- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Ada dziękuję
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
chłopcy cudowni, a co do szycia to prawdziwa artystka z Ciebie piękna lala
u mnie też pralka hula
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Kto wie na której stronie wczoraj skończyłam?
Ann aaaa tak mi się przypomniały te głupie internetowe obrazki z szlachtą i milordem tego typu:
Asia K postaram się tu około tej 21 wskoczyć dzisiaj z wieściami, może się uda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agni co tam 4 mentosy, ja się rzuciłam na michałki - sztuk 5
FERRI 8 jajoków pięknie zaciskamy kciukasy !
Porto a Ty masz jakąś wyprawkę rozpisaną ? możesz podesłać na priv bo ja to tak sobie zbieram wieści od każdej które są w stanie mi jakoś pogrupować co kiedy zacząć kupować
Ann ja to samo sobie pomyślałam - z takim maluszkiem fajnie całą wiosnę, lato w wózeczku na spacerki, a potem zima to już większe itd. A my co - ledwie miesiąc zostanie lata, a potem już jesień i zima, a nie wiadomo czy w tym roku też będzie tak łaskawa
ooo Kaś została do tablicy wywołana no to ładnie Ci Max zjada I ważne że rośnie duuuży i grzeczny śliczny ten Max I lalka cudowna, Ty to masz talentaa
moofka to Zosia cwaniara ale dobra kupa to zdrowe dziecko Zarzuć nam tu zdjęciem czasem
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Nie no Asia, to juz do porodu pracuj. Niech ci wody w robocie odejda, to przynajmniej za kare bedzie musial posprzatac
hahah, pieknie! Asia, jak sie urodzi w samolocie to sa darmowe przeloty, wiec jak w robocie, to chyba dozywotnio darmowa pensja sie nalezy, prawda?
badz dzielna! rozumiem cie, nie wiem, czy cie to pocieszy, ale ja mialam taka sytuacje, ze musialam pracowac do 39. tygodnia (a dojezdzam codziennie 35 km w obie storny autem), dopiero 39. i 40. tydzien bylam na zwolnieniu, ale choc troche odpoczelam . dasz rade!
ferri, cudnie, trzymam kciuki mocno, zeby wyszlo z tego tyle dzidziusiow, ile sobie zamarzylas!
Kaś, fajne chlopaki! a kroliczek niesamowity! wow! jak dla mnie, to mozesz wpadac jak po ogien, tylko zapodawaj zdjecia krolikow zawsze .
Agni, i kto ma cie niby za tego twixa linczowac?
a u mnie pralka hulała wczoraj, a dzisiaj laba
dziewczyny, wy cwiczycie, a ja trace wlasnie motywacje do diety . przez 10 dni malo restrykcyjnej diety (zero slodyczy, chipsow, fast food, gazowanego picia) i ciwiczen z Mel B (najwyzej po 40 min) schudlam 3 kg albo waga mi sie zepsula
milego dnia!!!
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Kaś- ale cudne te twoje skarby ale cudeńka robisz, zdolniacha z Ciebie
Asia - podziwiam Cię, wytrzymała jesteś
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Ann, jaka zima, przeciez Ty w srodku lata rodzisz! a co mam ja powiedziec pazdziernikowka? jedyne co sie pocieszam, ze ciazowej kurtki zimowej nie musze kupowac, a poza tym to chyba najgorszy moment na rodzenie
Agni, hehe, no to sie obzarlas, nie ma co.... ja codziennie pochlaniam paczke 100g brazowych M&M's bo je KOoooooooooooooocham!!! i juz od przed ciążą przytylam 2 kg.... (ale to zrzucam wine na odstawienie Metforminy.) wiec sie schowaj ze swoimi 4 mini mentosami
Kas, fajnie Cie czytac, chlopaki sliczne, zalajkowalam na fejsie Twoja stronke z rekodzielem
a co z ząbkami Czarka?
Aggi.... wybacz, ale musze, bo robisz to nagminnie
pl.wiktionary.org/wiki/bynajmniej
zoi, fajnie ze wpadlas! Biedactwo, tak Cie mecza te mdlosci, przytulam. Sposobu nie znam innego niz Mesy podala.
Iss, to w koncu gdzie rodzilas?
Asia K. a kiedy chcesz wrocic do pracy po urodzeniu Asi?
A co do trojaczków, to nawet ja bym podziękowała... ale link od Monique jeszcze bardziej przerazajacy. Wyobrazilam sobie jak lekarz robi usg i liczy, i mowi "o czwarty? a nie, tego juz liczylem" he he he
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Moof - córcia nie do podrobienia
Emma - dzieki za pokrzepienie A mialas biurową prace?
Co do cwiczen to jak ja sie nabiegam do magazynu to juz cwiczen mam dosc
Monique - tu nie ma co podziwiac , zmuszona jestem , ale dziekuje
Julka - ja to bym wogóle nie wracała ale nie wiem co szef na to - narazie mówi ze mam wrócic jaknajszybciej ale nie bardzo ja chce
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ada mój Kropek miał tyle możliwości wyboru, a akurat tak chciał no to tego.. co poradzić będzie uparciuch zapewne
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Asia, nie no, choc pol roku z dzieciem posiedz do kolejnego sezonu. A czy szef w ogole kogos na twoje miejsce planuje?
Kas cudenka robisz. Odezwe sie do ciebie bo mam interes. A Czarkowi piatki ida?
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann pisz smialo najlepiej na fb
strona hula ale i tak nie wstawiam tam wszystkiego. Czasem cos dla siebie uszyje czasem dla chlopakow.
Asia na goly zadek klapsy.. ja wiem jaka masz sytuacje z praca ale tp.sa takie cudowne momenty nie daj ich sobie odebrac. Powiedz mu ze owszem w ostatecznosci mozesz pomoc z domu cos tam poklikac w internecie. A tak do biura przez rok sie nie wybierasz bo naprawde juz widze ta wizje Twojego meza.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
mała grzeczniutka tylko je i śpi więc wpadam sie przywitać
Ferr 3mamy z Marcelą kciuki, szczególnie Marcelka prawie ich nie puszcza ale aż 8 jaj
Jula na Madalińskiego i powiem Ci,ze trochę się zawiodłam, sam poród ok ale opieka poporodowa i IP to tragedia, ja rozumiem,ze szpital jest przereklamowany i przepełniony ale zero zainteresowania, tylko się pytały "wszystko dobrze?" ,"radzi sobie pani?" no radzę ,muszę sobie poradzić, nikt za mnie tego nie zrobi...
Emma no niezły wynik w 10 dni
Kaś dzieciaki super, piękne foty myślę,ze wykupiły Cię z karnego jeża
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ferri, nosz kurde, zes strzeliła hodowle trzymamy mocno kciuki a Ty dbaj o Kręgla, same zdrowotnosci mu serwuj co w piatek porzadnie wystrzeli, co i na 2 groszki styknie
Czytalam Was na komorce a ofc wszystko zapomnialam
Ann ciesze sie, ze wszystko gra. Aggi jeszcze Twoja kolej
w sumie piatek to i dla Ferri i dla mnie wazny dzien mam nadzieje, ze fasola wie, ze mamusia nie lubi czekac i rozlozy nogi
no nic, spadam, bo i tak zapomnialam co chcialam
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
dobrze, że Mesy Wam doniosła, bo ja dopiero na chate zjechałam, cały dzień miałam leżeć a tu dooopka i teraz cierpie bo mnie tak napinkala brzuch że chyba jakieś jajko sie zagubiło i za chwile je zniosę
sama punkcja - ee luz blus. weszłam na sale pani miła bardzo przyszła werflona zapodała bezboleśnie i powiedziała że mam sie w koszulkę przebrać i zawołają mnie na wywiad no i luz się przebrałam i grzeczni8e jak celebrytka poszłam na wywiad, kazali mi położyć się na usg , no i luz mysle zrobi usg obczai moje jajoki i potem wywiad odnośnie znieczulenia, szmery bajery...no i leżę dr cud się kręci żartuje i .............. kufa budze sie w łóżku hehehehe tak to zrobili że nawet nie wiem kiedy
potem sobie leże pacze a tu Kręgiel z Dr Cudem sdobie gadu gadu czad
mamy 8 jajoków i cieszyłam się nimi tylko minutkę, bo obok leżała panna i ma 14 jajków
ale potem mi Mesy wytłumaczyła że nie zawsze ilość równa się jakość więc no póki co cieszę się z moich 8 jajków
a i w międzyczasie Kręgiel pokulał się na film i se wypuścił armie
jutro o 11 mam dzwonić ile mamy dzieciów i czy w ogóle i kiedy transfer no i znowu dygam
przywiozłam cała torbę leków i znowu zastrzyki w brzuch
no więc teraz puszczamy moje łapki i zaciskamy kciuki
dziękuję że dzisiaj byłyście ze mną myslami