BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #841340 przez Kaś_O
Dziewczynki obiecuję poprawę :*

Ada dziękuję :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #841355 przez gosia28
Kaś fajnie, że nas w końcu odwiedzasz, trzymamy za słowo, że poprawa będzie :) ale zdaje sobie też sprawę, że czas szybciutko ucieka ;)
chłopcy cudowni, a co do szycia to prawdziwa artystka z Ciebie :) piękna lala :laugh:

u mnie też pralka hula :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #841378 przez aggi
Witam się wyspana ledwo wstałam, ale czuję że żyję bynajmniej :cheer: :cheer:

Kto wie na której stronie wczoraj skończyłam? :S :silly:

Ann aaaa tak mi się przypomniały te głupie internetowe obrazki z szlachtą i milordem :P tego typu:

Asia K
postaram się tu około tej 21 wskoczyć dzisiaj z wieściami, może się uda :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agni
co tam 4 mentosy, ja się rzuciłam na michałki - sztuk 5 :P

FERRI 8 jajoków :S B) B) B) pięknie :kiss: :kiss: :kiss: zaciskamy kciukasy !

Porto a Ty masz jakąś wyprawkę rozpisaną ? :S możesz podesłać na priv bo ja to tak sobie zbieram wieści od każdej które są w stanie mi jakoś pogrupować co kiedy zacząć kupować :)

Ann ja to samo sobie pomyślałam - z takim maluszkiem fajnie całą wiosnę, lato w wózeczku na spacerki, a potem zima to już większe itd. A my co - ledwie miesiąc zostanie lata, a potem już jesień i zima, a nie wiadomo czy w tym roku też będzie tak łaskawa :S

ooo Kaś została do tablicy wywołana :side: :kiss: :kiss: no to ładnie Ci Max zjada :) I ważne że rośnie duuuży i grzeczny :) śliczny ten Max :) I lalka cudowna, Ty to masz talentaa :)

moofka
to Zosia cwaniara :D ale dobra kupa to zdrowe dziecko :D Zarzuć nam tu zdjęciem czasem :S
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #841381 przez emma
ann-sunshine napisał:

Nie no Asia, to juz do porodu pracuj. Niech ci wody w robocie odejda, to przynajmniej za kare bedzie musial posprzatac :silly:

hahah, pieknie! :laugh: Asia, jak sie urodzi w samolocie to sa darmowe przeloty, wiec jak w robocie, to chyba dozywotnio darmowa pensja sie nalezy, prawda? :silly:
badz dzielna! :kiss: rozumiem cie, nie wiem, czy cie to pocieszy, ale ja mialam taka sytuacje, ze musialam pracowac do 39. tygodnia (a dojezdzam codziennie 35 km w obie storny autem), dopiero 39. i 40. tydzien bylam na zwolnieniu, ale choc troche odpoczelam ;). dasz rade! :kiss:

ferri, cudnie, trzymam kciuki mocno, zeby wyszlo z tego tyle dzidziusiow, ile sobie zamarzylas! :kiss: :kiss: :kiss:

Kaś, fajne chlopaki! :laugh: a kroliczek niesamowity! wow! :) jak dla mnie, to mozesz wpadac jak po ogien, tylko zapodawaj zdjecia krolikow zawsze ;).

Agni, i kto ma cie niby za tego twixa linczowac? :silly:

a u mnie pralka hulała wczoraj, a dzisiaj laba ;)

dziewczyny, wy cwiczycie, a ja trace wlasnie motywacje do diety ;). przez 10 dni malo restrykcyjnej diety (zero slodyczy, chipsow, fast food, gazowanego picia) i ciwiczen z Mel B (najwyzej po 40 min) schudlam 3 kg :lol: albo waga mi sie zepsula ;)

milego dnia!!! :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #841416 przez monique1983
Ferri - super! teraz pójdzie już jak z płatka i niedługo będziesz mamuśką :lol:

Kaś- ale cudne te twoje skarby :) ale cudeńka robisz, zdolniacha z Ciebie :)

Asia - podziwiam Cię, wytrzymała jesteś :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841417 przez julka
Ferruś! osiem jajek znioslas? gdzie Ty zmiescisz 8 groszkow? :P he he he, dobra, trzymam dalej kciuki coby sie tam ladnie teraz rozwijalo wszystko :kiss: :kiss: :kiss:

Ann, jaka zima, przeciez Ty w srodku lata rodzisz! a co mam ja powiedziec pazdziernikowka? jedyne co sie pocieszam, ze ciazowej kurtki zimowej nie musze kupowac, a poza tym to chyba najgorszy moment na rodzenie :P

Agni, hehe, no to sie obzarlas, nie ma co.... ja codziennie pochlaniam paczke 100g brazowych M&M's bo je KOoooooooooooooocham!!! i juz od przed ciążą przytylam 2 kg.... (ale to zrzucam wine na odstawienie Metforminy.) wiec sie schowaj ze swoimi 4 mini mentosami :P

Kas, fajnie Cie czytac, chlopaki sliczne, zalajkowalam na fejsie Twoja stronke z rekodzielem :)
a co z ząbkami Czarka?

Aggi.... wybacz, ale musze, bo robisz to nagminnie :silly:
pl.wiktionary.org/wiki/bynajmniej

zoi, fajnie ze wpadlas! Biedactwo, tak Cie mecza te mdlosci, przytulam. Sposobu nie znam innego niz Mesy podala.

Iss, to w koncu gdzie rodzilas? ;)

Asia K. a kiedy chcesz wrocic do pracy po urodzeniu Asi?

A co do trojaczków, to nawet ja bym podziękowała... ale link od Monique jeszcze bardziej przerazajacy. Wyobrazilam sobie jak lekarz robi usg i liczy, i mowi "o czwarty? a nie, tego juz liczylem" he he he :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #841421 przez Ada2424
aggi dlatego ja bardzo bym chciała urodzić końcem zimy bądź na wiosnę,szalałabym na spacerach z wóziem :side: akurat jak zacznę starania to będzie tak wychodzić, końcówka zimy, ale to fasola sobie wybierze jaka porą sie będzie chciała urodzić, może akurat zechce tak jak mamusia myśli :side:

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #841422 przez Asia K
Kas - kochana moja dobrze ze sie odezwałaś i super ze masz grzecznego chlopczyka w domku :kiss:

Moof - córcia nie do podrobienia :laugh:

Emma - dzieki za pokrzepienie :) A mialas biurową prace?

Co do cwiczen to jak ja sie nabiegam do magazynu to juz cwiczen mam dosc ;)

Monique - tu nie ma co podziwiac , zmuszona jestem , ale dziekuje :kiss:

Julka - ja to bym wogóle nie wracała :P ale nie wiem co szef na to - narazie mówi ze mam wrócic jaknajszybciej ale nie bardzo ja chce

10 lata 10 miesiąc temu #841437 przez aggi
julka eeeeeeee tam :P

Ada mój Kropek miał tyle możliwości wyboru, a akurat tak chciał no to tego.. co poradzić :P będzie uparciuch zapewne :S

10 lata 10 miesiąc temu #841440 przez ann-sunshine
Wezcie i mnie na jeza posadzcie. Zurek w lodowce, jarzynowa na piecu, makaron zapiekany z twarogiem tez jest, a ja tosty z serem robie bo nie wytrzymam jak nie zjem.

Asia, nie no, choc pol roku z dzieciem posiedz do kolejnego sezonu. A czy szef w ogole kogos na twoje miejsce planuje?

Kas cudenka robisz. Odezwe sie do ciebie bo mam interes. A Czarkowi piatki ida?

10 lata 10 miesiąc temu #841465 przez Kaś_O
Dzieki Kochane ♡ obiecuje podczytywac po trochu i od razu przepraszam ze nie wszystko odpisze ale tyle piszecie ;) ze az milo.

Ann pisz smialo najlepiej na fb :p

strona hula ale i tak nie wstawiam tam wszystkiego. Czasem cos dla siebie uszyje czasem dla chlopakow.

Asia na goly zadek klapsy.. ja wiem jaka masz sytuacje z praca ale tp.sa takie cudowne momenty nie daj ich sobie odebrac. Powiedz mu ze owszem w ostatecznosci mozesz pomoc z domu cos tam poklikac w internecie. A tak do biura przez rok sie nie wybierasz bo naprawde juz widze ta wizje Twojego meza.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841469 przez issska1986
Cześć dziewcyny ;)

mała grzeczniutka tylko je i śpi więc wpadam sie przywitać :)

Ferr 3mamy z Marcelą kciuki, szczególnie Marcelka prawie ich nie puszcza :lol: :lol: :lol: ale aż 8 jaj :cheer: :cheer: :cheer:

Jula na Madalińskiego i powiem Ci,ze trochę się zawiodłam, sam poród ok ale opieka poporodowa i IP to tragedia, ja rozumiem,ze szpital jest przereklamowany i przepełniony ale zero zainteresowania, tylko się pytały "wszystko dobrze?" ,"radzi sobie pani?" no radzę ,muszę sobie poradzić, nikt za mnie tego nie zrobi...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Emma no niezły wynik w 10 dni :)

Kaś dzieciaki super, piękne foty myślę,ze wykupiły Cię z karnego jeża ;)

10 lata 10 miesiąc temu #841516 przez Agnilla
uh mam zaledwie 10 min i spadam do kuchni robic obiad, do siostry na imieniny i wieczorem bransoletki, kurde na poczatku ciazy mialam wiecej czasu :P dzis wybralam sie z kolezanka na spacer, nie wiem ile km zrobilam, ale obrocilam 2 razy trase ode mnie do rodzicow a to bdzie jakies 5 km :) wrocilam to myslalam, ze mi nogi w tylek wrosna, padlam jak kaczka :)
Ferri, nosz kurde, zes strzeliła hodowle :) trzymamy mocno kciuki a Ty dbaj o Kręgla, same zdrowotnosci mu serwuj co w piatek porzadnie wystrzeli, co i na 2 groszki styknie :)
Czytalam Was na komorce a ofc wszystko zapomnialam :P
Ann ciesze sie, ze wszystko gra. Aggi jeszcze Twoja kolej
w sumie piatek to i dla Ferri i dla mnie wazny dzien ;) mam nadzieje, ze fasola wie, ze mamusia nie lubi czekac i rozlozy nogi :D
no nic, spadam, bo i tak zapomnialam co chcialam :P

10 lata 10 miesiąc temu #841550 przez Kaś_O
Issska czyli rodziłaś tam gdzie ja Czarka, dla mnie to taka fabryka dzieci jest. Na IP niestety trafiłamna kilka niemiłych osób, znieczulenie płatne chociaż to jest bezprawne. Sale fajne ale faktycznie przychodzi położna raz na godzinę i pyta tylko czy ok i bada zero jakiegoś pomysłu na rozwiązanie. A na sali to się dogadywałam z innymi mamami i one zostwały na chwilkę z Czarkiem..

10 lata 10 miesiąc temu #841582 przez ferritka
bry;)

dobrze, że Mesy Wam doniosła, bo ja dopiero na chate zjechałam, cały dzień miałam leżeć a tu dooopka i teraz cierpie bo mnie tak napinkala brzuch że chyba jakieś jajko sie zagubiło i za chwile je zniosę :dry:

sama punkcja - ee luz blus. weszłam na sale pani miła bardzo przyszła werflona zapodała bezboleśnie i powiedziała że mam sie w koszulkę przebrać i zawołają mnie na wywiad :lol: no i luz się przebrałam i grzeczni8e jak celebrytka poszłam na wywiad, kazali mi położyć się na usg , no i luz mysle zrobi usg obczai moje jajoki i potem wywiad odnośnie znieczulenia, szmery bajery...no i leżę dr cud się kręci żartuje i .............. kufa budze sie w łóżku :unsure: hehehehe tak to zrobili że nawet nie wiem kiedy :lol:
potem sobie leże pacze a tu Kręgiel z Dr Cudem sdobie gadu gadu :lol: czad :)

mamy 8 jajoków i cieszyłam się nimi tylko minutkę, bo obok leżała panna i ma 14 jajków :dry: :(
ale potem mi Mesy wytłumaczyła że nie zawsze ilość równa się jakość więc no póki co cieszę się z moich 8 jajków :lol:
a i w międzyczasie Kręgiel pokulał się na film i se wypuścił armie :lol:

jutro o 11 mam dzwonić ile mamy dzieciów i czy w ogóle i kiedy transfer :S no i znowu dygam :dry:
przywiozłam cała torbę leków i znowu zastrzyki w brzuch :dry:

no więc teraz puszczamy moje łapki i zaciskamy kciuki :lol: :lol:

:kiss: dziękuję że dzisiaj byłyście ze mną myslami :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka