BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 tygodni temu #809792 przez zoi
aggi, pozazdrościć takiego gina, że specjalnie przyjeżdża :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #809795 przez ann-sunshine
Julka gratuluje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emma trzymam kciuki

Aggi dobrze ze wybralas sie do gina i dobrze ze nie zbagatelizowal sytuacji

Przepraszam ale czasu nie mam, brat przyjechal

11 lata 3 tygodni temu #809797 przez Porto1987
Ada, ja w tym roku nie spinam się ze świętami ;)

Zoi, mnie też kuszą pierniczki żeby zrobić. Zobaczymy. Ale najpierw mam ochotę upiec chlebek. Już wynalazłam przepis. Teraz muszę tylko iść go "nastawić" :P

Emma, podoba mi się twoje podejście :) aczkolwiek trzymam kciuki, żeby lutek @ nie wywoływał, tylko maluszka podtrzymywał :S

Agnilla, Ty się pilnuj z tym marznięciem. Rozgrzewaj się pod kocykiem szybciutko :ohmy:
ja też jestem ciekawa jaki to kolor Ci wyjdzie B)

Aggi, dobrze, że ginek Cię uspokoił i że z Kropkiem jest w porządku :)
A co do tego Floragynu, to tam nic nie piszą o ciąży. Tam są tylko te różne pałeczki kwasów, zaraz wyślę męża po ulotkę i Ci napiszę dokładnie :P

11 lata 3 tygodni temu #809818 przez Agnilla
Porto herbata z cytryna skutecznie mnie rozgrzala :)
wysuszylam włosy, ale mi dziwnie, że nie czarne ;) widać ewidentnie, że jest brąz :) od razu ładnie błyszczą, zobaczę jak to będzie rano wyglądać :) jak na złość syfy mi wyskakują na święta :angry:
rozmowy z teściowa nie uniknelam, ale skoro pytała to powiedziałam, że mąż mi nic nie pomaga :lol: tzn on nie każe mi się męczyć, każe leżeć... I wtedy leży ze mną :P
ona do mnie, że mi firan nie wolno wieszać, a ja na to, że wczoraj to zrobiłam :P
kazała sobie wybrać prezent, wiec chcemy nawilżacz powietrza, przyda się jak się fasola urodzi :)
Aggi dobrze, że gin otworzył gabinet, masz chody ;) Dupek Ci nie zaszkodzi, ja biorę codziennie po 3 tabletki
ok książka i do łóżka, do jutra laski dobrej nocy :kiss:

11 lata 3 tygodni temu #809823 przez Chudzinka
Wróciłam, cała i zdrowa :-) Jula :-* Ty się nie obrażaj, Ty nawet nie wiesz, jak ja często o Tobie myślę... Gratuluję Kochana! Dziewczyny padam na pyszczek i idę spać. Buziaki :-*

11 lata 3 tygodni temu #809830 przez zoi
Porto, jaki chlebek robisz? W piekarniku, czy w maszynie? Nie wiedziałam, że też pieczesz B)

11 lata 3 tygodni temu #809840 przez Porto1987
Zoi, ja tak sporadycznie się spełniam kulinarnie, czyli jak mnie najdzie. Bardzo lubię stronkę Moje wypieki :) a ponieważ nie mogę kupić tu gdzie obecnie mieszkam dobrego chleba, więc chyba trzeba będzie coś mi samej piec :dry: no ale póki co wszystko będę robiła sama, maszyny nie mam. Kiedyś nawet upiekłam w maszynie u ciotki. Super sprawa, no ale jak nie mam, to muszę sobie radzić sama :D Kupiłam sobie mąkę pszenną chlebową i zauważyłam, że ma napisane, że jest razowa :) mam nadzieję, że mi wyjdzie chlebek :S A piekę ten: www.mojewypieki.com/przepis/chleb,-najprostszy-z-prostych Od czegoś trzeba zacząć :S B) A zdarzało mi się już wcześniej piec bułeczki. Chlebek będzie teraz po raz pierwszy :S

11 lata 3 tygodni temu #809841 przez ulka1983
Emma to miałaś te same co ja może teraz wypróbuję inne dziewczyny miały takie zielone a luteinę też kiedyś miałam ale wtedy @ przylazła

Ada ja codziennie po pracy sprzątam ale mnie za dużo z miejsca nie znać bo dziewczyny znów bałaganią :side: ale byle do przodu

Aggi fajnego masz gina i dobrze że zadzwoniłaś jesteś chociaż spokojniejsza zobaczysz będzie ok :kiss: implantacja :unsure: chyba że Ksawery mnie przeleciał bo mąż w pracy na nockach był :silly:

fryzjer też by mi się przydał ale jak już idę i chcę żeby coś doradził jakąś fryzurkę fajną to nie umie i wracam tylko z podciętymi końcówkami
moja starsza córka ma włosy do tyłeczka ale bardzo chce obciąć trochę zwlekam ale chyba już długo mi się to nie uda bo nawet w liście do Mikołaja pisała że chciałaby obciąć :dry:

Chudzinka fajnie że jesteś znów z nami :)

11 lata 3 tygodni temu #809870 przez Asia K
Bry

Pomalutku wracam do żywych ;) Wczoraj tylko przeczytalam was i gleba do wyrka - dzisiaj juz niepamietam co której mialam odpisac :dry:

dobrego dnia

11 lata 3 tygodni temu #809894 przez Agnilla
Heloł :)
Chudzinka, nie mów, że Ty też byłaś w Barcelonie ;)
a mnie cos zoladek boli, sama nie wiem od czego kurde. juz wczoraj wieczorem mnie chwycilo
Porto, tez mialam kiedys ambitne plany pieczenia chleba. a nie macie tak, ze jakw domu lezy swiezy chleb to macie ochote zjesc caly? :P
chyba bym musiala bulki piec :P tez mi sie marzyla kiedys maszyna do chleba, ale zrezygnowalismy
wiecie co, nasz gienio ( auto ;) byl u kosmetyczki, oleje i inne...jak zaplacilamw czoraj, bo przeciez dobra zona pojechala po auto do mechanika, 370zł....to kuwa stwierdzilam, ze bede cale zycie chodzic pieszo :P i to nie byly zadne naprawy, bo jak to mechanik powiedzial, ze stary ale nie do zajechania :lol: i ze na naszym miejscu by go w ogole nie sprzedawal :) aż mi się go żal zrobił :)

11 lata 3 tygodni temu #809911 przez emma
Ula, a ile dni brałaś? Ja na razie się trzymam 3. dzień, choć ciągle mam z tyłu głowy, że @ jest blisko, a w torebce zapas podpasek ;-)

Za kciuki nie dziękuję, ale oby pomogły ;-)

Ja dziś w pracy do 14, już niedaleko do piątku! :-D

11 lata 3 tygodni temu #809954 przez Porto1987
Witam Was słonecznie :)

Agni, mąż kupił kilka razy ciepły chleb z piekarni, to zjedliśmy od razu pół bochenka z masłem. Ale ja jakoś nie jestem przekonana do tego chleba z piekarni. Nie czerstwieje nawet :ohmy: Podejrzewam, że ma sporo chemii w środku. A maszyna do chleba mi się marzy :D
Jak tam Ci wyszły te pierniczki? Bo coś też zaczynam mieć ochotę je zrobić :P tylko nie mam jeszcze foremek :dry:
Agni, ale pewnie autko czuje się dopieszczone i pewnie od razu lepiej jeździ :P Widzę, że nie tylko u mnie nazywa się autka :D

Emma, no ja trzymam i nie puszczam aż coś się nie wyjaśni. Za Goś też. Coś jej nie było wczoraj :S

Aggi, doczytałam ulotkę. Nic nie pisze o ciąży. Jedynym przeciw wskazaniem jest uczulenie na jakiś składnik. Ja już połowę wybrałam :D

11 lata 3 tygodni temu #809961 przez emma
tez mam zamiar robic dzis z Zosia pierniczki na choinke :)
dobrze, ze blacha duza, bo pewnie wiekszosc na choinke nie trafi ;)

Porto, bezpieczny jest tez ten LacibiosFemina, to tez sa tylko dobre bakterie, mi zawsze pomagalo.

Goś niech sie nie wyglupia, tylko pisze :) moze zakupy tak ja wciagnely ;)

mnie dzis cyce chyba eksploduja...
@, wyzywam cie, przylaz teraz albo nigdy ;)

jeszcze 3 godziny w pracy... :)

11 lata 3 tygodni temu #809981 przez Porto1987
Emma, co do @, to ja wybieram opcję nr 2 :P
3h szybko zlecą :) a później pierniczki pieczecie :D

11 lata 3 tygodni temu #809987 przez aggi
Witam się :kiss:

zoi no gabinet ma obok domu ale jednak musi iść, pootwierać i w ogóle.. dobrze że się zgodził na te szybką wizytę

Ann miłego dnia z bratem :side:

Porto no dobrze że tam pojechałam .. trzymam kciuki za chlebek :D a o ten Floragyn dopytam jeszcze w aptece :)

Agni a Ty na co tego dupka bierzesz?? Bo Ty go ogólnie długo brałaś, nie??

Chudzinka :kiss:

ulka no ten Ksawery to chytry był, może coś Ci przywiał :D

Ja dzisiaj się lenię, miałam wielkie zacne plany sprzątania, a tu co :( nie chce mi sięęęę i o kropka się boję ! A okna się same nie umyją, ani meble ani podłogi aaaaa zwariuję :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka