BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #619957 przez Kaś_O
Moofka dlatego bladzioszek :) Ale jest, też nie mogłam uwierzyć ale ciąża jest więc dziewczyny kolejna kolejna dawać ładne bladzioszki :)

Hehe dobrze że ją namówiłyście na testa :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #619961 przez lilijka
moofka napisał:

dziękuję dziewczynki że się tak cieszycie ze mną :woohoo:

Kochana cieszymy się tak jakby to był nasz teścior :) /z tego co pamiętam to pierwszy cykl z testami owu i już strzał :laugh: przytulaliście się codziennie w płodne :unsure:

11 lata 9 miesiąc temu #619968 przez Kaś_O
Moofka zrób tam taki cały raporcik żeby dziewczyny wiedziały. Kiedy była ostatnia @ w którym dniu cyklu pojawiły się kreseczki na teście owu i kiedy się przytulaliście. I jakie masz długie cykle.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #619971 przez issska1986
No moze być 1 cykl z testami i strzał pod warunkiem,ze te dwie maliny się widziało , nie tak jak u mnie :/

11 lata 9 miesiąc temu #619972 przez moofka
agnilla a który to kalendarz tak pokazuje? to ja chyba inny zrobiłam.

dziewczyny wygląda na to że udało nam się w pierwszym cyklu starań :ohmy: nie tylko pierwszym z testami ale pierwszym w ogóle! dlatego ja jestem w szoku bo się nastawiałam raczej na kilka cykli. i aż mi trochę głupio :blush:

lilijka przytulaliśmy się co drugi dzień.

11 lata 9 miesiąc temu #619975 przez Agnilla

11 lata 9 miesiąc temu #619985 przez issska1986
moofka napisał:

agnilla a który to kalendarz tak pokazuje? to ja chyba inny zrobiłam.

dziewczyny wygląda na to że udało nam się w pierwszym cyklu starań :ohmy: nie tylko pierwszym z testami ale pierwszym w ogóle! dlatego ja jestem w szoku bo się nastawiałam raczej na kilka cykli. i aż mi trochę głupio :blush:

lilijka przytulaliśmy się co drugi dzień.

a brałaś proszki antykoncep. ?

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #619988 przez ferritka
kufaa, kwile mnie nie było i co...;i tyle wpisów B)
domek dla leonka przyszedł musiałam go poskładać B) stary mnie potnie i posoli, no mowie Wam :S :S

mooofka, świeca była?? no to może choć pozycionen zdradź żebyśmy miały choć jeden kroczek bliżej Groszka B) B) B)
a najlepiej to podeślij starego on nam wszystkim wytłumaczy ( znaczy chłopom naszym pokaże co i jak to sie robi ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

moofka, no to ja sobie Ciebie chyba w ramkę dam, 1 cykl starań i już sukces :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Twój to buchaj rozpłodowy a Ty Matka Płodności :lol: :lol: :lol: :lol: B) B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #619991 przez Agnilla
ferritka napisał:

kufaa, kwile mnie nie było i co...;i tyle wpisów B)
domek dla leonka przyszedł musiałam go poskładać B) stary mnie potnie i posoli, no mowie Wam :S :S

mooofka, świeca była?? no to może choć pozycionen zdradź żebyśmy miały choć jeden kroczek bliżej Groszka B) B) B)
a najlepiej to podeślij starego on nam wszystkim wytłumaczy ( znaczy chłopom naszym pokaże co i jak to sie robi ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

to po co latasz, jak tu tyle się dzieje :P

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #619993 przez moofka
kurka już nie nadążam!

agnilla wpisz moje dane: termin ostatniej @ 07.03. długość cyklu 37. wychodzi owu 30.03. (dzień przed miałam 2 maliny), seks był 30.03., w połowie następnego tygodnia bolało mnie podbrzusze (wychodzi że zagnieżdzenie), dzisiaj 11.04. możliwy test moczu i jest blada kreska.

aaa issska nigdy nie brałam proszków.

11 lata 9 miesiąc temu #619995 przez ferritka
no Agi, nie umie z tych emocji usiedzieć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
też się jaram jakby to był mój test B) B)
no bo ej, ja w sumie tez pierwszy cykl sie staram cnie, a szczęścia lubią chodzić parami i trójkami i czwórkami też :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #619997 przez Agnilla
no to w takim razie tchnęłaś we mnie jeszcze odrobinkę nadziei

bo wg tego, co tu piszą, to plodne mialam 27 marca- 2 kwietnia, a u nas przytulanie bylo 27,29 i 31 marca i 2 kwietnia. owulke ten kalendarz pokazuje 1 kwietnia, ale najwieksze szanse, ze ona byla to jakos 30-31 marca

a mozliwy test moczu mam w sob, a zrobilam wczoraj i to popoludniu

11 lata 9 miesiąc temu #619999 przez moofka
róbcie róbcie testy owu, wychodzi że działają :) ja bez tego to bym w życiu nie trafiła z seksem w dzień owu!!!

11 lata 9 miesiąc temu #620006 przez moofka
Agnilla napisał:

no to w takim razie tchnęłaś we mnie jeszcze odrobinkę nadziei

bo wg tego, co tu piszą, to plodne mialam 27 marca- 2 kwietnia, a u nas przytulanie bylo 27,29 i 31 marca i 2 kwietnia. owulke ten kalendarz pokazuje 1 kwietnia, ale najwieksze szanse, ze ona byla to jakos 30-31 marca

a mozliwy test moczu mam w sob, a zrobilam wczoraj i to popoludniu

Ha! czyli kolejne emocje przed nami! matka płodności trzyma kciuki :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #620007 przez issska1986
hmmmm, to wszystkie macie nadzieję, tylko ja beznadziejna :P dobra produkujcie, moze po 16 Was poczytam bo musze się wziać do roboty :angry: pojadlam , popiłam, poczytałam dobre nowiny :lol: i biorę się za rrrrrrroooooobbbbbbbbbbooooottttttttęęęęęęęęęęęę :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka