BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 miesiąc temu #835830 przez ulka1983
Agni ślicznie wyglądasz :) jeszcze się Pola obrazi nie chata pirata tylko zameczek księżniczki ;)

idę gotować obiad bo jak zwykle w niedzielę teściowa musi odpoczywać :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #835831 przez gwiazdka2014
Agnilla superrr ale fajnie już widać :) a ty pracujesz czy już na zwolnieniu, chyba nie doczytałam...

Ula jak z tymi włosami? Czekam na fotke. Wczoraj mówiłam siostrze to chce zdjęcie i długość włosów :)

11 lata 2 miesiąc temu #835835 przez Agnilla
no jak narazie to moje dziecię zbyt aktywne nie jest, będzie zamulone po starym :P
Gwiazdka, ja od samego początku na zwolnieniu, dlatego mi tak w brzuch i tyłek idzie :P będe miała niedługo murzyńska pupe i będę szejking robić :P

11 lata 2 miesiąc temu #835844 przez Porto1987
Bry słoneczne :)

Agni no chatka fajna się już robi, nie ma co :)
Czyli mówisz, że peeling mocny jest wystarczający ;) to spoko :)
Współczuję Ci bólu :kiss: mnie na razie nie bolą już kolana i biodra :) :) a dziś miałam tak, że chyba za długo spałam z pełnym pęcherzem, bo jak poszłam się wysikać, to aż mnie bolał :( no i cały czas staram się spać na tym cholernym lewym boku :dry: już nie mogę się odczekać jak będę mogła się przekręcić na brzuch, a plecy też są niewygodne, bo się ciężko oddycha :P

Ula mi wychodzi dziewczynka :) :) póki co się zgadza, bo na usg też niby dziewczynka :S :S

Kiełki są super :D :D

11 lata 2 miesiąc temu #835849 przez gwiazdka2014
Agnilla jak ty to zrobiła ze masz takie fajne zdjecie dodane co będziesz miała? mi rocznikowo wychodzi chłopak :D

11 lata 2 miesiąc temu #835865 przez julaa
Śliczny brzusio!!!! :)
U mnie wychodzi dziewczynka i chyba tak będzie, bo u mnie w rodzinie same baby się rodzą plus mam jakiś turbo atak pryszczy wszelkiego typu :angry: Chociaż moja mama twierdzi, że wkońcu musi być jakiś chłopak :)
Emma testy wyśle jutro :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #835887 przez Ada2424
Cześć Kobietki :) no dziś troche mniej pisałyście to łatwiej mi nadrobić wszystko :) zabieram sie za chwilę za obiad i mam w planie upiec jakieś ciacho.

Dziewczynki jak którejś zostały testy owu to chętnie od Was przyjmę z dobrą energią zafasolkowania :blink: zaczynam testować od marca więc przydały by się. Zamówiłam 60 szt z końcówką niebieską a ciążowe są z zieloną, ale tak jak pisałam pierwszy cykl po odłożeniu anty muszę cały przetestować więc na pewno mi sporo ich pójdzie. Jak coś to jestem chętna na prezent testowy :side:

Zerkłam na kalendarz i na moje obecne lata wychodzi mi 7 razy chłopak i 5 razy dziewczynka. W sumie to chyba bym chciała bardziej chłopczyka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agni ale superowy brzusio! Napatrzeć się nie mogę, zarażam się o ! :blink:

[/url] [/url]

11 lata 2 miesiąc temu #835888 przez Asia K
mi wychodzi .. nie wiem co :silly:
Sexiwo bylo 29 lipca - wtedy wychodzi na chlopaka
ale juz w sierpniu wychodzi mi dziewczynka :lol: to moze wtedy zagniezdzienie bylo :S

11 lata 2 miesiąc temu #835902 przez ann-sunshine
Julka watpliwosci nie mam tylko chcialam podpytac ktore smaczne. Od slonecznika chce zacząć ale jeszcze cos by sie przydalo.

Porto, nie bede cie mamic nadziejami. Jako matka karmiaca tez sobie na brzuchu nie pi spisz. Cyce nie pizwola.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #835906 przez Pinezka
:lol:

Probuje wrzucic wam moje dzisiejsze maliny, ale moja komorka coś za duże zdjęcia robi i nie chcą sie załadować.

Agnilla, fajny pomysł z tymi zdjęciami brzuszka :)
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #835911 przez Dagnes
Porto potwierdzam to co Ann napisala, ze karmiac piersia na brzuchu nie pospisz. Raz ze piersiatka za duze a dwa ze pod naciskiem mleko plynie strumieniem :) A co do puchniecia, to ja tez na tym etapie sie z tym zmagalam. Po porodzie jak reka odjal tylko przez kilka dni strasznie sie pocilam na calym ciele bo ta zmagazynowana woda ze mnie schodzila. Stopy to mialam caly czas mokre.
Ulka mi ten kalendarz chlopaka pokazal wiec sie nie sprawdzilo.
Agni teraz jeszcze masz kawalerke ale juz niedlugo w wille sie przemieni, bo po polmetku brzuch rosnie w zawrotnym tempie. I juz niedlugo polowkowe USG to w koncu sie dowiemy jakiej plci masz lokatora :)

Wiktoria

11 lata 2 miesiąc temu #835916 przez Porto1987
Hmm to oczywiście przemęczę się dalej na bokach no i na plechach chociaż dodatkowo :) bo ja to matka karmiąca chcę być :S :S Dag podniosłaś mnie na duchu z tymi opuchnięciami. Wczoraj popołudniu nałożyłam sobie pierścionek, a wieczorem nie mogłam go zdjąć :dry:

No właśnie ciekawe kto tam zamieszkuje u Agni :P :P Bo nie wiem czy Tymek chciałby serduszka w pokoju :P :P

Pinezka maliny widać jak nic :P

Asia jak się miewasz?

Dag czy możesz mi powiedzieć od jakiego sprzedawcy kupowałaś na allegro rzeczy dla malutkiej?

11 lata 2 miesiąc temu #835920 przez ann-sunshine
Pinezka nic tylko korzystać :-)

Siedzę i nudzę się w pracy :angry: a mogłabym wylegiwać się w domu, albo dziecię na spacer wziąć, bo super pogoda. Ale nic jutro i pojutrze sobie odbiję, bo będę mieć wolne :-) tylko niech pogoda się trzyma.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #835931 przez ann-sunshine
Julka a może ogrzewanie mu nie służy? Wiele kwiatów źle znosi kaloryfery w mieszkaniach. Do tego wietrzenie pomieszczeń.

Agni widać jak zmienia ci się postawa, wyglądasz już jak ciężarna :-) No i owca już na półmetku :cheer:, ino patrzeć a mój żółw też będzie na połowie :cheer: B)

11 lata 2 miesiąc temu #835937 przez Porto1987
Ann no Twój żółw zaraz będzie siedział na 20 :) A ja pamiętam jak mi pisałaś kiedyś, że mój bocian się rozpędzał, a dochodził powoli do 4 miesiąca :S oj jak ten czas leci :)

Julka u mnie skrzydłokwiat też ma brązowe końcówki, ale jakoś bardzo mu nie usychają całe liście, tylko te końcówki. No i też puszcza nowe liście, a póki co kwiatów nie ma, a w lecie miał 12 :S

A gdzie dziś Gosia się podziewa?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka