BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #619247 przez moofka
Strzelilam sobie drzemkę, to aż nieprzyzwoite jak ja się dzisiaj obijam :)

mąż zamiast masażu drapie mnie po plecach. Na ból krzyża raczej nie pomoże ale za to jak przyjemnie :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #619297 przez issska1986

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurdę taki miałam zapał zrobić sobie sałatkę jakąś hmmmm, tylko nie mam już checi i pomysłu, rzuciły byście jakiś przepis, ale chyba mam-miałam ochotę na grecką... z czosnkiem B)

11 lata 9 miesiąc temu #619317 przez Agnilla
no to ja tak samo, uwielbiam grecka, ale mialam ostatnio ochote na jakas inna, o ile dobrze pamietam maz Kaś robi dobra salatke cezara, moze podzieli sie przepisem ;)

11 lata 9 miesiąc temu #619335 przez issska1986
Agnilla napisał:

no to ja tak samo, uwielbiam grecka, ale mialam ostatnio ochote na jakas inna, o ile dobrze pamietam maz Kaś robi dobra salatke cezara, moze podzieli sie przepisem ;)

Agnilla, jeżeli to ten cezar co jest na gotowych przepisać Knorra to znam :blink: chyba,że coś innego... to z chęcią poproszę... zaraz chyba zjem swoje pomidorki nadziewane serkiem :lol: :lol: :lol: jakoś mi się zachciało :woohoo: ja ostatnio robiłam taką z makaronem chińskim i piersią na słodko, aczkolwiek ja za bardzo nie lubie "na słodko" tak ta mi tak smakuje,ze szok...ale z takiej duzej michy to zjadłam 1 talerz a resztę mamuśka opędzlowała :woohoo: łakomczuszek mój kochany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #619339 przez Kaś_O
Seriali nie znalazłam i jestem bardzo grr :((

O greckiej tez dzis myslalam :) ale ogolnie dobra sałatka to z kurczaka wedzonego, ser żółty, ananas, kukurydza, i majonez i doprawic :)

Issska kurde przypomnialas mi o przykrej konieczności rozliczenia sie :( nienawidzę tego :|

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #619369 przez issska1986
Oj dobrze,że ja nie mam męża kucharza bo bym była kwadratowa!!! :silly:
Uwielbiam jeść, a dobre rzeczy to już w ogóle... zazdroszczę-pewnie Ci robi super przysmaki :woohoo:

Oj to nie ten Cezar zdecydowanie...
ja to w ogóle lubię jakieś wynalazki i jestem otwarta na smaki :) ja miałam fazy na sałatki, w ogóle kocham fetę i wszystkie z feta są na 1 miejscu :lol: :lol: :lol: :lol: :silly: a poza tym ostatnio miałam fazę na brokułowa, w kółko robiłam, a i czoch musi być :blink: uwielbiam też suszone pomidorki, ostatnio zrobiłam super dewolaja (nie wiem jak sie to w oryginale pisze :blink: ) z serem zółtym i suszonymi pomidorami-palce lizać.... Kurdę zgłodniałam :S

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #619392 przez ferritka
kufa!!!! co ja bedę w nocy robić ,jak mnie się drzemka obsunęła i teraz wstałam :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

gdyby nie to że jak dziecko muszę se co 2h coś przekąsić to bym nie wstała, ale mózgu nie oszukam, nie było przecież kolacji :angry: :angry:

kto więc zrobił tą grecką bo ja też lubię i Stary mój też z cyckiem grylowanym ulalalala se teraz narobiłam smaka - na MIĘCHO !!!! obstał w lodówce jeden krokiet, wsunę go na zimno :lol: :lol:
i jak ja mam 5 kg schuść jak ja teraz jem jak pułk wojska na manewrach :dry: :dry:

kurczaczki, nigdy suszonego pomidfora nie jadłam, znaczy się kiedyś jak nie zjadłam bułki na śniadanie tylko sobie tak leżała na talerzyku i leżała to na niej był plasterek pomidora no i on troszkę usechł, ale to nie taki ma być suchy pomidor przecież :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #619554 przez Agnilla
Ferri masz Ty nasrane ;) idąc Twoim tokiem wczoraj jadłam suszonego ogórka :D widzę, że wszystkie nas dziś zmoglo, tzn. ja codziennie śpię w dzień :D zaleglam na kanapie i zrobiłam 3 bransoletki, odezwaly się plecy i już leżę. Chciałabym jutro obudzić się cudownie uzdrowiona ;) dobrej nocy laski :-)

11 lata 9 miesiąc temu #619565 przez moofka
a mi się spanie w dzień trafia średnio raz na miesiąc! i teraz przez tą drzemkę to siedzę i grzebię w necie, a mąż już kima bo rano do roboty wstaje.

a kolację to zjadłam niewiele przed 22 to tera chyba pobiegam wokół stołu co by mi wałków na brzuchu nie przybyło :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #619611 przez lilijka
Agnilla napisał:

Ferri masz Ty nasrane ;) idąc Twoim tokiem wczoraj jadłam suszonego ogórka :D widzę, że wszystkie nas dziś zmoglo, tzn. ja codziennie śpię w dzień :D zaleglam na kanapie i zrobiłam 3 bransoletki, odezwaly się plecy i już leżę. Chciałabym jutro obudzić się cudownie uzdfowiona ;) dobrej nocy laski :-)

Dzień dobry dziewczynki :kiss: I co Agnilla ? Obudziłaś się uzdrowiona? :) Mam nadzieję, że lepiej się czujesz bo ja już o.k

11 lata 9 miesiąc temu #619630 przez moofka
Hej dziewczynki! Dzisiaj znowu mam wolne a zamiast spać to wstałam o 7:30.... Jak nie ja normalnie bo śpiochem jestem i mogę do 12 zalegać w łóżku.

Melduję że dzisiaj już 35 dc, @ nie ma. Zaczynam już świrować!!!

11 lata 9 miesiąc temu #619635 przez lilijka
moofka napisał:

Hej dziewczynki! Dzisiaj znowu mam wolne a zamiast spać to wstałam o 7:30.... Jak nie ja normalnie bo śpiochem jestem i mogę do 12 zalegać w łóżku.

Melduję że dzisiaj już 35 dc, @ nie ma. Zaczynam już świrować!!!

Moofka a jak długie masz cykle? Na moje oko to pewnie zafasolkowałaś :) Robiłaś testa :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu #619639 przez moofka
Moje cykle to 30-40 dni, ostatni trwał 34, testa jeszcze nie strzeliłam bo wyznaczyłam sobie sobotę (14 dni po owu).

Jak wstałam to biłam się z myślami czy robić wcześniej a teraz już nie mam porannego siku :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #619670 przez issska1986
Ferri rozwaliłaś mnie tym suszonym pomidorem-spadłam z krzesła :lol: :lol: :lol: :lol: niemożliwa jesteś hehe dla rozwiania wątpliwości to suszone w oleju :) moge wam dobrą kanapke podsunać z suszonymi pomidorkami, piersią podsmażaną na oliwie z oliwek i lekko majonezu lub sos czosnkowy-pycha :silly: :silly: :silly:

moofka fajnie-tak trzymaj, mi koleżanka wczoraj podpowiedziała żebym pow ze już rok się staramy bo nie bedzie w ogóle ze mną rozmawiać :P

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #619679 przez lilijka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka