- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
I zapomnialam co chcialam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
teraz to już na nic nie masz wplywu, wiec się relaksuj. Sciskamy kciuki, zeby sie tam teraz zapładniało przez noc wszystko jak trzeba
Buziaki!
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ferri ja tez jestem zdania ze nie ilosc a jakosc
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ann , Kaś - pół roku w domciu to na bank , ale nie wiem czy mi pozwoli na dłuzej - narazie o tym nie mysle bo to i tak nic nie zmieni
Agni a co ty tam chcesz oglądac jak my i tak wiemy ze to Pola
Ulka - mniam mniam i wcale nie wygląda na niski
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Ferri, zaciskam, coby jutro było duuuużo dzieciaków
Ula, mniam!
Iss, piekielnie demotywujące
Fajnie, że mała ci daje trochę wytchnienia
Julka, chyba już kiedyś przytaczałam motto mojej babci 'Jak się chce, to znaczy, że organizm potrzebuje!'
Asia, czy biurowa? Hmm, nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałam ale chyba prędzej 'gabinetowa' albo 'salowa'
Dobrej nocy!
/edit.
Aaa, Julaa, dobrze, że Cię widzę! Przesyłka dotarła wczoraj (niech żyje poczta ). Wielkie dzięki! coś czuję, że niestety niedługo testy się przydadzą
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
A poza tym dziekujesz, ze bylysmy z toba myslami, toc Ty spalas i nawet nie wiesz, ze my za drzwiami bylysmy wszystkie bo kure chcialysmy zobaczyc a to dupa, same jajka
chyba sie jednocze z Toba i leze, bo mni lewe jajo boli jak kiedys na owulacje :/ wocilismy od siostry, maz poszedl na tron ale niestety ksiezniczka go zwalila i se nie posiedzial
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
serniczekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk;] ale pycha
jesuuu co ja miałam Wam pisać??? zapomniałam, idę czytać jeszcze raz
aaa wiem Agni a wiesz, że piątek to dzień Groszka więc no sorry wybacz Pola bedzie Tymonkiem
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann umowa zawarta przypieczętowana serniczkiem jak chcesz to trzecie urodzisz na wiosnę nie ma problemu dobrze że wszystko w porządku
Agni nieładnie za karę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ferri musi jakieś kurczątko z tego być jedno na bank trzymamy kciuki cały kurnik o matko to jutro ważny dzień ściskamy i zaciskamy kciuki
Kaś fajnie masz grzeczne dziecko to skarb pokaż lalę pokaż plis
o jest śliczna Natalce się podoba bracia już lubią się razem bawić
Ada a ja mam wrażenie że moja @ zmieściłaby się w dwóch podpaskach takie skąpiradło kiedyś przed anty musiałam zawsze mieć mega podpaski bo mnie zalewało a teraz trzeci dzień cyklu i prawie nic taka z niej @
Ann nieźle to sobie wymyśliłaś ale to się jeszcze okaże
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ferri oj kciuki trzymamy
Kaś chłopaków masz super a jakie śliczne rzeczy robisz
Aggi Ty chyba pytałaś o listę to jedną wysłała mi Agni na fb, to w razie czego mogę Ci też przesłać, tylko że nie mam Cię na fb i jeszcze mam taką książeczkę od położnej i tam też lista wyprawkowa, to jak będziesz chciała, to pyknę fotkę i Ci wyślę
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Aggi sie jednak nie odezwała to dzisiaj bede czekać na wiesci
Marcelinka - łapenki sliczne młua młua
Ulka - wykorzystuje - ja wiem , ale co zrobić? ehhhh byle do konca marca - juz niedaleko
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
myslalam, ze bede spala do poludnia bo zasnelam chyba po 2. tak mnie lewe jajo bolalo, ze przed północą mąż powiedział, że nie ma co, jedziemy do lekarza. na nocnej pomocy dr wymietolił ( swoja droga mlody, nie przystojny, ale taki chopin zawiany, fajny ) mi jajka i mowi, ze powinno do rana przejsc, ale skoro jestem w ciazy to dmuchamy na zimne i kieruje do szpitala niech mnie zbadaja. no wiec jedziemy do szpitala, tam ofc 10 min papierkow. ok ja wiem, ze ja oodychalam normalnie, bylam przytomna...w kazdym razie na ginekologii zrobili mi usg. a wiecie, co robi madry czlowiek jak go cos boli...pyta wujka google gupek. wiec juz mialam cykora, ze to jakas peknieta torbiel sie wylala, bo naprawde bol sie dosyc nagle pojawił. ale na usg wszystko ok, potem na fotelu tez lkarz powiedzial, ze nic nie widzi zlego. powiedzial, ze mam brac nospe , ze wolno co 12 godz...a na opisie napisal 3x1 tabl...wiec od dzis moja doba ma 36 godz, można fajnie?
takze chcac nie chcac, maz musi przystopowac z praca i zajac sie zona, ja musze troche zwolnic i odpoczywac. mialam miec dzis moja swiadkowa u nas, ale odmowilam i z lozka sie nie ruszam. jeszcze po szpitalu pojechalismy do tesco 24h. wszyscy na nas jak na debili a ja wpakowalam jogurty, owoce, twarozki, cos na szybki obiad i jakby nigdy nic do kasy o 1:30 w nocy
ni wiem czy maci tak samo, ale kurde jak sie pojawilam pod tym szpitalem, to nagle poczulam duza ulge normalnie nie dziwie sie, ze male dzieci straszy sie szpitalem
a najlepsze jest to, ze jade do szpitala zestrachana a pierwsze mysli, boze nogi mam nie ogolone a gdzie lezy moj nowy Twoj styl, co mi maz przywiezie baaaa a jak zglodnialam
najgorsze, ze znowu odzywa mi się ósemka, nie wiem czy z oslabienia czy co, ale jak znowu przyjdzie ten bol co w 1 trymestrze to se w łeb strzele
ooo wygadalam sie i co, do lozka lece miłego dnia laski
Ferri czekamy na informacje!! nie wytrzymam do 11
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
a ja też całą noc się kręciłam jak śrubka w dziurce, bo spać nie mogłam i se myslałam ze mi jajka już zapłodnione rosną , co robią na szkiełku? może śpią hmmmmm i co nam dzisiaj powiedzą milion mysli szło przez głowe i aż sie spociłam oooo
aż sie trzęse bo kce już wiedzieć z drugiej strony mam nadzieje a jak bedę wiedziała że się nie udało to nadziei już na nic nie mam