- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mąż zamiast masażu drapie mnie po plecach. Na ból krzyża raczej nie pomoże ale za to jak przyjemnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurdę taki miałam zapał zrobić sobie sałatkę jakąś hmmmm, tylko nie mam już checi i pomysłu, rzuciły byście jakiś przepis, ale chyba mam-miałam ochotę na grecką... z czosnkiem
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to ja tak samo, uwielbiam grecka, ale mialam ostatnio ochote na jakas inna, o ile dobrze pamietam maz Kaś robi dobra salatke cezara, moze podzieli sie przepisem
Agnilla, jeżeli to ten cezar co jest na gotowych przepisać Knorra to znam chyba,że coś innego... to z chęcią poproszę... zaraz chyba zjem swoje pomidorki nadziewane serkiem jakoś mi się zachciało ja ostatnio robiłam taką z makaronem chińskim i piersią na słodko, aczkolwiek ja za bardzo nie lubie "na słodko" tak ta mi tak smakuje,ze szok...ale z takiej duzej michy to zjadłam 1 talerz a resztę mamuśka opędzlowała łakomczuszek mój kochany
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
O greckiej tez dzis myslalam ale ogolnie dobra sałatka to z kurczaka wedzonego, ser żółty, ananas, kukurydza, i majonez i doprawic
Issska kurde przypomnialas mi o przykrej konieczności rozliczenia sie nienawidzę tego :|
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uwielbiam jeść, a dobre rzeczy to już w ogóle... zazdroszczę-pewnie Ci robi super przysmaki
Oj to nie ten Cezar zdecydowanie...
ja to w ogóle lubię jakieś wynalazki i jestem otwarta na smaki ja miałam fazy na sałatki, w ogóle kocham fetę i wszystkie z feta są na 1 miejscu a poza tym ostatnio miałam fazę na brokułowa, w kółko robiłam, a i czoch musi być uwielbiam też suszone pomidorki, ostatnio zrobiłam super dewolaja (nie wiem jak sie to w oryginale pisze ) z serem zółtym i suszonymi pomidorami-palce lizać.... Kurdę zgłodniałam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
gdyby nie to że jak dziecko muszę se co 2h coś przekąsić to bym nie wstała, ale mózgu nie oszukam, nie było przecież kolacji
kto więc zrobił tą grecką bo ja też lubię i Stary mój też z cyckiem grylowanym ulalalala se teraz narobiłam smaka - na MIĘCHO !!!! obstał w lodówce jeden krokiet, wsunę go na zimno
i jak ja mam 5 kg schuść jak ja teraz jem jak pułk wojska na manewrach
kurczaczki, nigdy suszonego pomidfora nie jadłam, znaczy się kiedyś jak nie zjadłam bułki na śniadanie tylko sobie tak leżała na talerzyku i leżała to na niej był plasterek pomidora no i on troszkę usechł, ale to nie taki ma być suchy pomidor przecież
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a kolację to zjadłam niewiele przed 22 to tera chyba pobiegam wokół stołu co by mi wałków na brzuchu nie przybyło
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Ferri masz Ty nasrane idąc Twoim tokiem wczoraj jadłam suszonego ogórka widzę, że wszystkie nas dziś zmoglo, tzn. ja codziennie śpię w dzień zaleglam na kanapie i zrobiłam 3 bransoletki, odezwaly się plecy i już leżę. Chciałabym jutro obudzić się cudownie uzdfowiona dobrej nocy laski
Dzień dobry dziewczynki I co Agnilla ? Obudziłaś się uzdrowiona? Mam nadzieję, że lepiej się czujesz bo ja już o.k
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Melduję że dzisiaj już 35 dc, @ nie ma. Zaczynam już świrować!!!
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Hej dziewczynki! Dzisiaj znowu mam wolne a zamiast spać to wstałam o 7:30.... Jak nie ja normalnie bo śpiochem jestem i mogę do 12 zalegać w łóżku.
Melduję że dzisiaj już 35 dc, @ nie ma. Zaczynam już świrować!!!
Moofka a jak długie masz cykle? Na moje oko to pewnie zafasolkowałaś Robiłaś testa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak wstałam to biłam się z myślami czy robić wcześniej a teraz już nie mam porannego siku
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moofka fajnie-tak trzymaj, mi koleżanka wczoraj podpowiedziała żebym pow ze już rok się staramy bo nie bedzie w ogóle ze mną rozmawiać
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania