BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 tygodni temu #810375 przez emma
czesc, dziewczyny! :laugh:

Ula, Goś, Zoi, lepszy nowy pewny cykl niz stary mocno niepewny :blink:

Ula, kilka dni, to tak jak ja, dzis czwarty dzien i na razie cichosza ;) poczekamy, zobaczymy :)

zoi, mnie bolaly tez przed lutkiem, ale teraz to juz tak konkretnie :)

moofka, widac Zosie sa takie, ze daja pospac rodzicom w nocy. my nigdy nie mielismy z tym problemu, Zosia od noworodka zaczela przesypiac noce, moze wasza tez taka bedzie :laugh: ten skok wagi po porodzie jest przyjemny. ale malutko przytylas. u mnie bylo 17 na plusie, a po wyjsciu ze szpitala zostalo 6, ale dalam sobie czas i tak sie rozeszlo :).

Porto, sliczny chlebek! poprosze z maselkiem! :blink:

Ann, a co u was? wpadasz jak po ogien ;)

dzis odliczam godziny do urlopu (zostalo 6 :))
chociaz na pewno dzien bedzie mi sie dluzyl, bo znowy spalam tylko 4 godziny. kuzyn meza nas odwiedzil i jakos nie zamierzal wyjsc :dry: ech... moze dzis uda sie dluzej pospac :)

milego dnia!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #810388 przez Porto1987
Bry dzień B)

Agni, tylko właśnie z tą maszyną jest taki plus, że wsypujesz wszystkie składniki i nie musisz nic więcej robić :) jeszcze ja bym chciała z opóźniony startem, żeby w nocy się zaczął robić i na rano już był :D Agni, trzymam kciuki razy 4 (mała pewnie buzi, ale zawsze to jakieś trzymanie ;) ) czyli dziś mamy fotkę nakoksowanej fasoli :P jeeeee

Zoi, myślę, że dziś spróbuję jeszcze jakiś upiec :) A z jakiejś konkretnej stronki bierzesz przepisy :unsure:

Ulka, to razem z Zoi opanowujecie 2014 :) zaciskam kciukasy :kiss:

Gosia, no nie wiem czy takim ekspresem B) nastawiłam go 23, a zaczęłam piec po 18 :P Ale fajny wyszedł. Dziś mam ochotę nastawić następny, tylko jeszcze nie wiem z jakiego przepisu, muszę coś poszukać :)

Emma, oby tak dalej z @ :) Ja mam gości jutro, niby przychodzą po 16, ale kurcze znowu się o robię jak głupia :dry: ale koleżanka jest w ciąży, więc sobie pogadamy :D :D

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #810393 przez Asia K
Bry :D
Dzisiaj juz mi znacznie lepiej ale do zdrowia to jeszcze duzo brakuje ;)
Dostałam 2 dni wolnego - hurra - mówilam juz ze szef zaczyna ludzkim glosem gadac :silly:
dzisiaj juz w pracy ale chce myknac wczesniej - moze sie uda :blush:

Co ja to mialam ?
Porto chlebek super , smakowicie wygląda :)

Moof - zazdraszczam powrotu do formy , ale łudze sie ze i ze mna tak bedzie :blink:

Agni - trzymam kciukasy za wizyte i czekam na wiesci (chyba nie pomylilam terminu? )

Julka - gratuluje

Za wszystkie które odwiedzila małpa trzymam kciukasy w biezacym cyklu :kiss:

i wiem ze jeszce duzo zapomnialam ... :S

edit: A mam takie pytanko - bo ja za dwa dni wchodze w 6 miesiąc a na moim suwaczku nadal siedze na 5 płotku , O CO KAMAN? :S

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #810419 przez emma
Asia K, ksiazkowo ciaza trwa 9 miesiecy albo 40 tygodni, a jakbys sobie to przeliczyla, to z 40 tygodni nie wyjdzie 9 miesiecy, tylko troche wiecej, pewnie dlatego ten suwaczek miesieczny przesuwa sie troche wolniej :).

edit. patrze na ten twoj suwaczek i mimo wszystko on cos pokazuje z opoznieniem - moze sprobuj sobie go zalozyc jeszcze raz? :)

Agni, oczywiscie tez trzymam mocno kciuki, dawaj znac, jak bylo, moze jakichs zdjec sie doczekamy? :)

Godzin do urlopu: 4 :lol: :lol: :lol:

11 lata 3 tygodni temu #810429 przez Porto1987
Asia, ale się uśmiałam :D :D Siedzę na 5 płotku :P :P ja zaraz mam 7 miesiąc, chociaż wg portalu zapytajpolozna.pl jestem już w III trymestrze :D i za tydzień 7 miesiąc, a mój bocian jest w połowi drogi między 6 a 7 :D :D

Emma, to już połowa dnia pracy Ci poszła :D teraz już z górki B)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #810434 przez emma
dziewczyny, a moze te suwaczki z babyboom odczytuje sie od najdalej wysunietego punktu na wschod?? ;) ;) ;)
czyli od lokcia ciezarnej na jednym i od worka na drugim? :silly:
polecam te z lilypie.com :)

11 lata 3 tygodni temu #810439 przez Asia K
Porto - jak patrzec na twoją torpede brzuch jest na 6 dopiero :p
Emma ale na lilypie nie ma płotków
:silly:

11 lata 3 tygodni temu #810446 przez emma
no plotkow nie ma, niestety ;)

11 lata 3 tygodni temu #810454 przez Porto1987
No ja swojego bociana rozgryzłam :P Po prostu bocian leci wg skończonych tygodni. A wg skończonych tygodni jestem w połowie 6 miesiąca. O i już. Chociaż ja bym wolała żeby ten bocian tak szybko nie leciał ;)

11 lata 3 tygodni temu #810460 przez emma
Porto, niedlugo zacznie ci sie dluzyc, zwlaszcza od 8 miesiaca ;)

ale bym sobie polezala :)
niestety M dzisiaj wraca ok. 20, wiec ja po pracy sama na posterunku, ale od 20 nie ruszam sie z kanapy ;)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #810477 przez Agnilla
laski, ale si wkuwilam, lekarz sie rozchorowal i mam wizyte w poniedzialek...na 16:15 kuwa :angry: i jedziemy do tesciow w wigilie, normalnie bajka, nie zebym chciala do nich jakos jechac namietnie, ale nie chce w wigilie na ostatnia minute kurde
pomijam fakt, ze do wczoraj mam zwolnienie, choc babka mi powiedziala, ze mi w pon wystawi wstecz, od dzis, mozna tyle?? kuwa :angry:
moja owca za to sie rozpedza i zaraz bedzie w 4 mcu, a to jeszcze troche zostalo :)

11 lata 3 tygodni temu #810484 przez emma
Agni, tak bywa, nie martw sie... skoro powiedziala, ze da to zwolnienie, to tak zrobi, nie stresuj sie na zapas, jej wina, ze nie ma wizyty, wiec bedzie to odkrecac. glupio tylko, ze popsula wam plany, no ale co zrobic, pech... :dry:

11 lata 3 tygodni temu #810490 przez Agnilla
no mi to powiedziala babka z rejestracji, a nie ten koles, do ktorego chodze. zastanawiam sie czy np ogolny by wystawil zwolnienie? miala ktoras z Was taka sytuacje?
mi tam wisi ta wigilia, tylko to jest 300km i mnie maz z lozka chyba o 5 wywali :P ale wypas, nie bede musiala nic robic, nic a nic :D

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #810492 przez Porto1987
No to Emma, od 20 masz wolne :) a niech tylko mąż coś się skrzywi, nie :unsure: To ja nie wiem co lepsze, czy żeby się dłużyło, czy żeby szybko leciało :P Tak źle i tak nie dobrze :D

Agni, kurcze każdemu się zdarza zachorować. A lepiej żeby Cię teraz nie zaraził :) A z teściami, to ja Cię rozumiem :)
Jeśli chodzi o zwolnienie, to spoko loko :) da radę :) :)

No Twoja owca, to chyba uchem już weszła w II trymestr :P

edit:
Agni, a to nie jest tak, że zwolnienie od ogólnego idzie nie na 100% a na 80% :unsure: tak mi coś się wydaje, ale to najlepiej Dag jakby powiedziała :) Ale ona zalatana, to może nie mieć czasu na forum :dry:

11 lata 3 tygodni temu #810498 przez zoi
Porto, teraz jestem w pracy, jak wrócę do domu i będę miałą chwilkę (co jest wcale niekonieczne) to wyślę Ci mój ulubiony przepis. Tylko ja wszystkie na zakwasie robię.

Emma, cycki bolą, kciuki trzymam ;)

Goś, coo ta sucz sobie wyobraża, miała nie przychodzić!! :angry:

Agni, ja bym spróbowała do ogólnego zagadać.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka