BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 tygodni temu #810803 przez Agnilla
Noo Kas, skumalam :) jakbym miala usg w pt, bo mi tez taka date proponowali to bym poszla do ogolnego a tak omijam 2 dni z tesciowa a i fasole szybciej zobacze, same plusy :P
a ja Wam się nie pożaliłam, bo mam piękną ;) mini choinkę :) wczoraj byłam taka podekscytowana, ale jak się ....spieprzyła w nocy ze stolika, zalała cały pokój, bombki po całej podłodze latały( na szczęście mamy plastikowe, bo bym otworzyła hurtownię brokatu :P ) tomi moja ekscytacja przeszła od razu :P
Agii kurna, Twoje swedzenie przeszlo na mnie, musze ginowi powiedziec a narazie zastosuje clitrimazol, musze kupic, bo okazuje sie, ze mam przeterminowany w domu, ale na noc go uzyje, bo mnie swedzi :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #810805 przez Domiśśś
Aggi Ty nie szarżuj tak z tym sprzątaniem :P
Masz jeszcze trochę czasu :)

Ja za to dziś mam okropny dzień wymęczyła mnie pani dentystka dziś ostro.
I do tej pory mnie boli. Więc zaraz pójdę do łózia.

A co do pierników to ja mam zamiar upiec ale taki w kształcie choinki większej. Zamówiłam przez neta brytfankę także zobaczymy jak mi wyjdzie :) Oprócz tego jeszcze sernik z brzoskwiniami z pianką kosowo-makową, oraz blok czekoladowy :P Ambitne plany mam zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Dobrej nocki i miłego weekendu :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #810813 przez Agnilla
ten sernik Domiśśś to wiesz, gdzie wysłać ;)

11 lata 2 tygodni temu #810815 przez aggi
Agni a mi przeszło :P To faktycznie się przypałętało do ciebie :ohmy: ja mam clotrimazolum krem ale na ulotce pisze żeby nie stosować w I trymestrze i bałam się go użyć :dry:

Domiśśśś współczuję .. Ja na szczęście przed tym jak zaszłam w ciążę zrobiłam wszystkie swoje zęby na elegancko :P Miałam wyczucie, kurcze :blink:

Ale się objadłam kolacjowo :P Idę pod prysznic i spać B) Dobranoc :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #810821 przez Agnilla
serio? o kuwa raz posmarowalam, to na noc nic nie zastosuje, najwyzej bede sie drapac :P
wez se to swedzenie, ja go nie chce :P

11 lata 2 tygodni temu #810837 przez Dagnes
Porto Ty podlegasz pod ten sam ZUS co ja (w Lublinie), prawda? U mnie pierwsza wyplata byla pozno po ok. 1,5 miesiaca od kiedy mnie przejeli. Dokladnie maja 30 dni na wyplate od zlozenia kompletu dokumentow przez pracodawce, a u mnie doszlo dodatkowo 2 tyg kontroli. Pozniej juz placa zaraz po skonczonym zwolnieniu.
Agni zaraz poszukam tych mat. Jak znajde to ci wrzuce link

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #810854 przez Dagnes
gacus.com.pl/index.php/dla-maluszka/mata-edukacyjna-bright-starts-rozowa.html
Ja kupilam ta, a mieli jeszcze inny model. Tamten bardziej mi sie podobal ale u mnie w sklepie juz go nie bylo dzis.

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #810859 przez gosia28
co do tematu, który silnie dziś został poruszony pozostanę w milczeniu, przypuszczam, że większość będzie wiedzieć jakie mam w tym temacie odczucia, ale no cóż :dry:

Kaś jaki Max silny chłopak i jak dla mnie widzę podobieństwo z Czarusińskim :)

ann czy to zaproszenie nie dostałaś przypadkiem od M. Jasiński po uniwersytecie medycznym? Pytam i piszę głośno bo dostałam takie zaproszenie, które początkowo i odruchowo przyjęłam, ponieważ wyświetlało mi 3 czy 4 wspólnych znajomych, a jak się okazało, żadna z tych znajomych nie wiedziała kto to jest, teraz mamy go wykluczonego ale przestrzegam bo dziwna sytuacja tym bardziej, że wszystkie znajome były z zapytajpolozna. Jeśli dodatkowo Ty potwierdzisz, że zaproszenie od tego samego gościa masz to już sprawa będzie do zastanowienia, że jakieś przecieki są pomiędzy zp. a fb

Dag fajniutka mata, lubię zakupy z okazji ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 tygodni temu #810866 przez Porto1987
Dag, pod Lublin podlegam. Czekam cierpliwie. Wiem, że jeszcze jest czas :)
Ale matę, to fajową kupiłaś :)

11 lata 2 tygodni temu #810913 przez Asia K
Bry :D

Dzisiaj dzien sprzątania - ojojojo ale mnie czeka praca ;)

Kas - super - niech beda silne chlopaki i zdrowe :kiss:

U mnie wczoraj padało a dzisiaj widze czerwone niebo bo słonce dopiero wstaje :blush:

Juz mam wielką żywą choinkę i pachnie mi w całym domu :lol:

11 lata 2 tygodni temu #810918 przez ann-sunshine
Gos wlasnie takie zaproszenie dostalam juz drugi raz :angry:

Aggi czyli bedziesz miec fajne wspomnienie ciazowe z tymi piernikami

A mnie znow boli gardlo, wczoraj z bratem pobiegalam po sklepach i wystarcztlo. I co teraz?

Kas no tez w szoku jestem jaki Maks silny jest.

11 lata 2 tygodni temu #810919 przez Dagnes
Ja tez mam dzis ambitny plan sprzatania :) Moze jak sie troche pogimnastykuje to mala sie ruszy zeby wyjsc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiktoria

11 lata 2 tygodni temu #810921 przez Asia K
Alez mnie zaciekawilo to tajemnicze zaprosze nie na fb :S
Ja nie dostalam ale dziwna sprawa

11 lata 2 tygodni temu #810925 przez ann-sunshine
Dag z doswiadczenia nic nie pomaga, to dzidzia decyduje kiedy pojawic sie na swiecie

11 lata 2 tygodni temu #810995 przez Asiaa
Tyle postów naskrobałyście od wczoraj że sądziłam iż kolejna "regularna forumka" przekazała dobre wieści :)

Ja również przywiązuje się do ludzi, nawet tych znanych tylko wirtualnie ;) i nie lubię sytuacji gdy ktoś się pojawi, zrobi zamieszanie i zniknie. Ale czego oczekiwać kiedy w realnym życiu tak się dzieje a co dopiero na forum?

Maksio siłacz :) Zdrówka dla Czarka.

Aggi ogólnie to zazdroszczę Ci Twego przekonania że @ przyjdzie, więc spokojnie na nią czekałaś a tu taka fajna niespodzianka z kropkiem wyszła.

Zakładałam, że ten cykl będę miała stracony, ale później pojawiła się odrobina nadziei, bo cykl się przedłużał, której nie potrafiłam skutecznie od siebie odgonić i oczywiście rozczarowanie jak przyszła @

Ogólnie to jakoś nie czuję tych świąt. Wiadomo jakieś przygotowania muszą być zrobione, ale klimatu póki co nie czuję ;p
Mamy też trochę dziwną sytuację ze szwagrem i nie wiem jak to będzie na święta, szczerze to wolałabym aby się nie pojawił (wcześniej groził że nie przyjedzie), przynajmniej nie byłoby niezręcznie

tak posmakował ten sernik, że mam go upiec na święta. Dodatkowo zastanawiam się nad zrobieniem rogalików lub wypróbowaniem jakiejś nowości ale jeszcze nie mam konkretnego przepisu ;)

To się rozpisałam :D wybaczcie, ale przynajmniej się wygadałam :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka