- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Asia dzielna i wytrwała kobietka z Ciebie czasami się zastanawiam czy jakby mężczyźni chodzili w ciąży to też byliby tacy a męża kopnij w zadek
Agni stresa przeszłaś niezłego zakupy w nocy nieźle odpoczywaj i nie martw się ja mam bolące jajka nie tylko na owulkę ale także w okresie a podobno wtedy nie powinny boleć
Ferri łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ale super dzielna z was parka teraz znów zaciskamy kciuki do piątku żeby ładnie rosły pewnie że wszystkie na co się oglądać jakby co pomożemy wychować czworaczki
Aggi na jeża chyba pójdzie gdzie ona o jesteś super synuś pamiętasz kiedy działaliście bo receptę potrzebuję po dowcipnym mierzeniu czuję pieczenie więc odpada
Ada fajnie masz na zumbę też bym poszła
Asiaa a który cykl z dupkiem bo ja jestem po pierwszym
Chudzinka Twój sen się sprawdzi a ty brzuszek głaskałaś ale z fasolką w środku to był proroczy sen
Gosia już nie jedna tu taka była co się pogubiła i znalazła fasolę kombinuj ile wlezie byleby dzidzia się pojawiła
Pinezka mam nadzieję że @ już nie przyjdzie i dziękuję za odpowiedź myślę że jeden dzień nie zrobi wielkiej różnicy i pokaże dwie kreski to zaczynam przygodę z termometrem
Ann właśnie tak zrobię jak radzisz
Julka dziękuję a sprzętu nie mam zamiaru zmieniać widzisz na próżno się stresowałaś bąbelek cały i zdrowy bo u mamusi mu dobrze
fajnie tu u nas ostatnio jeszcze mogłyby jakieś fasolki pojawić
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Julka- to super, trochę się chyba uspokoiłaś
Ale dzisiaj fajny dzień, same dobre newsy od Was dziewczyny !
"trochę" ??? Ja wreszcie może noc prześpię w końcu!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
julka to bierz się do spania żeby nic z nocy nie stracić póki jesteś spokojna a ja uważam że skoro nie masz plamień i skurczy to dupek niepotrzebny. Ja go dostałam dopiero jak zaczęłam delikatnie plamić i dla świętego spokoju lekarz przepisał na 3 tygodnie go. A tak to pewnie bym nic nie musiała łykać. Więc Ty się nie zamartwiaj póki nic się nie dzieje
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Ula niby można mierzyć w buzi, ale to mało miarodajny wynik Najlepiej jednak dowcipnie
gwiazdka cieszę się, że nowy gin się sprawdził tamten naprawdę był jakiś nie tegas zapodaj nam relacje z wizyty
aggi wierzę, że Twój emek patrzał w ekran z wyłupiastymi oczami mój to samo miał, w dodatku razy dwa, ale były emocje jak se przypomnę...
tera ferri będzie patrzać na dwa groszki albo i więcej jak się zdecydują podzielić
a jakie to imiona macie? ja lubię starodawne
Ula faktycznie opuściłam chyba Twojego sernika a wyglądam mniaaaaaammmmmm
Julka GRATULACJE WIELKIE super wieści
przepraszam ale stnaęłam na takim etapie,że zasypiam jutro postaram się stawić na wysokości zadania
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ula to mój pierwszy cykl z tym dupkiem
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Kiedy robic – zawsze o tej samej porze , 2 godziny przed nic nie pic, interpretacja zajmiemy sie my jak wrzucisz foto
Od kiedy zaczac testowac przy 11dc? Nie wiem jakie długie masz cykle – moglo sie zdazyc tak ze juz masz po owu I doooopa
Ooooo widze ze Ferri juz to tez ci powiedziala I zaraz pewnie doczytam ze inne ekspertki tez sie wypowiedzą
Aggi – super wiesci – czyli kropek zostaje kropkiem – ehhhhh jednak przeczucia mamusiek zaaaaaawsze siesprawdzają
Ann – super pomysł z tą instrukcją
Aggi – powiedz ze skoro ty go nosisz to ty wybierasz imie. Jak mąż troche go ponosi w brzuchu to bedzie on mógł wybrac I wyjdzie na twoje
Gwiazdka – tak to normalne jesli ból jest taki jak przy @. Jesli mocniejszy I nospa nie pomaga to do gina sie zglaszasz albo na IP
Pinezka ja testowałam jakos 11-12 dzien po owu – było widac , ale taaaaaaaaaaaaaaakkkkk słabo I po jakis kilku minutach dopiero ze bałam sie cieszyc , mozesz zatestowac skoro masz testów dużo , ale nie zapomnij nas poinformowac
Udanego wyjazdu :*
Ada – masz racje – jak ci niepodpasuje to poprostu zrezygnujesz I juz
Julka – super ze wsio oki – to teraz tylko spokojnie kolejne tygodnie przezywac
Ulka – na bank mezczyzni w ciazy nie byli by tacy jak my. Oni na katar “umierają” a co dopiero to
Julka – jesli dupek nie zaszkodzi a moze pomóc to ja bym poszla do tej ginki I brala tego dupka-tak na wszelki wypadek
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Boje sie ze skoro przeczucia sie sprawdzaja to na siopaka nie mam co liczyc
Gosia ruszylas z kopyta z tymi wizytami i dobrze. Ciekawe na kiedy uda ci sie dzis umowic.
Pinezka, wlasnie, pochwal sie testowankiem.
Gwiazda ciesze sie ze jestes zadowolona, relacje widzialam, bo was podczytuje mamuski.
I jak zwykle zapomnialam sie pezywitac: dzien dobry
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Julkaaaaa aaaaaaaaaa fala, wiesz co, mi sie wydaje, że pod sercem nosisz Cinke bo taka zgrabna lala na zdjęciu
Pinezka, a ja jednak bedę utrzymywać przy swoim, bo stara jestem i niejedno tu widziałam, że nie można się nakręcać.... więc czekaj do terminu @..chcesz testować dzień przed @ , no możesz i tak jak Ci Ann pisze test albo wyjdzie, albo nie wyjdzie...no loteria taka.
Gosia,no ja już jak na szpilkach siedzę przez Twoje info o tej klinice co chcesz do niej dzwonić!!!)))
imiona, hmmmm zawsze kciałam Kube i Adasia, cinke Ole ale w sumie to hmmmm codziennie podoba mi się inne, Jaś mi sie podoba, ale Jan już nie, Staś ale Stanisław już nie.
Kręgiel kce Majke ale ja kategorycznie mowie nie!!! ale no mamy jeszcze czas żeby dojść do konsensusu w tym temacie
straszną noc miałam, a bo poebałam godziny tabletkó i wstawałam o 24i 6 rano, potem o 8 ...a całą noc myślałam że mi Dr Cud na flakach porobił kokardki bo nie umiałam się ruszyć tak mnie brzuch napinkalał no i do tego Kręgiel przechodził dzisiaj samego siebie tak chrapał że aż Leonek był bym zniesmaczony i chował dooopke pod kołdre eh, ciężka noc
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
goś jak tak mówisz to tylko i wyłącznie dajesz mi powód do radości
Asia K dobry patent , chyba zacznę się upierać przy swoim
Ann nic się nie martw, nie wszystko stracone, u ciebie szanse 50/50
Udanego dnia
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Goś trzymam kciuki by wizyta w tej drugiej klinice była szybciej!
Agni zapomniałam wcześniej napisać, że tej nocy kiedy wstałaś o 3:05 na wędrówkę do toalety to ja się obudziłam o 3:04 na to samo
Ann jeśli będzie kolejna córa to dobry pretekst na trzecie maleństwo oczywiście jeśli chcesz a poza tym jeszcze nic nie jest przesądzone
- magda1986
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Aggi jedziesz na synusiowe zakupki ?
Zapytalam sie mezula czy chce polowkowe prywatnie robic zeby mogl byc ze mna, a ten ze na zadne usg nie idzie bo okreslanie płci to za duzy stres dla niego. No ciekawe czy mi uwierzy jak ja mu powiem a nie lekarz. No nic koniec gdybania. Dowiemy sie za miesiac.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
dzwoniłam w to drugie miejsce i
Ula to skoro zamierzasz mierzyć w ustach to pamiętaj, żeby zawsze wtyknąć w ten sam punkt
jula uderzaj do tej gin skoro taka rzeczowa kobita, a w dodatku na nfz
co do dupka to oznacz sobie progesteron i będziesz widzieć. Jak wysoki to faktycznie po kiego grzyba go brać. Choć nie możliwe, żeby zaszkodził!!!
ann no i co? nieźle cnie jaram się już na sam fakty, mam nadzieję, że nie wrócę ze spuszczoną głową
oj tam póki nie wiesz to nie zgadniesz, może i jest to o czym nie myślisz, że jest
magda ja miałam hsg i to nic strasznego. Idziesz do szpitala raniuśko, na zabiegówce zakładają Ci coś w rodzaju cewnika, a może nawet cewnik (już zapomniałam ) ja miałam to zakładane bez znieczulenia, nie było specjalnie przyjemne ale też nie bolało. Potem zabierają Cię na rentgena, trochu się obnażona poczujesz bo bez majtorów leżysz rozkroczona, pani Ci wstrzykuje przez ten cewnik kontrast i w tym momencie druga osoba robi fotę rentgenowską i nagrywa filmik czy kontrast przechodzi. Pokazała bym Ci z chęcią ale Golduś mi płytę zjadł zabierają Cię na salę, tam sobie czekasz parę godzin i jak nic Ci się nie dzieje to wracasz do domu.
edit.
mnie troszku bolało jak ten kontrast przechodził a właściwie nie przechodził bo miałam niedrożny jajowód. Ale to taki ból do zniesienia nie jakiś straszny i króciutko to trwało
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Jurek, jaha, że się cieszymy
Jezu, zawsze zapomne, bo przeciez mam ostatnio taka skleroze, bo kto jak kto, ale ja powinnam serniczek pięknie pochwalić wiecie, że poszłam dziś do sklepu po 3 rzeczy i zapomniałam co miałam kupić
Aggi, gratuluje kropka, ale że co, że na tym zdjęciu coś widać? matko, to ja się nie znam
Jula, co do dupka, to oprocz tego, ze mi ta konska dawka wytrzepała kieszenie to ja do chłopaka pretensji nie moge mieć. bo i pomógł mi zasadzić porządnie fasolę, a potem mi ją nakoksował, no ale co lekarz to wiadomo różne teorie. ja mu złych intencji zarzucić nie mogę
matko i córko, jutro ważenie do karty ciąży a ja kibelek omijam podam wage sprzed kupy jalby co jakby to miało jakieś znaczenie
ofc jak zaczelam lepiej jesc, spacerowac, cwiczyc to minely zaledwie 2 dni i mi jajo pokrzyżowało plany
chciałam coś jeszcze, ale ofc zapomniałam, ciekawe jak długo romans z Alzheimerem będzie trwał lubi koleś ciężarne, nie ma co