BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #619686 przez Agnilla
dzień dobry! :)
Moofka, obudziłam się uzdrowiona w 50%, wczoraj do łóżka, zamiast węża wzięłam sobie na plecy gorący termofor :) przeszłam się do pracy, to trochę gorzej, ale w porównaniu do wczoraj to plecy dużo lepiej. Boli mnie jeszcze kark i chyba mam coś z głową :lol:
moofka masz jak ja.jak weekendy mam wolne to od 7 nie mogę spać. zreszta ostatnio budzę się codziennie o 7 jak waz wychodzi i wtedy oglądam "M jak miłość" :D wiecie jak się wczułam, od 1 odcinka <debil> codziennie o 7:10 :lol: śniadanie do łózka a po filmie do roboty
moofka, ja tam już nie wierzę, tzn. może gdzies tam w środku mam jeszcze nadzieję, ale na Twoim miejscu bym już nie wytrzymała :P
doszłam do wniosku, że jeśli dostanę @ to będzie mój najgorszy PMS w życiu :D
Issska, Twoja koleżanka ma rację. ja zawsze mówię mężowi, że ma lekarzom kłamać :d bo jak im powiesz prawdę to Cię oleją.
jak mi temp się nie ureguluje do pon-wt, i nie będzie to ciąża to idę do lekarza też
Lilijka, wg mnie w zeszłym i tym cyklu też nie miałam jakiegoś tam śluzu, że niby jak białko. Ciesze się, ze z Twoim pęcherzem już lepiej!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #619697 przez issska1986
Lil nie mam pojęcia, być może...

Agnilla ja też katuje od 7 "m jak miłość" hehehe i przez to czasem się spóźniam na autobus :lol: :lol: :lol:
no pwoiem jej że rok, bo chcę żeby mi poziom tych hormonów zrobiła, badania wszystkie i wyregulowała mi te cykle bo szlak mnie trafi :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 9 miesiąc temu #619700 przez moofka
Ja właśnie przez te nieregularne cykle zdecydowałam się na testy owu. Na śluzie się nie znam bo nigdy nie obserwowałam. Furagin to mój drogi przyjaciel i często się spotykamy ale nie wiem czy może mieć wpływ na testy.

U mnie maliny były w 22 dc, więc owu 23-24 dc. Działaliśmy z mężem w 23 i 25 dc.

Agnilla wszystkie mamy coś z głową :silly: ja kiedyś miałam fazę na modę na sukces :ohmy:
ale @ jeszcze nie przylizła?

11 lata 9 miesiąc temu #619702 przez ferritka
bry ;)
u mnie cyc zaczyna napinkalać więc idziemy ku @ :angry: :angry: :angry: :angry:
a było tak fajnie ,eeh
tylko niepokoi mnie sluz ,który mnie dosłownie zalewa :dry: :dry: :dry:

dobrze, że z pęcherzem lepiej moofka, chyba dostałaś wczoraj hardkorowy zastrzyk z lekiem :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #619710 przez lilijka
issska1986 napisał:

Lil nie mam pojęcia, być może...

Agnilla ja też katuje od 7 "m jak miłość" hehehe i przez to czasem się spóźniam na autobus :lol: :lol: :lol:
no pwoiem jej że rok, bo chcę żeby mi poziom tych hormonów zrobiła, badania wszystkie i wyregulowała mi te cykle bo szlak mnie trafi :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Ja się staram teraz 4 cykl ale jak do miesiąca nic z tego nie wyniknie to też pójdę do ginka i ściemnię że rok :)

11 lata 9 miesiąc temu #619715 przez Agnilla
ja też raczej śluzu nie obserwuje, ale czasem sama widze choć nie chcę :D
Ferri, a może się u Ciebie coś dzieje?? wszędzie piszą, że objawy ciązy czesto sa mylone z objawami @. ja tez sie czuje na @ niestety :(

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #619716 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu #619722 przez ferritka
kombinatorki B) :lol:
a ja mam wyniki swoje i wszystko jak w podręczniku młodego ginekologa a tu zaskoczyć nie kce :dry:
kłuje Was po owu w jajniku? bo mnie teraz kłuje, od owu cały czas mnie kłuje i mnie ten cholernik biały zalewa...niech już @ przyjdzie bo zaczne po ścianach chodzić :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #619728 przez moofka
ferri to lilijka dostała ten zastrzyk :P mnie nic nie dolega :)

powiem Wam że mnie cycki bolą mniej niż normalnie przed @.

11 lata 9 miesiąc temu #619735 przez lilijka
moofka napisał:

ferri to lilijka dostała ten zastrzyk :P mnie nic nie dolega :)

powiem Wam że mnie cycki bolą mniej niż normalnie przed @.

Tak to byłam ja :laugh: Zaraz spadam do pracy :(

11 lata 9 miesiąc temu #619737 przez ferritka
aaa no i jeszcze mi się wszystko pomieszało do tego :S :S :S :dry: :dry:
wybaczcie :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #619739 przez Agnilla
ja kiedys miewałam takie owulacje, że leciało ze mnie jak w okresie, a teraz jak ma lecieć to nie leci. fak, dostane @ to się wq, zobaczycie :D
Ferri, ja kiedys mialam w owu taki ból w jajniku, zreszta pisalam o tym, maz mnie zabral na zakupy, a ja chodzic nie moglam :/ a jak szłam siku, to myslałam, ze jajnik wysikam. teraz juz tak kilka m-cy nie mialam.
moofka, mnie zawsze bola cycki na @, a w ostatnim cyklu spuchly ale nie bolaly i juz się jarałam :D teraz mam to samo, więc się nie jaram :D

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #619749 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu #619751 przez moofka
chyba se sikne na testa! mam całe 5 to jeden mogę zmarnować nie?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #619752 przez ferritka
wiesz, ja to miałam tak 3 cykle temu ( aaalbo 2 nie pamiętam dokładnie) że o mały włos już nie urodziłam... więc teraz to mnie nawet ból cycka nie jest w stanie ruszyć, dziwi mnie kłucie, ale nie zaprzątam sobie tym głowy non- stop, jak zakłuje- ja pomyslę taka zalezność wiązana :S :S

a wiecie, że najbardziej płodnym dniem jest ten który jest po największym stężeniu śluza... no mega mnie to zdziwiło ale gdzieś to wyczytałam, poszukam Wam.... ja myslałam ,zeto jak sie ma go duzo to jest szczyt a to nie jest to :dry: i badź tu babo madra, nic na tej biologii sie nie nauczyłam, a na olimpiadzie to rozpisywałam rozmnażanie fasoli :dry: :dry: :dry:

lili Ty to poważnie maszyna jesteś do zadań specjalnych... chyba jeszcze nigdy nie miałam tak żeby se tak cały miesiąc dzień w dzień trenować :lol: :lol: szacun :woohoo: :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka