- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Emma trzymam kciuki
Aggi dobrze ze wybralas sie do gina i dobrze ze nie zbagatelizowal sytuacji
Przepraszam ale czasu nie mam, brat przyjechal
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Zoi, mnie też kuszą pierniczki żeby zrobić. Zobaczymy. Ale najpierw mam ochotę upiec chlebek. Już wynalazłam przepis. Teraz muszę tylko iść go "nastawić"
Emma, podoba mi się twoje podejście aczkolwiek trzymam kciuki, żeby lutek @ nie wywoływał, tylko maluszka podtrzymywał
Agnilla, Ty się pilnuj z tym marznięciem. Rozgrzewaj się pod kocykiem szybciutko
ja też jestem ciekawa jaki to kolor Ci wyjdzie
Aggi, dobrze, że ginek Cię uspokoił i że z Kropkiem jest w porządku
A co do tego Floragynu, to tam nic nie piszą o ciąży. Tam są tylko te różne pałeczki kwasów, zaraz wyślę męża po ulotkę i Ci napiszę dokładnie
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
wysuszylam włosy, ale mi dziwnie, że nie czarne widać ewidentnie, że jest brąz od razu ładnie błyszczą, zobaczę jak to będzie rano wyglądać jak na złość syfy mi wyskakują na święta
rozmowy z teściowa nie uniknelam, ale skoro pytała to powiedziałam, że mąż mi nic nie pomaga tzn on nie każe mi się męczyć, każe leżeć... I wtedy leży ze mną
ona do mnie, że mi firan nie wolno wieszać, a ja na to, że wczoraj to zrobiłam
kazała sobie wybrać prezent, wiec chcemy nawilżacz powietrza, przyda się jak się fasola urodzi
Aggi dobrze, że gin otworzył gabinet, masz chody Dupek Ci nie zaszkodzi, ja biorę codziennie po 3 tabletki
ok książka i do łóżka, do jutra laski dobrej nocy
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ada ja codziennie po pracy sprzątam ale mnie za dużo z miejsca nie znać bo dziewczyny znów bałaganią ale byle do przodu
Aggi fajnego masz gina i dobrze że zadzwoniłaś jesteś chociaż spokojniejsza zobaczysz będzie ok implantacja chyba że Ksawery mnie przeleciał bo mąż w pracy na nockach był
fryzjer też by mi się przydał ale jak już idę i chcę żeby coś doradził jakąś fryzurkę fajną to nie umie i wracam tylko z podciętymi końcówkami
moja starsza córka ma włosy do tyłeczka ale bardzo chce obciąć trochę zwlekam ale chyba już długo mi się to nie uda bo nawet w liście do Mikołaja pisała że chciałaby obciąć
Chudzinka fajnie że jesteś znów z nami
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Pomalutku wracam do żywych Wczoraj tylko przeczytalam was i gleba do wyrka - dzisiaj juz niepamietam co której mialam odpisac
dobrego dnia
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Chudzinka, nie mów, że Ty też byłaś w Barcelonie
a mnie cos zoladek boli, sama nie wiem od czego kurde. juz wczoraj wieczorem mnie chwycilo
Porto, tez mialam kiedys ambitne plany pieczenia chleba. a nie macie tak, ze jakw domu lezy swiezy chleb to macie ochote zjesc caly?
chyba bym musiala bulki piec tez mi sie marzyla kiedys maszyna do chleba, ale zrezygnowalismy
wiecie co, nasz gienio ( auto byl u kosmetyczki, oleje i inne...jak zaplacilamw czoraj, bo przeciez dobra zona pojechala po auto do mechanika, 370zł....to kuwa stwierdzilam, ze bede cale zycie chodzic pieszo i to nie byly zadne naprawy, bo jak to mechanik powiedzial, ze stary ale nie do zajechania i ze na naszym miejscu by go w ogole nie sprzedawal aż mi się go żal zrobił
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Za kciuki nie dziękuję, ale oby pomogły
Ja dziś w pracy do 14, już niedaleko do piątku! :-D
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni, mąż kupił kilka razy ciepły chleb z piekarni, to zjedliśmy od razu pół bochenka z masłem. Ale ja jakoś nie jestem przekonana do tego chleba z piekarni. Nie czerstwieje nawet Podejrzewam, że ma sporo chemii w środku. A maszyna do chleba mi się marzy
Jak tam Ci wyszły te pierniczki? Bo coś też zaczynam mieć ochotę je zrobić tylko nie mam jeszcze foremek
Agni, ale pewnie autko czuje się dopieszczone i pewnie od razu lepiej jeździ Widzę, że nie tylko u mnie nazywa się autka
Emma, no ja trzymam i nie puszczam aż coś się nie wyjaśni. Za Goś też. Coś jej nie było wczoraj
Aggi, doczytałam ulotkę. Nic nie pisze o ciąży. Jedynym przeciw wskazaniem jest uczulenie na jakiś składnik. Ja już połowę wybrałam
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
dobrze, ze blacha duza, bo pewnie wiekszosc na choinke nie trafi
Porto, bezpieczny jest tez ten LacibiosFemina, to tez sa tylko dobre bakterie, mi zawsze pomagalo.
Goś niech sie nie wyglupia, tylko pisze moze zakupy tak ja wciagnely
mnie dzis cyce chyba eksploduja...
@, wyzywam cie, przylaz teraz albo nigdy
jeszcze 3 godziny w pracy...
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
zoi no gabinet ma obok domu ale jednak musi iść, pootwierać i w ogóle.. dobrze że się zgodził na te szybką wizytę
Ann miłego dnia z bratem
Porto no dobrze że tam pojechałam .. trzymam kciuki za chlebek a o ten Floragyn dopytam jeszcze w aptece
Agni a Ty na co tego dupka bierzesz?? Bo Ty go ogólnie długo brałaś, nie??
Chudzinka
ulka no ten Ksawery to chytry był, może coś Ci przywiał
Ja dzisiaj się lenię, miałam wielkie zacne plany sprzątania, a tu co nie chce mi sięęęę i o kropka się boję ! A okna się same nie umyją, ani meble ani podłogi aaaaa zwariuję