BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #843135 przez Porto1987
Agni przestań z tą czekoladą, bo nie mam nic słodkiego w domu :( ale za to mam sałatkę na kolację, co prawda tuczącą bo z moim ukochanym majonezem, ale mam :D
Ja oglądałam, jakby mi taka przylazała podczas porodu, to nie wiem chyba bym ją pogoniła :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #843138 przez Agnilla
grunt to wyluzowac, i porod bedzie piekny :lol:
oo moge dac Ci czekoladke, a sobie wezme salatke, tez mi na reke :)

10 lata 10 miesiąc temu #843139 przez gosia28
Agni niech będzie razy trzy :lol:
łóżeczko pięęęękne :cheer: :cheer: :cheer: :)
Ty to będziesz miała ale odlot :silly:

magda w styczniu hsg, w lutym laparoskopia, udrożniono jajowód, przy okazji elektrokauteryzacja jajników,w sierpniu ciąża

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #843142 przez Agnilla
aaa jaki odlot bedzie, jak mi płci nie powiedza, wtedy bedziecie ubaw miały co :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #843152 przez mesy
Agnilla napisał:

ja bede miala tylko odplyw, skoro cc mnie czeka :)
olej cwiczenia, moze sobie cos naciagnelas :unsure:

Taa chyba dzisiejszym spacerem do biedry :angry:

10 lata 10 miesiąc temu #843155 przez Agnilla
a wczoraj nie cwiczylas?? przyznaj sie!

10 lata 10 miesiąc temu #843186 przez aggi
Hej :kiss: a byłam się dzisiaj odstresowywać u kosmetyczki B) pazurki, maseczki, brwi i te sprawy :) taki babski wypad sobie zrobiłyśmy z mamą i babcią :P I zaraz człowiek się lepiej czuje :blush:

magda ja nie pomogę bo się zwyczajnie na tym nie znam niestety

Ann jechaliśmy na mężowe zakupy póki co :P Ale na synusiowe też przyjdzie czas :D

gosia no to pięknie jak tak po prostu wystarczy przyjechać :cheer: wkońcu jakiś postęp :blush:

Agni no pewa że niby sprzęta widać :P Ja co prawda widziałam na monitorze, tu tak się niiiiby dopatruję :S ale dziewczyny potwierdziły że nie ma wątpliwości. Zobaczę jeszcze za 3tyg :) świetne łóżeczko :)

mesy ty szczypiorze! Ty niby w ciąży? :P Weź :dry: ...... chudzina :)

Porto
głowa do góry jutro będzie lepszy dzień :) faktycznie kocyk trochu krzywy, wg mnie powinni wymienić :S

Ferri ja w nocy spać nie będę tylko kciuki zaciskać normalnie :D wchodzę w zakład u Agni i obstawiam Polę :D

tigi koniecznie codziennie i o tej samej porze!

10 lata 10 miesiąc temu #843190 przez julka
Magda, czasem samo HSG tez moze udroznic jajowod, jak tylko lekkojest sklejony. Ja mialam w grudnu HSG ale pod kontrolą USG, a nie RTG i tez bez znieczulenia - mnie nie bolalo rawie wcale, tylko nie bylo rzyjemne. Ale ja sie znieczulilam sama przed ;P wez sobie dwie no-spy i cos silniejszego przeciwbolowego, Pyralgin ma tez dzialanie rozkuczowe.

Ann - u mnie tez juz kielki rosną, wczoraj moczylam i przez noc juz zaczely kielkowac - mam slonecznik, rzodkiewke i rzezuche :)

Ferri, trzymam kciuki znowu, Boze, az odpadną niedlugo ;P a dziekuje za typowanie cinki, chcialabym, ale jakos przeczuwam ze bedzie chlopak, nie wiem czemu :unsure:

Co do zakladu to typuje u Agni POLE :blush: :cheer: :cheer: :cheer:

10 lata 10 miesiąc temu #843193 przez Agnilla
ja tez u Agni obstawiam Pole :lol: 5:3 :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #843204 przez mesy
Agnilla napisał:

a wczoraj nie cwiczylas?? przyznaj sie!

No cos ty ! W niedziele ostatnio :lol: taki mam.przestuj w tym tyg :dry: w ogole ja swiecie przekonana jestem ze dzis jest sroda haha
Stawiam na Tymka choc nie powiem gofra bym sobie zjadla :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #843206 przez Agnilla
no to ja nie wiem skad bol, tak samo nie wiem skad moj sie wzial :angry: nie powiem cwiczenia meczyly, ale chetnie bym do nich wrocila, troche jednak sie boje bo jajko nadal pracuje
jak nie urok...

10 lata 10 miesiąc temu #843219 przez Ada2424
Ferri trzymam kciukaski i czekam jutro na wspaniałe wieści :kiss: :kiss:

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #843238 przez ann-sunshine
Julka to u mnie slonecznik, brokul i rzodkiewka. Rzezuche to wcinam od jesieni do wiosny co rok :-). A slonecznik masz luskany czy nie?

Agni ale wszystkie beda czekac na wiesci od ciebie. Niech sie dzidzia postara i ladnie pokaze kim jest.

Ferri kciuki zacisniete.

Tidi tym bardziej jak masz nieregularne cykle to przetestuj caly.

10 lata 10 miesiąc temu #843252 przez julka
ann-sunshine napisał:

Julka to u mnie slonecznik, brokul i rzodkiewka. Rzezuche to wcinam od jesieni do wiosny co rok :-). A slonecznik masz luskany czy nie?

Agni ale wszystkie beda czekac na wiesci od ciebie. Niech sie dzidzia postara i ladnie pokaze kim jest.

Ferri kciuki zacisniete.

Tidi tym bardziej jak masz nieregularne cykle to przetestuj caly.

Ann - nieluskany, kupilam sobie takie nasiona na kielki w torebkach i sienie zastanawialam, a potem w necie sie naczytalam, ze moze byc tez taki wyluskany kupiony do jedzenia, bo nie trzeba potem tych skorupek zdejmowac, co moze byc upierdliwe ;) a Ty kiedy wysialas? jest juz tam cosik do schrupania? bo u mnie te kieleczi takie tyci tyci ;)

Tidi, testuj codziennie, bo mozna przegapic, ja w modelowym cyklu mialam maliny prawie z zaskoczenia, tzn. bez tej przepowiadajacej drugiej kreski codziennie ciemniejszej.

A ja dzis juz wszystkie formalnosci w pracy pozalatwialam, kwity do dyekcji, zeby nie dyzurowac w nocy itp. na razie zwolnienie jeszcze w przyszlym tygodniu, potem tydzien szkolenie, a potem sie zobaczy. Kolezanki w pracy mnie strasza ze one wymiotowac zaczely w 9 tc i wszystko przede mna, ale ja im nie wierze - czuje sie super :)
Tylko stanik z wieksza miseczka musze sobie zakupic.... (M.zachwycony ;) )

10 lata 10 miesiąc temu #843262 przez Chudzinka
Gos, Kochana, wiesz, ze 16 dni temu pisalas o plamieniu okoloowulacyjnym i pikaniu jajników? Jesli mialas wtedy owu, bo z tego co pamietam nie ciemnialy Ci później kreski na testach owu, to ja bym sobie zyczyla, coby się sen mój spełnił. Bo wiesz, Ty razem z ferii w nim bylas w ksiazy, a ferri jutro juz w ciazy bedzie :lol:
Jak sie czujesz? :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka