomości, czy to smutne czy radosne i kibicuję Wam z całego serca, bo zżyłam się z wami i Wasze historie nie są mi obojętne. Co lepsze, staram się wyobrazić sobie jak wyglądacie i Was w sytuacjach, które opisujecie, może to głupie co piszę, ale nic nie poradzę; jestem wrażliwą osobą i bardzo szybka się zżywam z ludźmi :) ale już koniec rozczulania :silly:

Agni, miałam Ci proponować dziki :P :P

Kaś, o jacieee :) jaki chłopczyk śliczny i jak już główkę dźwiga :D :D Cudo malutkie :kiss:

edit:
Kurde za długie posty piszę, bo Wy już zdążycie napisać kilka i później ja nie w temacie znowu :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka